6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جمع کردن بساط همجنسگرایان در روسیه
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید⚡️
🆔️ @iranictv
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخهای قاطع نماینده ارشد روسیه به خبرنگار بیبیسی در حمایت از ایران؛ قطعنامه علیه ایران سازنده نیست!
🔶میخائیل اولیانوف، نماینده ارشد روسیه در آژانش بینالمللی انرژی اتمی:
🔺کشورهای اروپایی به جای زبان دیپلماسی، با زبان بلندگو با ایران صحبت میکنند؛ آنها فرصت برای حل مسائل با ایران را از دست دادند و تقصیر را به گردن ایران انداختند، این مسخره است.
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید⚡️
🆔 @iranictv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیر شبکه صهیونیستی اینترنشنال بار دیگر به سنگ خورد؛ دستاوردهای ایران قابل برگشت نیست!
🔶 واکنش تحلیلگر برنامه به کور سوی امید شبکه اینترنشنال به اقدامات آمریکا علیه ایران: موضوع غیر قابل انکار، دستاوردها و دانشی است که ایران طی سالیان اخیر به آنها رسیده وقابل عقبنشینی نیست.
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
🆔 @iranictv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا به موسی فرمود:
برگزیدمت چون متواضعتر از تو نیافتم؛
نماز که میخوانی، گونههایت را بر زمین میگذاری.
ای موسی!
دستت را بر محل سجدهات بگذار و بر چهره و اعضای بدنت بکش.
امام صادق ﷺ
#لبيک_يا_خامنه_ای
✍️ محمدمهدیمصلحی
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حال که بحث احساس تکلیف در بین بخش بزرگی از سیاسیون به وجود آمده و همه لباس رییسجمهور را مناسب خود میبینند...
بشنویم باهم صدای #شهید_مطهری رو...
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
🟢نا مساله ها و مساله های انتخابات:
این روزها همه شاهد داغ شدن شدید تنور تحلیلها هستیم تنوری که هیزمش را در اکثر احوال توهمات و داده های نامعتبر تشکیل داده مثلا میبینیم عزیزانی در جای جای فضای مجازی و حقیقی عواقب احتمالی پیروزی هر کدام از جریان ها را تحلیل کرده و تبعاتی بر آنها بار کرده مثلا میگویند اگر جلیلی بیاید سیاست عدم مذاکره در پیش خواهد گرفت اگر لاریجانی بیاید سیاست مذاکره ادامه خواهد داشت!
👌اما بنده معتقدم اگر خاتمی هم در زمان کنونی رئيس جمهور شود تغییر چندانی در سیاست خارجی شاهد نخواهیم بود اما چرا؟
برای پاسخ به این سوال باید خوب اوضاع منطقه و جهان را درک و تحلیل کرد، شرایطی که به سمت افزایش تنش در حال حرکت است تنشی که کنترل آن دست حاکمیت و نظام هم بر نمی آید چه رسد به اینکه دولتی بخواهد طی ۴سال مانع از آن شود برای نمونه بنظر شما اگر قبل از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در آلمان و انگلیس رئيس جمهور و دولتی مستقر بود که مخالف جنگ میان طرفین میبود شرایط فرق میکرد و جنگ میان دو کشور روی نمیداد؟ یا اینکه بگوییم وضعیتِ شرق اروپا متشکل از پازلی چند بعدی بود که خواه یا ناخواه، به سمتی در حرکت بود که حتی از دست چند کشور هم، کاری ساخته نبود چه برسد به دولت آن کشورها!
بنظر ما گزینه ی دوم صادق است.
🔷حالا همین ایران خودمان را در نظر بگیرید با شرایط متشنج منطقهای و جهانی و شرایطی که ترامپ سر کار خواهد آمد آیا میتوان برجام روحانی را احیا کرد آنهم توسط کسی که آن را پاره کرد؟
📌پس باید دانست چه دولت به دست خاتمی بیفتد و چه لاریجانی و چه جلیلی تفاوت چندانی را دررسیاست خارجی شاهد نخواهیم بود به عبارتی اساسا در شرایطِ جنگی، حاکمیت ها بسمت خالص سازی و یک دست سازی حرکت کرده و تا حد زیادی سیاست های خارجی از تحت ید دولت ها خارج شده و نقش نظام و حاکمیت پررنگ تر شده یعنی در شرایطی که بحث بقا و عدم بقا مطرح شود اختیار دولت ها کاسته و اجازه ی پیاده کردن سیاستهای که موجودیت نظام را با خطر یا چالش مواجه کند سلب میشود و این اصل در دموکراتیک ترین نظام ها ثابت بوده.
