📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۰۴ فروردین ۱۳۹۹
میلادی: Monday - 23 March 2020
قمری: الإثنين، 28 رجب 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
- یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹خروج امام حسین علیه السلام از مدینه به سمت مکه، 60ه-ق
🔹اقامه اولین نماز در اسلام
📆 روزشمار:
▪️5 روز تا ولادت امام حسین علیه السلام
▪️6 روز تا ولادت حضرت عباس علیه السلام
▪️7 روز تا ولادت حضرت سجاد علیه السلام
▪️13 روز تا ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام
▪️17 روز تا ولادت حضرت صاحب الزمان (عج)
✅ با ما همراه شوید...
♨️ @ostadmohamadi 👈
#تقویم_شیعه
💠 امام علی علیه السلام:
أَكْثَرُ مَصَارِعِ الْعُقُولِ تَحْتَ بُرُوقِ الْمَطَامِعِ.
بيشترين قربانگاه عقل ها در پرتو طمع هاست.
📚 نهج البلاغه حکمت ۲۱۹
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
44.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حدیث زیبایی که این روز ها باید خیلی به آن توجه داشته باشیم.
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
✅پرسش
اگر اسلام دین حق و قرآن کتاب کاملی است، پس چرا مسلمانان در همه جای دنیا بدبخت و گرفتار و کفار (به ویژه در اروپا و آمریکا) بسیار پیشرفته تر و متمدن تر از مسلمانان هستند؟!
🍃ابتدا دقت فرمایید که اصلاً چنین نیست که کفار به ویژه در اروپا و آمریکا پیشرفته تر و متمدن تر از مسلمانان باشند.
🔸 بلکه آنان در تکنولوژی و برخی از قوانین اجتماعی جلوتر از بسیاری از کشورها و ملت ها و از جمله جوامع اسلامی هستند. و داشتن تکنولوژی به معنای این نیست که آنها خوشبخت هستند.
🔹چنان چه نه تنها بر کسی پوشیده نیست، بلکه خود نیز اقرار دارند که هنوز نژاد پرستی که در تمامی ادیان و به ویژه اسلام بسیار نکوهیده است، در آن جوامع بیداد می کند. و به اقرار آمار های خودشان ۴۰٪ درصد مردم آمریکا با #فقر_دست_و_پنجه_نرم می کنند.
جنگ جهانی اول و دوم و #کشتار_میلیون_ها_انسان_بی_گناه و استفاده از بمب های اتمی، نوترونی، شیمیایی، فسفری و سایر سلاح های کشتار جمعی توسط همین جوامع به اصطلاح متمدن و پیشرفته ساخته و استفاده شده و می شود.
🔰کشتار هایی که در نیم قرن اخیر شاهد آن بودیم و امروزه در کشورهایی همچون یمن،سوریه ، افغانستان و... و هزاران جنایات هولناکی که در سرتاسر گیتی انجام می دهند، متعلق به همین به اصطلاح متمدنین پیشرفته است.
و نهایت آن که در آمریکا و اروپا بیش از هر جای دیگری هنوز #برده_داری_و_برده_کشی زنان در قالب های مدرن و سنّتی رایج است و خرید و فروش کودکان و حتی اعضای آنان از افتخارات این قوم است!
اما در عین حال نه پیشرفت تکنولوژی در آن ممالک و میان آن ملت ها قابل انکار است و نه برخی از قوانین اجتماعی آن را می توان تکذیب نمود. چنان چه عقب افتادگی بسیاری از و ملل اسلامی نیز مشهود است.
#علت_اصلی_پیشرفت آنان در امور مذکور این است که اگر چه آنان ایمان به خدا، باور دین، قیامت و ... را به هر علتی (که از جمله خرافات و آموزه های تحریفی مسیحیت و یهودیت از یک سو و عملکرد نادرست حکومت کلیسا از سوی دیگر است) کنار گذاشتند، اما به دنیای خود توجه نمودند و #سعی_تلاش کردند با علم، درایت و پشت کار، نیازها و راه های مرتفع نمودن آنها در زندگی دنیوی بشناسند.
