🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
#پرسش
❓️آیا ممکن است عملی در این دنیا حرام و گناه باشد، ولی در بهشت یا آن دنیا این عمل حلال و جایز باشد؟
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
🔰منبرکوتاه🔰
❓️خداوند برای من که بنده اش هستم چه کاری انجام داده؟!
🔹️تو هم این جمله رو زیاد میگی؟
🔰 @p_eteghadi 🔰
1_9661610499.ogg
320.7K
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
#پرسش
سلام
❓️معصومین میدونن پشت پرده این گناه چیه و گناه نمیکنن
خب ماهم میدونستیم که پشت پرده چیه با اختیار گناه نمیکردیم
پس نعوذبالله ما از معصومین بالاتریم؟
#عصمت
سلام در مورد این پاسخ... مگر عصمت اهل البیت علیهم السلام سبب اطاعت کامل ایشان نیست؟
مثلا در آیه تطهیر هم آمده و چه عواملی بوده که ایشان اینگونه برگزیده شدند و طهارت و عصمت شامل بقیه مردمش نشده؟
🔰 @p_eteghadi 🔰
🛎🛎🛎🛎🛎🛎🛎🛎🛎🛎
امکان برقراری تماس صوتی و تصویری در نسخه جدید ایتا👇👇👇👇👇👇👇
✅
این برنامه هماکنون از طریق فروشگاههای اندرویدی مایکت ، کافه بازار و نیز وبسایت رسمی ایتا قابل دریافت است🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
#پرسش
❓️آیا فاتحه خواندن برای امامان معصوم علیهم السلام فایدهای دارد؟
🔺️ توضیحات حجتالاسلام رضا محمدی
🔰 @p_eteghadi 🔰
#شبهات_دانش_آموزی
#پرسش
سلام عرض ادب وقت بخیر
❓️درپاسخ دانش آموزانی که سوال می کنند چرا خداوند امامان رو از اعراب انتخاب کرده چرا مثلا از کشور دیگه ای انتخاب نشده اند وهمه امامان از اعراب هستن لطفا یه پاسخ قانع کننده درحد فهم نوجوان بدید.
#پاسخ
سلام واحترام
🔰 اولاً، اگر پيامبران از هر منطقه و مكاني ظهور مي كردند يا بر انگيخته و انتخاب مي شدند، اين سوال مطرح مي شد كه چرا از جايي ديگر برگزيده نشدند؟
🔰 ثانياً، كارهاي خداوند بر مبناي حكمت و مصحلت انجام مي گيرد و حساب شده است، مقام والاي رسالت و امامت لياقت و شايستگي مي طلبد و هر كسي ظرفيت چنين كاري را ندارد. خداوند در عصر نبي گرامي اسلام(ص) لايق تر و مناسب تر از ايشان را در رسالت نديدند و او را برگزيدند.
روشن است كه وقتي حضرت از سرزمين عربستان باشد، قرآن هم در همان سرزمين بايد نازل شود و فرزندانش هم بايد از همان جا انتخاب شوند؛ چنان كه بيش تر انبيا از فلسطين و مصر و نينوا ... برگزيده شدند، زيرا شايسته تر از آن ها در آن عصر كسي نبود.
وقتي نگاه به گذشته و زمان بعثت مي كنيم، متوجه مي شويم كه شرايط ظهور اسلام و بقاي آن در شبه جزيره عربستان، از بسياري جهات، بهتر از شرايط سرزمين هاي ديگر بوده است. ويژگي و شرايط به قرار است:
1⃣ در شبه جزيرة عربي به خصوص سرزمين حجاز حكومت مقتدر مركزي وجود نداشت. اين امر اگر چه باعث يك سري نابساماني هاي اجتماعي مي شد، ليكن در مسير موفقيت انقلابي كه پيامبر(ص) به راه انداخت؛ مؤثر بود. خلاء حكومتي يكي از زمينه هاي موفّقيّت در نهضت ها و قيام ها است. اگر حكومت مقتدري همانند حكومت هاي ايران و روم وجود داشت، صداهاي مخالفان توسط حكومت خاموش مي شد و مجالي براي پيامبر(ص) باقي نمي ماند تا مردم را به راه راست، ارشاد نمايد.
