💢«برنهارد متیس» رئیس انجمن صنعت خودروسازي آلمان اعلام کرد: صنعت خودروسازي آلمان طی سه سال آینده،بیش از 40 میلیارد یورو در زمینه تولید خودروهاي برقی هزینه می کند تا تعداد این مدل خودروها را براي جذب خریداران به سه برابر افزایش دهد.
@chekhabarazkoja
🔹برنی سندرز، سناتور برجسته آمریکایی با برگزاري نخستین همایش انتخاباتی به طور رسمی وارد رقابت هاي سیاسی براي مقابله با دونالد ترامپ شد.
🔹او در کارزار مقدماتی حزب دموکرات در انتخابات سال 2016 هم رقیبی بسیار جدي براي هیلاري کلینتون بود. او در سخنرانی خود دونالد ترامپ را «خطرناك» خوانده و وعده داده است یک «انقلاب سیاسی» به راه بیندازد و در مقابل «طمع کاري نظام سرمایه داري» بایستد.
@chekhabarazkoja
هدایت شده از KHAMENEI.IR
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨هشدار هشت ماه پیش رهبر انقلاب به دولت
⚠️ #معطل_اروپا_نمانید
🔻حضرت آیتالله خامنهای در تیر ماه ۱۳۹۷ در دیدار هیئت دولت، با انتقاد از گرهزدن مشکلات اقتصادی کشور به اموری که خارج از اختیار کشور خودمان است -مانند برجام و بسته اروپایی- چنین کاری را خلاف منافع کشور دانستند.
🔹️ایشان همچنین ضمن اشاره به دشمنی و خباثت اروپا در مقابله با ایران، رفتار اروپا و معطل کردن کشورمان در ارائه بسته اروپایی را پیشبینی کرده بودند.
🔺از این رو، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب را در نماهنگ "معطل اروپا نمانید" منتشر میکند.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 انتشار نخستینبار
⛔ بهبود اقتصاد کشور را به چیزی که از اختیار ما خارج است گره نزنیم!
🔻 رهبرانقلاب، در تیرماه۱۳۹۷:
🔹️ اروپاییها باید بگویند چگونه خواهند توانست از منافع ما دفاع کنند -که اسمش همان بسته است- امّا این را جزو موضوعات اصلی کشور قرار ندهید؛ بستهی اروپایی بیاید، نیاید.
🔸️ ما کارهایی در کشور داریم، مقدوراتی در کشور داریم، این مقدورات بایستی تحقّق پیدا کند؛ دنبال این مقدورات بروید؛ گره نزنید بهبود #اقتصاد کشور را به چیزی که از اختیار ما خارج است. ۹۷/۴/۲۴
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 انتشار نخستینبار
⚠️ مردم نسبت به برجام شرطی شدند و بازار متلاطم شد
⛔ دیگر مردم را نسبت به بسته اروپایی شرطی نکنید
🔻 رهبرانقلاب در تیرماه۱۳۹۷:
🔹️ ما یک روز #مشکل_اقتصادی کشور را موکول کردیم به برجام، [امّا] #برجام نتوانست مشکل اقتصادی کشور ما را برطرف کند و به ما کمک قابل توجّهی بکند؛ و نتیجه این شد که مردم نسبت به برجام شرطی شدند، که وقتی آن بابا(ترامپ) میخواهد از برجام خارج بشود، تا مدّتی که او میگوید خارج میشوم، ما همینطور دچار تلاطم در بازار خواهیم بود؛ ما شرطی شدهایم دیگر، مردم را ما شرطی کردهایم. حالا هم «بستهی اروپایی»؛ مردم را دربارهی #بسته_اروپایی شرطی نکنید. ۹۷/۴/۲۴
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 انتشار نخستینبار
⚠️ مشکل اقتصاد کشور موکول شد به برجام، اما برجام دردی از اقتصاد ما دوا نکرد
🔻 رهبرانقلاب، در تیرماه ۱۳۹۷:
🔹️ ما یک روز مشکل اقتصادی کشور را موکول کردیم به برجام، [امّا] برجام نتوانست مشکل اقتصادی کشور ما را برطرف کند و به ما کمک قابل توجّهی بکند؛ و نتیجه این شد که مردم نسبت به برجام شرطی شدند، که وقتی آن بابا(ترامپ) میخواهد از برجام خارج بشود، تا مدّتی که او میگوید خارج میشوم، ما همینطور دچار تلاطم در بازار خواهیم بود. ۹۷/۴/۲۴
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 انتشار نخستینبار
👈 دیپلماسی کشور باید هدفمند باشد
🔻 رهبرانقلاب، در تیر ماه ۹۷:
🔸️ دوستانی که با من مرتبط بودهاند در این سالهای متمادی، میدانند که عقیدهی من در زمینهی ارتباطات دیپلماسی این است که ارتباطات باید روزبهروز تقویت بشود و توسعه پیدا کند و فعلیّت پیدا کند و گسترش پیدا کند؛ عقیدهی من این است.
🔹️ عقیدهی من کنار رفتن و قطع کردن و مانند اینها نیست؛ جز در یک موارد معدودی مثل آمریکا، در غیر این موارد عقیدهام این نیست؛ رابطه با شرق تقویت بشود، با غرب تقویت بشود؛ هر چه میتوانیم تحرّک عملیّاتی و هدفمند دیپلماسی بایستی افزایش پیدا کند، یعنی تحرّک دیپلماسی کشور باید افزایش پیدا کند؛ تحرّک هدفمند. ۹۷/۴/۲۴
💻 @Khamenei_ir
🔴سخنان مغالطه آمیز❗️
🔺رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رئیس جمهور محترم اخیراً در خصوص مجمع تشخیص مصلحت نظام مطالبی را به تعریض بیان کرده اند که لحن ایشان قابل قبول نیست و این تعبیر که «10 ،20 نفر نشسته اند و براي مردم تصمیم می گیرند» هم سخنی هضم ناپذیر است.
