✳️ مبارزه بر مدار قرآن 6⃣
🔷 انقلاب اسلامی اگرچه به برکت همین جلسات نورانی قرآن و روضههای سیدالشهداء، خیلی زودتر از آنچه همگان فکر میکردند، در بهمن ۵۷ به پیروزی رسید و انقلابیون و به تبع آن آیتالله خامنهای، درگیر مشغلهها و مسئولیتهای مختلف شدند، اما همهی اینها موجب نشد تا او، جلسات تفسیر قرآن را فراموش کند.
🔹 او که به خوبی میدانست همانطور که جامعه برای "تحقق" حکومت اسلامی، نیازمند معارف ناب قرآنی است، برای "تثبیت" آن نیز به مراتب بیشتر به آن نیاز دارد. این شد که جلسات قرآن، بهصورت هفتگی ادامه یافت و تفسیر سورههایی چون مجادله، حشر، منافقون، ممتحنه، صف، تغابن، طلاق، جمعه، ملک در سالهای ۶۰ تا ۶۴ توسط ایشان بیان شد.
🔷 رهبر انقلاب دلیل انتخاب این بخش از قرآن برای جلسه درس خود را چنین بیان کردهاند:
«علت اینکه اینجا را انتخاب کردیم، این است که سورههای جزء بیستوهفتم و بیستوهشتم و این حدود، غالباً سورههای مدنی است و از سورههایی است که در مدینهی طیبه بر پیغمبر اکرم (ص) نازل شده و مربوط است به بعد از تشکیل حکومت اسلامی، یعنی وضع کنونی ما. نوع مطالب و مسائلی که بعد از تشکیل حکومت برای یک جامعه لازم است با نوع مطالب و مسائلی که مربوط به حین مبارزهی مردم برای تشکیل حکومت اسلامی است فرق میکند؛ کمااینکه شما در جامعهی خودمان هم این را مشاهده میکنید. امروز شما یک مسائلی دارید که این مسائل قبل از بهمن ۵۷ برای شما وجود نداشت، مطرح نبود...» ۱۷/۲/۶۱
🔷 حتی در دوران رهبری نیز تفسیر سورههای حمد و بقره در بیش از ۳۰ جلسه توسط ایشان ادامه یافت که برخی از جلسات، به پاسخ به سؤالات حاضرین نیز اختصاص داده شده است.
🔷 در تمام دوران سی سالهی رهبری ایشان نیز، همواره یکی از کارهای منظم ایشان، دیدار با قاریان و حضور در جلسات انس با قرآن بوده است. از این مهمتر، این نکته است که با دقت بر مواضع و جهتگیریهای دینی و حکومتی ایشان میتوان دریافت که همواره این مواضع، مبتنی و مستند بر معارف قرآنی و آموزههای آن بوده است.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#قرآن
@chekhabarazkoja
🔆 #چهل_سال_پاسخگویی 🔆
6⃣8⃣1⃣📌حضور رهبر انقلاب در طلاب #حوزه_های_علمیه #استان_تهران
1396/06/06
❓طلبهها چه کاری باید انجام دهند که در جامعه تأثیرگذار باشند؟
پاسخ مقام معظم رهبری:
💢 اگر میخواهید افکارتان، پیشنهادهایتان، خصوصیات برجستهای که روحیهی شما بحمدالله از آن برخوردار است، در جامعه تأثیر بگذارد، باید #باسواد باشید، باید #درس بخوانید، باید #ملّا باشید. درس را جدّی بگیرید؛
💢 نگویید حالا دنیا دارد براساس پیشرفتهای فنّی و فنّاوری و مانند اینها اداره میشود، ما نشستهایم داریم مثلاً فرض کنید حاشیهی ملّاعبدالله میخوانیم یا فرض کنید منطق مظفّر میخوانیم! نه، این منطق مظفّر را باید بخوانید؛ این کتاب نحو را یا کتاب صرف را بهعنوان مقدّمه باید بخوانید... تا بتوانید بهعنوان یک روحانی... اثرگذار باشید. باید درس خواند.
💢 ما در بین روحانیون کسانی را داشتیم که ازلحاظ مبارزه چیزی کم نداشتند، امّا ازلحاظ علمی، نصاب لازم را نداشتند؛ اینها نتوانستند تأثیر قابل توجّهی در پیشرفت این مبارزه یا در ایجاد این حرکت عظیم بگذارند. آن کسی توانست که -مثل #امام - در حدّ نصاب کامل بود.
@chekhabarazkoja
🚩برادران و خواهران عزیز افغانی در همه مراحل انقلاب اسلامی نقش ایفا کردند؛ هم در اصل پیروزی انقلاب، هم در دفاع مقدس و هم دوران جنگ تحمیلی، هم در همه حوادث بعدی، حالا هم که در قضیه دفاع از حرم های اهل بیت (ع).
این جوان های مثل دسته گل را پدر و مادرها برای دفاع از حریم اهل بیت (ع)فرستادند.