2⃣ برقراري نظام قبيلگي و پايبندي افراد به حمايت هاي گسترده از افراد قبيله؛ اين امر سبب مي شد كه اگر فردي همانند پيامبر اسلام(ص) بر خلاف نظام حاكم آن ديار (كه نظام حكومتي اشرافي يا آريستوكراسي بود) بخواهد اقدامي صورت دهد، افراد قبيله در مجموع از او حمايت مي كردند. حمايت چشمگير سبب مي شد چندان گزندي به وي نرسد، همان گونه كه در دورة مكه به رغم آن همه مبارزه هاي رسول گرامي اسلام بر ضد شرك و بت پرستي، نتوانستند پيامبر را بكشند، يا آسيبي بدو برسانند و او را شكنجه دهند. حال اگر پيامبر(ص) در بين مردم ايران مبعوث مي شد، به جهت اين كه ايراني ها همانند عرب ها تعصبات قومي و قبيلگي نداشتند، در برابر فشار ها و هجوم حكومت استكباري، سپر دفاعي قوي نمي داشت و زود شكست مي خورد.
3⃣ وجود قانون ماه هاي حرام؛ در محيط عربستان و سرزمين حجاز در چهار ماه از سال، يعني ماه هاي حرام (ذي القعده، ذي الحجه، محرم و رجب) جنگ و خون ريزي ممنوع بود. جنگ در ماه هاي حرام را گناهي بزرگ و نابخشودني (فجار) مي دانستند. چنين قانوني آن هم با آن گسترة حمايتي و پشتوانة فرهنگي، فرصت خوبي براي رساندن پيام پيامبر(ص) به گوش ديگران پديد آورد كه اين زمينه و بستر در جاي ديگر نبود.
4⃣ وجود كعبه و سنت حج و زيارت خانة خدا كه از زمان حضرت ابراهيم خليل به يادگار مانده بود. اين امر موجب شد كه مكه مركز رفت و آمدها و تبادل امور تجارتي و فرهنگي گردد. پيامبر از اين فرصت استفاده كند تا پيامش را به گوش اقوام و ملل جهان برساند.
5⃣ مكه و حرم؛ در ميان اعراب از قديم قانون حرم و حرمت كعبه و اطراف آن وجود داشت. اين امر موجب شد پيامبر(ص) تا حدودي از شر دشمنانش آسوده باشد.
6ـ قانون امان؛ عرب هاي جاهلي به رغم همة ضعف هاي اخلاقي، برخي از خصلت هاي پسنديده و مترقي ميان آنان رواج داشت كه از آن جمله قانون امان و پناهندگي بود.
طبق اين قانون اگر كسي (حتي دشمن) در پناه فرد يا قبيله اي قرار مي گرفت، در امان بود و با تمامي وجود از او دفاع مي كردند. در تاريخ آمده است كه پيامبر اسلام(ص) در شرايط سخت و بحراني از اين قانون استفاده نمود و از كشته شدن رهايي يافت.
همچنين مي توان گفت كه سرزمين حجاز يك موقعيت تمدني منحصر به فرد داشت، چون در مركز دايره اي قرار داشت كه از هر سو تمدن هاي گذشتة بشري آن را احاطه كرده بودند. در جنوب آن تمدن يمن، در شمال تمدن روم و فنيقيه، در شرق و شمال شرقي تمدن ايران، كلده و آشور و در غرب تمدن مصر باستان وجود داشتند. طبيعي است كه چنين موقعيتي بستر خوبي براي رشد و گسترش اسلام گردد و خداوند حكيم و عليم پيامبر اسلام را در مركز اين دايره برانگيزد تا راه هدايت بشري آسان گردد.
