6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸 قرائت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی درباره حضرت زینب (س) توسط خانم فاطمه سلیمانی فرزند شهید
✅کانال عاشقان شهید سلیمانی👇
http://eitaa.com/joinchat/640811030C1457b2a299
🛰#روایت_آشوب در برخی مناطق استان سیستان و بلوچستان را باید از نگاه دوربینهای خود اشرار مسلح دید؛ از به خاک انداختن پرچم «محمد رسول الله» تا به رگبار بستن پاسگاه ناجا و مجروح و به شهادت رساندن مامورین نیروی انتظامی...
اینها #سوخت_بر هستند؟!
🔹حجاریان بهمن تهدید میکند، اسفند در #سراوان اتفاق میافتد؛ عبدالحمید آشوبگران را مومن احساسی مینامد و زیباکلام از او عذرخواهی میکند....
این سلسله را به هم متصل کنید و ببینید جریان اصلاحات (بخوانید نفوذ) از حرص کنار رفتن از قدرت، چگونه کشور را به آشوب میکشد!
🔸سه ضلع یک بازی کثیف؛
۱. تهدید حجاریان مبنی بر مسلح شدن مرزنشینان
۲. مطالبهی ادارهی کشور از طرف عبدالحمید
۳. رهبر خواندن عبدالحمید توسط زیباکلام
➕ در سالهای اخیر #عبدالحمید از لحاظِ سیاسی و اعتماد عمومی بین اهل تسنن، بسیار ضعیف و شکست خورده است که میشود حاشیه سازی های اخیر او را در همین راستا تحلیل کرد؛ گویا قصد دارد با سوءاستفاده از عقاید دینی و احساسات، زیادی خواهی خودش و همفکرانش را در عرصه سیاسی به کرسی بنشاند!
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
*مردِ مظلومِ تاریخ*
به جرج جرداق،صاحب کتاب *الامام علی صوة العدالة الانسانیة* گفتند: شما یک مسیحی هستی و خیلی هم مذهبی نیستی چه شد که در مورد
*حضرت علی علیه السلام کتاب نوشتی؟*
*به گریه افتاد و گفت مرحوم علامه امینی هنگامی که کتاب *الغدیر* را نوشت چند جلد از کتاب را برای من فرستاد. یک نامه هم نوشت و گفت آقای جرج جرداق شما یک حقوقدان و وکیل دادگستری هستی، نه شیعه هستی و نه سنی که بگوییم طرفداری را میکنی، کار تو دفاع از مظلوم است.
ما با اهل سنت بر سر
علی علیه السلام دعوا داریم ما می گوییم حق با علی است آنها میگویند نه ، حالا این چند جلد کتاب( الغدیر) را به عنوان پرونده مطالعه کنید.
تمام مدارک هم از اهل سنت است. من از شیعه چیزی در آن ننوشته ام. شما هم در حد یک وکیل دادگستری قضاوت خود را برای من بنویسید.
میگوید: من دیدم وقتی انسانی مرا به عنوان یک وکیل دادگستری مخاطب قرار داده و از من کمک خواسته بی انصافی است اگر کمک نکنم بنابراین پذیرفتم.
وقتی کتاب ها را دقیق خواندم دیدم در تاریخ از علی(ع) مظلوم تر نمی شناسم و لذا تصمیم گرفتم به اقتضای شغلم که وکیل دادگستری می باشم از این مظلوم دفاع کنم و کتاب
*الامام علی صوة العدالة الانسانیة را نوشتم.*
میزان قضاوت حال فعلی افراد است
امام خمینی(ره) به عنوان معمار کبیر انقلاب در سه زمان به سه ادبیات سه بار این عبارت را فرمودند::1ـ«و میزان، حال فعلی اشخاص است (صحیفه امام؛ ج: 17؛ ص:139ـ 24/09/61) 2ـ «میزان در گزینش، حال فعلی افراد است». (صحیفه امام ج: 17؛ ص: 220ـ 15/10/61) 3ـ «و میزان در هر کس حال فعلی او است.»(صحیفه امام؛ ج:21؛ ص:452ـ 26/11/61)
این دو از لحاظ مصداقهای کلی با مورد سوم تفاوت دارد. دو مورد وجه ایجابی و جذبی دارد. به این معنا که وقتی انقلاب به پیروزی رسید و افرادی تندخو، تندرو، متشرع اما جاهل نسبت به روح احکام شرع و یا افراد نفوذی در نهادهای انقلاب، نسبت به افراد و وابستگان کسانی که در رژیم گذشته مسئولیتهایی را عهدهدار بودند، تندروی می کردند و حقوق شهروندی آن ها را نادیده گرفته و دست به تصفیههای بیحساب و کتاب دست می زدند، در بند دوم پیام هشت مادهای اعلام فرمودند: «و میزان، حال فعلی اشخاص است» که از سیاق کلام بر میآید، که اگر کسانی در گذشته مرتکب لغزش و خطاهایی شده ولی اکنون مرتکب آن خطاها نمیشوند، نباید مورد تعرض قرار گیرند و از حقوق حقه خود محروم گردند.
