🌺صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🌺
#شبهات_دانش_آموزی
❌شبهات درباره فلسطین ❌
۱.علل حمایت از فلسطین
۲.چراغی کهبه خانه رواست به مسجد حرومه
۳.رد ادعای حق تاریخی یهود بر فلسطین
(پاسخ: مرتضی کهرمی )
🔰 @p_eteghadi 🔰
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🌺
#سوال
⁉️ اگر امام زمان مایه امنیت است چرا شیعه در مشکلات است؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
#امام_زمان
🔰 @p_eteghadi 🔰
157K
🌺صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🌺
#سوال
❓سلام علیکم نمیشد زمانی که #شیطان رانده شد و او گفت که همه را گمراه میکنم جز مخلصین خداوند رحم به انسان میکرد ومیگفت تا انسان کبیر نشده حق نداری به او نزدیکشوی و او را گمراه کنی چون در بچگی کارهای کردیم حالا میفهمیم که حرام بوده یا اشکال دارد؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔰 @p_eteghadi 🔰
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸اعمـــال قـبل خــواب🌸
🍀حدیثی پربار و زیبا از رسول اکرم صلی الله علیه و آله:
🔸️آیت الله مجتهدی تهرانی ره:
تا به حال حدیثی به این پرباری یادم نمیاد.
#نماز_شب
🔰 @p_eteghadi 🔰
شبم با شما بخیر میشه آقا جان✋️
شبتون حسینی💫
🔰 @p_eteghadi 🔰
چقدر ما روایت داریم درمورد غمزدایی
بهترین اعمال نزد خداوند متعال
اون شادےاے هست که شما
به قلب مومݩ وارد مےکنی ❤️
یعنی خوشحالش میکنی😍
امروزت تازه شروع شده،
ببینم چیکار میکنی،
دل چند نفر رو با رفتارت
خوشحال میکنی 😌
سلام✋️
روزتون پر از حس ناب🌺
🔰 @p_eteghadi 🔰
🌺صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🌺
#سخن_بزرگان
🔴 سريع نزد دعانويس میرود!
✍استاد #فاطمی_نیا : امروز مردم دچار خرافات هستند ، ميگويند به من گفته اند تو موكل داري! همزادت فلان كار را ميكند! و... اكثر اينها دروغ و توهمات است!
🔹طرف بداخلاق است و همسرش از او بدش مي آيد ، به جاي اينكه محاسبة النفس كند كه چه كاري انجام داده ام كه اينطور شده است و اخلاقش را اصلاح كند ، سريع نزد دعانويس ميرود!
🔸عزيزمن بد اخلاقي از سحر و جادو بدتر است. عجيب است كه انسان به جاي اينكه درفكر اصلاح نفس خود باشد ، دائما دنبال خرافات است.
🔰 @p_eteghadi 🔰
🌺صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🌺
💠 همه چیز درباره استخاره با قرآن
🔹️بیشتر مردم با مقولهای تحت عنوان «استخاره» آشنایی دارند و بارها یا خودشان برای امری استخاره کردهاند و یا از کسی خواستهاند که برایشان استخاره کند.
«استخاره»؛ دو معنای عام و خاص دارد؛ معنای عام آن، «طلب خیر از خداوند متعال» میباشد که شخص مؤمن و متوکل، در هر آنی، هر امری و هر کاری، از خداوند متعال طلب خیر میکند، چرا که میداند او خالق، مالک و ربّ است و هر چه خیر است، از اوست؛ چنان که فرمود:
«قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَنْ تَشَاءُ وَتَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ» (آل عمران، 26)
- بگو: بار خدايا تويى كه فرمانفرمايى هر آن كس را كه خواهى فرمانروايى بخشى و از هر كه خواهى فرمانروايى را باز ستانى و هر كه را خواهى عزت بخشى و هر كه را خواهى خوار گردانى همه خیرها (خوبیها) به دست توست و تو بر هر چيز توانايى.
معنای خاص «استخاره»، همین تفألی است که به قرآن مجید میزنند و بر اساس آیه، میگویند: «خوب است انجام بده، یا بد است و انجام نده».
اما، این «استخاره» نیز تعریف و شرایط دارد و چنین نیست که هر کسی برای هر کاری، قرآن کریم را باز کند و بگوید: «خوب است - بد است»!
●- اولاً قرآن مجید، برای استخاره یا سرکتاب باز کردن و ... نیامده است، بلکه کلام الله است و برای هدایت انسان، از سوی خداوند متعال نازل شده و توسط اشرف مخلوقات و خاتم الانبیاء، حضرت محمد صلوات الله علیه و آله، به مردم ابلاغ شده است؛ اما برخی به رغم ادعای مسلمانی، جز به هنگام تبرک در سفرۀ عقد یا سر قبر و نیز هنگام استخاره، با قرآن کریم کاری ندارند!
●- ثانیاً خداوند متعال آدمی را از موهبت عقل، فکر، علم و فهم برخوردار نموده است و نه تنها هرگز نفرموده که تفکر و تعقل را تعطیل کن و برای هر کاری استخاره کن، بلکه فرموده در هر امری تفکر و تعقل کنید.
حکایت - 1
میگویند: شخصی کاسۀ لعابی ماست را در دست گرفت و استخاره کرد که آن را مثل پسته به هوا بیندازد و در پایین آمدن بخورد! پاسخ استخاره برای او خوب آمد و کاسۀ ماست روی صورت افتاد و شکست و ...! پرسید: پس چرا خوب آمد؟! همراهش گفت: «برای احمقی مثل تو، باید خوب بیاید تا بفهمی ماست را اینگونه نمیخورند!»
حکایت - 2
مرحوم آیت الله حائری شیرازی، در مسجد امیرالمؤمنین علیه السلام، واقع در شهرک محلاتی، منبر داشتند. روزی پس از اتمام سخنرانی و پایین آمدن از منبر، جوانی به ایشان گفت: «حاج آقا! ممکن است برای من استخارهای بنمایید؟» ایشان فرمودند: «خیر؛ برای شما استخاره نمیکنم، چون شما مستأصل نیستید».
این بیان کوتاه، درسها و حکمتها داشت؛ اول آن که به آن جوان فهماند که عقل، شعور، فهم، منطق، قدرت فکر، تحقیق، مطالعه و مشورت داری؛ پس برو از این نیروها و نعمتها استفاده کن. دوم آن که استخاره وقتی جایز میشود که آدمی واقعاً برای انجام کار درستی، در حیرت بماند و واقعاً مستأصل شود که آیا انجام بدهد یا ندهد؟!
تذکر:
فرض نمایید که کسی برای خرید خودرویی استخاره میکند و خوب هم میآید و او آن خودرو را میخرد. اما، پس از چند ماه، هنگام رانندگی، عقل شریف را تعطیل میکند، با سرعت غیر مجاز میراند، سبقت بیجا میگیرد ... و بالاخره تصادف میکند! خودرو کلاً از رده خارج میشود و خودش مصدوم! میپرسد: «پس چرا استخاره خوب آمده بود؟!» بله، استخاره برای خرید این خودرو و استفادۀ درست و بهینه خوب آمده، نه برای هر کاری که تو بعداً انجام میدهی.
با دختری مؤمنه، عفیفه، با اخلاق و کفر ازدواج کردی، اما پس از مدتی بداخلاق شدی و یاد نگرفتنی که زندگی را مدیریت کنی و با او رفتار مناسبی داشته باشی، لذا اختلافات و حتی طلاق نیز پیش میآید.
🔰 @p_eteghadi 🔰