💥تمسخر احکام از عطاران تا #پایتخت
#اختصاصی
🆔 @darseenghelab
🖋 یادداشت از دکتر محمدعلی همدانی
💎 یکی از مهمترین تکنیک های عملیات روانی، تمسخر است!
تمسخر احکام اسلامی در صدا و سیما، شاید برای نخستین بار توسط رضا عطاران در فیلم بزنگاه مطرح و رسانهای شد که در صحنه ای از این فیلم رضا عطاران، فندک را زیر ریش حمید لولایی می گیرد!! این موضوع واکنشهای فراوانی را در پی داشت.
🔹 با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید در سال 1392 زمینه برای گسترش فعالیت رضا عطاران و سایر همفکران دولت روحانی و اختصاص سالنهای متعدد نمایش به فیلمی همسو با جریان لیبرال فرهنگی دولت فراهم شد! از سال 92 تاکنون در کلیه فیلمهای که رضا عطاران بازی کرده است (بهجز خونآشام) احکام دینی مورد تهاجم قرار گرفته است.
🌐 در فیلم نهنگ عنبر؛ روابط دختر و پسر، در مصادره؛ مساله ختنه، در من سالوادور نیستم؛ احکام خوراک و نوشیدنیها به همراه ازدواج موقت، در فیلم هزارپا؛ مباحث مثل برکت پول و حرمت مشروبات الکلی به تمسخر گرفته شد.
🔻 با کمرنگ شدن رضا عطاران این راه در سال گذشته توسط امیر جعفری در فیلم چهار انگشت ادامه پیدا کرد اما اکنون روند تمسخر احکام به درون صداوسیما و به محبوبترین سریال طنز تلویزیونی نفوذ پیدا کرده است.
🔅 سریال پایتخت که در پنج فصلِ گذشته، مخاطبان زیادی را جذب کرده است، در فصل ششم خود، موضوعات متعددی از احکام را مورد تمسخر قرار داده است؛ پیشانی پینهبسته نقی که ریاکارانه آنرا به نیش عنکبوت نسبت می دهد، تلفظ تمسخر آمیز واژه «ولا الضالین» ، تمسخر رمی جمرات، آب زمزم، نمازصبح بسیار بلند و تمسخرآمیز نقی، روابط عادی بهتاش با دوست دخترش، نقی از هما میخواهد که یقه او راببندد، پارتی با حضور یک طلبه، تمسخر تمرین مناسک حج و ..
🚫 تاکنون پنج قسمت از این سریال پخششده است، بهمنظور جلوگیری از تداوم توهین به مقدسات، ضروری است تا همه شیعیان، در اقدامی سراسری با روابط عمومی صداوسیما تماس گرفته و اعتراضات منطقی خود را بیان دارند.
🎙 راههای انتقاد از سریال پایتخت:
1️⃣ شمارهگیری عدد (162) در موبایل یا تلفن ثابت (بدون پیششماره) و انتخاب شماره 1 و سپس شماره 3 و صحبت با کارشناسان
2️⃣تماس روابط عمومی شبکه یک به شماره 02127861000 و انتخاب بخش سریال.
3️⃣ثبت نظر در سایت
http://tv1.ir/program/98418
4️⃣ پیامک 200064040
5️⃣ تلفن گویای بازرسی 02122164343
6️⃣شورای نظارت 64040
📣 اگر خاموش بمانیم، در گناه تمسخر احکام شریک خواهیم بود.
انتقادات تند مسیح مهاجری از سریال پایتخت
مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی از سریال پایتخت انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از خبرآنلاین در یادداشت حجتالاسلام و المسلمین مسیح مهاجری، عضو حزب جمهوری اسلامی آمده است: «شرایط در خانه ماندن به دلیل جلوگیری از گسترش ویروس کرونا که پیش آمد، مسئولین به رئیس رسانه ملی توصیه کردند با تولید و پخش برنامه های شاد، کاری کند که مردم سختی در خانه ماندن را کمتر احساس کنند.گویا مسئولین نمی دانند که تلویزیون خودش نزده میرقصد. حالا که این توصیه را کرده اند، ملت، گرفتار خوشرقصیهای تلویزیون شده و نمیداند چه کند!
مجموعه تلویزیونی پایتخت، علاوه بر ایرادهای زیادی که به خاطر محتوای ضد فرهنگی دارد، حالا به جان دین و خانه خدا و حج هم افتاده و به بهانه طنزپردازی، عالیترین جلوههای مناسک دینی را هم به تمسخر گرفته است. در تخصص من نیست که با زبان هنر وارد جزئیات موضوع شوم، ولی به عنوان یک بیننده تلویزیون که دلم می خواهد همواره رسانه ملی مروج ارزش های دینی و تقویت کننده سنت های ملی و بنیان های فرهنگی و اعتقادی باشد، وقتی صحنه های بازگشت بازیگری که در نقش فرد به حج رفته بود را دیدم، در پیشگاه شهدا و جانبازان دفاع مقدس و تمام انسان های خدا باور احساس شرمندگی کردم.
