هدایت شده از صدای مملکت
🍃🍂 #برگی_از_تاریخ:
#سالروز_ابلاغ_سیاست_های_اقتصاد_مقاومتی 🍂🍃
۱۳۹۲/۱۱/۲۹
🌱 #بازخوانی_متن_ابلاغیه
1⃣ بخش اول
🌸متن ابلاغیه رهبر انقلاب به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که براساس اصل ۱۱۰ قانون اساسی تنظیم شده، به شرح زیر است:
🌻ابلاغ سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی»
بسماللّهالرحمنالرحیم
ایران اسلامی با استعدادهای سرشار معنوی و مادی و ذخائر و منابع غنی و متنوع و زیرساختهای گسترده و مهمتر از همه، برخورداری از نیروی انسانی متعهد و کارآمد و دارای عزم راسخ برای پیشرفت، اگر از الگوی اقتصادی بومی و علمی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی که همان اقتصاد مقاومتی است، پیروی کند نه تنها بر همه مشکلات اقتصادی فائق میآید و دشمن را که با تحمیل یک جنگ اقتصادی تمام عیار در برابر این ملت بزرگ صفآرایی کرده، به شکست و عقبنشینی وا میدارد، بلکه خواهد توانست در جهانی که مخاطرات و بیاطمینانیهای ناشی از تحولات خارج از اختیار، مانند بحرانهای مالی، اقتصادی، سیاسی و ... در آن رو به افزایش است، با حفظ دستاوردهای کشور در زمینههای مختلف و تداوم پیشرفت و تحقق آرمانها و اصول قانون اساسی و سند چشمانداز بیست ساله، اقتصاد متکی به دانش و فناوری، عدالت بنیان، درونزا و برونگرا، پویا و پیشرو را محقق سازد و الگوئی الهامبخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد.
اکنون با مداقه لازم و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی که در ادامه و تکمیل سیاستهای گذشته، خصوصاً سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و با چنین نگاهی تدوین شده و راهبرد حرکت صحیح اقتصاد کشور به سوی این اهداف عالی است، ابلاغ میگردد.
لازم است قوای کشور بیدرنگ و با زمانبندی مشخص، اقدام به اجرای آن کنند و با تهیه قوانین و مقررات لازم و تدوین نقشه راه برای عرصههای مختلف، زمینه و فرصت مناسب برای نقشآفرینی مردم و همه فعالان اقتصادی را در این جهاد مقدس فراهم آورند تا به فضل الهی حماسه اقتصادی ملت بزرگ ایران نیز همچون حماسه سیاسی در برابر چشم جهانیان رخ نماید. از خداوند متعال توفیق همگان را در این امر مهم خواستارم.
سیّدعلی خامنهای
۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۲
#ادامه_دارد
🔍برگرفته از
🔎 Khamenei.ir
#ابلاغیه
@sedaye_mamlekat
هدایت شده از صدای مملکت
🍃🍂 #برگی_از_تاریخ:
#سالروز_ابلاغ_سیاست_های_اقتصاد_مقاومتی 🍂🍃
۱۳۹۲/۱۱/۲۹
🌱 #بازخوانی_متن_ابلاغیه
2⃣ بخش دوم
🌸بسماللهالرحمنالرحیم
سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی
با هدف تأمین رشد پویا و بهبود شاخصهای مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشمانداز بیستساله، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با رویکردی جهادی، انعطاف پذیر، فرصت ساز، مولد، درونزا، پیشرو و برونگرا ابلاغ میگردد:
۱. تأمین شرایط و فعالسازی کلیه امکانات و منابع مالی و سرمایههای انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیتهای اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاریهای جمعی و تأکید بر ارتقاء درآمد و نقش طبقات کمدرآمد و متوسط.
۲. پیشتازی اقتصاد دانش بنیان، پیادهسازی و اجرای نقشه جامع علمی کشور و ساماندهی نظام ملی نوآوری به منظور ارتقاء جایگاه جهانی کشور و افزایش سهم تولید و صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان و دستیابی به رتبه اول اقتصاد دانشبنیان در منطقه.
۳. محور قراردادن رشد بهرهوری در اقتصاد با تقویت عوامل تولید، توانمندسازی نیروی کار، تقویتِ رقابتپذیری اقتصاد، ایجاد بستر رقابت بین مناطق و استانها و به کارگیری ظرفیت و قابلیتهای متنوع در جغرافیای مزیتهای مناطق کشور.