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
❓️چگونه برای ماه مبارک رمضان آماده شویم؟
#پادکست
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی رحمت الله علیه
🔰 @p_eteghadi 🔰
1_9704390600.ogg
86.3K
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
#پرسش
سلام و عرض ادب
❓️اگه قرآن یانماز یادعا... برا مرده ای خونده بشه آیا اون مرده میدونه چ کسی براش خونده
❓️روح مرده بیشتر کجاها میره آیا فقط خونه خودش میره یا جاهای دیگم میره
❓️ایا خانوده خودش رو میبینه و هرجا برن آیا اون روح هم همونجا با اونا میره؟
🔰 @p_eteghadi 🔰
🔰هشت توصیه امام هشتم برای روزهای آخر شعبان
🌟 اباصلت (سلام الله علیه) میگوید: در آخرین جمعه شعبان خدمت امام رضا علیهالسلام رسیدم. فرمود:
🔹 ای اباصلت، بیشترِ ماه شعبان سپری شده و امروز آخرین جمعه شعبان است، پس در روزهای باقیمانده کوتاهیهای روزهای گذشته را جبران بکن و باید به آنچه برایت مهم است اقدام کنی:
1⃣ زیاد دعا کن
2⃣ زیاد استغفار کن
3⃣ زیاد قرآن تلاوت کن
4⃣ از گناهانت به درگاه خدا توبه کن تا خالصانه به ماه خدا وارد شوی
5⃣ هر امانتی که گردنت هست ادا کن
6⃣ تمام کینههایی که در دلت نسبت به مؤمنان داری، از دل بیرون کن
7⃣ هر گناهی که به آن مبتلا هستی از آن دست بکش و تقوای خدا پیشه کن و در آشکار و پنهان بر خدا توکل کن...
8⃣ و در روزهای باقیمانده این ماه بسیار بگو:
👈 اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ
🔹 خداوندا اگر در روزهای گذشته شعبان ما را نیامرزیدی، پس در روزهای باقیمانده بیامرز
📚 عیون اخبار الرضا علیه السلام ج۲ ص۵۱
📚 بحارالانوار ج ۹۴ ص۷۳
🔰 @p_eteghadi 🔰
☘️ما بعد از آنکه بر غم تو مبتلا شدیم
🌱بــا راه بندگـی خـدا آشــنا شدیم
☘️هرکس وسیله داشت برای هدایتش
🌱ما با نســیم روضـهی تو با خــدا شدیم.
شبتون حسینی و در آرامش🌺
#صلی_الله_علیک_یا_ابا_عبدالله_الحسین
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_علیهالسلام
🔰 @p_eteghadi 🔰
هدایت شده از قاصدک
📽پاتوق عاشقای فیلم و سریال🎥
✔️کانالی متفاوت از سینمای ایران و جهان✔️
🎬
╰─┈➤ https://eitaa.com/joinchat/1725825705C9996314073
سلام امام زمانم 😍✋
صدها گله پيش يار بردن عشق است
با عشق تو چوب طعنه خوردن عشق است
ای قلب تپنده جهان، مولا جان
يکبار تو را دیدن و مردن عشق است.
#یا_صاحب_الزمان_عج 💚
🔰 @p_eteghadi 🔰
✴️رهبر معظم انقلاب اسلامی:
ماه شعبان ماه تطهیر دلها با استغفار و مناجات است
امام خامنهای:
🔹ماه شعبان ماه بشارتهاست، ماه شادیهاست، ماه تطهیر دلها و نورانی کردن دلهاست؛ با استغفار، با دعا، با مناجات. ماه آماده شدن برای ورود در برکات بینهایت و بیپایان ماه مبارک رمضان است.
🔹باید عرض کنیم اللهم ان لم تکن غفرت لنا فی ما مضی من شهر شعبان فاغفر لنا فی ما بقی منه انشاءالله.
🔹از این چند روزی که باقی مانده خداوند کمک کند و استفاده کنیم، شاید انشاءالله خدای متعال تفضلی بکند به ما.
🔰 @p_eteghadi 🔰
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
#پرسش
🔹️علامه طباطبایی می فرمایند :
باطن عالم ، صلوات بر محمد و آل محمد است.
❓️میشه بفرمائید این جمله یعنی چه و منظور علامه چی بوده ؟
#پاسخ
✍️سلام
✅️ زمانى که جمله اى از بیانات یکى از بزرگان یا مطلبى از کتابى مطرح میشود ضرورى است به قبل و بعد از آن دقت شود . چه بسا قبل از این جمله ، علامه مقدماتى ذکر شده باشد که در فهم مطلب ما را یارى کند . لذا لازم است جهت طرح این سوال ابتدا منبع و سپس جملات قبل از این عبارت را ذکر بفرمایید تا بتوانیم پیرامون آن بحث کنیم . علامه ( رحمه الله علیه ) در پاسخ به سوالى که درباره صلوات از ایشان میپرسند میفرمایند : « هرمزیت دینى و دنیایى از برکات رسول اکرم ( صلى الله علیه و آله وسلم ) است و آن حضرت صاحب همه خیرات و مبرات است . » ( 1 ) شاید بتوان این مطلب را به عنوان توضیحى براى عبارت فوق آورد .
