پاییز
#بیست_مساحبه_غلط_آمریکا 2⃣1⃣ آشوب های تیر ماه سال 78 و فتنه 88 دو مورد دیگر از اشتباه محاسباتی آمری
#بیست_مساحبه_غلط_آمریکا
3⃣1⃣آمریکا و رژیم صهیونیستی جنگ های مختلفی را در منطقه براه انداخته اند. جنگ هایی که عمدتا هدف مستقیم یا غیرمستقیم آنها، تهدید و تضعیف انقلاب اسلامی ایران بوده است. جنگ هایی مانند جنگ 33 روزه، تخاجم به افغانستانف عراق، یمن و ... اما برخلاف محاسبه و پیش بینی آمریکا و متحدانش، این جنگ ها باعث افزایش قدرت و نفوذ ایران در منطقه شده است.
@chekhabarazkoja
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا
4⃣1⃣برجام یکی از نمونه های اخیر و مهم اشتباه محاسباتی غرب است. آنها گمان می کردند پذیرش برجام از سوی ایران به معنای پذیرش سلطه غرب و کوتاه آمدن از اصول انقلاب است و لذا بطرز احمقانه ای تصور داشتند ایران بطور خودبخود در سایر حوزه ها نیز نرمش نشان داده و امتیاز خواهد داد. ایستادگی ایران بر اصول خودف نشان داد محاسبه غرب از نرمش قهرمانانه و تعبیر آن به تسلیم، غلط بوده است.
@chekhabarazkoja
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا
5⃣1⃣امریکا و اسرائیل تا کنون بارها و بارها ایران را به حمله نظامی تهدید کرده اند. این تهدیدها با این محاسبه انجام می شد و می شود که ایران ترسیده و تسلیم خواهد شد اما جمهوری اسلامی همواره می دانسته و می داند که این تهدیدها هرگز جنبه عملیاتی نداشته و چیزی بیش از عملیات روانی نیست.
@chekhabarazkoja
🔆#چهل_سال_پاسخگویی 🔆
3⃣7⃣📌 پرسش یکی از #دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی از #رهبری
٨٢/٢/٢٢
❓ اینجانب بدون یک ذرّه عقبنشینی از اصول و ارزشهای #انقلاب و #ولایت، به عرض میرساند که موارد زیر در کشور دارای مشکل است:
2️⃣ بخش دوم:
2- بودجههایی که در #نهادهای_فرهنگی کشور هزینه میشود، نتیجه درستی در پی ندارد. اگر این بودجه فرهنگی صرف #زیرساختها شود، نتیجه بهتری میدهد.
💢 #پاسخ مقام معظم رهبری :
🔆 #نهادهای_فرهنگی یکسان نیستند. حقیقتاً بعضی از نهادهای فرهنگی کارشان مؤثّر و بسیار مفید است؛ نباید اینرا منکر شد. بنده نمیدانم منظور از زیر ساختها چیست. طبعاً کار فرهنگی هم میتواند ناظر به زیر ساختها باشد؛ زیر ساختهای #فکری و #اعتقادی و ... . البته بنده این را قبول دارم که خیلی از کارهای فرهنگی، کمعمق، رقیق و فاقد ارزشِ لازم است - که این از عیوب کارهای ماست - اما بسیاری از نهادهای فرهنگی حقّاً خوب کار میکنند.
#نهادهای_فرهنگی
#زیرساخت
@chekhabarazkoja
🔆#چهل_سال_پاسخگویی 🔆
4⃣7⃣📌 پرسش یکی از #دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی از #رهبری
٨٢/٢/٢٢
❓با توجه به رویکرد #جامعه به #فساد و فحشا، آیا باز هم میتوان گفت در این جامعه #دغدغه #دین و #اسلام وجود دارد؟ پیشنهاد میکنم جنابعالی طی فرمایشی، اساتید محترم را از باندبازی در گروههای آموزشی باز دارید.
💢 #پاسخ مقام معظم رهبری :
🔆 این، دو تا مطلب شد. اینکه گفته شود چون جامعه به فساد و فحشا رویکرد دارد، پس در آن دغدغه دین و اسلام وجود ندارد، به نظر بنده به هیچوجه #ارزیابی درستی نیست. گرایش به فحشا و فساد، البته یک چیز بسیار بد و منفی است؛ اما چون در بخشی از جامعه یا در گوشهای از آن وجود دارد، نمیشود کلّ جامعه را متّهم کرد که دغدغه دین ندارند. شما جوانان عزیز، دوران قبل از #انقلاب را ندیدهاید. وضع فعلی را میبینید؛ انتظاراتتان هم بالاست؛ حق هم دارید. میدانید قبل از انقلاب این مملکت چگونه بود؟ در طول پنجاه سال چگونه #پایههای_اخلاقی در این مملکت عمداً و با حساب و پیگیری #متزلزل شد؛ زنان و دختران و جوانان را به چه وضعی کشاندند؟ اگر میدانستید، آنگاه میفهمیدید طبقه #جوانِ صالح و نورانی - چه دختران و چه پسران که در بخشهای مختلف جامعه هستند - چقدر ارزش دارند.