مورد سوم که در وصیتنامه سیاسی- الهی آمده، برخلاف دو مورد قبلی در مورد ریاکارانی است که خود را انقلابی نشان داده و گاه امام از آنها تمجید کردهاند، لذا به جهت آن که چنین کسانی از تمجیدهای امام سوء استفاده نکنند، مطالب زیر را در حاشیه وصیتنامه ذکر کردند: « من در طول مدت نهضت و انقلاب به واسطه سالوسی و اسلام نمایی بعضی افراد ذکری از آنان کرده و تمجیدی نموده ام، که بعد فهمیدم از دغلبازی آنان اغفال شدهام. آن تمجیدها در حالی بود که خود را به جمهوری اسلامی متعهد و وفادار مینمایاندند، و نباید از آن مسائل سوء استفاده شود. و میزان در هر کس حال فعلی او است.»
حال فعلی افراد، یک معیار اساسی در شناخت خط امام خمینی و راهاش میباشد. معیار اساسی این است: قضاوت در مورد اشخاص باید با معیار حال کنونی اشخاص انجام شود. گذشتهی اشخاص، مورد توجه و قابل تعمل نیست.
گذشته افراد از دو حال نیست.
1ـ موافق انقلاب. 2ـ مخالف انقلاب. حال کنونی افراد هم از دوحال خارج نیست: 1ـ موافق انقلاب. 2ـ مخالف انقلاب. با توجه به گذشته و حال، چهار دسته افراد در جامعه قابل مشاهده است:
1ـ گذشته موافق، حال هم موافق. بسیار خوب. 2ـ گذشته مخالف، حال هم مخالف. بسیار بد.
3ـ گذشته موافق، حال مخالف. بسیار بد. 4ـ گذشته مخالف حال موافق. بسیار خوب.
مشکل قضاوت در مورد گروههای یک و دو وجود ندارد، زیرا هرچه بودند، هستند. مشگل در گروههای سه و چهار هستند، زیرا هر چه بودند، حال آن نیستند. اگر حال فعلی اشخاص در نقطهی مقابل گذشته آنان قرار دارد، در این صورت گذشته دیگر اعتبار و کارائی ندارد. نمونه از گروه سه: قضاوت امام علی در مورد طلحه و زبیر، نمونه از گروه چهار: قضاوتی که امام حسین در مورد حر نمود.
مطرح کردن گذشته مربوط به وقتی است که حال فعلی فردی معلوم و مشخص نباشد. انسان به گذشته اکتفا کند و بگوید: خوب، قبلاً اینجوری بوده، حالا هم لابد همان جور است.
افرادی که با امام از پاریس به ایران آمدند؛ بعضی در زمان امام به خاطر خیانت اعدام شدند! بعضیها از دورانی که امام در نجف بود و بعد که به پاریس رفت، با ایشان ارتباط داشتند، در اول انقلاب هم مورد توجه امام قرار گرفتند؛ اما بعد رفتار اینها، موضعگیریهایشان سبب شد که امام اینها را طرد کند. میزان، وضعی است که امروز افراد دارند. در حالت سوم است که عدهای(مردم عامی) به علت عدم آگاهی از انحراف فردی از انقلاب اسلامی، همچنان از وی حمایت میکنند.
و در حالت چهارم است که به علت داشتن گذشته منفی مورد حمایت قرار نمیگیرد.
اگر گذشته فردی طاغوتی بوده، حال از جبهه مخالفین رسته به مدافین پیوسته بسیار علی است، زیرا او حری است به امام پیوسته. اما کسی که رهبری را قبول داشته و حال به مخالفین پیوسته بسیار بد است، زیرا او طلحه و زبیری است که پیمان شکسته، جای تاسف دارد.
محمدابراهیم پاکروان 99/12/07
🛰واعظی: #دلار را گران کردیم تا کشور را اداره کنیم!