(۱۳۹۸/۱/۸)
💠 امام خامنه ای
@chekhabarazkoja
🔴 شورای فرهنگی بریتانیا چگونه از یک دانشجو جاسوس ساخت؟
1⃣
🔹روز چهارشنبه بود که سخنگوی قوه قضاییه از صدور حکم 10 سال حبس برای یکی از عناصر نفوذی انگلیس در ایران خبر داد.
🔸غلامحسین اسماعیلی با اعلام این خبر گفت: فرد مذکور یک دانشجوی دختر ایرانی بود که پس از جذب در شورای فرهنگی بریتانیا وطی دورههای لازم از سوی سازمانهای جاسوسی انگلیس، به عنوان مسئول میز ایران در شورای فرهگی بریتانیا منصوب شده بود که پس از چند مرتبه ورود به کشور و رصد اطلاعاتی، سال گذشته دستگیر میشود.
🔹هرچند سخنگوی دستگاه قضایی نامی از فرد به میان نیاوردهاست اما برخی رسانههای خارجی از جمله بی بی سی اعلام کردهاند که وی همان "ارس امیری" است که فروردین ماه سال گذشته در ایران دستگیر شد. امیری پس از سپردن و ثیقه از زندان آزاد میشود و دوباره در شهریور ماه سال 97 دستگیر میشود.
🔸اما به راستی شورای فرهنگی بریتانیا یا ( british council) چیست و چه اقداماتی در سراسر جهان و به ویژه ایران انجام داده است؟/بصیرت
@chekhabarazkoja
🔴 شورای فرهنگی بریتانیا چگونه از یک دانشجو جاسوس ساخت؟
2⃣
🔹شورای فرهنگی بریتانیا از سال 1934(1313) فعالیت خود را آغاز و در سال 1940(1319) در انگلیس به رسمیت شناخته شده و وزارت خارجه انگلیس پشتیبانی مالی از این نهاد را برعهده میگیرد.
🔸در نگاه اول هدف از تاسیس این نهاد ارائه فرصتهای آموزشی برای فراگیری زبان انگلیسی در سایر کشورها و همچنین تحصیل در انگلیس عنوان میشد اما در حقیقت هدف اصلی از تاسیس شورای فرهنگی بریتانیا توسعه نفوذ فرهنگی و اجتماعی در پوشش آموزش و ترویج زبان انگلیسی در سایر کشورها است.
🔹این موضوع آنجایی آشکارتر میشود که بدانیم انگلیس برای توسعه نفوذ خود در دنیا، تمرکز روی چهار حوزه را در اولویت کاری خود قرار داده است. این 4 حوزه عبارتند از ترویج زبان انگلیسی، دانشگاه، عنصر پادشاهی و فعالیتهای بی.بی.سی.
🔸شورای فرهنگی بریتانیا از آغاز تاسیس خود تمرکز خود را بر توسعه و ترویج زبان انگلیسی در سایر کشورها از طریق برگزاری کلاسهای آموزشی، آزمونهای تخصصی و ارائه بورسهای تحصیلی در انگلیس قرار داده است تا از این طریق بتواند همراه با آموزش زبان انگلیسی ارزشهای فرهنگی و اجتماعی خود را به کشورهای هدف تحمیل کند و زبان ملی آنها را نیز تضعیف کند.
🔹این شورا در حال حاضر بیش از دهها دفتر در بیش از 100 کشورجهان دارد. تعداد کارمندان نیز در حدود 7000 هزار نفر است که بیش از 2000 نفر از آنان استاد زبان انگلیسی هستند. هم اکنون قریب به 500 هزار نفر به صورت حضوری در دفاتر و مراکز آموزشی شورای فرهنگی بریتانیا مشغول فراگیری زبان انگلیسی هستند و 10 ها میلیون نفر نیز از طریق مراجعه به وب سایت، اپلیکیشین و شبکههای اجتماعی که این شورا فراهم کرده، مشغول یادگیری زبان انگلیسی هستند./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔴 شورای فرهنگی بریتانیا چگونه از یک دانشجو جاسوس ساخت؟
3⃣
🔹فعالیت این شورا در حوزه جذب دانشجو و ارائه بورسهای تحصیلی هم قابل توجه است. به صورتیکه در حال حاضر حدود 500 هزار دانشجوی خارجی در انگلیس در حال تحصیل هستند که رشد قابل توجهی نسبت به سالیان گذشته داشته است و این شورای با برنامههای آموزشی خود در صدد تاثیرگذرای بر فرهنگ و عقاید آنها است.
🔸این شورا در سال 1321 ( پس از اشغال ایران بدست متفقین در زمان پهلوی اول) برای اولین بار وارد ایران شد و حدود 400 دانش آموز را تحت پوشش خود قرار داد. پس از آن در سال1327 دفاتری را همراه با کتابخانه و مرکز آموزشی در شهرهای شیراز، اصفهان، مشهد و تبریز دایر میکند که 4 سال بعد به دلیل برخی مشکلات مالی آنها را تعطیل میکند. در سال 1329 و در پی ملی شدن صنعت نفت در ایران و اختلاف بین ایران و بریتانیا دولت وقت دفتر شورای فرهنگی بریتانیا در ایران را تعطیل و تمامی کارکنان آن را نیز اخراج میکند.
