📢 قالیباف:سوال واستیضاح رئیس جمهور، خواست غربگراهااست
🔹شنیده شده محمد باقر قالیباف در جلسه فراکسیون اکثریت مطالبی را در باب مسئله استیضاح و سوال از روحانی مطرح کرده وی در این جلسه اعلام کرد : دولت به دنبال این است که هفت سال و نیم بی عرضگی خود در اداره مملکت را با یک عملیات روانی یکجا بگذارد و از این منجلاب بیرون برود.
🔹 من این را بگویم که نه تنها میخواهند خود را از این منجلاب بیرون کشیده و بار مسئولیت خالی کنند بلکه می خواهند دوباره از پنجره ۱۴۰۰ وارد شده و به خاطر فضای نامساعد اقتصادی با طرح مذاکره و برجامی دیگر و دو قطبی سازی جامعه مجدد خود را بر ما تحمیل کنند.
🔹 من این را به شما بگویم که خواست جریان غربگرا این است که ما با استیضاح و سوال از رئیس جمهور وارد یک تنش با رئیس جمهور و ایجاد آشوب و ناآرامی شویم.
پ.ن: بانظر سنجی که در همین کانال انجام شد،بیشتر از ۲۵۰۰ نفر در آن شرکت کردند،۸۵ درصد مردم موافق استیضاح بودند، آقای قالیباف آیا مردم هم جزء لیبرال ها و غربگرایان هستند؟
آقای قالیباف شما را ارجاع میدهم به لبنان و کاری که با سعد حریری شد، او بدون استیضاح و محاکمه کنار رفت و خیلی زود دوباره به عنوان منجی برگشت، آیا میخواهید همین اتفاق در کشور ما هم بیفتد؟!
نکته بعدی که بارها گفتیم، اگر با کنار نرفتن و عدم استیضاح رئیس جمهور کشور دچار آشوب و بحرانی به مراتب بزرگتر از آبان ۹۸ شد یقینا شما هم در آن آشوب شریک هستید.( آشوب پارسال را دولت بوجود آورد).
آنچه شرط بلاغ بود گفتیم،ان شاءالله خدا کشورمارا از آفات حفظ کند.
#استیضاح_متین_و_خردمندانه
@osvehe
🔴آیا از قرنطینه و در منزل ماندن خسته
شدید؟؟ چند روز؟؟حوصله تان سررفته؟! تحملتان تمام شده؟!خیلی خسته شدید؟!
✌خاطره ای از ۱۸سال اسارت شهید سرلشگر خلبان حسین لشگری، اولین اسیر ایرانی در جنگ تحمیلی و آخرین اسیری که آزاد شد.
🌹آنقدر اسارتش طولانی شده بود که یک افسر عراقی بهش گفته بود: تو به ایران باز نمی گردی بیا همین جا تشکیل خانواده بده!...همسرشهید لشگری میگفت: خدا حسین را فرستاد تا سرمشقی برای همگان شود...او اولین کسی بودکه رفت. ( اولین اسیر بود) و آخرین نفری بود که از اسارت برگشت....اسیر که شد پسرش علی۴ ماهه بود و به هنگام آزادیش علی پسرش دانشجوی دندانپزشکی بود.. وقتی بازگشت از او پرسیدند: 🌺این همه سال انفرادی راچگونه گذراند ی؟ و او گفت: برنامه ریزی کرده بودم و هرروز یکی از خاطرات گذشته ام را مرور میکردم. سالها در سلول های انفرادی بود و با کسی ارتباط نداشت، قرآن را کامل حفظ کرده بود، زبان انگلیسی میدانست و برای ۲۶ سال نماز قضا خوانده بود.
حسین میگفت: از هیجده سال اسارتم ده سالی که تو انفرادی بودم سالها با یک "مارمولک" هم صحبت میشدم.
بهترین عیدی که این ۱۸ سال اسارت گرفتم، یک نصفه لیوان آب یخ بود! عید سال ۷۴ بود، سرباز عراقی نگهبان یک لیوان آب یخ می خورد می خواست باقی مانده آن را دور بریزد، نگاهش به من افتاد، دلش سوخت و آن را به من داد، من تا ساعت ها از این مسئله خوشحال بودم، این را بگویم که من مدت 12 سال ( نه ۱۲روز یا ۱۲ ماه)در حسرت دیدن یک فضای سبز و یک منظره بودم، حسرت ۵ دقیقه آفتاب را داشتم...
منبع:کتاب خاطرات دردناک..
ناصر کاوه
🌷حالا بعضی افراد وخانواده ها برای سلامتی خودشان تحمل 10 روز ماندن درخانه خودشان را ندارند!!!.
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
خاطرات اسارت شهید سرلشکر خلبان حسین لشکری(ره)
@osvehe
🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸
یکی از کارمندان شهرداری ارومیه میگفت:
تازه ازدواج کرده بودم و با مدرک دیپلم دنبال کار میگشتم.
از پله های شهرداری میرفتم بالا که یکی از کارکنان شهرداری را دیدم و ازش پرسیدم آیا اینجا برای من کار هست؟
تازه ازدواج کردم و دیپلم دارم.
یه کاغذ از جیبش درآورد و یه امضاء کرد و داد دستم گفت بده فلانی، اتاق فلان.
رفتم و کاغذ را دادم دستش و امضاء را که دید گفت چی میخوای؟
گفتم: کار.
گفت: فردا بیا سرکار!
باورم نمیشد!
فردا رفتم مشغول شدم.
بعد از چند روز فهمیدم اون آقایی که امضاء داد شهردار بود.