🔺آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام به منزله یک نهاد مهم برخاسته از قانون اساسی که انتخاب اعضا و نحوه اداره جلسات آن بر اساس اصل 112 همان قانون است، گفت: چرا مسئول عالی نظام جمهوري اسلامی، که سوگند خورده پاسدار قانون اساسی باشد، باید این طور صحبت کند؟
🔺اولاً، اعضاي مجمع، ده بیست نفر نیستند و این یک سخن خلاف است، ثانیاً، اگر یک نفر در قانون اساسی اختیارات و مسئولیت هایی دارد مانند خود رئیس جمهور، آیا در هر موردي به آراي عمومی مراجعه میکند؟ اعضاي دولت و وزرا که با رأي مستقیم مردم انتخاب نشدها ند، آیا در هر مورد که می خواهند تصمیم بگیرند به آراي عمومی مراجعه می کنند؟ این در حالی است که در بسیاري از موارد تصمیماتی هم که می گیرند به اتفاق آرا نیست، پس باید گفت ده، بیست نفر در دولت براي یک ملت تصمیم می گیرند؟
🔺 وي تصریح کرد: این سخن واقعاً سخن مغالطه آمیز است و تعجب می کنم از آقاي رئیس جمهور که از مسائل حقوقی هم مطلع است، چرا اینگونه سخن می گوید؟
@chekhabarazkoja
✳️ادغام پنج بانک نیروهاي مسلح تا چهار ماه آینده
🔹رئیس کل بانک مرکزي گفت: مدتی است تحول در نظام بانکی را دنبال می کنیم و یکی از اقدامات مهم در این زمینه ادغام بانک هاي نیروهاي مسلح بود که در شوراي پول و اعتبار و ستاد اقتصادي سران قوا بحث و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که پنج بانک و مؤسسه در بانک سپه ادغام شوند.
🔹عبدالناصر همتی با اشاره به اطلاعیه بانک مرکزي گفت: این پنج مؤسسه بانکی نزدیک به 215 هزار میلیارد تومان سپرده دارند و تمهیدات خوبی نیز اندیشیده شده است. سپرده ها نیز با سودهایی که تاکنون پرداخت میشد، ادامه می یابد.
🔹همتی رقم تسهیلات این بانکها را 130 هزار میلیارد تومان و تعداد سپرده گذاران را 24 میلیون سپرده گذار اعلام کرد و اظهار داشت: این تسهیلات بر اساس قرارداد ادامه دارد و کارکنان هم بر اساس قراردادها به کار خود ادامه می دهند.
🔹وي در باره سهامداران نیز گفت: تکلیف سهامداران وابسته به نیروهاي مسلح مشخص است و یک میلیون و 130 هزار سهامدار جزء نیز مشکلی نخواهند داشت. از حالا تا چهار ماه بانک ها می توانند مجامع را برگزار کنند و پس از آن در بانک سپه ادغام میشوند.
@chekhabarazkoja
26.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مستند #روایت_رهبری
قسمت دوم- بخش اول
#برگی_از_تاریخ
#تاریخ_روایت_می_کند 👇
🔆 @chekhabarazkoja
🇮🇷 برکات بزرگ انقلاب اسلامی
🌴 دو) موتور پیشران کشور در عرصهی علم و فنّاوری و ایجاد زیرساختهای حیاتی و اقتصادی و عمرانی
💢 ثانیاً: موتور پیشران کشور در عرصهی علم و فنّاوری و ایجاد زیرساختهای حیاتی و اقتصادی و عمرانی شد که تا اکنون ثمرات بالندهی آن روزبهروز فراگیرتر میشود.
هزاران شرکت دانشبنیان، هزاران طرح زیرساختی و ضروری برای کشور در حوزههای عمران و حملونقل و صنعت و نیرو و معدن و سلامت و کشاورزی و آب و غیره، میلیونها تحصیلکردهی دانشگاهی یا در حال تحصیل، هزاران واحد دانشگاهی در سراسر کشور، دهها طرح بزرگ از قبیل چرخهی سوخت هستهای، سلّولهای بنیادی، فنّاوری نانو، زیستفنّاوری و غیره با رتبههای نخستین در کلّ جهان، شصت برابر شدن صادرات غیرنفتی، نزدیک به ده برابر شدن واحدهای صنعتی، دهها برابر شدن صنایع از نظر کیفی، تبدیل صنعت مونتاژ به فنّاوری بومی، برجستگی محسوس در رشتههای گوناگون مهندسی از جمله در صنایع دفاعی، درخشش در رشتههای مهم و حسّاس پزشکی و جایگاه مرجعیّت در آن و دهها نمونهی دیگر از پیشرفت، محصول آن روحیه و آن حضور و آن احساس جمعی است که انقلاب برای کشور به ارمغان آورد.
ایرانِ پیش از انقلاب، در تولید علم و فنّاوری صفر بود، در صنعت بهجز مونتاژ و در علم بهجز ترجمه هنری نداشت.
#گام_دوم_انقلاب
@chekhabarazkoja