۴. استفاده از ظرفیت اجرای هدفمندسازی یارانهها در جهت افزایش تولید، اشتغال و بهرهوری، کاهش شدت انرژی و ارتقاء شاخصهای عدالت اجتماعی.
۵. سهمبری عادلانه عوامل در زنجیره تولید تا مصرف متناسب با نقش آنها در ایجاد ارزش، بویژه با افزایش سهم سرمایه انسانی از طریق ارتقاء آموزش، مهارت، خلاقیت، کارآفرینی و تجربه.
۶. افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی (بویژه در اقلام وارداتی)، و اولویت دادن به تولید محصولات و خدمات راهبردی و ایجاد تنوع در مبادی تأمین کالاهای وارداتی با هدف کاهش وابستگی به کشورهای محدود و خاص.
۷. تأمین امنیت غذا و درمان و ایجاد ذخایر راهبردی با تأکید بر افزایش کمی و کیفی تولید (مواد اولیه و کالا).
۸. مدیریت مصرف با تأکید بر اجرای سیاستهای کلی اصلاح الگوی مصرف و ترویج مصرف کالاهای داخلی همراه با برنامه ریزی برای ارتقاء کیفیت و رقابت پذیری در تولید.
۹. اصلاح و تقویت همهجانبهی نظام مالی کشور با هدف پاسخگویی به نیازهای اقتصاد ملی، ایجاد ثبات در اقتصاد ملی و پیشگامی در تقویت بخش واقعی.
۱۰. حمایت همهجانبه هدفمند از صادرات کالاها و خدمات به تناسب ارزش افزوده و با خالص ارزآوری مثبت از طریق:
- تسهیل مقررات و گسترش مشوقهای لازم.
- گسترش خدمات تجارت خارجی و ترانزیت و زیرساختهای مورد نیاز.
- تشویق سرمایه گذاری خارجی برای صادرات.
- برنامهریزی تولید ملی متناسب با نیازهای صادراتی، شکلدهی بازارهای جدید، و تنوع بخشی پیوندهای اقتصادی با کشورها به ویژه با کشورهای منطقه.
- استفاده از ساز و کار مبادلات تهاتری برای تسهیل مبادلات در صورت نیاز.
- ایجاد ثبات رویه و مقررات در مورد صادرات با هدف گسترش پایدار سهم ایران در بازارهای هدف.
۱۱. توسعه حوزه عمل مناطق آزاد و ویژهی اقتصادی کشور به منظور انتقال فناوریهای پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا و خدمات و تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج.
۱۲. افزایش قدرت مقاومت و کاهش آسیبپذیری اقتصاد کشور از طریق:
- توسعهی پیوندهای راهبردی و گسترش همکاری و مشارکت با کشورهای منطقه و جهان بویژه همسایگان.
- استفاده از دیپلماسی در جهت حمایت از هدفهای اقتصادی.
- استفاده از ظرفیتهای سازمانهای بینالمللی و منطقهای.
#ادامه_دارد
🔍برگرفته از
🔎 Khamenei.ir
#ابلاغیه
@sedaye_mamlekat
هدایت شده از صدای مملکت
🍃🍂 #برگی_از_تاریخ:
#سالروز_ابلاغ_سیاست_های_اقتصاد_مقاومتی 🍂🍃
۱۳۹۲/۱۱/۲۹
🌱 #بازخوانی_متن_ابلاغیه
3⃣ بخش سوم
۱۳. مقابله با ضربه پذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز از طریق:
- انتخاب مشتریان راهبردی.
- ایجاد تنوع در روشهای فروش.
- مشارکت دادن بخش خصوصی در فروش.
- افزایش صادرات گاز.
- افزایش صادرات برق.
- افزایش صادرات پتروشیمی.
- افزایش صادرات فرآوردههای نفتی.
۱۴. افزایش ذخایر راهبردی نفت وگاز کشور به منظور اثرگذاری در بازار جهانی نفت و گاز و تأکید بر حفظ و توسعه ظرفیتهای تولید نفت و گاز، بویژه در میادین مشترک.
۱۵. افزایش ارزش افزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز، توسعه تولید کالاهای دارای بازدهی بهینه (براساس شاخص شدت مصرف انرژی) و بالا بردن صادرات برق، محصولات پتروشیمی و فرآوردههای نفتی با تأکید بر برداشت صیانتی از منابع.
