✍️نقل است جوانی نزد شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی آمد و گفت:
سه قفل در زندگیام وجود دارد و سه کلید از شما میخواهم!
🔹قفل اول این است که دوست دارم یک ازدواج سالم داشته باشم،
🔹قفل دوم اینکه دوست دارم کارم برکت داشته باشد
🔹و قفل سوم اینکه دوست دارم عاقبت بخیر شوم.
شیخ نخودکی فرمود:
🔸برای قفل اول، نمازت را اول وقت بخوان.
🔸برای قفل دوم نمازت را اول وقت بخوان.
🔸و برای قفل سوم هم نمازت را اول وقت بخوان!
جوان عرض کرد:
سه قفل با یک کلید؟!
🚨شیخ نخودکی فرمود: نماز اول وقت «شاه کلید» است
📚منبع:نشان از بی نشانها
🆔 @p_eteghaadi
سلام عذر می خواهم مرتد اگر اعتراف کند مرتد شده حکمش اعدام نیست مگر اینکه تشویش اذهان عمومی کند یا مردم دچار سر در گمی شوند قاضی حکم اعدام صادر می کند و توبه اش پذیرفته نیست اگر جسارت نباشه اشتباه ارسال کردین ...
✍️سلام مخاطب گرامی!
با یک جستجوی ساده در اینترنت می توانستید به درست بودن پاسخ ما پی ببرید. چرا سوالتان را دوباره تکرار کردید؟
امامخمینی مرتد را در حکم کافر میداند و احکام کافر مانند نجاست و ممنوعیت ورود به مساجد را بر وی مترتب میکند. بر همین اساس مرتد از مسلمان ارث نمیبرد و وارثان مرتد نیز اگر کافر باشند از او ارث نمیبرند.
امامخمینی، معتقد است اگر مردی مرتد شود و ارتداد او فطری باشد، محکوم به مرگ میشود؛ اما اگر ملی باشد، توبه داده میشود؛ چنانچه توبه نکرد، کشته میشود.
براین اساس امامخمینی، سلمان رشدی را به سبب نگارش کتاب آیات شیطانی و توهین به پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله، مرتد و محکوم به اعدام دانست.
🆔 @p_eteghaadi
سلام وقت بخیر ببخشید من حدودا الان 7ماه کلا فکرای منفی خواب های بد میبینم جوری که کلا ذهنمو درگیر کرده چیکار باید انجام بدم واقعا خسته شدم
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام با یک مشاور یا روانشناس مشورت کنید. البته سوره ها و ادعیه هایی مثل خواندن چهارقل، آیه الکرسی و...توصیه شده. اما شاید از مشکل خاصی رنج می برید که باید ریشه ای درمان شود. در غیر این صورت حتما از یک معبّر کمک بگیرید
🆔 @p_eteghaadi
باسلام وخسته نباشید،میخوام بدونم چرا نماز میخونیم،بعضی از اطرافیان با من وارد بحث میشن که خوب بودن مؤمن بودن به نماز و اینا نیست مهم اینه که دلت صاف باشه،دلت که صاف باشه دیگه نیازی به نماز خواندن نیست،رفتارت خوب باشه انقار داری نماز میخونی،میگن ما آدمایی رو میشناسیم که اهل ونماز و روزه نیستن ولی وضعشونم خیلی بهتره،آخه نماز به چه دردی میخوره،مهم دل ادماست،منم واقعا بعضی وقتا عاجز میمونم از جواب دادن.لطف به زبان ساده شما راهنماییمون کنید تا مطلب روشن بشه بتونیم بعضیا رو هم متقاعد کنیم.خیلی ممنون
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
دل پاک کافی نیست،عمل پاک هم لازم هست.
در قرآن کریم ایمان و عمل صالح بسیار در کنار هم آمده است، میشود مردم را به چهار دسته تقسیم کرد، برخی به خدا و قیامت ایمان و باور دارند و به دستورات الهی عمل میکنند این گروه مؤمنان هستند. برخی دیگر به خدا و قیامت ایمان ندارند که عمل هم ندارند و آنها کافران هستند. گروهی دیگر خدا و قیامت را باور و ایمان دارند اما اهل عمل نیستند چنین افرادی فاسق هستند. دسته دیگر نسبت به خدا و قیامت ایمان و باور ندارند اما عمل میکنند آنها منافقان هستند که خداوند عمل آنها را نمیپذیرد.
