⛔️ لجاجت به گمراهی افراد میانجامد
♦️ بعضی اشخاص لجبازند و هر چه انسان حقیقت را در مقابلشان قرار میدهد، روی موضع لجوجانهی خود اصرار میکنند.
🔺 چنین رویهای، انسان را از حقیقت دور میکند.
🔻 فرد لجوج، در ابتدای لجبازی، هنوز اندکی نور حقیقت را میفهمد و احساس میکند که کارش براساس لجبازی است. اما وقتی لجاجت وی تکرار شد، دیگر آن اندک نورِ حقیقت را هم نمیفهمد.
🔻 در او، باطن و اعتقاد و عقیدهای دروغین به وجود میآید که اگر به خود برگردد و تعمق کند، میبیند اینکه در ذهن اوست، عقیده نیست، «عن ظهر القلب» و از باطنِ جان، نیست.
🔻 اما لجاجت نمیگذارد که او سروش حقیقت و پیام معنویت و حق را به گوشِ جان بشنود.
♦️ دیدید کسانی که در مقابل اسلام و انقلاب اسلامی و فرمایشات امام و حقّانیت واضح و مظلومانه ملت ایران ایستادند و لجاجت کردند، چگونه این لجاجت به گمراهیشان انجامید! ۷۳/۱۱/۱۴
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#روش_تحلیل_سیاسی
@chekhabarazkoja
🚩واقعاً این قدر مقرّرات گوناگون و متناقض در این دستگاه، آن دستگاه [وجود دارد که] تولید مشکل میشود. ما این را دو سه مرتبه تا حالا در جلسات #مسئولین_دولتی هم مطرح کردهایم، از آنها خواستهایم؛ خب به اندازهی لازم همّت نشده.
من خواهش میکنم این قضیّه را خیلی #جدّی بگیرید.
کاری بکنید که #کار_تولیدی تشویق بشود.
(۱۳۹۸/۲/۲۴)
💠 امام خامنه ای
@chekhabarazkoja
🔴 انتخابات مجلس استانی می شود؟
🔹مدتی است طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی به ویژه تغییر در روش برگزاری انتخابات مجلس از شیوه فعلی به شکل استانی در جلسات علنی پارلمان مطرح است که در آخرین رفت و برگشت بین دو نهاد تقنینی، شورای نگهبان بیش از ده اشکال و ابهام به مصوبه مجلس وارد کرده است و امروز در کمیسیون شوراهای مجلس این ابهامات و ایرادات با حضور نمایندگان طراح و سایر اعضای کمیسیون بررسی میشود.
🔸سخن گزافی نیست اگر گفته شود استانی شدن انتخابات مجلس از بحثبرانگیزترین موضوعات در دو دهه اخیر مجلس شورای اسلامی بوده و همواره مخالفان و موافقان جدی داشته است. نخستین بار در سال 1378 مطرح شد و در سیر ادوار قانونگذاری مجالس کشور از دوره پنجم تا دهم، با انتقادات و واکنشهای متفاوتی از سوی نمایندگان موافق و مخالف آن همراه بوده تا اینکه در مجلس فعلی فوریت طرح و مصوبه آن رأی آورد و برای تأیید نهایی به شورای نگهبان رفت. این شورا با طرح ابهامها و ایرادهایی، بار دیگر طرح را برای اصلاح یا احاله به مجمع تشخیص، به مجلس شورای اسلامی بازگرداند. طبق توئیت سخنگوی شورای نگهبان، این شورا با کلیات طرح استانی شدن انتخابات مجلس موافق است؛ اما آن را دارای اشکالات اجرایی و ابهامات قانونی میداند.
