6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مادرم_روزت_مبارک
زهرا که وجودش سبب خلقت ماست
صد شکر که نور مهر او قسمت ماست
فرمود امام حسن عسکری در وصفش
ما حجت خلق و فاطمه حجت ماست
♨️ @ostadmohamadi 👈
#سوال :
📝پدر و مادر ها چطور جوانان خود را به نماز تشویق کنند؟ آیا در نماز نخوندن ان ها شریک هستند؟
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
پدر مادر ها چطور جوانان خود را به نماز تشویق کنند؟ آیا در نماز نخوندن ان ها شریک هستند؟.mp3
1.92M
سوال: 127
#نحوه_تشویق_به_نماز
پاسخ: #استادمحمدی
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
#روز_مادر
❌ حرف ناحساب:
فاطمه چه ربطی به ما دارد؟ ما از نژاد آریایی هستیم. ما از نژاد برتر هستیم! روز مادر در فرهنگ اصیل آریایی، روز تولد ماندانا مادر کورش کبیر است. ما به او افتخار میکنیم! نه به عربها
✅ حرف حساب:
اگر به دیده انصاف نگاه کنیم، امروز پرچم آزادی و شرف با نام حسین (ع) در دنیا برافراشته است و او تربیت شده دامان فاطمه (س) بود. حسین بدون اغراق، الگوی همه آزادگان در آینده بشریت خواهد بود و چادر مشکی فاطمه (س) پرچم ظهور و عَلَم حکومت عدل در جامعه انسانی خواهد شد. فاطمه زهرا (س) همسنگ هیچ کسی نیست و نباید با کسی مقایسه شود. ضمن اینکه ما در فرهنگ ایرانی، قَدر و منزلتی برای ماندانا مادر کورش نمیشناسیم. در میان آثار ادیبان و اندیشمندان و مورخین و حُکَمای ایرانی در طول تاریخ، حتی یک جمله در تمجید و ستایش ماندانا نمیبینیم. گذشته از این، ماندانا هیچ نقش خاصی هم در تربیت کورش نداشت. حتی در منابع تاریخی میخوانیم که پادشاه ماد (پدر ماندانا) در خواب دید که از ماندانا آنچنانی ادراری جاری شد که همه آسیا را نجس کرد. از خوابگزاران تعبیر خوابش را پرسید. گفتند این ادرار نماد کورش است که همه آسیا را... (تاریخ هرودوت، کتاب 1، بند 107)
🔘 مطالعه مقاله:
http://yon.ir/I7aMN
💕 ولادت سراسر یُمن و سُرور فاطمه زهرا (س) و روز مادر (روز زن) بر همگان مبارک 💕💕
♨️ @ostadmohamadi👈
#روز_مادر
#میلاد_حضرت_زهرا
21.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#توبه_واقعی
🎥چه کار کنیم که توبه ی ما واقعی باشه و از کجا میشه فهمیدکه توبه ی ما بخشیده شده؟
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
🗓 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
میلادی: Wednesday - 27 February 2019
قمری: الأربعاء، 21 جماد ثاني 1440
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليه السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليه السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليه السّلام
💠 اذکار روز:
- یا حَیُّ یا قَیّوم (100 مرتبه)
- حسبی الله و نعم الوکیل (1000 مرتبه)
- یا متعال (541 مرتبه) برای عزت در دو دنیا
🗞 وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️8 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
▪️9 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
▪️11 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام
▪️18 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام
▪️21 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
♨️ @ostadmohamadi 👈
#تقویم_شیعه
✅پرسش:
🔰چرا می گویند «شراب خوار تا چهل روز نماز ندارد»؟
#شراب_خوار_نماز_ندارد
💠حکم حرام بودن شراب در برخی آیات قرآن کریم و فرمایشات معصومین(ع) وارد شده و در حرمت آن هیچ تردیدی نیست.[1] از جمله آثار مخرب شراب، تأثیر آن بر سایر اعمال و آداب دینی است از جمله در حدیثی می خوانیم:« لَا تُقْبَلُ صَلَاةُ شَارِبِ الْخَمْرِ أَرْبَعِینَ یَوْماً إِلَّا أَنْ یَتُوبَ»[2]؛«شخصی که شراب بنوشد تا 40 شبانه روز نمازهایش قبول واقع نمی شود مگر از این گناه کبیره توبه کند». و منظور کسانی که می گویند شراب خوار نماز ندارد نیز همین است. یعنی تا چهل روز نماز چنین فردی مورد قبول خداوند قرار نمی گیرد و به کار بردن چنین تعبیری به این #معنا_نیست که نماز بر او #واجب_نبوده و یا این که نماز از گردن او ساقط می شود و این حرف بهانه ای برای ترک نماز گردد، بلکه اگر کسی مرتکب خطای شراب خواری شد باید بعد از حالت مستی نمازش را به جا آورد چرا که نماز چنین فردی صحیح بوده و در هر صورت باید نماز خود را بخواند تا حداقل گرفتار عذاب ترک نماز نشود.