۱۶. صرفهجویی در هزینههای عمومی کشور با تأکید بر تحول اساسی در ساختارها، منطقیسازی اندازهی دولت و حذف دستگاههای موازی و غیرضرور و هزینههای زاید.
۱۷. اصلاح نظام درآمدی دولت با افزایش سهم درآمدهای مالیاتی.
۱۸. افزایش سالانه سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت و گاز تا قطع وابستگی بودجه به نفت.
۱۹. شفافسازی اقتصاد و سالمسازی آن و جلوگیری از اقدامات، فعالیتها و زمینههای فسادزا در حوزههای پولی، تجاری، ارزی و ... .
۲۰. تقویت فرهنگ جهادی در ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت، بهرهوری، کارآفرینی، سرمایه گذاری و اشتغال مولد و اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به اشخاص دارای خدمات برجسته در این زمینه.
۲۱. تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی آن بویژه در محیطهای علمی، آموزشی و رسانهای و تبدیل آن به گفتمان فراگیر و رایج ملی.
۲۲. دولت مکلف است برای تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی با هماهنگسازی و بسیج پویای همهی امکانات کشور، اقدامات زیررا معمول دارد:
- شناسایی و بکارگیری ظرفیتهای علمی، فنی و اقتصادی برای دسترسی به توان آفندی و اقدامات مناسب.
- رصد برنامههای تحریم و افزایش هزینه برای دشمن.
- مدیریت مخاطرات اقتصادی از طریق تهیه طرحهای واکنش هوشمند، فعال، سریع و به هنگام در برابر مخاطرات و اختلالهای داخلی و خارجی.
۲۳. شفاف و روانسازی نظام توزیع و قیمتگذاری و روزآمدسازی شیوههای نظارت بر بازار.
۲۴. افزایش پوشش استاندارد برای کلیه محصولات داخلی و ترویج آن.🌻
🔍برگرفته از
🔎 Khamenei.ir
#ابلاغیه
@sedaye_mamlekat
💢وزیر جهاد کشاورزي درباره افزایش قیمت گوشت قرمز و نحوه توزیع آن، گفت: گوشت قرمز به میزان کافی حتی بیش از سال گذشته وارد کشور شده و این روند ادامه خواهد داشت. محمود حجتی با بیان اینکه در توزیع گوشت قرمز مشکلاتی، مانند صف و... وجود دارد، افزود: بر اساس تصمیم دولت و ستاد تنظیم بازار مقرر شد براي رفع این مشکل، گوشت قرمز به صورت هدفمند توزیع شود و در اختیار تعاونی هاي کارگري، کارمندي، لشکري، اتحادیه هاي بازنشستگی و... قرار گیرد.
@chekhabarazkoja
💢طبق مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه، 385 شرکت و مؤسسه و بانک در بودجه وجود دارد که از این تعداد بالغ بر 176 شرکت سود ده، 144 شرکت سر به سر و 65 شرکت در منابع و مصارف زیانده هستند.
@chekhabarazkoja
🔴چه کسی نگران کشور است❗️
سعید لیلاز، اقتصاد دان اصلاح طلب گفته است: «مخالفان برجام، مانند مخالفان FATFو مخالفان کنوانسیون پالرمو، منافع و مصالحشان در انزواي ایران است. اینطور نیست که بگوییم دلشان براي ارزش ها میسوزد!» اگر بخواهیم بنا بر نظر این اقتصاد دان اصلاح طلب مخالفان برجام و FATF راـ برخلاف واقعیت ـ از شمار دلسوزان حساب نکنیم، چه خوب است آقاي لیلاز به عنوان مدعی دلسوزي کشور از هدر رفت پنج سال و نیم عمر کشور توضیحات لازم را ارائه کند که با کدام توجیه، سند ضعیف برجام با عجله وصف ناپذیر امضا شد، تضمین لازم گرفته نشد، تعهدات ایران داوطلبانه و پیش دستانه انجام شد، تعهدات طرف غربی بر زمین ماند، آمریکا به راحتی و بدون هزینه از آن خارج شد و دولتمردان دستشان به جز فشار ایمیلی و توئیتر به جایی بند نبود و آقاي لیلاز هم به مثابه یک دلسوز حامی این روند فاجعه بار بود!