🔹به نظر میرسد بیشتر ایرادات و ابهامات شورای نگهبان در دو سطح شکلیـ روشی و محتواییـ مبنایی قابل دستهبندی و پیگیری است. هم به زعم شورای نگهبان و هم از نظر مخالفان و منتقدان، این طرح با وجود همه محاسن و مزایایی که در ایجاد نگاه ملی به مسئله انتخابات، ارتقای کارآمدی مجلس، پاسخگو کردن نمایندگان و حل اساسی مشکلات کشور دنبال میکند و شأن مجلس و نمایندگان را فراتر از پیگیری مطالباتی نظیر آسفالت و فضای سبز شهرها و... به جایگاه واقعی قانونگذاری در سطح ملی برمیگرداند، اما ضعفها و ایرادات مبنایی، مانند نقض «عدالت انتخاباتی»، «کاهش مشارکت مردمی» و «نقض حقوق انتخابشوندهها و انتخابکنندهها» نیز دارد و دلیل این امر هم به روشهای اجرایی انتخابات با مصوبه جدید برمیگردد.
🔸اگرچه بعید است این طرح به انتخابات اسفند امسال برسد، اما نباید آن را کنار گذاشت؛ بلکه لازم است در راستای پویاسازی نظام سیاسی با در نظر گرفتن همه جوانب کار، با تأمل و تعمق بیشتر به اصلاح ضعفهای اجرایی و روشهای مسئلهساز در این موضوع حساس اقدام کرد./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔴 ماجرا چیست؟!
🔹پس از آنکه رهبر معظم انقلاب به صراحت هر گونه مذاکره با آمریکاییها را سم دانستند و اعلام کردند هیچ ایرانی غیرتمند و باشعوری به مذاکره با آمریکاییها تن نمیدهد و رئیسجمهور در دیدار سیاسیون با صدای رسا اعلام کرد به هیچ عنوان مذاکره با آمریکاییها صلاح نیست، رسانههای اصلاحطلب که تا پیش از آن تن دادن به مذاکره با آمریکاییها را تنها راه میدانستند (تا جایی که حتی روزنامه اعتماد در یادداشتی مذاکره با دونالد ترامپ را سبب اعتبار ایران دانست) به جای آنکه به تقویت مواضع جمهوری اسلامی ایران و حقوق کشورمان در مصاف ارادهها تأکید کرده و به تقویت عزم ملی برای ایستادگی در این مصاف کمک کنند، در چرخشی عجیب بار دیگر حرف از مذاکره به میان آوردند؛ اما این بار به جای دونالد ترامپ و سران کاخ سفید، شاهزادگان سعودی و اماراتی را آن سوی میز مذاکره نشاندند!
🔸 روزنامه «اعتماد» متعلق به یک نماینده اصلاحطلب مجلس مدعی شد، اگر با عربستان مذاکره کنیم میتوانیم برجام را نجات دهیم! ادعایی عجیب که از دو منظر نقد جدی بر آن وارد است؛ اول اینکه برجام، خسارت محضی است که آمریکاییها از آن خارج شدند و اروپاییها هم جز در ظاهر در آن نماندهاند و خیلی پیشتر از اینها مرده است که بتوان آن را احیا کرد! و اگر بر فرض محال احیای برجام هم ممکن باشد، راهش نه از مذاکره با درباریان سعودی و اماراتی، بلکه از همان مسیری است که شورای عالی امنیت ملی و دولت در پیش گرفتهاند و آن هم کاهش سطح تعهدات در پاسخ به خلف وعدههای طرف مقابل است.
🔹دوم اینکه، آیا واقعاً ستوننویسان این رسانهها که مدعی سیاستورزی هستند، برای شاهزادگان سعودی و اماراتی وزن و جایگاهی قائل هستند؟ آیا با مذاکره یا توافق با این درباریان وابسته که حیات و ممات سیاسیشان در دست آمریکا است، میتوان در برابر آمریکا ایستاد؟! آیا واقعاً این فعالان و کارشناسان سیاسی و روابط بینالملل تا این حد کم هوش و سادهانگار هستند یا ماجرا چیز دیگری است!/بصیرت
@chekhabarazkoja
♨️ حجاریان سخنگوی جریان اصلاحات نیست
🔅مرتضی حاجی، از فعالان اصلاحطلب و وزیر آموزش و پرورش دولت دوم اصلاحات درباره تحریم انتخابات مجلس که سعید حجاریان مطرح کرده است، گفت: آقای حجاریان معمولاً نظرات خودش را مطرح میکند؛ در حالی که این نظرات در جایی هماهنگ و بحث نشده است.