تمسخرخانه خدا با تعبیر "منزل خدا"، جعل عنوان "خانه شیطان" برای جمرات، بازی سخیف با آب زمزم، بازگشت از حج اول با سر نتراشیده ولی زخم شده در اثر رمی جمرات و ... بعضی موارد آشکار ستیز با دین در یکی از قسمت های این مجموعه تلویزیونی است. البته هنوز جوابی برای این سوال هم یافت نشده که بعد از سرنگونی رژیم شاهی و استقرار نظام جمهوری اسلامی،مگر باز هم در ایران تخت شاهی داریم که نام این مجموعه را "پایتخت" گذاشته اند؟
واقعا آیا قرار است ما با بودجه بیت المال، دینستیزی را ترویج کنیم؟ این کار را که آن همه شبکه های ماهواره ای خارجی انجام می دهند. راستی اگر دشمنان اسلام و نظام جمهوری اسلامی صدها میلیارد تومان هزینه می کردند می توانستند با استفاده از رسانه ملی ما چنین اهانت هایی را به مقدسات دینی بکنند؟
نمی خواهم کارهای مفید رسانه ملی را نادیده بگیرم، ولی سوال اساسی این است که چرا به بهانه شاد کردن مردم، با اعتقادت آنها بازی می شود؟ بهانه هایی از قبیل سرگرم کردن مردم و پاسخ به خواسته مردم هم که همواره از ابزارهای توجیه مسئولین رسانه ملی است، نمی تواند افاقه کند زیرا همه می دانند که رسانه ملی همان طور که امامخمینی فرمودند باید مثل دانشگاه عمل کند یعنی تاثیرگذار باشد نه تاثیرپذیر.»
✨💫✨💫✨💫✨💫✨
#شب_جمعه است، هوایت نکنم میمیرم...
یادی از صحن و سرایت نکنم، میمیرم
ناله و شکوه حرام است بر عشاق، ولی
از فراق تو شکایت نکنم، میمیرم
دوریت درد من و نام تو درمان من است
تا خود صبح صدایت نکنم، میمیرم
به دعا کردن تو نوکر این خانه شدم
هر سحر شکر دعایت نکنم، میمیرم
وضع من را به خدا #روضه تو سامان داد
من اگر گریه برایت نکنم، میمیرم
جان ناقابل من کاش فدای تو شود
اگر این جان به فدایت نکنم، میمیرم!
شعرهایم همگی درد فراق است...ببخش
صحبت از کرب و بلایت نکنم، میمیرم...
عن مولانا امیرالمومنین (علیه السلام): الجَزَعُ عندَ المُصيبَةِ يَزيدُها، و الصّبرُ علَيها يُبيدُها
ناشكيبايى در مصيبت، مصيبت را زياد مى كند و شكيبايى كردن، آن را از بين مى برد.
(غررالحكم؛ حدیث 2043) #حدیث
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
@p_hannane
💢پاسخ به توئیت محمدحسین #رنجبران؛ مدیر کل روابط عمومی سازمان صداوسیما، پیرامون سریال تلویزیونی #پایتخت
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
🔹لیست مشاغل مجاز و غیر مجاز برای فعالیت پس از طرح فاصله گذاری اجتماعی
#کرونا_را_شکست_میدهیم
ستاد بسیج ملی مبارزه با کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بغض رهبر انقلاب در زمزمه عرفانی مناجات شعبانیه:
«إِلَهِي كَأَنِّي بِنَفْسِي وَاقِفَهٌ بَيْنَ يَدَيْكَ وَ قَدْ أَظَلَّهَا حُسْنُ تَوَكُّلِي عَلَيْكَ فَقُلْتَ (فَفَعَلْتَ) مَا أَنْتَ أَهْلُهُ وَ تَغَمَّدْتَنِي بِعَفْوِكَ خدايا! گويي من با همه هستي ام در برابرت ايستاده ام، درحالي كه حسن اعتمادم بر تو، بر وجودم سايه افكنده است، و آنچه را تو شايسته آني بر من جاري كرده اي و مرا با عفوت پوشانده اي
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 مژده ای دل خدای عشق رسید
✨ شاهدان را لقای عشق رسید
🌹 جان به پایش کنید قربانی
✨ عاشقان خونبهای عشق رسید . . .
#میلاد_امام_حسین(ع) ❤️
#مبارڪ_باد
4_6041859816748484962.mp3
5.78M
Ⓜ️بسیار بسیار مهم
👈اگه تو این فرصت نتونیم نتیجه لازم رو بگیریم، بعد دیگه تغییرش به مراتب سختتر میشه.