🔹با اجرای کودتای 28 مرداد 1332 در ایران و سرنگونی دولت مصدق دوباره فضا برای بازگشت این شورا به ایران فراهم میشود و دوسال بعد در سال 1334 دوباره شورای فرهنگی بریتانیا به ایران باز میگردد. از جمله فعالیتهای مهم این شورا از سال 34 تا سال 57 میتوان به برگزاری تورهای علمی و گردشگری برای دانش آموزان و دانشجویان ایرانی در انگلیس اشاره کرد.
🔸در این بازه زمانی شورای فرهنگی بریتانیا بیش از 10000 نفر از دانشآموزان و دانشجویان ایرانی را با هدف آشنایی با فرهنگ و مناسبات اجتماعی بریتانیا به انگلیس میبرد تا از این طریق و با استفاده از فضای مساعد ایران در آن روزها بتواند مقاصد فرهنگی و اجتماعی خود را از طریق همین دانشجویان در ایران اجرا کند.
🔹پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت این شورا در ایران متوقف میشود اما با روی کار آمدن دولت اصلاحات در اواسط دهه 70 شورای فرهنگی بریتانیا مجددا به ایران باز میگردد و فعالیتهای خود را تحت پوشش بخش فرهنگی سفارت انگلیس از سر میگیرد./بصیرت
@chekhabatazkoja
🇮🇷 شهید جهانشیر ستوده (۱۳۶۳-۱۳۴۳ شیراز)
باز سخن خویش با امت حزب الله که امام را هیچ وقت تنها نگذارید که کفران نعمت خواهید کرد، چون امام نعمتی بس عظیم از طرف باری تعالی میباشد. وحدت را هرچه بیشتر استحکام ببخشید که موجب پیروزی شما خواهدبود، از تفرقه و چندگانگی بپرهیزید که موجب نابودی و نیستی خواهد شد.
#وحدت
#رمز_پیروزی
🔍 @chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
❤️ #قرار_عاشقانه❤️
🍃 #نهج_البلاغه_خوانی🍃
💐💐بسم الله الرحمن الرحیم💐💐
🍃 #خطبه_صد_و_بیست_و_هفتم🍃
🍃(قبل از جنگ نهروان در سال 37.هجرى در ردّ اعتقادات خوارج ايراد كرد، خوارج عقيده داشتند: كسى كه گناه كبيره انجام دهد كافر و از اسلام خارج شده است، مگر توبه كند و دوباره مسلمان گردد)🍃
🍃 بخش سوم🍃
🍃علل پذيرش «حكميّت»🍃
💫اگر به آن دو نفر (ابو موسى و عمرو عاص) رأى به داورى داده شد، تنها براى اين بود كه آنچه را قرآن زنده كرد زنده سازند، و آنچه را قرآن مرده خواند، بميرانند، زنده كردن قرآن اين است كه دست وحدت به هم دهند و به آن عمل نمايند، و ميراندن، از بين بردن پراكندگى و جدايى است، پس اگر قرآن ما را به سوى آنان بكشاند آنان را پيروى مى كنيم، و اگر آنان را به سوى ما سوق داد بايد اطاعت كنند. پدر مباد شما را من شرّى براه نيانداخته، و شما را نسبت به سرنوشت شما نفريفته، و چيزى را بر شما مشتبه نساخته ام، همانا رأى مردم شما بر اين قرار گرفت كه دو نفر را براى داورى انتخاب كنند، ما هم از آنها پيمان گرفتيم كه از قرآن تجاوز نكنند، امّا افسوس كه آنها عقل خويش را از دست دادند، حق را ترك كردند در حالى كه آن را به خوبى مى ديدند، چون ستمگرى با هوا پرستى آنها سازگار بود با ستم همراه شدند، ما پيش از داورى ظالمانه شان با آنها شرط كرديم كه به عدالت داورى كنند و بر أساس حق حكم نمايند، امّا به آن پاى بند نماندند.💫
📚 ترجمه محمد دشتی/ص243
🌼 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌼
📡 @chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚠️ لوح | پیگیری نکردن، یک آفت مدیریتی
🔻 رهبرانقلاب در دیدار اخیر مسئولان نظام:
👈 #مقاومت در عرصهی اقتصادی یعنی ساخت اقتصادی داخل و پایهریزیها را محکم کردن، مسائل را پیگیری کردن. یکی از مشکلات کار ما #پیگیری نکردن است، یک موضوعی را خوب شروع میکنیم، یک مقداری حرکت میکنیم بعد یواشیواش رها میشود. ۹۸/۲/۲۴
🌷 #دیدار_کارگزاران
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚠️ لوح | کارخانهخواران!
🔻 رهبرانقلاب: کسانی هستند که دنبال سوءاستفادهی خودشان هستند. کارخانهی سرِپا را از #دولت میخرد، ماشینآلات را به فروش میرساند، #کارگر را بیکار میکند، زمین را #برج میسازد؛ باید جلوی اینها گرفته بشود، اینها جزو وظایف اساسی دولت اسلامی است.
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42532