🌸با عرض سلام خدمت کاربران عزیز کلاس اصول فلسفه و روش رئالیسم ✋
🌹فایل های کتاب اصول فلسفه و روش رئالیسم به در خواست شما عزیزان مجددا در کانال بارگذاری شد.
🌺از همراهی و استقبال شما عزیزان از مطالب کانال سپاس گزاریم.
@osul_e_falsafeh
فلسفه (آشنایی با فلسفه اسلامی) نظام قدیم.pdf
752.5K
🔺با توجه به نظر استاد گرانقدر حجت الاسلام والمسلمین احسان کرمانشاهانی مبنی بر شروع فلسفه با کتاب فلسفه پیش دانشگاهی، نسخه الکترونیک این کتاب در کانال کلاس اصول فلسفه و روش رئالیسم تقدیم شما عزیزان می گردد.
@osul_e_falsafeh
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ
به زودی خواهند دانست که به چه بازگشت گاهی باز خواهند گشت؟!
آفاق حکمت در سپهر سنت
https://fidibo.com/book/6138
#سید_حسین_نصر
📚 دروس اصول فلسفه و روش رئالیسم
🌐 @osul_e_falsafeh
🔰آخرین دورهٔ کلاس «اصول فلسفه و روش رئالیسم» که توسط استاد کرمانشاهانی (حفظه الله) در حال برگزاری است را از کانال زیر پیگیری نمایید:
🌐 https://eitaa.com/osule_falsafeh
پ.ن: این دوره از مهرماه ۱۴۰۲ آغاز شده است.
📚 دروس اصول فلسفه و روش رئالیسم
🌐 @osul_e_falsafeh
💢 #مناظره_پرشور_علمی
✅ موضوع: «سازگاری یا ناسازگاری قاعده بسیط الحقیقه با تشکیک در وجود»
❇️ با ارائه استاد #احمد_ملکی و استاد #علی_جلالی و ارزیابی استاد #کرمانشاهانی
👈 این مناظره در تاریخ 1402/ 12/ 15 در موسسه آموزش عالی #اسراء تحت اشراف آیت الله جوادی آملی با حضور جمعی از اساتید و دانش پژوهان برگزارگردید.
🌱 حجت الاسلام احمد ملکی: تشکیک در وجود را منافی با قاعده بسیط الحقیقه عنوان کرد و آن را سازگار و مؤیّد وحدت شخصیه وجود دانست.
🌱 حجت الاسلام علی جلالی: قاعده «بسط الحقیقه» را هم با تشکیک در وجود و هم با وحدت شخصیه وجود سازگار دانست.
✍️ احمد ملکی: ایتا | تلگرام
💠 مؤسسه امام علی (ع): ایتا| تلگرام
👇👇👇
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 تشکیل پایگاه فکری تهاجمی را باید از علامه طباطبائی یاد بگیریم
✏️ رهبر انقلاب: یک خصوصیّت جذاب... جهادِ فکریِ کمنظیرِ آقای طباطبائی در بحبوحهی تهاجم اندیشههای وارداتی و بیگانه است... هم با اصول فلسفه و هم با بیانات تفسیری... این کتاب المیزان سرشار است از مسائل سیاسی و اجتماعی که... اینها امروز هم مسائلِ روزِ ما است؛ اینها در اختیار افراد قرار میگرفت. این پایگاه فکری تهاجمی را مرحوم آقای طباطبائی به وجود آورد؛ این، آن کاری است که به نظر من ماها باید این کار را از آقای طباطبائی یاد بگیریم: تشکیل پایگاههای فکری پُرکنندهی خلأها و دارای جنبهی تهاجم، نه موضع انفعالی و تدافعی.
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت علامه طباطبائی. ۱۴۰۲/۸/۱۷
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
✅ لزوم مطالعه کُتُب ضلال برای اهل تحقیق و صاحب نظران
🔸 فرمود اینها کسانی هستند که «أُولئِکَ هُمْ أُولُوااْلأَلْبابِ» میباشند؛ پس «لبیب» کسی است که اهل تحقیق باشد، مکتبهای گوناگون را ببیند، نظریهپرداز باشد، کمحوصله نباشد، تحمّل کند و قدرت تشخیص داشته باشد.
🔸همین کتاب های کفر و ضلال برای یک عدّه خرید و فروش آن حرام است، چون کتب ضلال است، مطالعه اینها حرام است، چون انحراف میآورد، هم حرمت تکلیفی دارد، هم بطلان وضعی دارد، میشود کتاب ضلال.
🔸خدا هم امام (رضوان الله علیه) و هم مرحوم علامه طباطبایی را غریق رحمت نماید؛ امام (رضوان الله علیه) برای نوشتن آن اسرار هزار ساله، خیلی از این کتابهای ضلال را مطالعه میکرد.
🔸سیدنا الاستاد فرمود ما دویست کتاب ـ البته دویست کتاب آن روز کم نبود ـ از آن کتابهایی که کفر بود، ضلال بود، از آنِ کمونیستها بود را ما تهیه کردیم تا شصت سال قبل این کتاب شریف اصول فلسفه را نوشتند.
🔸همین کتاب ضلال که خرید و فروش آن برای یک عده باطل است، مطالعه آن برای یک عدّه حرام است، برای عدّه دیگر هم خرید و فروش آن حلال است و هم مطالعه آن جایز است، بلکه لازم است.
🔸فرمود اینها نظریهپردازند، اینها اولواالالباب هستند، اینها وقتی دست به قلم شدند، یک نیم قرن یا بیشتر از نیم قرن میتوانند جامعه را تأمین کنند و تضمین کنند؛ همین کتاب شریف اصول فلسفه همین طور بود.
🔸الآن تقریباً شصت سال گذشت، در طی این شصت سال بیرقیب است؛ این را میگویند نور که نظریه پرداز است، در کمال حوصله، حرف های دیگران را تحمّل میکند.
🔹درس تفسیر #حضرت_آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی/سوره مبارکه «زمر»، آیات 11 الی 18
@daftar_ayatollah_javadi_amoli
پ.ن: برجستهسازی(Bold) متن توسط این کانال صورت گرفته است. غرض از اشتراکگذاری این فرسته نیز اولا توجه به همین بخشها بوده است.
📚 دروس اصول فلسفه و روش رئالیسم
🌐 @osul_e_falsafeh