پیامبر اکرم ( صلى الله علیه و اله ) و اهلبیت ( علیهم السلام ) مجارى فیض حضرت حق تعالى هستند و تمامى مواهب به واسطه آن ذوات مقدس به ما مى رسد چنانچه در زیارت جامعه کبیره در بیان اوصاف آنان آمده « اولیاء النعم » یعنى آنان ولى نعمت هاى نظام هستى هستند .
علامه جوادى آملى ( حفظه الله تعالى ) مى فرمایند : « در تبیین چگونگى ولى نعمت بودن ائمه اطهار ( علیهم السلام ) به طور خلاصه میتوان گفت : فیوضات الهى که همان نعمت هاى مادى و معنوى اوست ، توسط ملائکه – که مدبرات امر در نظام عالم هستند – به بندگان خدا و سایر موجودات مى رسد . امام ، انسان کاملى است که ملائکه تحت فرمان او قرار دارند و براى انجام هر کارى خدمت او شرفیاب مى شوند : ما من ملک یهبطه الله فى امر مایهبط له بدا بالامام فعرض ذالک علیه . بنابراین بهره مندى از فیوضات مادى و معنوى تحت نظر ، اراده و اجازه آنهاست . اگر در موردى یا موجودى اجازه دادند فرشتگان نیز در آن باره نازل مى شوند و اگر اجازه ندادند یا مصلحت ندانستد ، نازل نمى شوند . بدین ترتیب این حضرات ، ولى نعمتى هستند که گستره خوان نعمت مادى و معنوى آنان نظام هستى را فرا گرفته ، همگان از فیوضاتشان بهره مند مى شوند . » ( 2 )
در دعاى عدیله درباره وجود مقدس حضرت حجت مى خوانیم : « ببقائه بقیت الدنیا و بیمنه رزق الورى و بوجوده ثبتت الارض و السماءبه بقاى او دنیا باقى است ، به برکت وجود او خلق روزى مى خورند و به واسطه وجود او آسمان و زمین پابرجاست . »
آرى وقتى در زیارت جامعه کبیره ویژگیهاى اهل بیت علیهم السلام را میخوانیم و مى بینیم که منبع هر رحمت و خیر و برکت و نعمتى اعم از مادى و معنوى اهل بیت ( علیهم السلام ) هستند – معدن الرحمه ، محال معرفه الله ، معادن حکمه الله ، مساکن برکه الله – لذا براى بهره مندى از مواهب الهى باید متوسل به آن ذوات نورانى شد .
چنانکه مولا امیر المومنین مى فرمایند : « اذا کانت لک الى الله سبحانه حاجه فابدأ بمسأله الصلاه على رسوله صلى الله علیه و آله و سلم ، ثم سل حاجتک فان الله اکرم من ان یسال حاجتین ، فیقضى احداهما و یمنع الاخرى هرگاه از خداى سبحان در خواستى دارى ، ابتدا بر پیامبر اسلام درود بفرست ، سپس حاجت خود را بخواه ، زیرا خدا بزرگوارتر از آن است که از دو حاجت در خواست شده ، یکى را برآورد و دیگرى را باز دارد . » ( 3 )
ادامه👇👇👇👇👇
🔰 @p_eteghadi 🔰
لذا اینجاست که پى مى بریم « باطن دنیا صلوات است » چه مفهمومى دارد یعنى هر آنچه از مواهب دنیا چه مادى و چه معنوى بخواهى جز از طریق اتصال به پیامبر اکرم و اهل بیت ( علیهم السلام ) میسر نیست .
