پاییز
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه #سؤال_سوم : ❓همان طور که در بحث مفاسد اقتصا
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه
#سؤال_چهارم :
❓مهمترین مسألهی پیش روی دستگاه قضا در دورهی مسئولیت حضرتعالی تحول در قوه متناسب با نیازها و حرکت انقلاب در قالب منشور گام دوم است.
رویکرد و رئوس برنامههای شما برای تحقق این مطالبات رهبر انقلاب چیست؟
پاسخ: 🎤
1⃣ یکی از برنامههای ما در قوهی قضائیه، مسألهی کاهش ورودی پرونده به
دستگاه قضایی با فعال کردن #پیشگیری از وقوع جرم است.
ما باید با کمک دستگاههای اداری کشور تلاش کنیم که ورودی پرونده به دستگاه قضایی کاهش یابد.
لازمهی آن نیز بررسی اقدامات پیشگیرانه در ارتباط با برخورد با جرائم است. صیانت و پیشگیری مقدم بر برخورد است. حتماً باید بخش پیشگیری به طور عملیاتی با حضور همهی دستگاهها فعال گردد. لذا از برنامههای ما مسألهی کاهش ورودی پرونده و پیشگیری از تشکیل پرونده یا وقوع جرم است.
البته در حال حاضر برای این موضوع ساز و کارهایی هم تعریف کردهایم که با پیگیریها انشاءاللّه این اتفاق بیفتد.
2⃣ نکتهی دوم، مسألهی #اطاله_دادرسی است. از مسائل مورد گلهی مردم از دستگاه قضا، مقولهی طولانی شدن رسیدگیها است.
ما اطالهی دادرسی را امر ناپسندی میدانیم و معتقدیم چه آن عللی که مربوط به درون سازمان قضایی کشور است و چه آن عللی که مربوط به بیرون از دستگاه قضا است، باید پیگیری و اصلاح شود. این از دیگر برنامههای ما در سازمان است.
3⃣ موضوع سوم که مهم هم هست، مسألهی #حقوق_عامه است. #حقوق_عمومی باید دقیقاً رعایت شود. ما مدعی حقوق عامه هستیم.
دستگاههای اداری کشور و دستگاههای مسئول و همگان باید خودشان را موظف بدانند که حقوق عمومی را پاس بدارند. ما معتقدیم همهی دستگاهها در رابطه با آب، خاک، هوا و فضا وظایفی بر عهده دارند.
مشکلاتی که امروزه ما دربارهی جنگل یا سیل در بعضی مناطق کشورمان شاهد هستیم، اگر درست ریشهیابی شود، بخش جدیاش به تضییع حقوق عامه یا عدم توجه به حقوق عامه برمیگردد. ما مصمم هستیم که حقوق عمومی در کشور ضایع نشود. البته حقوق خصوصی هم همین طور است و حق افراد هم نباید ضایع گردد، اما حقوق عامه بسیار مهم است و باید نسبت به آن تأکید داشت.
4⃣ از نکات مهم و مورد تأکید دیگر ما، #مبارزه_با_فساد است؛ چه فساد درونقوهای و چه فساد برونقوهای. این از موارد اولویتدار ماست.
ما بر این قضیه تأکید داریم که حتماً مبارزه با فساد به عنوان یک موضوع بسیار مهم در دستور کار قوهی قضائیه قرار گیرد. البته قبلاً هم کارهایی شده، اما کافی نبوده. در این راه هم باید همهی دستگاهها مساعدت و همکاری داشته باشند.
#قوه_قضائیه
#تحول
#گام_دوم
@chekhabarazkoja
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه
#سؤال_پنجم :
❓از دیگر مسائلی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، برخورد با قاضی متخلف است.
دستگاه قضا چه برنامههایی در این باره دارد؟
پاسخ: 🎤
اولویت ما برخورد با تخلفات قضات و کارکنان دستگاه قضا است.
به تعبیر رهبر انقلاب با دستمال کثیف نمیشود شیشه را پاک کرد. باید اول دستمال را تمیز کرد تا بتوان آلودگیها را پاک کرد.