💠اما این که چرا تا چهل روز نماز شراب خوار مورد قبول خداوند قرار نمی گیرد؟ هر چند ممکن است در ظاهر این امر عجیب به نظر برسد ولی با بررسی حکمت و اسرار نماز معلوم می شود بین جسم و روح نمازگزار ارتباط تنگاتنگی هست چرا که نماز وسیله ارتقاء روحی و معنوی، عامل تقرب به ذات اقدس اله و... است. و از آن جا که اولین و مهم ترین اثر تخریبی شراب متوجه روح و جان آدمی است و نیز چون حقیقت انسان را روح او تشکیل می دهد لذا تأثیر سوء شراب، فاحش تر و عظیم تر از آن است که به نظر برسد. از همین رو وقتی گفته می شود نماز چنین فردی پذیرفته نیست، به این علت است که روح او قابلیت درک و استعداد دریافت فیوضات روحانی و معنوی را از دست می دهد. به طوری که از بعضی روایات به دست می آید، شراب امّ الفساد و مادر تمام گناهان و لغزش ها است. امام صادق(ع) می فرماید:«کسی که یک جرعه شراب بیاشامد، خدا و پیغمبران و مؤمنین او را لعنت می کنند، اگر به مقداری بخورد که مست شود، روح ایمان از او دور می شود و به جایش روح کثیف شیطانی جایگزین می گردد، پس نماز را ترک می کند و ملائکه او را سرزنش می کنند و خدای تعالی او را خطاب می کند:«ای بنده من کافر شدی، بدا به حال تو». پس امام فرمود:«بدا به حالش، بدا به حالش، به خدا سوگند یک سرزنش الهی از هزار سال عذاب سخت تر است»[3].
آری شراب روح ایمان را متزلزل می سازد و روح ناآرام و بی قرار و بدون اتکاء، هرگز فیض الهی و ارتباط معنوی را درک نخواهد کرد. هر عبادتی، به خصوص نماز نیاز به اقبال و توجه روح دارد اگر روح نمازگزار استعداد و قابلیت خود را از دست بدهد مانند ظرفی خواهد بود که واژگون در زیر بارش باران قرار بگیرد، مسلما هر قدر هم باران بیاید به داخل ظرف وارونه، داخل نخواهد شد.
💠در این خصوص از امام رضا علیه السلام نیز چنین روایت شده که:«شخصی به نام حسین بن خالد می گوید محضر مبارک حضرت رضا(ع) عرض کردم برای ما از پیامبر(ص) روایت شده که فرموده اند: کسی که شراب بیاشامد تا چهل روز نمازش مقبول نیست، آیا این روایت صحیح است؟ حضرت فرمودند: راویان این حدیث راست گفته وحدیث را صحیح نقل کرده اند. عرض کردم: چرا نمازش تا چهل روز مقبول نیست نه کم تر از آن و نه بیش تر حضرت فرمودند: برای این که حق تعالی خلقت انسان را مقدر و معین فرموده با این بیان: وقتی نطفه انسان در رحم مادر قرار می گیرد 40 روز به حال نطفه بعد تبدیل به علقه می شود. تا 40 روز سپس مضغه می شود و 40 روز به این حالت است (و همین طور جلو می رود تا خلقت کامل شود) بنابراین وقتی شخصی شراب می خورد آن شراب 40 روز در بدن او می ماند و تا این زمان که بقایا و ذرات شراب درجوف او باقی است نماز نباید مقبول درگاه الهی واقع شود.[4]
💠در پایان باید این مطلب را یاد آوری نمود همان گونه که در روایات تصریح شده باب توبه و رحمت الهی به سوی گناه کاران باز است لذا اگر فردی از گناه شرب خمر توبه نماید نمازش مورد قبول درگاه الهی قرار خواهد گرفت و توبه وی نیز باید به گونه ای باشد که عزم جدی بر ترک این گناه نماید به طوری که دیگر بازگشتی به گناه گذشته نکند و در آینده نیز هرگز به آن گناه فاحش مرتکب نشود.
📚پی نوشت :
[1] - مائدة (5)، آیه 90 و 91 - بقره (2)، آیه 219
[2] - مستدرک الوسائل، ج 17، ص 57
[3] - الکافی، ج 6، ص 399
[4] -علل الشرائع، ج2، ص 345
کتاب پرسش ها و پاسخ های نماز، سید حسن موسوی (مرکز تخصصی نماز)
کانال #استادمحمدی
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
#اعتقادی
#سوال :
📝اگر اين دنيا بد است، چرا امام علي علیه السلام فرمودند كه يک نسيم صبح اين دنيا مي ارزد به صد سال آن دنيا؟
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
اگر اين دنيا بد است، چرا امام علي علیه السلام فرمودند كه يک نسيم صبح اين دنيا مي ارزد به صد سال آن دنيا؟.mp3
1.32M
سوال: 128
#آخر_دنیا_بد_است_یا_خوب
پاسخ: #استادمحمدی
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
دست دادن1.gif
423.6K
🌺دست دادن بعد از اتمام نماز از کجا ریشه گرفته؟
💠 مصافحه با برادران مؤمن، در هر زمان و مکان امری مستحب است؛ چه بعد از نماز و چه مواقع دیگر.
در روایات اسلامی، فصلی درباره مصافحه وجود دارد؛ از جمله: در یکی از این روایات آمده است:«وقتی دو مؤمن با هم مصافحه می کنند، هم چنان که در فصل خزان برگ از درختان می ریزد، گناهان آن ها می ریزد.»[1] در داستان معراج هم آمده است که رسول خدا(ص) در محلی (در سفری که به عالم بالا داشتند) نماز خواندند و پیامبران و ملائکه به آن حضرت اقتدا نمودند. حضرت ابراهیم(ع) نیز در طرف راست حضرت بود و بعد از نماز با رسول خدا(ص) مصافحه کرد.[2]
📚پی نوشت :
[1] - بحارالانوار، ج46، ص 302
[2] - بحارالانوار، ج 18، ص 318، ح 32
کتاب پرسش ها و پاسخ های نماز، سید حسن موسوی (مرکز تخصصی نماز)
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اعتقادی
🎥ما که در زمانی از تاریخ زندگی می کنیم که پیامبر و امام وجود ندارد و فکر می کنیم که در گمراهی هستیم؛ اما همه ی واجبات خود را انجام می دهیم حکم الهی به رفتار و کردار ما چگونه است؟
پاسخ: #استادمحمدی
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520