➕ هرچند این صحبت، "تَکرار" همان حرف جناب روحانی (در سال ۹۷) در مجلس است که فرمودند #اگر_بخواهیم قیمت ارز به قیمت پارسال میرسد و چندان عجیب نمی باشد اما کاش جناب واعظی اولا دقت کنند که این یعنی اداره کشور از #جیب_مردم (نه با تدبیر) و درثانی لااقل دیگر کسی را بابت انتقاد از دولت و حتی نفرینِ دولت شماتت نکنند؛ البته بماند که از این به بعد باید به افکار عمومی حق بدهند که هر لحظه گمان کنند همان دولتی که با دستکاری قیمت ارز، خزانه اش را پُر کرده، میتواند دست به هر کار دیگری (از گروگان گرفتنِ معیشت مردم برای دست یابی به اهداف سیاسی اش گرفته تا دخالت در دیگر بازارهای مالی و پولی برای شرطی کردن یا عصبانی نمودنِ جامعه) نیز بزند!!
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
🖤سلام امام زمانم🖤
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُعِزَّ الْمُؤْمِنِينَ الْمُسْتَضْعَفِينَ...
سلام بر شما!
که با آمدنت، مؤمنین سر از گریبان اندوه بر میآورند و عزتمند خواهند شد..
بیا!
ای عزت شیعه...
✧═════•❁❀❁•═════✧
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
کانال هیئت یا زهرا سلام الله قزوین👇
@yazahraqazvin
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکترمرتضی امیری نژاد کارشناس مسائل سیاسی
🔈🔊طبل انتخابات۱۴۰۰ بصدا درامد
✅متاسفانه کیفیت کلیپ در ایتا جالب نیست ، جهت ملاحظه باکیفیت بالا به صفحه اینستاگرامی زیر مراجعه فرمایبد
پیج اینستاگرامی بویین آنلاین👇👇👇
http://instagram.com/buin_onlin
🛰 #زنستیز شما (جناب تاجزاده) و دوستانتان هستید که در مقابل #همسرکشی ساکتید، در دهه 60 پونز در پیشانی بدحجابها فرو میکردید و به زنان به مثابه ابزار تبلیغاتی مینگرید که حتی عُرضه ی شهردار شدن هم ندارند....
ضمنا طالبانی، کسی است که مخالف فیلم ویدئو بوده و حالا از بیان این سابقه خجالت میکشد.
➕بولد شدن یک خط از خطبههای #علمالهدی در مقابل وقاحت واعظی و دولت روحانی، یعنی اصلاحطلبا تست رسانهای موفقی قبل انتخابات رو ثبت کردن!
دیوارکشی پیادهرو حتی برای ۱۴۰۰ هم جواب میگیره..
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
🌀 یادداشت روز
💠 موضوع: وقایع سراوان و لزوم توجه دائمی به جنوب شرق
✍️نویسنده: عزيز غضنفري
🔻حوادث اخیر شهرستان سراوان در استان سیستان و بلوچستان بار دیگر موضوعات سیاسی، امنیتی و اقتصادی این بخش از کشور را وارد فضاهای رسانهای و تبلیغاتی کرد. در این رابطه لازم است نکات زیر مدنظر قرار گیرد.
✅نکات تحلیلی:
🔹 1- واقعیت قطعی که اینک به تجربه نیز اثباتشده آن است که موضوع ناامن سازی و ناآرامیهای قومی و مذهبی در محیط سرزمینی جمهوری اسلامی ایران به راهبرد قطعی و پایدار دشمنان تبدیل شده است.
🔸 2- از دیگر سو این امر نیز مبتنی بر شواهد عینی و آشکار است که سیاست و راهبرد کلان جمهوری اسلامی در حوزه جنوب شرق کشور تا حد بسیار زیادی سناریوها و طراحی-های دشمنان علیه اقوام جنوب شرق ایران را عقیم ساخته است.
🔹3- مجموعه اقدامات صورت گرفته اقتصادی در مناطق جنوب شرق قابل کتمان نیست؛ بااینحال اما متأثر از شرایط عمومی اقتصادی کشور و فراگیری مشکلات معیشتی، نقش مشکلات اقتصادی که بسترساز وقایع امنیتی آن منطقه و سوءاستفاده جریان معاند و مخالف جمهوری اسلامی ایران شده است، باید بهطور خاص و اولویتدار موردتوجه قرار گیرد.
🔸4-تأثیرگذاری جریان رسانهای و تبلیغاتی بدخواهان ایران و خاصه مردم جنوب شرق کشور در قضایای اخیر سراوان به شکل مؤثر ایفای نقش کرده است. مرکزیت نظام بیش از همیشه باید به ارتباط بین شبکههای اجتماعی و رسانهای با امنیت ملی بیندیشد. این مسئلهای فراتر از همه بحثهای جناحی و سیاسی است.
