⭕️ بازسازی روابط با ایران؛ دام استکباری یا رفتاری صادقانه؟
🔔 آیا اعلام سیاستهای تنشزدایی حقیقتاً به عقل حکام عربستان رسیده است یا اینکه این هم یک بازی استکباری و در راستای گاو شیرده بودن برای آمریکاست؟
🔹احتمالاً ریاض به این باور رسیده که همراهی افراطی با آمریکا و اسرائیل در اتخاذ سیاستهای منطقهای، منجر به کاهش نفوذ، و آسیب دیدن چهرهاش در میان کشورهای عربی و اسلامی خواهد شد؛ لذا سعودیها برای حل مستقیم مشکلاتشان با ایران، به عنوان کشوری صاحب نفوذ در میان ملتهای منطقه، وارد عمل شدهاند.
🔰 @p_eteghadi 🔰
💠 #معرفی_کتاب
📘امیرالمؤمنین(ع) در کلام امام صادق(ع)
🔹کتاب «امیرالمؤمنین(ع) در کلام امام صادق(ع)» اثر مهدی یزدی به همت مؤسسه بوستان کتاب در ۴۱۶ صفحه در آستانه سالروز ولادت حضرت علی(ع) منتشر شد.
🔹این کتاب شرحی است بر زیارت مولودیه که امام صادق(ع) در روز مولود پیامبر اسلام (هفدهم ربیع الاول) در کنار مضجع امیرالمؤمنین علی(ع) در وصف جد بزرگوارش خواند و در آن به اقتضای مکان زیارت، بیشتر به ابعاد وجودی حضرت علی(ع) از جهات مختلف پرداخت.
🔹در فصل اول که با عنوان «آشنایی با زیارت مولودیه» تدوین شده، به حوادث مقارن با میلاد پیامبر(ص)، زیارت امیرالمؤمنین علی(ع) در روز تولد پیامبر(ص)، و سند زیارت مولودیه و متن کامل آن پرداخته شده است. در فصل دوم که تحت عنوان «ترجمه و شرح فقرات زیارت مولودیه» می باشد، در این فصل پس از بیان اوصافی از پیامبر گرامی اسلام(ص)، اوصافی در وصف حضرت علی(ع) آمده است .
🔰 @p_eteghadi 🔰
♨️سجده به آدم و تجلیل اهل بیت علیهمالسلام
🔸آیا مقصود خداوند از دستور به سجده، تجلیل از مقام حضرت آدم علیهالسلام و نشان دادن برتری ایشان نسبت به فرشتگان و ابلیس بوده است؟ آیا سجده شامل همه انسانها میشود، یا فقط به اولین انسان تعلق گرفته است یا خضوع و خشوع در برابر گروهی ویژه از انسانها مقصود و هدف این دستور بوده است؟
🔸بنا بر روایات شیعیان سجده بر آدم علیهالسلام دستور الهی بوده و مقصود اصلی از سجده، تجلیل و احترامِ گروه خاصی از اولیاء خداوند (اهلبیت علیهمالسلام) بوده است. از امام رضا علیهالسلام روایت شده که وجود نورانی اهلبیت علیهمالسلام در صلب حضرت آدم، دلیل دستور به سجده بوده است. «اِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى خَلَقَ آدَمَ فَأَوْدَعَنَا صُلْبَهُ وَ أَمَرَ الْمَلائِكَةُ بِالسُّجُودِ لَهُ تَعْظِيماً لَنَا وَ إِكْرَاماً وَ كَانَ سُجُودُهُمْ لِلَّهِ تَعَالَى عُبُودِيَّةً وَ لآِدَمَ إِكْرَاماً وَ طَاعَةً، لِكَوْنِنَا فِي صُلْبِهِ، فَكَيْفَ لَا نَكُونُ أَفْضَلُ مِنِ الْمَلائِكَةِ وَ قَدْ سَجَدُوا لآِدَمَ كُلُّهُمْ أَجْمَعُونَ»؛ «همانا خداوند تبارکوتعالی آدم را خلق کرد و ما را در صُلب او به ودیعه نهاد و به فرشتگان دستور داد تا به خاطر تکریم و اطاعت به آدم سجده کنند؛ زیرا ما در صُلب او بودیم، پس چگونه ما از فرشتگان برتر نباشیم درحالیکه تمام فرشتگان بدون استثنا بر آدم سجده کردند».