🆔 @p_eteghaadi
سلام.
کسانی که میگن این همه نماز خوندی، روزه گرفتی چی شد؟
یا میگن این همه زیارت رفتی روضه رفتی چی شد؟ چی باید جواب بدیم.
گاهی هم بچه ها به پدر ومادرشون میگن؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
در پاسخ به این سوالات باید فواید و اثرات این اعمال عنوان شود، یکی از آثار بسیار مهم نماز قرب به خداوند است. این اثر روح عبادت و نماز را تشکیل میدهد و یکی از آیات قرآن هدف آفرینش انسان عبادت بیان شده است که حکایتگر بُعد معنوی نماز و اهمیت آن است، امام علی(ع) فرمود: «الصلوة قربان لکل تقی؛ نماز وسیله تقرب هر پرهیز کاری به خداوند است». در برخی از روایات از نماز به عنوان معراج مؤمن یاد شده که اشاره به آثار معنوی آن میباشد.
روح و اساس و هدف و پایه و مقدمه و نتیجه و بالاخره فلسفه نماز همان یاد خدا است. همان «ذکر اللَّه» است که در آیه فوق به عنوان برترین نتیجه بیان شده است». ذکر و یاد خداوند نقش تعیین کننده در آرامش روانی دارد. نماز به عنوان ذکر خدا به انسانهای نماز گذار آرامش میدهد، «ألا بذکر اللَّه تطمئن القلوب؛ آگاه باشید یاد خدا مایه اطمینان است».
یکی از آثار بسیار مهم نماز گناه زدایی است. نماز وسیله شستشو از گناهان و مغفرت و آمرزش الهی است. پیامبر(ص) از یاران خود سؤال کرد: اگر بر در خانه یکی از شما نهری از آب صاف و پاکیزه باشد و در هر روز پنج بار خود را در آن شستشو دهید، آیا چیزی از آلودگی و کثافت در بدن او میماند؟ در پاسخ عرض کردند، نه. حضرت فرمود: نماز درست همانند این آب جاری است. هر زمان که انسان نماز میخواند، گناهانی که در میان دو نماز انجام شده است، از بین میرود.
نماز روح اخلاص و خداباوری را در انسان افزایش میدهد و نتیجه آن پرورش فضایل اخلاقی است، انسان با نماز خواندن خود را از جهان محدود ماده و چهار دیوار طبیعت بیرون میبرد و به ملکوت آسمانها دعوت میکند و با فرشتگان همصدا میشود و خدا را در همه حال حاضر و ناظر میداند.
از جمله منافع معنوی روزه تقرب به خداوند، تثبیت اخلاص و موجب مهار شهوات است. علاوه بر این روزه انسان را به نظم، قناعت و صبر و سایر فضائل عادت میدهد و سبب تقویت روح ایمان در انسان میشود. به گفته پزشکان مسلمان و غیر مسلمان روزه دارای منافع درمانی زیادی است و بسیاری از بیماریها با آن درمان میشود.
کسانی که در مجالس ذکر او شرکت میکنند، به خوبی حال و هوای آنجا را درک کرده و ارتباط معنوی عمیقی با حضرتش برقرار میسازند، اما بر طبق احادیث و روایات متعدد مجالس آن حضرت دارای ویژگیهایی است:
1- هر کس بنشیند، در مجالسی که در آن به امر ائمه(ع) پرداخته شده و ذکر مصائب آنان است، دل او نمیمیرد در آن روزی که دلها میمیرند.
2- این گونه مجالس محبوب خدا، رسول او و ائمه(ع) است.
3- نَفَس فرد عزادار در آن مجلس تسبیح خداوند است.
4- این مجالس محل نَظَر حضرت امام حسین(ع) است، زیرا آن جناب در عرش است و از آنجا به سوی سرزمین کربلا و زوّار و گریهکنندگان خود نظاره میکنند.
5- ملائکه مقرب خداوند درآن مجلسی حاضر میشوند.
6- مجلس عزای امام حسین(ع) هر جا بر پا شود، آنجا قبه و بارگاه اوست.
7- معراج گریه کنندگان است، زیرا که محل نزول صلوات و رحمت الهی و غفران ذنوب و ... است.
8- این مجالس از دیگر مجالس اشرف و افضل است.