برای مبارزه با آلودگیها، سلامت دستگاه قضایی بسیار مهم و ضروری است و برنامهی ما مبارزه با هرگونه روابط ناسالم است. هر رابطهی ناسالمی برای دستگاه قضایی مضر است. کارمند یا قاضی هم برای ما تفاوتی نمیکند. اگر روابط ناسالم موجب تضییع حقوق مردم باشد و زمینهی ظلم را فراهم کند یا باعث اجحاف به مردم باشد، برای دستگاه قضا مضر است.
لذا ما سازمانهای صیانتی، مراقبتی و نظارتی را در دستگاه قضا فعال کردهایم تا با همهی قدرت در مقابل فساد بایستند و با موارد فساد برخورد کنند.
ما در مبارزهی با فساد و روابط ناسالم در درون دستگاه قضا تردید نداریم و معتقدیم این مبارزه میتواند زمینهی اصلاح امور اجتماعی را فراهم کند.
موضوع تشهیر هم بحث قابل توجهی است و من در فرمایشهای حضرت آقا مشاهده کردهام نظر ایشان این است که با افرادی که برخورد میشود، باید جامعه را نسبت به اقدامات قضایی مطلع کرد و ما در حال فراهم کردن سازوکارهای این کار هستیم.
مصمصم هستیم علاوه بر برخورد با افراد متخلف، آن ها را به جامعه معرفی کنیم. لذا این موضوع مورد توجه است، لکن چگونگی انجام آن یک سازوکاری را میطلبد که انشاءاللّه باید آن را فراهم کنیم.
#قوه_قضائیه
#مبارزه_با_فساد
@chekhabarazkoja
📚 داستان چمران
روایت رهبر انقلاب از مجاهدی که در همه جا یک خط را تعقیب میکرد
0️⃣1️⃣ شهید چمران شب تا ساعت یک بعد از نصف شب و بیشتر دنبال کار است، صبح زود جلوتر از همه توی جبهه است و هرجا لازم هست، حضور دارد.
این حضور دائم و بهنگام در هر نقطهای که لازم است را باید تمرین کنیم.
چمران یک #نخبه_علمى درجهى یک بود امّا احساس کرد نیاز است که بیاید در این میدان کار کند؛ از همان استعداد، از همان توانایى، از همان همّت استفاده کرد وارد این میدان شد و کارهاى کارستانى انجام داد.
#شهید_چمران
@chekhabarazkoja
📚 داستان چمران
روایت رهبر انقلاب از مجاهدی که در همه جا یک خط را تعقیب میکرد
1️⃣1️⃣ سردار رشید اسلام، #مالک_اشتر زمان، چمران عزیز، مرد #عمل و #جهاد و #شهادت ، #سرباز _فداکار_اسلام و انسانی در #خط_حاکمیت_قرآن بود.
جهاد او در خوزستان دنبالهی جهادش در کردستان و دنبالهی جهاد بزرگش در لبنان بود.
در همه جا یک هدف و یک خط را تعقیب میکرد.
#شهید_چمران
@chekhabarazkoja
📚 داستان چمران
روایت رهبر انقلاب از مجاهدی که در همه جا یک خط را تعقیب میکرد
2️⃣1️⃣ مرحوم شهید چمران حقاً یک نمونه و مظهری بود از آن چیزی که انسان دوست میدارد #تربیت #جوانان ما و #دانشگاهیان ما به آن سمت حرکت بکند...
در #دانشگاه #پرورش_انسان در تراز شهید چمران لازم است؛
#شهید_چمران
@chekhabarazkoja
پاییز
📚 نطق در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر 6️⃣ روزی که امام به ایران آمده بودند
📚 نطق در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر 7️⃣
اکنون به اصل مسئله میرسیم و من دلایل خودم را در موارد زیر خلاصه میکنم.
البته بعضی از این دلایل شاید به همین زبانی که من خواهم گفت یا بهزبان دیگری گفته شده لکن دلایلی هم هست که تاکنون ذکر نشده است.
چهارده دلیل برای اثبات عدم کفایت بنیصدر:
۱- رئیسجمهور صلاحیت و کفایت خود را باید در احترام به نهادهای قانونی ثابت کند چرا که مشروعیت او مبتنی بر حرمت قانون اساسی است که آن نهادها بخشی از تحقق خارجی آن را تشکیل میدهند.
