انصارالله یمن: عربستان راه جهاد در غزه را باز کند
محمدعلی الحوثی: عربستان سعودی و ولیعهد این کشور راه پیوستن مجاهدان یمنی به برادران مجاهد فلسطینی در غزه را باز کند و شرایط را فراهم آورد.
این درخواست، نه از باب اغراق و نه غیر منطقی است، بلکه خواستهای مبتنی بر روحیه عربی و ملی است و صنعاء با جدیت منتظر پاسخ ریاض است.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رژیم صهیونیستی بین همه شهروندانش سلاح توزیع می کند.
اسرائیل شهروند غیر نظامی ندارد
اسرائیل شهروند غیر نظامی ندارد
......
ـــ
ــــــــــــــــــــ
سوریه سفارت یمن در دمشق را بست🙃🤫
سوریه اعلام کرد که سفارت یمن در دمشق که توسط انصار الله اداره می شود را بسته و خواستار خارج شدن کارکنان آن از اراضی خود شده است!؟
میدل ایست نیوز: سوریه اعلام کرد که سفارت یمن در دمشق که توسط انصار الله اداره می شود را بسته و خواستار خارج شدن کارکنان آن از اراضی خود شده است.
به گزارش العربی الجدید، خالد العراسی، از سران انصار الله گفت که سوریه تصمیمی را برای بستن سفارت یمن در دمشق اتخاذ کرده است.
وی افزود که این تصمیم، ناامیدی بزرگی برای انصار الله به شمار می رود و ناکامی در زمینه انتخاب کادر دیپلماتیک مناسب برای این ماموریت وجود دارد.
العراسی گفت که انتخاب های نادرست و معیار مبنی بر جانبداری و تعارفات، دلیل این ناکامی است.
از طرفی دیگر عز الدین الأصبحی، سفیر یمن در مراکش گفت که مقامات سوریه از کسانی که از انصار الله خود را به عنوان دیپلمات جا زده بودند، خواسته سفارت یمن در دمشق را تخلیه کنند.
وی افزود که این اقدام، در پی ارتباط اخیر وزیر خارجه دولت مورد حمایت عربستان در یمن و وزیر خارجه سوریه اتخاذ شده است.
سوریه در سال 2015، سفارت یمن در دمشق را به انصار الله تحویل داده بود.
#بشاراسدچیکارمیکنه ... بایدهرچی هست زودروشنگری بکنه دولت اسدواگه نفوذی هست زوددرین نبردغزه جمعش کنن باعذرخواهی، پول امارات وعربستان که درنقطه ضعفشون هستن خیروبرکتی توش نیست قطعاوبلاشک.
#فلسطین #اسرائیل
🔰 آغاز دور جدید حملات نیروهای مقاومت فلسطین در کرانه باختری
🔸ابوحمزه، سخنگوی سرایا القدس جزئیات دور جدید حملات نیروهای مقاومت در کرانه باختری را بیان کرد.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری "تحولات جهان اسلام" ابوحمزه، سخنگوی سرايا القدس شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین، در بیانیهای تاکید کرد که یگان مهندسی این نیروها موفق به اجرای چند عملیات بمب گذاری در مسیر خودروهای نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی شده است که این عملیاتها منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از نظامیان اسرائیلی شده است.
وی با تاکید بر توسعه ضربات مقاومت به اسرائیل گفت که مبارزان گردان جنین نیز بامداد امروز با نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی در شهر جنین به طور مسلحانه درگیر شدهاند.
#تحولات_جهان_اسلام #ابوحمزه_سرایاالقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش وحشتناک فُسفر سفید
🔸سلاح ممنوعهای که صهیونیستها علیه مردم فلسطین به کار بردهاند، که دمای ترکشهای آن به ۱۳۰۰ درجهی سانتیگراد میرسد و همهچیز را از جمله شیشه، فولاد، سنگ و حتی گوشت و استخوان انسان را میسوزاند!
اون حرومیای رژیم صهیونسیتی و ماله کش های داخلی چرا یدونه عکس این جوری از تفاله هاشون بیرون نمیدن ببینیم حماس چه جنایتی کرده،یالا نشون بدید....
ادعای سوزاندن و سربریدنکودکان دروغ از آب درآمد و تکذیب شد
ولی هزاران سند و مدرک در مورد رژیم کودککش صهیونیستی وجود دارد که قابل انکار نیست
آیا مدعیان حقوق بشر حاضرند بابت جنایات رژیم موقتصهیو.نیستی او را مورد بازخواست قرار دهند؟
#طوفان_الأقصى
#قیام_مظلوم
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این طفل هفت روزه بهترین سند هفتاد سال جنایت است🥺😥
#لعنت_الله_علی_القوم_الظالمین💔
🔴علی دایی موقعی که جنگ اوکراین شروع شد خیلی از جنگ بدش میومد #و اعلام انزجار میکرد، ولی الان که بیش از چندصد نفر از مردم #غزه کشته شدن فعلا انزجارش نیومده!
البته شما بنویسید: جنگ غزه مثل جنگ اوکراین براش آب و نون نداره..
🔴امیرعبداللهیان عازم قطر شد
وزیرامورخارجه کشورمان در رأس هیأتی سیاسی و دیپلماتیک بیروت را به مقصد دوحه ترک کرد.
📌امیرعبداللهیان درحالی بیروت را به مقصد دوحه ترک میکند که قطر چهارمین میزبان وزیر امور خارجه کشورمان در راستای دیپلماسی منطقهای دولت سیزدهم در قبال بحران فلسطین طی روزهای اخیر است.