🆔 @p_eteghaadi
سلام ترو خدا جواب بدید لطفاا من چند ماه دیگه به سن تکلیف میرسم ولی در نماز هایم سستی میکنم اگر هم بخونم با لذت نمیخونم راهکاری دارید بدید
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍سلام بعضی کارها را باید به اجبار انجام داد تا عادت شود. خیلی کارها اولش سخت است اما کم کم عادی و راحت می شود. مدرسه رفتن، درس خواندن، صبح زود از خواب بیدار شدن و... همه سخت است، اما به مرور آسان می شود و زمانی که انسان شیرینی آن را درک می کند، سختی ها هم آسان می شود. نماز هم همینطور است. تلاش کنید بخوانید تا عادی شود.
🆔 @p_eteghaadi
سلام علیکم
آنهایی که در تاریخ بودهاند و الآن مورد لعن هستند، از کجا معلوم که توبه نکرده باشند و در این صورت، دیگر لعن آنها جایز نباشد؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
باید توجه داشت که بین لعن و سب فرق است. سب در اسلام حرام اعلان شده است. سب در لغت به معني شتم و دشنام است.
در جريان جنگ صفين وقتي به اميرمؤمنان عليه السَّلام گزارش دادند که برخي از ياران وي شاميان را ناسزا مي گويند، حضرت آنان را فرا خواند و فرمود: دوست ندارم دشنام دهنده باشيد، اما اگر کردار آنان را بازگو کنيد و روش آنان را تشريح کنيد، به حقيقت نزديک تر و عذري رساتر براي شما خواهد بود.
بنابراين لعن به معني بيزاري از اعمال زشت يک فرد است و دعا برای دور شدن او از رحمت خدا است و شاید بهترین تعبیری که مفهوم لعن عربی را در فارسی منتقل کند عبارت «خدا نیامرزد» است. در این گونه موارد مثلا گفته می شود: «خدا فلانی را نیامرزد، کاری کرد که عده ای را به کشتن داد.» این تعبیر هیچ بار منفی ای ندارد و دعای بر علیه شخصی است که کار پستی مرتکب شده است؛ بنابراین خدایا فلانی را لعن کن؛ یعنی از او نگذر، او را نیامرز.
خداوند متعال در قرآن کريم در موارد متعددي گروهي را لعن و نفرين كرده است كه اين دليلي بر مشروعيت به کار بردن اين واژه به صورت اصل اولي مي باشد. در قرآن با اينكه از سبّ نهي شده است؛ ولي نه تنها هيچگاه از لعن نهي نكرده است؛ بلکه خود بارها عده اي را لعن كرده است.
مصاديق لعن در قرآن کريم
با مراجعه به قرآن کريم پي مي بريم که خداوند متعال افراد و يا گروه هايي را لعن كرده است كه از جمله آنها به این موارد مي توان اشاره كرد:
1 ـ ابليس؛ آن جا که مي فرمايد: «وَ إنَّ عَلَيْکَ لَعْنَتي إِلي يَوْمِ الدِّينِ»؛ (و همانا لعنت من برتوست تا روز جزا).
2 ـ کافرين؛ آن جا که مي فرمايد: « إنَّ اللهَ لَعَنَ الْکافِرينَ وَأَعَدَّ لَهُمْ سَعيراً » ؛ (همانا خداوند لعنت کرده کافران را و براي آنان جهنم را آماده نموده است).
3 ـ بنی اسرائیل، آنهایی که به دستور پیامبران ایمان نیاورده و کافر شدند؛ «؛ (لعنت شدند کساني که از بني اسرائيل کافر شدند، به زبان داود و عيسي بن مريم).
4- ظالمين: « ألا لَعْنَةُ اللهِ عَلَي الظّالِمينَ »
5- دروغ گويان: « وَالْخامِسَةُ أنَّ لَعْنَةَ اللهِ عَلَيهِ إنْ کانَ مِنَ الْکاذِبينَ » ؛ (و بار پنجم قسم ياد کند که لعنت خدا بر او باد اگر از دروغ گويان باشد).
6- آزار دهندگان پیامبر (صلي الله عليه وآله): « وَالَّذينَ يُؤْذوُنَ اللهَ وَ رسُولَهُ لَعَنَهُمَ اللهُ فِي الدُّنْيا وَ الآخِرَةِ » (و کساني که خدا و رسول را اذيت مي کنند خداوند آنان را در دنيا و آخرت مشمول لعنت خود قرار داده است).
و...