« لذا مرحوم استاد علامه طباطبایى ( رحمه الله علیه ) مى فرمودند : معناى صلوات بر محمد و آل محمد ( علیهم السلام ) این است که خدایا رحمتت را بر آنان فرو فرست که از آنان به ما برسد ، اگر بخواهد رحمتى ببارد ابتدا بر این خاندان مى بارد و سپس به دیگران مى رسد . لذا طلب رحمت کردن مستلزم اجابت دعا است . ( آیه الله جوادى آملى ، حکمت عبادات به نقل از سایت تبیان )
علامه طباطبایى مى فرمایند : « ما هر چا داریم از اهل بیت پیامبر ( علیهم السلام ) داریم . ما همه ى آبروى خود را از محمد و ال محمد ( علیهم السلام ) کسب کرده ایم . . . »
در پایان به ذکر سخنان آیت الله امجد در خصوص جمله علامه ، مى پردازیم :
علامه طباطبائى فرمود : « باطن دنیا ، صلوات بر محمد و آل محمد ( صلوات الله علیهم اجمعین ) است . » اکثر افراد تصور مى کردند که شاید فیلسوف بزرگى چون علامه طباطبایى کمتر به زیارت برود ، روزى در سفر مشهد یکى از حاضرین از علامه پرسید : شما هم به حرم مى روید ؟ علامه پاسخ داد : « آرى » آن فرد پرسید : آیا شما هم مثل عامه مردم ضریح حضرت را مى بوسید ؟ ! علامه فرمود : « نه تنها ضریح ، خاک و تخته در حرم را و هر چه متعلق به اوست مى بوسم . »
او حتى در حل مسایل علمى و فلسفى و تفسیرى ، از معنویت ارواح معصومین علیهم السلام ، استمداد مى جست و گاهى براى حل مسایل تفسیرى چندین ساعت ، حتى یک شبانه روز به درون گرایى مى پرداخت و از خدا و پیامبر و ائمه استمداد مى طلبید . علامه مى گفت : « ما هر چه داریم از اهل بیتِ پیامبر صلى الله علیه و آله و سلم داریم . »
👇👇👇👇
🔰 @p_eteghadi 🔰
علامه ( ره ) با نهج البلاغه و کتاب هاى حدیثى همان معامله را مى کرد که با قرآن معامله مى کرد ، یعنى آن را مى بوسید و روى چشم مى گذاشت . اگر در مجلسى ، کتاب روایى ، مانند بحارالانوار ، روى زمین بود ، آن را برمى داشت و مى بوسید و روى طاقچه مى نهاد و به قفسه کتابى که کتاب حدیث در آن بود ، پشت نمى کرد .
هر کسى که اندک بى مهرى اى نسبت به خاندان پیغمبر و مقام ولایت داشت نمى پذیرفت و با این قبیل افراد آشتى ناپذیر بود . از اشتباهات علمى اشخاص ، فراوان مى گذشت و در تصحیح و نقد آنها همواره ادب علمى را حفظ مى کرد ، اما در مقابل افرادى که با مقام ولایت اهل بیت ( علیهم السلام ) تا اندازه اى سر ناسازگارى داشتند نمى توانست ساکت بماند و به هر نحوى که بود سخنش را مى گفت . . . .
دلباختگى ، شیفتگى و علاقه وى نسبت به خاندان پیغمبر تا حدى بود که کتاب و علم را در مواردى که مصیبت و مرثیه و امثال آن بود به یک سو مى نهاد . . . غالباً در مجالس روضه و مرثیه روزهاى جمعه شرکت مى کرد و گاهى با تمام وجود زار زار گریه مى کرد بطوریکه تمام بدنش مى لرزید و از چشمهاى درشت و جذابش اشک سرازیر مى شد و بى گمان بسیارى از موفقیت هایى که داشت مولود همین خصلت بود .
آیت الله طباطبائى مى فرمود : « در بازبینى و تصحیح جلد اول المیزان ، دو هزار غلط فاحش یافتم ! ( مثلاً به جاى « روز » نوشته بودم « شب » ! ) و در بار دوم تصحیح ، ششصد غلط ! و حالا بهتر مى فهمم « معصوم » و « عصمت » یعنى چه ! » به مرحوم علامه عرض کردم : وقتى به حرم مشرف مى شویم ، چگونه زیارت کنیم ؟ فرمودند : « مگر چیزى جز خدا مشاهده مى شود ؟ !
علامه به این بیت از اشعار استادش ، آیت الله اصفهانى ( که در مدح حضرت فاطمه زهرا علیها السلام است ) خیلى علاقمند بود :
مفتقرا ! متاب رو ، از در او به هیچ سو
زان که مس وجود را فضّه او طلا کند !