آقای بنیصدر بارها به نهادهای قانونی بیحرمتی روا داشته و به این طریق پایه مشروعیت خود را سست کرده است.
نمونه امضاء نکردن لوایح مصوبه مجلس، اهانت به شورای نگهبان و شورای عالی قضائی، متهم کردن مجلس شورای اسلامی. اهانت دائمی و مستمر به کابینه و شخص رئیس دولت، مخالفت آشکار و پنهان با سپاه پاسداران و جهاد سازندگی و دیگر نهادهای انقلابی و قانونی.
وقتی رئیسجمهور با بیحرمتی به این نهادهای قانونی خود را که جزئی از مجموعه دولت است از آن جدا میکند، در حقیقت قانون اساسی را که قاعدتاً وجود خود او است سست میکند و این حد اعلای بیکفایتی است.
۳۱ خرداد ۱۳۶۰
#امام_خامنه_ای
#استقلال_ملی
#بنی_صدر
@chekhabarazkoja
📚 نطق در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر 8️⃣
چهارده دلیل برای اثبات عدم کفایت بنیصدر:
۲- رئیسجمهور بالاترین مقامی است که حفظ حرمت نظام جمهوری از او انتظار میرود، تحقیر جمهوری تحقیر رئیسجمهوری است.
آقای بنیصدر در یک جمله کوتاه جمهوری اسلامی و نهاد ریاست جمهوری را تحقیر میکند «این جمهوری، جمهوریای نیست که من فخر کنم رئیس آن باشم» در این جمله معروف و زبانزد فقط از یکچیز ستایش شده و آن شخص آقای ابوالحسن بنیصدر است.
هیچ فرهنگی نمیتواند شخصی را که با بزرگ قلمداد کردن خود در عین حال مقام ریاست جمهوری و نظام جمهوری اسلامی را تحقیر میکند دارای کفایت و شایستگی سیاسی بداند.
۳۱ خرداد ۱۳۶۰
#امام_خامنه_ای
#استقلال_ملی
#بنی_صدر
@chekhabarazkoja
📚 نطق در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر 9️⃣
چهارده دلیل برای اثبات عدم کفایت بنیصدر:
۳- آقای بنیصدر در مقابله با کسانی که وی آنها را دشمن خود فرض میکرد از هیچ اقدامی ابا نکرد و حتی از اینکه رویههای تخریبش اساس جمهوری اسلامی و استقلال کشور را خدشهدار کند پروایی نورزید.
شاید امروز بالاخره وقت آن رسیده باشد که بپرسیم ماجرای بحران عمومی که یکی از نزدیکان و مشاوران وی در مناظره کذایی تلویزیونی مطرح کرد واقعاً چه بود؟
سندهای افشاگرانهای در این زمینه در دست است بر اساس صورت یکی از جلسات جمع مشاوران و همکاران نزدیک ایشان (که این صورتجلسه الآن همینجا موجود است) بر اساس صورت یکی از جلسات جمع مشاوران و همکاران نزدیک ایشان یکی از نقشههای آنان این بوده است که پس از روی کار آمدن دولتی که مجلس به آن متمایل است اما آقای بنیصدر او را نمیپسندد و با کارشکنیها و مخالف خوانیها جلو موفقیت او را بگیرند تا بیآبرو و ساکت شود و با یک جدال سیاسیکارها را خود قبضه کنند.
رفتار شخص آقای بنیصدر و دوستانش در مقابله با دولت آقای رجائی قدمبهقدم نشاندهنده همین طرح است.
تقوای سیاسی و تعهد اسلامی که شرط اصلی ریاست جمهوری است چنین روشی را تقبیح میکند و هرگز با آن نمیسازد.
۳۱ خرداد ۱۳۶۰
#امام_خامنه_ای
#استقلال_ملی
#بنی_صدر
@chekhabarazkoja
🔴 جمهوری اسلامی اهل خیانت در آراء مردم نیست
درست یک هفته پس از انتخابات پرشور سال ۸۸، در اولین نماز جمعه پس از انتخابات رهبر انقلاب در آن حضور پیدا کرده و پیرامون اتفاقات یک هفتهی پس از انتخابات، بیاناتی را در حدود ۱۰۰ دقیقه مطرح کردند.