پس وقتی ما نسبت به شخصیتی واکنش نشان میدهیم و او را لعن میکنیم، بیزاری جویی نسبت به شخصیت و شاکله وجودی او یعنی افکار کفرآمیز و رفتار فجورآمیز اوست. از نظر آموزههای قرآن، نه تنها هر انسانی باید افکار توحیدی داشته باشد، بلکه باید رفتار تقوایی نیز داشته باشد؛ و کسی که فاقد ایمان توحیدی و اعمال صالح تقوایی است، در حقیقت شاکله وجودی او بر خلاف حکمت آفرینش انسان است و از نظر خدا و قرآن ملعون میباشد؛ زیرا در خلاف جریان حکمت الهی حرکت میکند. پس بیزاری جویی از او و لعن و دورباد و مرده باد نسبت به این قبیل اشخاص در حقیقت بیزاری نسبت به شخصیت و شاکله وجودی آنان است.
پس درباره جواز و در برخی موارد وجوب لعن درباره شخصیتها باید گفت، هر کسی را که خداوند لعن کند، مجاز است که انسان نیز در حق او دعای بد و نفرین و لعن زبانی نماید؛ چرا که هدف خداوند از لعن درباره این شایستگان لعن، گوشزد کردن به خلق است تا گرایشی به آنها نداشته و از شخصیت و افکار و رفتارشان تبری و بیزاری جویند و در مسیری گام بردارند که بر خلاف افکار و رفتار این گروههای ملعون است.
آزاردهندگان خدا و پیامبر او، لعنت شدهاند؛ آنجا كه خداوند مىفرماید: آنها كه خدا و پیامبرش را آزار مىدهند، خداوند آنها را از رحمت خود در دنیا و آخرت دور ساخته و براى آنان عذاب خواركنندهاى آماده كرده است. (احزاب، آیه 57.) البته اذیت اهل بیت(ع) و امامان معصوم(ع) به سبب اینکه اذیت و آزار رسولالله(ص) است، موجب میشود تا این اشخاص آزاردهنده نیز مستحق لعن شوند. بر همین اساس است که در روایات پیامبر(ص) و معصومان(ع) اذیت و آزار معصومان و اهل بیت(ع) از مصادیق جواز لعن دانسته شده اند.
🆔 @p_eteghaadi
با سلام و خسته نباشید
من چندین بار چندین سوال مختلف رو ارسال کردم ولی متاسفانه جواب هیچ کدام داده نشده.لطفا این یکی رو ج بدین،ممنون میشم:
خواستم بدونم اگه در فضای مجازی با نامحرمی ارتباط داشته باشیم که واقعا هیچ حسی بهش نداشته باشیم ..
✍سلام بارها جواب داده ایم، ارتباط غیر ضروری با نامحرم حرام است. اگر حسی ندارید چرا ارتباط می گیرید؟قطعا لذت دارد که ارتباط می گیرید. این ارتباطها شاید در ابتدا ساده باشد اما به مرور زمان منجر به روابط نامشروع می شود. حداقلش این است که موجب وابستگی عاطفی می شود که قطعا شما ضرر می کنی
🆔 @p_eteghaadi
سلام وقت بخیر یه نفر سوال پرسیده بود که من خواب های بد میبینم گفته بودید به یک معببر مراجعه کنند
من هم همینطور هستم خواب های بدی میبینم و متاسفانه شده که خواب هام اتفاق افتاده باشند حالا یه سوال داشتم معببر یعنی چی؟ میشه دقیق توصیح بدین.
..
✍معبر یعنی کسی که تعبیر خواب می کند، خیر کسی را نمی شناسیم
🆔 @p_eteghaadi
عمر سعد: میدانم آزاردادن حسین حرام است!
#کتاب_آه
🆔 @p_eteghaadi
📌بررسی شایعه قبر اصلی امام حسین(ع)👇
اخیراً ویدئویی در فضای مجازی با عنوان «قبر اصلی امام حسین(ع)» منتشر شده است که قبری را در سرداب یک مرقد نشان می دهد.
✅ همانطور که از نام روی سنگ قبر مشخص است، این مزار متعلق به «علی بن ابراهیم جردقه» معروف به امامزاده شاه سید علی در شهر مقدس قم است.
B2n.ir/s31491
▪️این امامزاده عظیم الشأن از نوادگان حضرت عباس(علیه السلام) می باشد.
🆔 @p_eteghaadi