🔹واکنش رهبری به حمله داعش به مجلس: ترقهبازی
🔸واکنش رهبری به اغتشاشات اخیر: حادثه جزئی
🔹چقدر درست گفت شاعر که؛ چه باک از موج بحر آن را که باشد نوح کشتیبان؟
@ersad_ir
🔻امیرعبداللهیان: اجازه اخلال در امنیت ملی را به هیچ طرفی از داخل یا خارج از کشور نمیدهیم
🔹«حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه و «کاترین کولونا»، وزیر خارجه فرانسه، در گفتگوی تلفنی در خصوص آخرین تحولات مناسبات دو جانبه و مذاکرات لغو تحریمها تبادل نظر کردند. «امیرعبداللهیان»، در بخشی از این گفتوگو ضمن انتقاد شدید از اظهارات مداخله جویانه خارجی در قبال ایران اظهار داشت: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اعتراض مسالمتآمیز را حق مردم میداند، اما صف این مطالبات مشروع از اغتشاشگران و تروریستهایی که به صورت سازماندهی شده، امنیت ایران و جان و مال مردم ما را هدف گرفته اند، کاملا جداست.
🔶️جای تعجب است که مقابله با اغتشاش در اروپا عملی خوب و پسندیده است اما#همین کار در ایران سرکوب قلمداد میشود! اجازه نمیدهیم هیچ طرفی از داخل یا خارج، امنیت ملی کشور را هدف قرار دهد.
@ersad_ir
▪️رئیس جمهور فرانسه بدون اینکه خندهش بگیره از زنان معترض ایرانی دفاع کرده! تو و کشورت زنان محجبه مسلمان فرانسه رو به رسمیت بشناسید و اعتراض جلیقهزردها رو به خشونت و کشتار نکشید هنر کردید
@ersad_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقای امجد امینی برای چی به این وضوح دروغ گفتید؟
#انتشار_حداکثری
#انتشار_حداکثری_با_شما
#انتشار_حداکثری_جهت_آگاهی_مردم
@ersad_ir
🔴 دیدار های مشکوک #کتایون_ریاحی و #معتمد_آریا با قصاب میانمار و #اشک_تمساح برای یک نفر در ایران به دستور #سفارت_فرانسه و آمریکا
🔹 #فاطمه_معتمد_آریا و کتایون ریاحی اولین کسانی بودند که در #اغتشاشات برنامه ریزی شده اخیر به شکلی هماهنگ #کشف_حجاب کرده و با رسانه های تروریستی آمریکایی و انگلیسی سناریوی آشوب در ایران را جلو بردند.
🔹 اشک تمساح این مهره های بازیچه برای ایجاد آشوب در ایران در حالی است که تصاویر مشکوک آنها با #رهبر_بوداییان آدم خوار، روابط سیاسی خاص آنها را تا حدودی برملا می کند.
رهبر بوداییانی که سلاخی مسلمانان و کباب کردن گوشت و خوراندن آنها به همکیشانشان در رسانه های دنیا علی رغم همه سانسورها بازتاب زیادی داشت.
🔹عدمواکنش #سلبریتی های شبکه سازی شده توسط سرویسهای جاسوسی به آتش زدن افراد، قتل های فجیع و خسارتهای سنگین در اغتشاشات اخیر ایران نیز عجیب و سوال بر انگیز است.
#بودایی #میانمار #کشتار_مسلمانان #کشتار_مسلمانان_میانمار
@ersad_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتوگو صمیمانه مامور یگان ویژه با دختران دهه نودی:
با یه گوشی تحت تاثیر قرار نگیرید .
دشمن میزنه یکی رو میکشه بعد میندازن گردن پلیس نذارید دشمن از شما سوءاستفاده کنه ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+شاهزاده راه درآمد شما چیست؟!
_ ما انقدر پول آوردیم که نیاز به کار کردن نداریم.
@ersad_ir
♦️ گفتند اغتشاشات خیابانی واکنش انفعالی دشمن در مقابل این حرکتهای بزرگ اخیر مردم بود
@ersad_ir
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠
بخش اول 🔻 آمارهای تکان دهنده از آنهایی که پشت #اغتشاشات اخیر ایران ایستاده اند
🎬 مشاهده این ویدئوی جذاب و ارائه مباحث منطقی درباره وقایع اخیر را از دست ندهید و برای دوستان و آشنایان خود ارسال کنید.
اینها را بگویید به نسل امروز...
#خاندان_منحوس_پهلوی
#سازمان_مجاهدین_خلق
#مسیح_علی_نژاد
#فتنه_نیابتی
#مریم_رجوی
#منافقین
#بهائیت
#کومله
@ersad_ir