🔹5-طرح رزاق-که بحث درباره آن تفصیل بیشتری را میطلبد- از اقدامات صحیح و اصولی اجراشده در منطقه جنوب شرق کشور بهحساب میآید که به شکل واقعی معضلات متنوع آن منطقه را در مسیر ساماندهی قرار داده است و یکی از دلایل تحرک اخیر دشمن در این منطقه، ضربه زدن و متوقفسازی این طرح هوشمندانه است. سوگیری اصلی طرح رزاق کمک به معیشت مردم منطقه و روانسازی تبادلات با خارج از کشور است.
🔸6- #سپاه_پاسداران در طی سالهای گذشته سیاست بومیسازی امنیت و خدمات اجتماعی و اقتصادی را به شکل جدی در دستور کار قرار داده است و با کمک نخبگان، علما و بزرگان منطقه جنوب شرق کشور امنیت و رفاه منطقه را موردتوجه قرار داده است.
💠نکته پایانی:
🔺 مردم منطقه جنوب شرق کشور و البته همه مردم مناطق گوناگون ایران بایستی در نظر داشته باشند که ناامنی پدیدهای خانمانسوز است و تبعات آن دامن همه را خواهد گرفت؛ بنابراین بایستی کوشید امنیت که پایهایترین و مهمترین مؤلفه جنوب شرق کشور است، مورد خدشه قرار گیرد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن_مدیا
#روشنگری
─┅ঊ❁🌺💠🌺❁ঊ┅─
#یکشنبه های علوی
بیان فضائل امیرالمومنین(ع)
⚜️قال مولانا اميرالمؤمنين (عليه السلام):
《أَنَا خَيْرُ اَلْبَرِيَّةِ》؛
من بهترین آفریدگانم.
📘 بشارت المصطفی، ج۱، ص۱۹۱؛
⚜️خداوندمتعال درآیه ۷ سوره مبارکه بینه می فرماید:
💎 《إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ أُولَئِكَ هُمْ خَيْرُ الْبَرِيَّةِ》؛
در حقيقت كسانى كه گرويده و كارهاى شايسته كرده اند آنانند كه بهترين آفريدگانند.
⚜️ نبی مکرم حضرت محمد مصطفی (صلوات الله علیه) ذیل آیه فوق از سوره مبارکه بینه می فرمایند:
《يَا عَلِيُّ أَ لَمْ تَسْمَعْ قَوْلَ اَللَّهِ تَعَالَى:
"إِنَّ اَلَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا اَلصّٰالِحٰاتِ أُولٰئِكَ هُمْ خَيْرُ اَلْبَرِيَّةِ"
أَنْتَ وَ شِيعَتُكَ
مَوْعِدِي وَ مَوْعِدُكُمُ اَلْحَوْضُ تُدْعَوْنَ غُرّاً مُحَجَّلِينَ》؛
ای علی! آیا این سخن خدا را نشنیده ای: (کسانی که ایمان آوردند و عمل صالح انجام دادند، بهترین آفریده های خدایند)؟ آنان، تو و پیروانت هستید. وعده گاه من و شما، بر سرِ حوض، وقتی امّت ها برای حساب، گِرد می آیند و شما دعوت می شوید، در حالی که پیشانی سفید [و نورانی] و شناخته شده اید.
📗 اثبات الهداة، ج٣، ص٢٢٧
بنیاد بین المللی غدیر استان
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸 قرائت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی درباره حضرت زینب (س) توسط خانم فاطمه سلیمانی فرزند شهید
✅کانال عاشقان شهید سلیمانی👇
http://eitaa.com/joinchat/640811030C1457b2a299
میزان قضاوت حال فعلی افراد است
امام خمینی(ره) به عنوان معمار کبیر انقلاب در سه زمان به سه ادبیات سه بار این عبارت را فرمودند::1ـ«و میزان، حال فعلی اشخاص است (صحیفه امام؛ ج: 17؛ ص:139ـ 24/09/61) 2ـ «میزان در گزینش، حال فعلی افراد است». (صحیفه امام ج: 17؛ ص: 220ـ 15/10/61) 3ـ «و میزان در هر کس حال فعلی او است.»(صحیفه امام؛ ج:21؛ ص:452ـ 26/11/61)
این دو از لحاظ مصداقهای کلی با مورد سوم تفاوت دارد. دو مورد وجه ایجابی و جذبی دارد. به این معنا که وقتی انقلاب به پیروزی رسید و افرادی تندخو، تندرو، متشرع اما جاهل نسبت به روح احکام شرع و یا افراد نفوذی در نهادهای انقلاب، نسبت به افراد و وابستگان کسانی که در رژیم گذشته مسئولیتهایی را عهدهدار بودند، تندروی می کردند و حقوق شهروندی آن ها را نادیده گرفته و دست به تصفیههای بیحساب و کتاب دست می زدند، در بند دوم پیام هشت مادهای اعلام فرمودند: «و میزان، حال فعلی اشخاص است» که از سیاق کلام بر میآید، که اگر کسانی در گذشته مرتکب لغزش و خطاهایی شده ولی اکنون مرتکب آن خطاها نمیشوند، نباید مورد تعرض قرار گیرند و از حقوق حقه خود محروم گردند.
