🔴 استاندار: افتتاحهای دهه فجر در راستای نگاه دولت به اتمام طرحهای نیمهتمام است
🔹همزمان با نخستین روز دهه فجر نشست مدیران و اعضای شورای ادارای استان مرکزی و شهرستان خمین در بیت تاریخی امام خمینی (ره) برگزار شد.
🔸آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در این نشست با بیان اینکه امام خمینی (ره) با نهضت انقلاب اسلامی به ایران عظمت بخشید، گفت: امام روایات اسلامی، اقتصاد اسلامی، روابط داخلی و بین المللی و جهاد را احیا کرد و ارزشها را به سمت اسلام تغییر داد.
🔸استاندار مرکزی نیز در حاشیه این نشست در جمع خبرنگاران با اشاره به بهرهبرداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۶۱ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان خمین در دهه فجر گفت: این تعداد طرح بیش از یکهزار و ۳۰۰ فرصت شغلی در زادگاه امام راحل ایجاد میکند.
🔸فرزاد مخلصالائمه اضافه کرد: مجموع اعتبار اجرای این طرحها بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال است.
🔸وی با بیان اینکه هشت طرح از مجموع طرحهای افتتاحی در خمین اقتصادی و باقی طرح ها عمرانی است، گفت: بیشتر طرحهای اقتصادی توسط بخش خصوصی و طرحهای عمرانی توسط بخش دولتی آماده بهره برداری شده است.
🔸مخلصالائمه تأکید کرد: بهرهبرداری از این طرحها در دهه فجر در راستای نگاه دولت سیزدهم به اتمام طرحهای نیمه تمام است.
🔹در این نشست همچنین شبکه تلویزیونی تبلیغات نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه خمین به صورت رسمی افتتاح شد.
📲 moi.ir/x3SFn
#استان_مرکزی
#خمین
#دهه_فجر
#دولت_کار_و_فعالیت
#ایران_قوی
پنجشنبه ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۲
@ostandari_markazi