1⃣ دعوت به تقوا
✳️با سکینه الهی مؤمن به هدف نزدیک میشود
سکینه یعنی آرامش در مقابل تلاطمهای گوناگون روحی و اجتماعی... در یک چنین مواردی که این اضطرابهای گوناگون - چه به لحاظ مسائل شخصی، چه به لحاظ مسائل اجتماعی- برای مؤمنینِ به اسلام پیش میآید، اینجا باید منتظر سکینهی الهی بود... مجموعهی مؤمن مهم است که به خدا حسن ظن داشته باشد، بداند که خدا کمککار اوست، بداند که خدا پشت سر رهپویان راه حق است.
2⃣ حرف با مردم
✳️این انتخابات، مردمسالاری دینی را به رخ عالم کشید
این انتخابات، عزیزان من! برای دشمنان شما یک زلزلهی سیاسی بود؛ برای دوستان شما در اکناف عالم یک جشن واقعی بود؛ یک جشن تاریخی بود... و برای نظام جمهوری اسلامی یک نَفَس تازه کردن، یک حرکت از نو، یک فرصت بزرگ. این انتخابات، مردمسالاری دینی را به رخ همهی مردم عالم کشید.
✳️چهل میلیون به خط انقلاب رأی دادند
همهی کسانی که به این چهار نامزد رأی دادند، مأجورند؛ انشاءالله اجر الهی دارند... خط انقلاب، چهل میلیون رأی دارد؛ نه بیست و چهار و نیم میلیون که رأی به رئیس جمهور منتخب است.
✳️مناظرات نباید به کدورت تبدیل میشد
این مناظرهها تو دهن آن کسانی زد که از بیرون تبلیغ میکردند که این رقابتها نمایشی است، واقعیت ندارد... البته آثار مثبتی داشت، عیوبی هم داشت... البته همین جا من عرض بکنم که این گفتگوها نباید به جائی برسد که تبدیل بشود به کدورت و کینه. اگر این شد، آنوقت اثر عکس خواهد داشت.
✳️جمهوری اسلامی اهل خیانت در آراء مردم نیست
مردم اطمینان دارند؛ اما برخی از طرفداران نامزدها هم اطمینان داشته باشند که جمهوری اسلامی اهل خیانت در آراء مردم نیست. ساز و کارهای قانونی انتخابات در کشور ما اجازهی تقلب نمیدهد. اگر کسانی شبهه دارند باید حتماً رسیدگی بشود؛ البته از مجاری قانونی... بنده زیر بار بدعتهای غیرقانونی نخواهم رفت.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#فتنه_تغلب
#فتنه_88
@chekhabarazkoja
جمهوری اسلامی اهل خیانت در آراء مردم نیست
3⃣حرف با سیاسیون
✳️در نقطه حساسی از تاریخ هستیم
ما در نقطهی حساسی از تاریخ قرار گرفتهایم. همهی ما وظیفه داریم که در این مرحلهی تاریخی هوشیار باشیم، دقیق باشیم، مواظب باشیم اشتباه نکنیم.
✳️به همه آقایان توصیه میکنم سعه صدر داشته باشید
من به همهی این آقایان، توصیه میکنم بر خودتان مسلط باشید؛ سعهی صدر داشته باشید؛ دستهای دشمن را ببینید؛ گرگهای گرسنهی کمینکرده را که امروز دیگر نقاب دیپلماسی را یواش یواش دارند از چهرههایشان برمیدارند و چهرهی حقیقی خودشان را نشان میدهند، ببینید؛ از اینها غفلت نکنید.
✳️آخرین وصایای امام را به یاد بیاورید
من به این برادران عرض میکنم، به مسئولیت پیش خدای متعال فکر کنید: پیش خدا مسئولید، از شما سؤال خواهد شد. آخرین وصایای امام را به یاد بیاورید؛ قانون را فصلالخطاب بدانید.
4⃣ حرف با استکبار
✳️حرکت عظیم مردم را انتظار نداشتند
همین نتایجی که از این انتخابات حاصل شد، همین نتایج را آنها هم - هم اروپائیها، هم آمریکائیها- حدس میزدند؛ اما این حرکت عظیم مردم را انتظار نداشتند؛ این کارِ ۸۵ درصدی؛ چهل میلیونی را باور نمیکردند.