🔰 @p_eteghadi 🔰
هدایت شده از قاصدک
❌❌گــران نخرید!!!! ❌❌
⭕️قشنگترین های مانتو اینجاست 😍
✂️دوخت مزونی با کیفیت حرف اول و میزنه اینجا 👌
❌⚠️⚠️ارسـال رایگان هم داریم⚠️⚠️❌
کانالی که هررر خانوم ایرانی و باسلیقه ای دنبالش میکنه 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/139002115C0d3f5566de
♨️انقلاب اسلامی یا انقلاب معنوی؟
🔸برخی اسلامی بودن انقلاب را انکار میکنند و آن را صرف یک حرکت معنوی، ولی غیر اسلامی میدانند، این تحلیل غلط، ناشی از عدم درک حقایق تاریخی، اراده و خواست مردم و نیز گرایش به مدرنیته بودن است. معنویت در معنای عام خود شامل دیدگاههای متعدد و متنوع میشود، حتی برخی اشخاص، شیطانپرستی و عرفانهای بدعتگذار و انحرافی را نیز به معنای عام معنوی حساب میکنند، اما اندکی دقت به شعارهای مردم ایران در انقلاب 57 منظور از معنویت و خداپرستی را مشخص میکند.
🔸دینیترین انقلاب عصر حاضر که هنوز زنده است با شعارهای اسلامی و با رهبری یک مرجع تقلید شیعه اسلامی آغاز شد و به ثمر نشست. گروههایی مانند کمونیستها و ملیگرایان برخلاف ادعای مطرحشده، دغدغه اسلامی نداشتند، حتی دغدغه معنویت نیز برای این گروهها اولویت نبود. برای کمونیستها معنویت امری روبنایی و بسیار فرعی و نسبی محسوب میشد و برای ملیگرایان، استقلال و آزادیهای سیاسی هدف اصلی بود.
🔰 @p_eteghadi 🔰
ألسَّلامُ عَلَیکِ یَا زِینَبَ الکُبري(س)
کـربلا در کـربلا می ماند اگر زینب نبود
سر نی در نینوا می ماند اگر زینب نبود
وفات عقیله ی بنی هاشم حضرت زینب کبری سلام الله علیها رو خدمت شما تسلیت عرض مینماییم🖤
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 عظمت حضرت زینب (س)
#استاد_پناهیان
🏴 سالروز شهادت #حضرت_زینب(س)، پیامآور کربلا تسلیت باد.
🔰 @p_eteghadi 🔰
📢نماز حاجت روز پنجشنبه
به توصیه آیتالله بهجت قدسسره
🔷آیتالله بهجت قدسسره اطرافیان و شاگردان خود را بسیار به خواندن نماز روز پنجشنبه توصیه میکردند و میفرمودند: «آیتالله سید مرتضی کشمیری هر وقت این نماز را میخواند، هدیهای برای او میرسید».
📃شیوه خواندن نماز حاجت روز پنجشنبه از کتاب جمالالاسبوع سیدبنطاووس
چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)
1️⃣ در رکعت اول بعد از حمد ۱۱بار سورۀ توحید
2️⃣ در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱بار سورۀ توحید
3️⃣ در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱بار سورۀ توحید
4️⃣ در رکعت چهارم بعد از حمد ۴۱بار سورۀ توحید
5️⃣ بعد از سلام نماز دوم ۵۱بار سورۀ توحید
6️⃣و ۵۱بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند
7️⃣ و سپس به سجده برود و ۱۰۰بار «یاالله» بگوید و هرچه میخواهد از خدا درخواست کند.