🔅 او گفته است اصلاحطلبان به صورت مشروط یا غیرمشروط در انتخابات شرکت کنند. سؤال اینجاست که این «شرط» درباره چه مسائلی است؟ تصمیمگیری برای تحریم انتخابات با آقای حجاریان نیست؛ زیرا وی فقط پیشنهاد داده است انتخابات را تحریم کنید؛ اما او تصمیمگیر و سخنگوی جریان اصلاحات نیست./بصیرت
@chekhabarazkoja
♨️ تحلیل اصلاحطلبان از سیل اخیر!
🔅یکی از موضوعات مطرح در جلسات اخیر اصلاحطلبان، بازتاب اجتماعی حضور نیروهای جوان و انقلابی در کمک به سیلزدگان کشور بوده است. به اعتقاد بیشتر اصلاحطلبان حاضر در این جلسات، نیروهای انقلابی اعم از سپاه، بسیج، روحانیون و اعضای اردوهای جهادی با حضور سریع و به موقع خود در مناطق سیلزده تصویری جدید از خود ارائه دادند که نماد مردمداری، کمک به هموطن، رأفت و کارآمدی است.
🔅 اصلاحطلبان همچنین گفتهاند: «ما در ماجرای سیل عقب افتادیم. شبکه قوی و فراگیری نداشتیم. خیلی دیر وارد میدان شدیم و سازماندهی مشخصی نداشتیم و همین باعث شد نتوانیم فضا را مدیریت کنیم. تعلل ما سبب واگذاری فضا به سپاه و نیروهای انقلابی شد.»/بصیرت
@chekhabarazkoja
⚜ مهدی شیرزاد، پسر احمد شیرزاد نماینده مردم اصفهان در مجلس ششم و عضو حزب منحله مشارکت که در شهرداری تهران فعالیت میکند، در حال فراهم کردن مقدمات برگزاری انتخابات شورایاریهاـ که خرداد ماه جاری برگزار میشودـ است.
⚜ گفته شده است برنامهریزان شهرداری آییننامههای قبلی برگزاری این انتخابات را تغییر دادهاند. شورایاریها شش عضو انتخاباتی و هفت عضو انتصابی دارند. در این بین دو طیف اتحاد ملت و اعتماد ملی برای افزایش نفوذ خود در ارگان شهرداری، در رقابت جدی هستند./بصیرت
@chekhabarazkoja
⚜ در روزهای اخیر، خبرهای ناخوشایندی از تهدید همسر، فرزندان و بستگان درجه اول روحانی شهید مصطفی قاسمی از سوی نوچهها و رفقای بهروز حاجیلو (قاتل شهید قاسمی) که در درگیری با نیروهای انتظامی کشته شد، به گوش میرسد.
⚜ این تهدیدها سبب شده است تا رفتوآمد خانواده روحانی شهید همدان با محدودیتهایی مواجه شود. اراذل و اوباش تهدید کردهاند انتقام خون بهروز را از اعضای خانواده این شهید خواهند گرفت./بصیرت
@chekhabarazkoja
💯 روحانی حرفهایی مانند احمدینژاد و هاشمی میزند
⚜«ابراهیم فیاض» گفت: مردم به رئیسجمهور رأی میدهند، اما تابع دولت نیستند. اگر دولت بخواهد از حدود اختیاراتش خارج شود جلوی آن میایستند. اینکه روحانی هم بخواهد مظلومنمایی کند اوضاع خرابتر میشود، چون دیگر کسی حرف او را گوش نمیکند.
⚜وی افزود: انقلاب وقتی پیروز شد، بعد از مدتی بازرگان دائم در تلویزیون اعلام میکرد «کار دست دولت نیست». حالا بازرگان یک نمونه بود. احمدینژاد و هاشمیرفسنجانی هم نمونههای دیگر ریاست دولت بودند که هر چقدر قدرت و اختیار هم میگرفتند، میگفتند «کم است». آخرش هم دیدیم چه مسائلی را ایجاد کردند. این افراد قدرت مطلقه را میخواهند که با دموکراسی جور در نمیآید./بصیرت
@chekhabarazkoja