eitaa logo
چمدان بی صاحب-66
46 دنبال‌کننده
359 عکس
121 ویدیو
2 فایل
🧳LOST PROPERTY OWNER UNKNOWN. -دومین روز از مردادماهِ صفرپنج
مشاهده در ایتا
دانلود
این فناوری‌ها بعدها در پژوهش‌های دریایی و علمی نیز کاربرد پیدا کردند. • ۷. انرژی هسته‌ای یکی از مهم‌ترین و بحث‌برانگیزترین پیشرفت‌های علمی جنگ، پروژه منهتن بود؛ یک پروژه بسیار محرمانه که دانشمندان در آن روی انرژی و سلاح هسته‌ای کار کردند. نتیجه آن ساخت نخستین سلاح‌های هسته‌ای و استفاده از آنها در سال ۱۹۴۵ بود. این اتفاق آغاز عصر هسته‌ای در تاریخ بشر شد. --- ■نتیجه جنگ چه بود؟ جنگ جهانی دوم با شکست کامل کشورهای محور پایان یافت. آلمان به دو بخش اصلی تحت نفوذ قدرت‌های پیروز تقسیم شد و ژاپن نیز تحت اشغال آمریکا قرار گرفت. اروپا به‌شدت ویران شده بود و میلیون‌ها انسان کشته شده بودند. تعداد دقیق قربانیان جنگ متفاوت برآورد می‌شود، اما در مجموع ده‌ها میلیون انسان در نتیجه جنگ، نسل‌کشی، بمباران، قحطی، بیماری و دیگر پیامدهای آن جان خود را از دست دادند. هولوکاست نیز یکی از تاریک‌ترین بخش‌های این دوره بود؛ حکومت نازی و همکارانش حدود شش میلیون یهودی را به قتل رساندند و میلیون‌ها قربانی دیگر نیز در نتیجه سیاست‌های نازی‌ها کشته یا تحت آزار قرار گرفتند. بعد از جنگ، جهان وارد دوره جدیدی شد. آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی به دو قدرت بسیار بزرگ جهان تبدیل شدند و رقابت میان آنها به شکل‌گیری جنگ سرد انجامید. همچنین در سال ۱۹۴۵ سازمان ملل متحد شکل گرفت تا همکاری بین کشورها بیشتر شود و از وقوع جنگ‌های بزرگ دیگری جلوگیری شود. پ.ن: 1-نفرت هیتلر از یهودی ها از بچگیش شکل گرفته.زمانی که مادر هیتلر بیمار و در دامان مرگ بود،هیتلر به دنبال یک دکتر برای نجات جان مادرش بود و تنها یک دکتر پیدا کرد.اما اون شخص یهودی بود و به هیتلر گفت:من فقط یهودی ها را معالجه میکنم،یهودی ها از دیگر انسان ها برتر‌ند. 2-«جنگ جهانی دوم» و «هولوکاست» یکی نیستند. هولوکاست بخشی از جنایت‌های حکومت نازی در دوره‌ای بود که جنگ جهانی دوم هم در جریان بود؛ ولی جنگ جهانی دوم خیلی گسترده‌تر از آن بود و جبهه‌های بزرگی در اروپا، آفریقا، آسیا و اقیانوس آرام داشت.
انگشت؟چیه؟من ندارم
بههههه بهههه
«همین آقا. فرانسوا رابله. شاعر بود. آخرین کلماتش این بود:"من به جستجوی شاید بزرگ می‌روم. " منم برای همین می‌خوام برم. چون نمی‌خوام تا دم مرگم برای شروع جست جو و پیدا کردن شایدِ بزرگ صبر کنم.»
ما همه‌مون داریم به دنبال شایدِ بزرگی می‌گردیم که زندگیمون رو معنا بده.
My type::
من ۴۲۸تا تار مو ندارم بعد این ۴۲۸تا مژه داره
الان مفهوم"یک با یک برابر نیست"رو درک کردم
اقا گفتم اشتباهی جلد سه کتابی رو گرفتم که فقط جلد یکشو خونده بودم؟ چندروز پیش رفته بودیم خرید گفتم جلد دوشو بگیرم رفتم پرسیدم نداشت
اینهمه راه کوبیدیم رفتیم گفتم به مراد دلم میرسم یهو زندگی گفت:👍.