تنظیم براى تبیان حسن رضایى گروه حوزه علمیه
منبع : وبلاگ آیه الله امجد
فهرست منابع :
. 1 در محضر علامه طباطبایى ، پرسشها و پاسخهاى اعتقادى ، اخلاقى ، تفسیرى ، حدیثى ، فلسفى و عرفانى ص . 2
101 ادب فناى مقربان علامه جوادى آملى ، ج 1 ، ص . 3
228 نهج البلاغه ، حکمت 361
🔰 @p_eteghadi 🔰
💢 انسان برتر است، یا ملائکه؟
🟢 شخصی از امام صادق علیه السلام پرسید ملائکه برترند یا بنی آدم؟ حضرت فرمودند: امیرالمؤمنین علیه السلام در پاسخ به این سوال فرموده اند:
🔻 خداوند به ملائکه عقل بدون شهوت داده و به حیوانات شهوت بدون عقل داده و به انسان عقل همراه با شهوت داده است.
🔻 هر انسانی که عقلش بر شهوتش غالب شود، از ملائکه برتر است و هر انسانی که شهوتش بر عقلش غلبه کند، از حیوانات پست تر است.
📚 علل الشرایع، ج1، ص4.
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
🔰منبرکوتاه🔰
✅ آخر شعبان را دریابید
🔹️بیان دلنشین حضرت آیت الله جوادی آملی درباره #ماه_شعبان
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با حساب دل خود هرچه شمردیم نشد
بی ریا هیچ دعایی به تو تقدیم نشد
انتظار فرج و دیدهی تر کافی نیست!
ندبه و عهد به هنگام سحر کافی نیست!
آی مردم پسر فاطمه تنهاست هنوز
قرنها رفته و او منتظر ماست هنوز💔
💚اللهم عجل لولیک الفرج💚
#جمعههای_انتظار❣
🔰 @p_eteghadi 🔰
1_9704105483.ogg
139.8K
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
سلام
❓️میخواستم از حضرت استاد بپرسم که در عالم الست انسانی هم بود که بله نگفته باشد؟
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚بهترین کاری که می توان برای رضایت امام زمان عجلاللهتعالیفرجه انجام داد چیه؟
🎙 استاد رضا شاهرودی
#امام_زمان
#جمعه
🔰 @p_eteghadi 🔰
1_9704224306.ogg
225.8K
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
#پرسش
❓️ایا امدادهای غیبی در زندگی روزمره هم وجود داره یا فقط مخصوص جنگ ها و ...هست ؟ و اگر در زندگی روزمره وجود داره ینی یک کار خلاف روند طبیعی خودش صورت میگیره ؟
میشه لطفا یک مثال از امدادهای غیبی در زندگی روزمره بزنید؟
🔰 @p_eteghadi 🔰
1_9700227465.ogg
206.5K
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
#پرسش
❓️سلام از استاد محمدی سه سوال دارم
یکی اینکه علم اعداد چی هست و ایا حلال و واقعی هست ؟
دوم در مورد کسانی که خیلی تعدادشون محدوده کارشون باطل کردن سحر وعکس فرد میگرن ومیگن سحر داره یا نداره وباطل میکنن ودر ازای اون پول میگرن وباطل میکنن واقعیت داره وحلال هست مالشون ؟
سوم منظور از روند زندگی ائمه چی هست وروند زندگیشون شبیه هم بوده ؟
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓️در بهشت انسانها مشغول چه کاری هستند؟!
🟢 پاسخ علیرضا پناهیان را بشنوید:
🔹 اصل لذت در بهشت، نعمتهای بهشتی نیست! بهشت، فقط یک هتل است.
🔰 @p_eteghadi 🔰
🛑 #علّامهحسنزادهآملی مدّظلّهالعالی :
🔸 ماه مبارک رمضان ماه امساک و سحر خيزى و شب زنده دارى و قدر يافتن و قرآن شنيدن و قرآن شدن و سرمشق گرفتن در پيش است
👈 از هم اكنون كه #ماه_شعبان و ميقات شهر الله است غسل توبه كن و به لباس وفا و ولا از دل و جان مُحرم شو و از صميم قلب لبّيک لبّيک گو و در خويشتن سفرى كن و گرد كعبۀ عشق طواف كن كه دستى از غيب برون آيد و كارى بكند.
📚 «هزار و یک کلمه» ج ۲ ص ۲۱۴
🔰 @p_eteghadi 🔰