خلاصه اجازه ندهید طرفداران جلیلی و قالیباف و جهانگیری و لاریجانی شما را با لولوی سیاست خارجی بترسانند بلکه اوضاع دنیا به گونه ای است که در هر صورت باید سیاست فعلی دولت قبل که همان سیاست های نظام است پیش رود و اکنون با ۹۲ بسیار متفاوت است (به دلایل گوناگون)البته ممکن است فلان کاندیدا با مدیریت بهتر و سریعتری ما را به نتیجه برساند و لذا با مجلس انقلابی فعلی نگران تحمیل برجام دیگری نباشید ولو جهانگیری رای بیاورد
بلکه باید نگران اوضاع داخلی بود اما نگران کدام بخش از اوضاع داخلی؟
آیا نگران سازندگی و توسعه؟ بنظر میرسد در این آیتم باز هم تعدادی از نامزدها میتوانند آن را پیش ببرند پس زیاد جای نگرانی نخواهیم داشت یعنی این عامل هم نمیتواند به تنهایی ملاک تشخیص نهایی کاندید خوب از بد باشد.
🔹بلکه ملاکِ تمیز را باید از نگرانی رهبری دنبال کرد یعنی اعتراف ایشان به عقب ماندگی در بحث عدالت و این همان عامل اصلی تفکیک نامزد خوب از بد خواهد بود باید دید کدام یک از نامزدها رویکرد عدالت محورانه تری را دنبال کرده کدام یک اهل بذل بخشش و رانت بوده و پتانسیل آن را داراست ؟
لاریجانی؟ جلیلی؟ قالیباف؟ جهانگیری؟
کدام یک به جریان عدالت نزدیک تر است کدام یک بمانند کف جامعه زندگی کرده و دغدغه ی محرومین و مظلومین را بیشتر داشته؟ آقای ترامپ؟ یا بایدن؟ یا پوتین؟
کدام یک؟
نگرانی دیگر، هم مشارکت است که قبلا تا اندازه ای به آن اشاره کردیم.
#انتخابات
#هُدِسا
@hodesanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدیریت یعنی تصمیم گیری در بحران ها؛ جلیلی در بحرانها تصمیمهای درست میگرفت.
⚜ روایت رستم قاسمی، وزیر نفت سابق و از فرمانده سابق قرارگاه خاتمالانبیا درباره توان مدیریت راهبردی دکتر #جلیلی
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
14.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از جاسوسی تا تهدید و ارعاب مقامات دیوان بینالمللی کیفری توسط موساد!
🔹 گزارش مستند شبکه الجزیره از داستان ادامهدار جاسوسی و تهدید مقامات قضایی بینالمللی توسط موساد و اعمال فشار آمریکا برای حمایات از مقامات نظامی و سیاسی رژیم اشغالگر.
🔹 شنود تلفن، تهدید و ارعاب «فاتو بنسودا» رئیس پیشین دیوان عالی کیفری توسط «یوسی کوهن» رئیس اسبق موساد از نکات برجسته این گزارش است.
✅️ @Rajanews_com
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش شهید رئیسی به درخواست اطرافیان برای پاسخ به عزل معاون وزیر کشور/ دولت شهید آیت الله رئیسی آینده فروشی نکرد
✅️ @Rajanews_com
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺چندی قبل صوتی از آقای ذوالنور نماینده قم منتشر شد که مدعی شده بود حاج قاسم گفته اگر جلیلی رای بیاورد از سپاه قدس خواهم رفت!
دو هفته قبل آقای ذوالنور را در مجلس دیدم و از او پرسیدم این حرف را از خود حاج قاسم شنیدید؟ گفت: خیر! و تاکید کرد که تا الان چندبار به خاطر این اشتباه حلالیت طلبیده است...
حالا این روایت از سردار نوعی اقدم که سالها در سوریه کنار حاج قاسم بود را هم ببینید. میگوید یکی از کسانی که حاج قاسم بیشترین علاقه را به او داشت، سعید جلیلی بود و هر وقت کارشان گیر میکرد، شهید سلیمانی میگفت بروید سراغ جلیلی تا کار را راه بیندازد.
بعد هم توضیح میدهد که بعد از انتخابات ۹۲، حاج قاسم دفتر و تشکیلات شخصی خودش را به جلیلی داد؛ همان دفتری که بعد ۱۱ سال هنوز جلیلی در آنجا مستقر است...
🔺 آماری عجیب از مصرف لوازم آرایشی در ایران: سن استفاده از مواد آرایشی به ۱۴ سال و حتی خردسالی رسیده است!
🔸 ایران در رتبه اول پرمصرفترین کشورهای دنیا از نظر مصرف لوازم آرایشی است. این در حالی است که بیش از ۸۰ درصد کالاهای بازار غیربهداشتی هستند.
🔸 طبق آمار میانگین سنی مصرف کنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی در جهان ۲۵ سال است اما این سن در ایران هر روز پایین تر میآید، تا جایی که سن استفاده از این مواد آرایشی به ۱۴ سال و حتی پایینتر و به زمان خردسالی هم رسیده است.
🔸 تاکنون ۲۹۶ نوع بیماری ناشی از مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی غیراستاندارد شناخته شده که شایعترین آنها التهاب پوست، جوشهای صورت، حساسیت پوستی، آلرژی، نازایی، سقط جنین بیماریهای کبدی و انواع سرطان است. آمارها میگویند بعضا تا ۸۰ درصد از لوازم آرایش موجود در بازار قاچاق و غیر بهداشتی هستند./ایسنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 گفتمان مناظراتی: زونکنمو باز کنی زونکنتو باز میکنم! 😂