🔰دومین جلسه شورای سیاست گذاری هفته پژوهش
🔹به ریاست متوسلین سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری قزوین و با حضور رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری، وکیلی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و مدیران دستگاه های مختلف اجرایی، دومین جلسه شورای سیاست گذاری هفته پژوهش استان قزوین برگزار شد.
🔹گفتنی است مراسم های هفته پژوهش ۱۱ تا ۱۵ آذر ماه سال جاری و با تشکیل ده کارگروه تخصصی برگزار خواهد شد.
moi.ir/x3Pxn
@ostan_qz_ir
🔰پژوهش ها باید در خدمت توسعه استان باشد
🔹سیدموسی متوسلین سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری قزوین در دومین جلسه شورای سیاستگذاری هفته پژوهش ضمن تقدیر از مجموعه پیگیری های انجام شده گفت: پروژه چشمه نور گامی مهم در توسعه فناوری استان قزوین است که در این زمینه باید از همکاری و پیگیریهای سازمان مدیریت و برنامهریزی استان به منظور تأمین اعتبار و تسریع در روند تکمیل این پروژه تقدیر داشته باشیم.
🔹این مسئول خاطر نشان کرد: توجه به بهبود نظام پژوهشی در استان همراستا با نظام مسایل و همچنین توجه به ظرفیت ها و استعدادهای ویژه استان می تواند در آینده کارگشا باشد که این مهم باید به صورت ویژه در برنامهریزی و اقدامات دستگاههای اجرایی لحاظ شود.
🔹وی ادامه داد: شبکهسازی بازوی پژوهشی مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی استان با تحقیق و توسعه بخش خصوصی با محوریت بخش خدمات و ضرورت برنامهریزی به منظور تدوین اسناد اجرایی آمایش علم و فناوری استان بسیار حائز اهمیت است.
🔹متوسلین تاکید کرد: بهبود و تعالی هدفمند نظام پژوهشی استان باید به صورت مستمر توسط دستگاه های متولی پیگیری شود تا هفته پژوهش در هر سال پر رونق تر و با دستاوردهای بهتری برگزار شود.
🔹گفتنی است آیینها و مراسمات هفته پژوهش طی بازه زمانی ۱۱ لغایت ۱۵ آذرماه برگزار خواهد شد و مطابق با دستورالعمل اجرایی ده کارگروه ویژه به منظور شناسایی و انتخاب برترین پژوهشگران حقیقی و حقوقی در حوزههای تخصصی پیشبینی شده است.
moi.ir/x3Pxq
@ostan_qz_ir
🔰 دوره آموزشی ارتقاء مهارت و همافزایی ویژه فعالان موسسات خیریه و سمنهای استان قزوین برگزار شد
🔹 این دوره یک روزه، به همت دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره سازمانهای مردم نهاد، تشکلهای مردمی و گروههای خیریه استان برگزار شد.
🔹 در این دوره که با هدف حرکت در مسیر توانمند سازی و مدیریت بهتر در اداره سمنها و آشنایی هرچه بیشتر مدیران و اعضای هیئت مدیره سمنهای استان با ساختار مدیریتی و سرمایه انسانی برگزار شد، شرکتکنندگان طی ۲ کارگاه با راهکارهای مدیریت تشکیلات، جذب منابع و ارتباطات بیشتر آشنا شدند.
🔹 جلوگیری از موازیکاری، آشنایی با وظایف هیئت مدیره، همافزایی و آشنایی بیشتر مجموعهها با یکدیگر، آشنایی با روشهای نوین جذب منابع و همچنین مدیریت سرمایه انسانی از دیگر اهداف برگزاری این دوره توانمندسازی بوده است.
moi.ir/x3Pxs
@ostan_qz_ir
🔰تحقق حکمرانی مردمی؛ کلان راهبرد دولت سیزدهم است
🔹عباس کاظمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین در دوره آموزش ارتقاء مهارت و همافزایی ویژه فعالان موسسات خیریه و سمنهای استان قزوین، تصریح کرد: این دورههای همافزایی به منظور تقویت ظرفیتهای مردمی است؛ در این دورهها ضمن ارتقا دانش نهادهای مردمی، دسترسی به دیدگاه و نگاههای مردمی نیز فراهم میشود.