مورد سوم که در وصیتنامه سیاسی- الهی آمده، برخلاف دو مورد قبلی در مورد ریاکارانی است که خود را انقلابی نشان داده و گاه امام از آنها تمجید کردهاند، لذا به جهت آن که چنین کسانی از تمجیدهای امام سوء استفاده نکنند، مطالب زیر را در حاشیه وصیتنامه ذکر کردند: « من در طول مدت نهضت و انقلاب به واسطه سالوسی و اسلام نمایی بعضی افراد ذکری از آنان کرده و تمجیدی نموده ام، که بعد فهمیدم از دغلبازی آنان اغفال شدهام. آن تمجیدها در حالی بود که خود را به جمهوری اسلامی متعهد و وفادار مینمایاندند، و نباید از آن مسائل سوء استفاده شود. و میزان در هر کس حال فعلی او است.»
حال فعلی افراد، یک معیار اساسی در شناخت خط امام خمینی و راهاش میباشد. معیار اساسی این است: قضاوت در مورد اشخاص باید با معیار حال کنونی اشخاص انجام شود. گذشتهی اشخاص، مورد توجه و قابل تعمل نیست.
گذشته افراد از دو حال نیست.
1ـ موافق انقلاب. 2ـ مخالف انقلاب. حال کنونی افراد هم از دوحال خارج نیست: 1ـ موافق انقلاب. 2ـ مخالف انقلاب. با توجه به گذشته و حال، چهار دسته افراد در جامعه قابل مشاهده است:
1ـ گذشته موافق، حال هم موافق. بسیار خوب. 2ـ گذشته مخالف، حال هم مخالف. بسیار بد.
3ـ گذشته موافق، حال مخالف. بسیار بد. 4ـ گذشته مخالف حال موافق. بسیار خوب.
مشکل قضاوت در مورد گروههای یک و دو وجود ندارد، زیرا هرچه بودند، هستند. مشگل در گروههای سه و چهار هستند، زیرا هر چه بودند، حال آن نیستند. اگر حال فعلی اشخاص در نقطهی مقابل گذشته آنان قرار دارد، در این صورت گذشته دیگر اعتبار و کارائی ندارد. نمونه از گروه سه: قضاوت امام علی در مورد طلحه و زبیر، نمونه از گروه چهار: قضاوتی که امام حسین در مورد حر نمود.
مطرح کردن گذشته مربوط به وقتی است که حال فعلی فردی معلوم و مشخص نباشد. انسان به گذشته اکتفا کند و بگوید: خوب، قبلاً اینجوری بوده، حالا هم لابد همان جور است.
افرادی که با امام از پاریس به ایران آمدند؛ بعضی در زمان امام به خاطر خیانت اعدام شدند! بعضیها از دورانی که امام در نجف بود و بعد که به پاریس رفت، با ایشان ارتباط داشتند، در اول انقلاب هم مورد توجه امام قرار گرفتند؛ اما بعد رفتار اینها، موضعگیریهایشان سبب شد که امام اینها را طرد کند. میزان، وضعی است که امروز افراد دارند. در حالت سوم است که عدهای(مردم عامی) به علت عدم آگاهی از انحراف فردی از انقلاب اسلامی، همچنان از وی حمایت میکنند.
و در حالت چهارم است که به علت داشتن گذشته منفی مورد حمایت قرار نمیگیرد.
اگر گذشته فردی طاغوتی بوده، حال از جبهه مخالفین رسته به مدافین پیوسته بسیار علی است، زیرا او حری است به امام پیوسته. اما کسی که رهبری را قبول داشته و حال به مخالفین پیوسته بسیار بد است، زیرا او طلحه و زبیری است که پیمان شکسته، جای تاسف دارد.
محمدابراهیم پاکروان 99/12/07