اما ملل مسلمان کمترین #سعی_و_تلاش را داشتند.
و به استعمار و استثمار شدن و غرب و شرق زدگی خود افتخار هم کردیم و فقط گفتیم ما مسلمان هستیم و کتاب ما قرآن است! کدام ملتی با شعار بدون شعور و با اظهار بدون علم و عمل پیشرفت کرده است؟!
مگر نه این است قرآن کریم مکرر و با تأکید می فرماید: آیا تفکر نمی کنید؟ آیا تعقل نمی کنید؟ آیا شعور خود را به کار نمی اندازید؟ ... و مگر نه این است که مکرر می فرماید:💠 « امنوا و عمل الصالحات» 💠یعنی ایمان با عمل صالح (یعنی بهترین عمل و نه فقط عمل خوب) باید توأم باشد؟ آیا مسلمانان به آن چه که در دست دارند توجه کردند و عقب افتادند؟!
پس اگر مسلمین عمل نکردند، ایراد به آنها وارد است و نه به اسلام یا قرآن کریم.
شما به بعد از انقلاب نگاه کنید کشور ما ایران در بین کشور های دیگر مسلمان که به استقلال و آزادی در حرکت که رسیده است؛ چقدر پیشرفت چشم گیری داشته است که سلاطین دنیا از ترسشان هر روح کشور های دنیا را به مبارزه با ایران دعوت می کنند اما به غیر از شبهه افکنی و تحریم، هیچ کاری از دستش بر نمی آید. اینها هستند آن کشور های اروپایی و غربی که ما فکر میکنیم تکنولوژی برای آنها خوشبختی آورده است.این که عده ای بگویند ما مسلمان هستیم و کتاب ما قرآن است و قرآن کامل ترین کتاب الهی است و با یک گرانی و مشکلات و چند تا شبهه بگوید که من نماز نمی خوانم و ...، هیچ مشکلی را حلّ نمی کند. بلکه باید به آموزه های قرآن و دین علم پیدا کنند و به علم خود عمل کنند.
✳️ غربی ها بعضی علوم ما را به غارت بردند و پیشرفت کردند اما ما توجه ای به این گنجینه هایی که داشتیم نکردیم و تلاش نکردیم که پای خود به ایستیم. لذا ما میبینیم هرجا که به دشمن وابسته نبودیم و دشمنان هم چیزی به ما نمی دادند، همچون در علوم موشکی، هسته ای و... جزء کشور های تراز اول شدیم و هر جا که تلاش کردیم وابسته باشیم همان طور عقب مانده شدیم.
و آخر این که باید به خود بیاییم.
اسلام به ذات خود ندارد عیبی * هر عیب هست از مسلمانی ماست.
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
✅پرسش
آیا در اروپا هم پیامبرانی به پیامبری مبعوث شدند، اگر شدند چه کسانی بوده اند؟
🔷پاسخ اجمالی
یکی از اصول قطعی قرآن، بعثت انبیا در میان امت ها برای ایفای نقش هدایت و رهبری جامعه است.
قرآن کریم در آیات مختلفی می فرماید هر جا که مردمی زندگی می کرده اند از سوی خداوند پیامبرانی برای هدایت آنها فرستاده شده است. البته در قرآن مجید فقط نام تعداد محدودی از آنها آمده است. چنانچه خود قرآن می فرماید: "و پیامبرانى که سرگذشت آنها را پیش از این، براى تو باز گفتهایم و پیامبرانى که سرگذشت آنها را بیان نکردهایم ...". این که هر قوم و امتی دارای دین بوده اند مورد تأیید دین شناسان هم هست.و مطمئنا این ۱۲۴۰۰۰ هزار پیغمبر فرستاده شده فقط در منطقه محدودی نبودند.!