🔆 در دانشگاهها و در همین دانشگاه شهید بهشتی، قبل از انقلاب چند جوان #متدیّن بودند که اگر اسم بیاورم، بعضی از آنها را میشناسید. بعضی از آنها با بنده دوست و خویشاوند بودند؛ می آمدند از این جا - که آن زمان اسمش دانشگاه ملی بود - مطالبی برای بنده نقل میکردند. اوّلاً #مراسم_مذهبی که هیچ، حتّی یک محیط کوچک هم برای نماز خواندن نداشتند. خودشان دور هم جمع شدند و با پول شخصی جای کوچکی را به عنوان #نمازخانه درست کردند. مگر دستگاه اجازه میداد؟ آن روز همین دانشگاه - که عمدتاً محل اعیان و اشراف و بچه پولدارها بود - اینگونه بود؛مرکز چه فجایع و فسادهایی! دانشگاههای دیگر هم همینگونه بود. واقعاً استاد و دانشجوی متدیّن در دانشگاه زیر فشار بودند. در سطح جامعه هم همین مسائل بود. زنی که مایل بود حجابش را حفظ کند - نه اینکه با چادر و روگیری، بلکه با یک حجاب معقول - مگر میتوانست در جامعه راه برود؟! ما ماجراها دیدیم و شنیدیم و اطّلاع داریم، که الان نه وقتش هست، نه مناسب است آنها را بگوییم. آن وقایع را شما ندیدید.
✅ امروز جامعه ما، #جامعه_دینی_و_اخلاقی است؛ البته در آن فساد هم هست. زمان امیرالمؤمنین هم فساد بود. شما خیال میکنید آن زمان فساد و بدی نبود؟ آن زمان آدمهایی که احیاناً دچار فساد و فحشا بشوند، نبودند؟ چرا، آن زمان هم بودند. عمده این است که در هر نظامی اگر به فکر #اصلاح هستند، برای مقابله با عوامل فساد همّت بگمارند. باید برای #مبارزه_با_فساد همّت گماشت؛ چه با پدیدهها، چه با زیربناها و ریشهها. اینکه باشد، #جامعه #رشد خواهد کرد، پیش خواهد رفت و همین مقدار فسادی هم که میبینید، بهمرور از بین خواهد رفت.
#فساد
#اسلام
#قبل_از_انقلاب
#مراسم_مذهبی
#جامعه_دینی
#جامعه_اخلاقی
#مبارزه_با_فساد
#اصلاح
@chekhabarazkoja
#برگی_از_تاریخ
#غیر_قابل_روتوش
🎞 #روایت_تاریخی
📖《محمد رضا پهلوی به روایت حضرت آیت الله خامنه ای》
@chekhabarazkoja
پاییز
#برگی_از_تاریخ #غیر_قابل_روتوش 🎞 #روایت_تاریخی 📖《محمد رضا پهلوی به روایت حضرت آیت الله خامنه ای》
0⃣1⃣[آمریکایی ها] محمدرضا را که فراری ملت ایران بود، در آمریکا پذیرفتند و به عنوان یک میهمان پناه دادند. اموالی که در اختیار محمدرضا قرار داشت، بالغ بر میلیاردها دلار میشد که در امریکا سرمایهگذاری کرده بود. در همه جای دنیا معمول است وقتی یک نفر که در راس رژیمی قرار دارد، سرنگون شد، اموال شخصیاش که از آن مردم و دولت جدید بر سر کار آمده است، به آن دولت برگردانده میشود. این در همه جا یک عرف است... هیچ جا سابقه ندارد که آن همه ثروت را که متعلق به ملت ایران بود، در حسابهای محمدرضا و کسانش در امریکا، نگه دارند. حتی یک ریالش را به مردم ایران ندادند.
