#گزارش_تصویری
بخش دوم
گردهمایی پیشگامان انقلاب اسلامی
《 دیروز، امروز، فردا 》
مجامع دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان همدان
⭕️ شنبه ۲۰ بهمنماه ۱۴۰۳
🆔@khabaralvand_ir
🆔@ostandarihamedan
----------------------------
◀️ اداره کل روابط عمومی استانداری همدان
پایگاه اطلاعرسانی استانداری همدان
#گزارش_تصویری بخش اول گردهمایی پیشگامان انقلاب اسلامی 《 دیروز، امروز، فردا 》 مجامع دفتر نمایندگ
💢همدان در مسیر تحقق اهداف گام دوم انقلاب اسلامی؛ بهرهبرداری از ظرفیتهای داخلی و پیشرفت در تمامی عرصهها
🔸در طلیعه گام دوم انقلاب اسلامی قرار داریم و بیانیه مقام معظم رهبری در این راستا روشنگر بوده و تکلیف تمامی مسئولان را روشن میکند. تجربه دوران پیروزی انقلاب، دفاع مقدس، گذر از بحرانها و تحریمها که دشمنان در طول این سالها به کشور تحمیل کردهاند، ما را به جایی رسانده است که یاد بگیریم در برابر تهدیدات و تحریمها ایستادگی کنیم.
🔹استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی و محکم شدن پایههای نظام، پیشرفتهای خوبی در بخشهای مختلف رقم زده و موجب کسب رتبههای برتر کشور شده است. ورود به چله دوم انقلاب نیازمند یک نگاه نو، تحولی جدید و استفاده از حرکتهای خلاقانه و نوآورانه است. در این مسیر، استفاده از ظرفیتهای داخلی کشور و تاکید بر عدالت، مبارزه با فساد، حمایت از تولید و رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی از اولویتهای اصلی مدیران اجرایی در گام دوم انقلاب است. مدیران باید به وعدهها عمل کنند، از شعارزدگی پرهیز کنند و برای حفظ وحدت ملی و تقویت سرمایههای اجتماعی تلاش کنند.
▫️برای رسیدن به اهداف گام دوم انقلاب، برآورده کردن انتظارات مردم و ایجاد محیطی مناسب برای مردم، اولین نیاز وحدت و ایمان به مسیر است. گفتمان امروز دولت وفاق و انسجام ملی در کنار اعتقاد به عدالت و انصاف است. ما باید بدانیم در کشور خود خودی و غیر خودی نداریم. کسانی که به زور در داخل کشور به دنبال کشاندن مرز خودی و غیرخودی هستند، جریان نفوذ، دشمنی و عناد با کشورمان را تقویت میکنند، چرا که در کشور بیگانه نداریم و همه ایرانیها خودی هستند. این کشور یک اردوگاه، یک سازمان و سرزمین واحد است و تنها یک رهبر و فرمانده دارد. بنابراین نباید اجازه دهیم در داخل کشور بین ما مرزبندی کنند.
▫️در کنار این اعتقاد به امید، ایمان و همدلی، به طور جدی نیازمند فعالسازی ظرفیتهای داخلی استان هستیم. از روز اول حضور در همدان، اداره استان در قالب دولت محلی اعلام شد تا ظرفیتهای استان در راستای توسعه و پیشرفت کشور به کار گرفته شود.
▫️سرمایهگذاری در بخش خصوصی در همه زمینهها، از جمله معدن، صنعت، کشاورزی و گردشگری، اولویت دارد. همدان در بخش خدمات، به عنوان مرکز منطقهای غرب کشور، میتواند با توجه به ظرفیتهای بزرگ خود در بخشهای مختلف، نقش مهمی در اقتصاد، اشتغال، توسعه و نشاط اقتصادی در منطقه ایفا کند.
▫️همدان به عنوان استانی کشاورزی پایه و دارای نشانهای بینالمللی، ظرفیت بزرگی در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی، برندسازی و بازارهای داخلی و خارجی دارد که میتواند در زمینه اشتغالزایی، تولید ثروت و رفاه به پیشرفتهای چشمگیری دست یابد. همچنین، ۳۰ نوع ماده معدنی در استان وجود دارد که بخش زیادی از این ظرفیتها فعال نشدهاند. مهمتر از برداشت مواد معدنی، باید از خامفروشی جلوگیری شده و به جای آن زنجیره ارزش ایجاد شود تا فرآوردههای متنوع از معادن تولید و به بازار عرضه شود.
▫️صنعت گردشگری به عنوان یکی از بزرگترین صنایع و محور توسعه و اقتصادی جهان، در استان همدان ظرفیتهای زیادی دارد. این صنعت با ویژگیهایی چون کمآببر، درآمدزا و کمترین آلودگی میتواند به طور مؤثر در اشتغالزایی و پیشبرد اهداف اقتصادی استان نقشآفرینی کند. همدان با داشتن ۱,۹۰۰ جاذبه تاریخی، طبیعی و گردشگری که برخی از آنها دارای ثبتهای ملی و بینالمللی هستند، پتانسیل بالایی برای رشد در صنعت گردشگری دارد.
▫️با استفاده از ظرفیتهای داخلی، بخش خصوصی و با پیروی از سیاستهای مقام معظم رهبری، بسیاری از مسائل و مشکلات میتوانند حل شوند. نگاه به درون، دانشبنیانی و عدالتمحوری در توزیع خدمات و سرمایهگذاریها و همچنین تکیه بر ظرفیتهای مردمی، اساس پیشرفت در تمامی حوزهها خواهد بود. اقتصاد، فرهنگ و سلامت از اولویتهایی است که باید به طور جدی پیگیری شود.
▫️در حوزه سرمایهگذاریها، بروکراسی اداری به شدت شکسته شده و امروز مدعی هستیم که هیچ سرمایهگذاری برای دریافت مجوزها معطل نخواهد ماند. از سوی دیگر، طرحهای مسکن استان، از جمله مسکن مهر، اقدام ملی و نهضت ملی مسکن، که سالها معطل مانده بودند، در حال پیگیری و فعالسازی هستند. پیگیری جدی برای تأمین اعتبار و فعالسازی طرحهای مشارکتی برای حل مشکل مسکن قشرهای کمدرآمد صورت گرفته است.
▫️پروندههای مسکن که سالها روی زمین مانده بودند، در چهار ماه اخیر با پیگیریهای مستمر حل شدند. برای نمونه، پروژههای شهید بهشتی، الوند، شهرک هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی و طرح ۴۸ هکتاری در این مدت تعیین تکلیف شدهاند. همچنین، ۱,۴۰۰ پرونده حوزه روستایی که در کمیسیون مغایرتها باقی مانده بود، که بیش از ۹۰۰ پرونده آن تعیین تکلیف شده است.