✅ پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمود:
▫️اگر از خدا بخواهد که کوهی را نابود کند کوه نابود میشود؛
▫️نزول باران را بخواهد بهیقین باران نازل میشود؛
▫️همانا هیچچیز مانع میان او و خداوند نیست؛
❗️خداوند متعال بر کسی که این نماز را بخواند و حاجتش را از خدا نخواهد غضب میکند.
📚 برگرفته از کتاب #بهجت_الدعا، ص٣٨٠ـ٣٨١
🔰 @p_eteghadi 🔰
💠 #حدیث روز 💠
💎 ثواب گریستن بر حضرت زینب (س)
🔻پيامبر صلىاللهعليهوآله:
مَن بَكى عَلى مُصابِ هذِهِ البِنتِ (زَينَبَ بَنتِ عَلِيٍ عليهاالسلام) كانَ كَمَن بَكى عَلى أخَوَيهَا الحَسَنِ و الحُسَينِ عليهماالسلام
🏴 هر كس بر مصيبتهاى اين دختر (زينب عليهاالسلام) بگريد، همانند كسى است كه بر برادرانش حسن و حسين عليهماالسلام گريسته باشد.
📚 وفيات الأئمه، ص ۴۳۱
🔰 @p_eteghadi 🔰
.
💠از برکات یاد خدا برای معتکف...
▫️ یاد خدا، دل را نورانی مىکند و انسان در پرتو این نورانیت، به علم، نور و حکمت حقیقی دست مىیابد و در نتیجه، به نیروی بینش و بصیرت الهی مجهّز مىگردد و حقایقی را دریافت مىکند که از راه تعلیم و تعلّم، به آنها نمیتواند دست یابد. در این هنگام، ایمان او به حقایق غیبی تقویت مىگردد و به مرتبۀ یقین مىرسد و یقین، او را به مرز عصمت، نزدیک مىگردانَد.
🔅#پیامبر_اکرم_(ص) :
خداوند سبحان فرمود: «هر گاه بدانم که بندهام غالباً به یاد من است، میل او را به درخواست و راز و نیاز با خودم منتقل مىکنم، و هر گاه بندهام چنین باشد، اگر بخواهد دچار غفلت شود، مانع غفلت او مىشوم. اینان، اولیای حقیقی مناند. اینان، پهلوانان حقیقیاند».
قالَ اللّهُ سُبحانَهُ: إذا عَلِمتُ أنَّ الغالِبَ عَلى عَبدِي الاِشتِغالُ بي، نَقَلتُ شَهوَتَهُ في مَسأَلَتي ومُناجاتي، فَإِذا كانَ عَبدي كَذٰلِكَ فَأَرادَ أن يَسهُوَ حُلتُ بَينَهُ وبَينَ أن يَسهُوَ؛ اُولٰئِكَ أولِيائي حَقّاً، اُولٰئِكَ الأَبطالُ حَقّاً. (۱)
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
مداومت بر یاد خدا، دل و اندیشه را روشن مىگردانَد.
دَوامُ الذِّكرِ يُنيرُ القَلبَ وَالفِكرَ. (۲)
🔅ذکر، رهنمود خِردها و بیداری جانهاست.
الذِّكرُ هِدايَةُ العُقولِ، وتَبصِرَةُ النُّفوسِ. (۳)
ا - - - - -
۱) عدّة الداعی: ص ۲۳۵
۲) غرر الحكم: ح ۵۱۴۴
۳) همان: ح ۱۴۰۳.
📚 فرهنگنامه اعتکاف ، ص۱۴۳
#اعتکاف
🔰 @p_eteghadi 🔰
محل دفن حضرت زینب(س) در کدام کشور است
درباره این که قبر حضرت زینب در چه مکانى است، سه احتمال وجود دارد: مدینه، شام و قاهره.
عمده سیره نویسان مرقد آن بانوى بزرگ را «قاهره» و «شام» گفته اند.