چند ماه کارآموز بودم بعد یکی از کارمندان که بازنشسته شده بود من جای اون مشغول شدم.
شش ماه بعد جناب شهردار استعفاء کرد و رفت جبهه.
بعد از اینکه در جبهه شهید شد یکی از همکاران گفت: توی اون مدتی که کارآموز بودی و منتظر بودیم که یک نفر بازنشسته بشه تا شما را جایگزین کنیم، حقوقت از حقوق جناب شهردار کسر و پرداخت میشد. یعنی از حقوق شهید باکری،
این درخواست خود شهید بود.
چه بی شمارند باکری هایی قلابی که امروز بر کرسی های مسئولیت جلوس کرده اند😐
@osvehe
🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کلیپ بسیار مهم🔴
🔴بالاخره مطالبه گری مردم در خصوص بیماری کرونا به نتیجه رسید
♦️وزارت بهداشت پس از ناکامی در بهره گیری از داروهای معرفی شده از سوی سازمان بهداشت جهانی
♦️و کسب رتبه فضاحت بار،اولین کشور در تست کردن این داروها روی مردم خود
👈اعلام کرد ۴ داروی طب سنتی در خصوص کرونا را وارد چرخه درمان میکند
🔴اما نکته مهمی وجود دارد که آیا در این گفته خود صادق است؟
یا خیر؟
💠 آیا واقعا وزارت بهداشت به چند داروی طب سنتی و گیاهی در خصوص کرونا مجوز داده است؟
یا داستان عمق دیگری دارد؟!!
🎥 با دقت این کلیپ مهم👆 را تا انتها مشاهده کنید 👆
✴️ تا میتوانید نشر دهید تا این مطالبه گری عقیم نماند و به نتیجه نهایی برسد✴️
@osvehe
🌹🌷🌹🌷🌹🌷
🌿🌾🌿🌾🌿🌾
⭕️ آنچه این بیماری از بچههایمان دزدید
🔻 وقتی اولینبار خبر تعطیلی مدارس در زمستان سال گذشته اعلام شد، اکثر بچهها خوشحال بودند. اما نمیدانستند این «تعطیلی» با هر چیزی که پیش از این بهعنوان تعطیلی برایش شادی کرده بودند، فرق دارد. حالا بعد از ماهها خانهنشینی، پاندمی دیگر برای آنها یک اتفاق نیست، بلکه بخش ماندگاری از تجربۀ زندگیشان است. چیزی است که آنها را از لذتها و فرصتهای مهم کودکیشان محروم کرده؛ دوستانشان، بازیهایشان، جنبوجوش و سرزندگیشان را گرفته؛ و غمانگیز اینکه معلوم نیست تا کی قرار است ادامه داشته باشد.
🔻 مدرسه اغلب کلِ جهان بیرون است. محلی که ارتباطاتشان در آنجا به والدینشان وابسته نیست، جایی که میکوشند و شکست میخورند و بعد میکوشند و موفق میشوند. مدرسه جایی است که دوست میشوند، دشمن خونی میشوند و دوباره دوست میشوند. مدرسه جایی است که بچههایم دختر یا پسر من نیستند: خودشان هستند و هر روز به دنبال کشف خود میروند.
🔻 من روانشناس رشد نیستم؛ فقط یک مادرم. اما همیشه گمان کردهام رشد مستقیم، بیوقفه و پرشتاب حالتِ عادیِ کودکان در حال رشد است. همانطور که یک کوسه ماهیِ زنده باید شنا کند، کودک زنده هم مدام باید در حال جنبوجوش و حرکت باشد. وقتی حرکت رو به جلو متوقف میشود، حتماً یک جای کار میلنگد. بدون مدرسه، بخش عمدۀ این پیشرفت، یادگیری و چانهزنیهای زنگ تفریح -در واقع بخش مهمی از زندگی کودک در خارج از خانه- از بین میرود. و روز به روز تعداد بیشتری از ما درمییابیم که شاید بناست برای مدت زیادی بدون مدرسه باشیم.
🔻 تاکنون چیزهای زیادی را تسلیم کرونا کردهایم، معلوم است دنیای بیرون فرزندانمان هم در آن میان بوده است و بخشی از سلامت روانشان و بیشتر لذتهایشان. از تمام اینها دست کشیدهایم، بیآنکه اصلاً متوجه باشیم. حالا باید با این حقیقت کنار بیاییم تا زمانی که دوباره اوضاع بسامان شود. / ترجمان
#آموزش_مجازی
#تربیت
@osvehe
⭕️ اختلافات فرهنگی در صدر طلاقهای توافقی
«بهزاد وحیدنیا» مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور:
🔹از ابتدای سال ۹۹ تاکنون ۶۷ هزار و ۶۰۰ نفر در سامانه تصمیم برای طلاق توافقی درخواست خود را اعلام کردند و درخواستشان پذیرش شده است که در مدت مشابه در سال ۹۸ این آمار ۵۳ هزار و ۸۰۰ نفر بوده است.
🔹بیشترین دلایل طلاق، بر اساس خوداظهاری افراد در مرتبه اول مربوط به اختلافات فرهنگی - طبقاتی، اختلافات سنی و اختلالات شخصیتی - روانی است.
🔹در مرتبه بعدی بددهنی، بی احترامی، بی توجهی، بیکاری، پایین بودن آستانه تحمل، طلاق عاطفی، عدم مسئولیت زوجین و ضعف در مهارتهای بینفردی به عنوان درصد بیشترین دلایل طلاق گزارش شده و کمترین سهم طلاقها در مرتبه بعدی به موضوعات خیانت و مهاجرت گزارش داده شده است.
#خانواده
#ازدواج
@osvehe