🔹وی افزود: به منظور استفاده از ظرفیتهای مردمی باید اقداماتی در سطح کلان، سطح استانی و سطوح پایینتر رقم بخورد، میتوان از این ظرفیت در معماری ماموریتها، وظایف و ساختار برنامههای دولتی استفاده کنیم و در مواردی که دستگاههای دولتی تصدی غیرضروری دارند کار به مردم واگذار شود.
🔹معاون استاندار اظهار کرد: در حال حاضر برخی از حوزههای دولتی دارای ساختاری سست، غیرچابک و پرهزینه هستند؛ دولت این حوزهها را از گذشته اشغال کرده و تصدیگری میکند در صورتی که ظرفیت مردمی وجود دارد که بتواند تصدی آن حوزه را بدون هزینههای سنگین برعهده بگیرد، بارها تجربه نشان داده که ظرفیت مردمی کارها را با هزینههای کم و بازدهی بالا اجرا میکنند.
🔹وی در ادامه با اشاره به چالشهای ارتقاء مشارکت اجتماعی، تاکید کرد: یکی از چالشهای شناسایی شده در این حوزه «ضعف در آمادگی ظرفیتهای سازمان یافته مردمی برای نقش آفرینی در عرصههای اجتماعی و اداری کشور» است، در حال حاضر ظرفیتها دارای ضعف هستند و این جلسات و دورههای آموزشی نیز به دلیل تقویت آنها برگزار میشود.
@ostan_qz_ir
.
🔹کاظمی بیان کرد: یکی دیگر از چالشهای جدی ما در این بخش، آسیبدیدگی اعتماد عمومی و کاهش انگیزه مردمی است، در گذشته نگاهها این بوده که اگر کار را به مردم بسپاریم ممکن است ناکارآمد باشند یا از مسیر منحرف شوند، همین نگاه باعث شده که در جامعه با بیاعتمادی و کاهش انگیزه روبهرو شویم.
🔹وی تصریح کرد: اما باید دید برای ترمیم این اعتماد چه اقداماتی در این حوزه باید انجام دهیم، در این راستا مجموعهای از اقدامات در حال اجرا است؛ در این دو سال از عمر دولت نیز اتفاقات خوبی رخ داده است تا اعتماد عمومی آسیب دیده را برطرف کنیم.
🔹کاظمی تاکید کرد: نهادینهسازی گفتگوی موثر دولت با مردم در بخشهای مختلف و صنوف یکی از اقدامات دولت در این زمینه است، امیدواریم با قدمهایی که تا امروز در این عرصه برداشته شده حرکت با سرعت و شتاب بیشتری همراه باشد.
🔹وی ادامه داد: عامل دوم پراکندگی فعالیتهای نهادهای مردمی و عدم تمرکز کافی بر موضوعات اولویت دار، بر اساس نظام مسائل است، در واقع نظام اولویتها و نظام مسائل برای ظرفیت مردمی دیده نشده است، در این حوزه باید اقداماتی انجام دهیم.
🔹کاظمی در ادامه با اشاره به ضعف در شایستگیهای حرفهای بیان کرد: در همه سطوح باید برای ظرفیت مردمی موجود برنامهریزی شود تا شایستگیهای حرفهای ظرفیتهای مردمی تقویت شود، مهمترین راهبرد و کلان راهبرد دولت سیزدهم تحقق حکمرانی مردمی است که مانیفست آن سند تحول مردمی است.
🔹وی بیان کرد: سند تحول مردمی امروز در اختیار همه قرار گرفته است و دولت خود را ملزم میداند که در جهت تحقق راهبرد حکمرانی مردمی گامهایی بردارد تا در پایان 4 سال بتواند نقطه استقرار و ایستایی خودش را در طی مسیر تحقق حکمرانی مردمی به همگان ارائه دهد.
@ostan_qz_ir
🔰با حضور استاندار؛
آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی چندرسانه ای میراث فرهنگی برگزار شد
🔹آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی چندرسانه ای میراث فرهنگی با حضور محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین، دارابی قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، تعدادی از مسئولان کشوری و استانی و اهالی فرهنگ و هنر به میزبانی قزوین برگزار شد.
🔹در این مراسم ۶۰ اثر برتر جشنواره معرفی و از برگزیدگان تجلیل و همچنین سند راهبردی باغستان قزوین رونمایی شد.
@ostan_qz_ir