@chekhabarazkoja
🔴همیشه پاي سپاه در میان است❗️
💢با مجوز دولت و قرارداد با یک شرکت چینی، درصد بالاي صید ماهیان جنوب که سالیان سال بومیان آن منطقه انجام می دادند، به شرکت مذکور واگذار شده است. به تازگی برخی مشکلات به علت این صید و صیادي در منطقه رخ داده تا جایی که رئیس شیلات کشور چند روز پیش اخراج شده و رسانه هاي تصویري و مجازي خارج از کشور در حال فضاسازي علیه سپاه هستند!
💢 طی این حمله نرم، به مخاطب القا می شود که در صفر تا صد حضور شرکت چینی در جنوب ایران براي صید و حتی تأمین امنیت آن ها و سرکوب کردن اعتراضات محلی ها و بومیان به حضور چینی ها در آب هاي جنوب، پاي سپاه در میان است!
💢برنامه هاي شبکه هاي ماهواره اي در این باره نقشه خبیث دشمنان جمهوري اسلامی علیه سپاه پاسداران را نشان می دهد و همچنین اینستاگرام و توئیتر و دیگر فضاهاي مجازي!
💢البته بدیهی است قدم نهادن جمهوري اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی، به کام دشمنان ما خوش نیامده و برنامه هایی براي اختلال در ارکان جمهوري اسلامی دارند. در این بین هم بنا را بر تخریب سپاه گذاشته اند. همان نهادي که مسئول مستقیم حراست از انقلاب
اسلامی است. به نظر می رسد، رسانه هاي انقلابی در بیان و خنثی سازي نقشه هاي دشمن در گام دوم انقلاب مسئولیتی سنگین تر برعهده دارند و باید همچون سپري از ارکان نظام حراست کنند.
@chekhabarazkoja
🔴 اشاره چندبار رهبرانقلاب به بیانیه #گام_دوم_انقلاب در دیدار صبح امروز
🔺پنج روز پس از انتشار «بیانیهی گام دوم» از سوی رهبر انقلاب اسلامی و پس از نقلقول آیت الله شب زندهدار از جلسهی خصوصی با رهبرانقلاب مبنی بر توصیهی ایشان برای مطالعه و کار بر روی این متن، حضرت آیتالله خامنهای در دیدار با هزاران نفر از مردم آذربایجان ۳ بار از متن بیانیه یاد کرده و به محتوای مطرح شده در آن ارجاع دادند:
1⃣ «جوان، امروز باید حرکت کند، از فرصت استفاده کند. موقعیت، امروز متناسب است. یک جمعیت زیاد، یک کشور بزرگ، این همه ظرفیت که من در بیانیه به اندکی از آنها اشاره کردم، ظرفیتهای کشور خیلی بیش از آن چیزی است که در کاغذهای ماها، در نوشتههای ما، در گفتههای ما آمده..»
2⃣ «من در پایان این بیانیه از مردم ایران برای راهپیمایی بیست و دو بهمن تشکر کردم. لکن آن تشکر بینی و بیناللّه خیلی کمتر و کوچکتر از آن چیزی بود که حق ملت ایران است. ملت ایران در بیست و دوی بهمن امسال کار بزرگی انجام دادند.»
3⃣ «در حوادث اول انقلاب، تبریزیها شقالقمر کردند و توطئهی دشمن به دست خود مردم خنثی شد. بعد در دفاع مقدس و حوادث سال ۸۸ هم مردم تبریز پیشگام بودند. همهی کشور در ۹ دی بیرون آمدند، اما تبریزیها در ۸ دی راهپیمایی کردند. عزیزان من! در این گام دوم هم پیشگام باشید و انشاءاللّه خواهید بود.»
@chekhabarazkoja
🇮🇷 شهید عیوض خدادادی (۱۳۶۳-۱۳۴۷ تبریز)
پیامی دارم به امت حزب الله و همیشه در صحنه: هیچوقت از یاد و ذکر خدا غافل نباشید. << لا اله الا الله، اللهاکبر، الحمدلله، سبحانالله >> بخوانید. دعای امام را از یاد نبرید. دعای کمیل را از یاد نبرید. به نماز جمعه بروید؛ نماز جمعه یک عبادت سیاسی و اجتماعی است. قرآن بخوانید. مسجدها را خالی نگذارید. طبق فرمایشات امام: مسجد سنگر است، سنگرها را حفظ کنید. وحدتتان را حفظ کنید. امام [فرمود]: پیروزی شما در گرو وحدت شما است. [از] فرمایشات امام اطاعت کنید.
#وحدت
#رمز_پیروزی
🔍 @chekhabarazkoja