یحیى بن حسن حسینى عبیدلى اعرجى در کتاب اخبار زینبیات و برخى دیگر از سیره نویسان گفته اند: حضرت زینب در مصر وفات نمود.[1] حسنین سابقى در کتاب مرقد عقیله زینب و برخى دیگر نوشته اند که مرقد حضرت در شام و دمشق قرار دارد.[2]
برخى دیگر از نویسندگان مانند دکتر شهیدى در کتاب زندگانى فاطمه زهرا (س) مرقد آن بزرگ بانوى اسلام را به صورت مردّد بین مدینه ، شام و مصر مطرح کرده اند.[3]
آنان که گفته اند مقبره آن حضرت در مصر قرار دارد، این گزارش را نقل کرده اند که بعد از مراجعت کاروان باقى مانده واقعه کربلا از شام به مدینه، جوّ عمومى مدینه نا آرام شد.
حاکم مدینه نامه اى براى یزید نوشت و وضع پیش آمده در مدینه و نقش حضرت زینب در بیدارى و مقاومت مردم را براى یزید توضیح داد. یزید در پاسخ نوشت که زینب را از مدینه اخراج کند. حاکم مدینه مُصِرّ بود که زینب از مدینه خارج شود. سرانجام حضرت زینب از مدینه به مصر هجرت کرد و مورد استقبال حاکم مصر و عده زیادى از اهالى مصر قرار گرفت. حضرت زینب بعد از گذشت حدود یک سال در غروب پانزدهم رجب سال 63 در قاهره رحلت نمود.[4]
اما آنان که گفته اند: مقبره حضرت زینب در شام است. ضمن نقل این داستان که حاکم مدینه در پى اخراج و تبعید حضرت زینب بر آمد و سرانجام حضرت زینب به شام رفت، به نقل دیگرى پرداختند و آن این است : موقعى که واقعه حره و غارت و کشتار مردم مدینه در سال 62 هجرى توسط یزیدیان رخ داد، عبدالله بن جعفر براى این که ناراحتى همسرش زینب تجدید نشود و قدرى غم و اندوه او کاسته شود، افزون بر این، مرض وبا و طاعون در مدینه شایع شده بود و براى در امان ماندن از آن ، به همراه حضرت زینب به سوی مزرعه ای در شام رفتند و در آن جا اقامت گزیدند تا این که حضرت زینب مریض شد و در آن دیار از دنیا رفت. پس از زینب کبرا ، ام کلثوم دختر دیگر حضرت علی(ع) که از غیر فاطمه زهرا (س) و نام او زینب صغرا بود، مشهور به زینب کبرا شد و به مصر رفت.[5]
حتی اگر نتوان به یقین مشخص کرد که قبر حضرت زینب علیها السلام در کجا واقع است باز می توان گفت: زیارتگاه ها و اماکنی که به این دودمان منسوبند همه از مصادیق آیه شریفه:" (این چراغ پرفروغ) در خانههایى قرار دارد که خداوند اذن فرموده دیوارهاى آن را بالا برند (تا از دستبرد شیاطین و هوسبازان در امان باشد)...[6] می باشند." این خانه ها و زیارتگاه ها و لو منسوب به آن ها باشد، جای ذکر و توجه به خدا و انسان سازی و پیوند با شهیدان و اهل بیت است. محل دفن اهل بیت هر کجا که باشد یاد و خاطره شان زنده است و در سینه های مردم عاشق جای دارند.
[1] . عبیدلی نسابه ،اخبار الزینبات، ، صص 115- 122.
[2] . سابقی شیخ محمد حسنین مرقد العقلیه زینب علیها السلام، شیخ محمد حسنین ، ص 45.
[3] .شهیدی،سید جعفر، زندگانى فاطمه زهرا (س) ، ص 161 و 162.
[4]. عبیدلی نسابه ،اخبار الزینبات، ، صص 115- 122.
[5] . شیخ جعفر نقدى ، زینب کبرا، نقل از ستارگان درخشان، ج 2، ص 183 ـ 184.
[6]. نور،36:"فی بُیُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَ یُذْکَرَ فیهَا اسْمُهُ.."
🔰 @p_eteghadi 🔰