✳️دشمن امیدوار شد
وقتی اعتراض بعضی از نامزدها را دیدند، ناگهان احساس کردند فرصتی برایشان پیش آمد. این فرصت را مغتنم شمردند تا بتوانند موجسواری کنند. لحنشان از روز شنبه و یکشنبه عوض شد و وقتی یواش یواش چشمشان افتاد به بعضی از اجتماعات مردمی که به دعوت نامزدها مثلاً در خیابانها پیدا شدند، امیدوار شدند، یواش یواش نقابهایشان کنار رفت و حقیقت خودشان را بنا کردند نشان دادن.
✳️مشکل دشمنان این است که ملت ایران را نشناختند
یک سرمایهدار صهیونیست آمریکائی چند سال قبل از این، طبق ادعای خودش که در رسانهها و در بعضی از مطبوعات نقل شد، گفت من ده میلیون دلار خرج کردم، در گرجستان انقلاب مخملی راه انداختم... احمقها خیال کردند جمهوری اسلامی، ایران و این ملت عظیم هم مثل آنجاست. مشکل دشمنان ما این است که هنوز هم ملت ایران را نشناختند.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#فتنه_تغلب
#فتنه_88
@chekhabarazkoja
✅ روایتی بکر و دست اول از چهارده خرداد ۶۸
📚چند روزی است که انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به مؤسسهی پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی، کتابی با عنوان «روایت رهبری» را منتشر و روانه بازار کرده است. این کتاب، روایت جامع و دست اولی است از تعیین آیتالله خامنهای توسط مجلس خبرگان به رهبری انقلاب اسلامی.
📚از ویژگیهای «روایت رهبری» میتوان به استفاده از اسناد دست اولی نظیر متن مذاکرات مجلس خبرگان رهبری در سالهای ۶۴ و ۶۸ اشاره کرد که پیش از این، منتشر نشده است. همچنین حجم قابل توجّهی از خاطرات منتشرنشده از آیتالله خامنهای نیز برای اولین بار در این کتاب آمده است. گفتگوهایی نیز با اعضای مجلس خبرگان رهبری دربارهی اجلاسیهی چهارده خرداد ۶۸ انجام شده که در این کتاب فرصت انتشار آنها هم فراهم شده است.
📚در قسمتی از کتاب به نقل از رهبر انقلاب دربارهی جلسهای در حضور امام چنین میخوانیم:
«در یک جلسه باز امام [عدم صلاحیت آیتالله منتظری برای رهبری آینده] را مطرح کردند. من به ایشان گفتم: «آقا! ما در این مجموعهی دوستان کس دیگری غیر از ایشان نداریم.»؛ ایشان گفتند: «نه، اینجور نیست! شما رهبر بشوید.» همینجور؛ «شما رهبر بشوید.»؛ من اصلاً این حرف را جدی نگرفتم؛ واقعاً جدی نگرفتم، هیچ؛ سکوت کردم. جلسه هم سکوت شد، چند لحظهای گذشت. من روبروی امام نشسته بودم، حاج احمد آقا این طرف من نشسته بود. ایشان [خطاب به من] گفت: «بله، چطور شما میگویید کسی نیست؟ شما هستید، آقای موسوی اردبیلی هست.» دوباره امام گفت: «نخیر، ایشان رهبر بشوند.»
📚این کتاب خواندنی، در سه فصل و ۶۲۰ صفحه منتشر شده است. مطالعهی آن به همهی مخاطبان نشریهی خط حزبالله پیشنهاد میشود.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#روایت_رهبری
@chekhabarazkoja
✅ تحول به نفع مردم
🔶بحث مفصلی است ذیل این سؤال که آیا انقلابها هم مانند سایر رخدادهای اجتماعی، روزی زاده شده و روزی دیگر میمیرند یا نه؟ در پاسخ به این سؤال، به طور کلی دو دسته نظریه وجود دارد: دستهای که معتقدند بله، انقلابها هم مانند سایر پدیدهها، روزی تمام میشوند. مثلا مرحوم شریعتی ذیل بحث دوگانهی "نهضت- نهاد" معتقد بود که انقلابها مادامی که در مرحلهی نهضت و مبارزه هستند، تداوم دارند، اما به مجرد اینکه پس از پیروزی، مشغول تأسیس "ساختار" و "نهاد" میشوند، خاصیت انقلابی خود را از دست داده و دچار آفت محافظهکاری شده و به مرور از بین میروند.