@chekhabarazkoja
🚩بسیج مظهر یک وحدت مقدس میان افراد ملت است. همه میدان هایی که بسیج در آن حضور
پیدا کرده، میدان هاي ملی است؛ میدان هاي مربوط به همه ملت مثل میدان دفاع مقدس و میدان سازندگی است. هیچوقت کشور، از یک مجموعه عظیمی که از بهترین فرزندان کشور و با این خصوصیات تشکیل شده است، بی نیاز نیست.(۱۳۷۶/۹/۵)
💠امام خامنه ای
@chekhabarazkoja
🔴لاپوشانی ناکامی ها ❗️
🔹رسانه ها دیروز اعلام کردند، وزیر خارجه فرانسه گفته است: «ما گفت وگوهاي بسیار دشواري را با آنها آغاز کرده ایم و آماده ایم که اگر این گفت وگوها به نتیجه قطعی نرسد، تحریم هاي سختی را علیه تهران وضع کنیم!» در پاسخ به اظهارات گستاخانه وزیر خارجه فرانسه، سخنگوي وزارت امورخارجه کشورمان بیان کرد که قابلیت هاي موشکی ایران بخشی از توان مشروع دفاعی و ضامن امنیت ملی جمهوري اسلامی ایران است که بر دکترین بازدارندگی استوار است؛ لذا توان موشکی ایران قابل مذاکره نیست. این موضع ثابت جمهوري اسلامی ایران است و از رهبر معظم انقلاب تا رئیس جمهور و مسئولان دولتی و فرماندهان ارشد نظامی بارها بر آن تأکید کرده اند. اگر مجموعه شرایط و تحولات سیاسی منطقه اي و بین المللی را کنار یکدیگر بگذاریم، به این جمع بندي می رسیم که حساسیت و پیچیدگی اوضاع بسیار بالاست؛ اما این پیچیدگی ها و ابراز برخی اظهارات علیه ایران نباید ما را از این نکته مهم غافل کند که در مقطع کنونی جمهوري اسلامی ایران از نظر توانمندي هاي مربوط به اقتدار منطقه اي، قدرت الهام بخش و نقش مؤثر در معادلات سیاسی منطقه اي و نیز توان بازدارندگی موشکی در نقطه اي مهم و تاریخی ایستاده است که دشمنان ملت ایران هم به این واقعیت معترفند. این در حالی است که آمریکا و برخی از قدرت هاي اروپایی که دولت فرانسه نیز یکی از آنهاست، به هیچ یک از اهداف راهبردي مورد نظرشان در منطقه دست نیافته اند؛ بماند که فرانسه ماه هاست گرفتار آشوب هاي خشونت بار خیابانی است و تاکنون نیز از حل و فصل آنها عاجز مانده است. توجه به این موضوع و تشریح آن از این رو اهمیت دارد که از یاد نبریم، ایران در شرایط ضعف و درماندگی قرار ندارد که با اندك تشري از یک کشور اروپایی، تمرکز و هوشمندي خود را از دست بدهد. در وضعیت کنونی، ضمن تحلیل منطقی و واقع بینانه راهبردهاي غرب، نباید فراموش کنیم که کشورهایی نظیر فرانسه در پی آن هستند که با عملیات روانی ناکامی هاي خود را به شکل دیگري جبران کنند؛ از این رو بسیار امیدوارند که جنگ روانی، سازوکاري شبیه مذاکرات هسته اي و توافقی مانند برجام، بتواند آنها را به آرزوهايشان در زمینه توقف توانمندي هاي موشکی و عمق راهبردي ایران برساند. در چنین شرایطی هوشیاري بیش از پیش مسئولان و دولتمردان و آحاد مردم ضروري به نظر میرسد.
@chekhabarazkoja
🍃🍂#برگی_از_تاریخ: #حماسه_مردم_آمل🍂🍃
💢 6 بهمن 1360 سالروز حماسه ی افتخارآفرین مردم غیور آمل
🕹 یکی از مناطقی که کانون نا آرامی ها و تجاوز منافقین از خدا بی خبر شده بود، شهر عزیزمان آمل بود.
🔹در آن زمان بعضی از انقلابیون که اغلب کسبه و کارگر بودند، هدف ترور قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.
🔹منافقین کور دل از اواخر سال 1358 ه.ش جنگل های زیبای آمل را محلی برای اقدامات خرابکارانه و مبارزۀ مسلحانه علیه نه تنها شهر آمل، بلکه کل کشور در نظر گرفتند. جادۀ هراز که یکی از مهمترین راه های مواصلاتی تهران و شمال کشور محسوب می شد، نا آرام گشت.
🔹اتحادیه کمونیستهاى ایران که متشکل از مارکسیست- لنینیستهاى چپ بودند با ارزیابى موقعیتهاى جغرافیایى، جنگلهاى آمل را مناسب براى عملیات چریکى تشخیص دادند و در آنجا استقرار یافتند.
🔹منافقین سنگ دل با جذب افراد فریب خورده و تجمع در جنگل ها در بهمن ماه سال 1360 به خیال خام خود زمینه را برای حمله به شهر آمل و تصرف آن آماده دیده بودند و بنابراین با یک گروه کمتر از صد نفری برای حملۀ به شهر در صبحگاه ششم بهمن ماه برنامه ریزی نمودند.
#برگی_از_تاریخ را دنبال کنید در👇
@chekhabarazkoja