و همچنین عقلا
لازمه تکلیف این است که از طرف خداوند پیامبرانی برای ابلاغ وظایف و دستورات به سوی انسان فرستاده شده باشند و الا تکلیف معنا ندارد.
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا خداوند با بلا و بیماری امتحان می گیرد؟
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ @ostadmohamadi
#داستان_واقعی
از آخرین باری که دیده بودمش 6 سالی می گذشت.
تقریبا 6 سال پیش بود که در بین بچه های دبیرستان زمزمه ی این بود که مهتاب با شوهرش تو همون دوره ی نامزدیشون اختلاف پیدا کردن و می خوان از هم جدا بشن.
خیلی خوشحال بود بعد این همه سال منو می دید، بعد لحظاتی که باهم بودیم ازش پرسیدم ؛
راستی اون موقع که تازه ازدواج کرده بودی یادم میاد باشوهرت اختلاف زیادی داشتین؟
گفت راست می گی: بعد ازدواج با اون پسر ، بهم می گفت باید چادرت رو برداری و اونجوری که منم می خوام باشی !
منم بهش گفتم : من از اعتقاداتم کوتاه نمیام حتی کار به طلاق برسه!! آخرشم طلاق گرفتم و بعد یکسال یه آقایی اومد به خواستگاریم ؛ همون اول بخاطر این که مثل ازدواج قبلیم نشه بهش گفتم؛ من در زمینه اعتقاداتم کوتاه نمیام.
گفت اتفاقا منم بعد تحقیق درباره شما، این قضیه ازدواج قبلیتون رو از همسایتون شنیدم بخاطر همین مصمم تر شدم که با شما ازدواج کنم.
الان نزدیک 5 سالی هست که با هم ازدواج کردیم شوهرم از من مقیدتر و صاحب یه پسر و یه دختر هستم
هر روز خدا رو بخاطر این نعماتی که به من داده شکر می کنم.
🍃إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ (153بقره)
همانا خداوند با صابران است.
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
دختر 7 ساله ای دارم که میپرسه خدا را چه کسی آفریده؟ اگه کسی نیافریده پس خدا از کجا آمده؟ جواب دخترم را چطور بدم؟.mp3
1.92M
سوال: 35
#خدا_از_کجا_آمده؟
📝دختر 7 ساله ای دارم که میپرسه خدا را چه کسی آفریده؟ اگه کسی نیافریده پس خدا از کجا آمده؟ جواب دخترم را چطور بدم؟
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
21.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#علت_ترس_از_مرگ
🎥 علت اینکه این همه از مرگ می ترسم چیست با این حال که خیلی عبادت و ذکر هم می گویم؟
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۰۵ فروردین ۱۳۹۹
میلادی: Tuesday - 24 March 2020
قمری: الثلاثاء، 29 رجب 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا اَرْحَمَ الرّاحِمین (100 مرتبه)
- یا الله یا رحمان (1000 مرتبه)
- یا قابض (903 مرتبه) برای رسیدن به حاجت
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️4 روز تا ولادت امام حسین علیه السلام
▪️5 روز تا ولادت حضرت عباس علیه السلام
▪️6 روز تا ولادت حضرت سجاد علیه السلام
▪️12 روز تا ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام
▪️16 روز تا ولادت حضرت صاحب الزمان (عج)
✅ با ما همراه شوید...
♨️ @ostadmohamadi 👈
#تقویم_شیعه
💠 خداوند متعال:
🍃قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَي أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ (زمر، ۵۳)
🌺بگو: «اى بندگان من كه بر نفس خويش اسراف (و ستم) كرده ايد! از رحمت خداوند مأيوس نشويد، همانا خداوند همه ى گناهان را مى بخشد، زيرا كه او بسيار آمرزنده و مهربان است.»
کانال: #استادمحمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
#حیات_طیبه