💯 نظریه اجتماعی امامین انقلاب
🔹در مقابل اما نظریهی اجتماعی "امامین انقلاب اسلامی" قرار دارد که معتقدند « «#انقلاب_یک_امر_مستمر_است؛ یک امر دفعی نیست که بگوییم در تاریخ فلان، مثلاً یک حادثهای اتّفاق افتاد، یک عدّهای به خیابان آمدند، ده روز، بیست روز، دو ماه، شش ماه طول کشید و حکومت سرنگون شد؛ انقلاب این است؛ نه، این انقلاب نیست؛ این یک بخشی از انقلاب است. انقلاب یک حقیقت ماندگار و حقیقت دائمی است. انقلاب یعنی دگرگونی؛ دگرگونیهای عمیق در ظرف شش ماه و یک سال و پنج سال بهوجود نمیآید؛ علاوه بر اینکه اصلاً دگرگونی و صیرورت -یعنی حالی به حالی شدن، #تحوّل- اصلاً حدّ یقف ندارد؛ هیچوقت تمام نمیشود؛انقلاب یعنی این. انقلاب یک امر دائمی است.» ۲۵/۶/۹۴ در حقیقت، «#دگرگونی و #تحول» مانع اصلی نیفتادن در چاهویل محافظهکاری و ایستایی است. سیستمها زمانی دچار محافظهکاری و میرایی میشوند که از تحول فاصله بگیرند.
🔸از این زاویه، یکی از موضوعات کلیدی در «بیانیهی گام دوم»، مسألهی تحول و #پویایی_نظام است. آنجا که رهبر انقلاب چنین مینویسند: «انقلاب اسلامی همچون پدیدهای زنده و بااراده، همواره دارای انعطاف و آمادهی تصحیح خطاهای خویش است، امّا تجدیدنظرپذیر و اهل انفعال نیست... انقلاب اسلامی پس از نظامسازی، به رکود و خموشی دچار نشده و نمیشود و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی تضاد و ناسازگاری نمیبیند، بلکه از نظریهی نظام انقلابی تا ابد دفاع میکند.» ۲۲/۱۱/۹۷
🔹ردّ پای مطالبهی تحول را میتوان در همهی انتصابهای دو سه سالهی اخیر رهبر انقلاب، از جمله در حکم انتصاب حجتالاسلام والمسلمین رئیسی به ریاست قوهی قضائیه دید: «سند تحول قضائی پیشنهادی جنابعالی را ملاحظه کردم. بر اساس مشورتها و نظرات کارشناسی، آنرا مفید و کارساز میدانم.» ۱۶/۱۲/۹۷
🔸امروز نیز رهبر انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان دستگاه قضایی، بار دیگر بر ضرورت تحول در قوهی قضائیه اشاره کرده و فرمودند: «تحول معنایش این است که شما یک اصولی دارید دیگر یک اصول مشخصی بر اساس اسلام و قرآن و جمهوری اسلامی یک اصول معین و مشخصی دارید که بایستی اینها را رعایت کنید، پابند به اینها، در چارچوپ باید حرکت کنید که اینها مأموریتهای اساسی قوهی قضائیه است، اینها که تغییر نمیکند، اینها همانی است که از اول بود، حالا هم هست، بعد از این هم خواهد بود مأموریتها. تحول این است که شما برای پرداختن به این اصول، انجام این مأموریتها، رسیدن به این آرمانها، شیوهها و روشهای ابتکاری و مؤثر و نو و دارای تأثیر فراوان را ابداع کنید، ایجاد کنید، از این شیوهها استفاده کنید، این یک؛ عیوب و خلاءها و نقصهایی هم که در گذشته داشته است اینها را برطرف کنید، تحول معنایش این است.» ۵/۴/۹۸
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#تحول
#دگرگونی
@chekhabarazkoja