حتماً این فایل رو بشنوید.
🔸استدعا داریم این فایل رو به هر عزیزی که احساس می کنید دغدغه امام زمان علیه السلام رو داره برسونید.
❤️💐
🌸 قال سیدالکونین:
《حسین منی و انا من حسین》
🌷 ولادت با سعادت سرور آسمان و زمین، اباعبدالله الحسین(ع) مبارک باد.
#ولادت_امام_حسین
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
@p_hannane
سلام علیکم
خواهرانی که داوطلب همكاري با مرکز بهداشت پایگاه ایمان در شهرک پردیسان براي آموزش و آگاه سازي تلفني مردم و خانواده ها امادگی کامل دارند
جهت ثبت نام همین حالا نام و نام خانوادگی ، کد ملی و،شماره تلفن ، سن و تحصیلات خودشون رو به پی وی بنده ارسال نمایند
لطفا مطالعه شود 👇👇👇
💠 چند جمله عمیق و فنی از رهبر معظم انقلاب
🔷 کسانی که دوست دارند اهل تحلیل عمیق باشند حتما این عبارات را با دقت بخوانند و به کار گیرند.
1️⃣ مغالطه «اینها واقعیات جامعه است.»
♦️ يك حالت روشن فكرى خام وجود دارد كه معتقد است همه چيز را بايد به مردم گفت. من اين را قبول ندارم. چطور هر چيزى را بايد به مردم گفت؟ آيا در خانه ى شما، هر اتفاقى كه برايتان بيفتد، به بچه تان مى گوييد؟ بايد گفت، يا نبايد گفت؟ چرا شما همهى خبرهاى داخل خانهتان را به بچه تان نمىگوييد؟ چون بعضى از خبرها براى او مضر است و يا اصلًا جالب نيست.
(21/ 12/ 1369) بيانات در ديدار با مديران و مسئولان بخشهاى خبرى صدا و سيما
2️⃣ مغالطه «جذب ماهواره نشوند!»
♦️ سليقه و اعتقاد من اين است كه بايد با يك ديد همه جانبه و به اصطلاح دورانديش با اين قضيه برخورد شود. اگر ما به تصور اين كه دشمن با ماهواره به سراغمان مى آيد - حرفى است كه امروز زياد رايج است- يا اينكه راديوها و تلويزيونهايشان تا چند صباح ديگر فضاى زندگى و جامعه ى ما را پوشش خواهد داد، بگوييم «پس بياييم عقب نيفتيم و خودمان براى ايجاد جاذبه در مردم، فيلمهاى ويدئويى يا سينمايى و يا تلويزيونى را به آن شكلى كه براى مردم جاذبه دارد توليد كنيم.» اين به نظر حرف درستى است؟ ميبينيم چنين فكرى در بعضى از ذهنها، واقعاً هست؛ اما اينطور كه نميشود با قضيه و با مشكل برخورد كرد. ما بايد مصونيت بدهيم. وقتى كه احساس ميكنيم خطر، عمومى است، يا خطر، در حال وسعت گرفتن است، بايد كارى كنيم و مصونيت ببخشيم.
(19/ 09/ 1371) بيانات در ديدار اعضاى «شوراى عالى انقلاب فرهنگى»
3️⃣ مغالطه «کار باید جاذبه داشته باشد.»
♦️ بنده يادم آمد يك ماجرايى را كه سيّد قطب در يكى از كتابهايش نقل ميكند كه بنده هم در يكى از نوشته ها كه مال سالها پيش است- مال قبل از انقلاب است- آن را از قول او نقل كردم. ميگويد در يكى از شهرهاى آمريكا داشتم ميرفتم، رسيدم به يك كليسايى؛ ديدم بغل كليسا يك سالن اجتماعات است. آن وقت آنجا برنامه زده اند «برنامه ى شب»؛ برنامه را كه خواندم، ديدم نوشته مثلًا موسيقىِ فلان جور، بعد موسيقى فلان جور، بعد آواز فلان جور، بعد يك شام سبك، بعد مثلًا جلسه ى چنين؛ علاقه مند شدم بروم ببينم قضيّه چيست؟ گفت شب رفتم ديدم بله، يك سالنى است مثل يك كاباره! آنجا دخترها، پسرها، جوانها مى آيند مى نشينند، با هم مأنوس ميشوند؛ آنجا هم برنامه هايى هست روى سِن؛ موسيقى و مانند اينها هست؛ من هم تماشا ميكردم وضعيّت اينجا را. بعد هم يك شام سبكى آوردند، دادند خورديم و [بعد] مثلًا يك نوشابه اى، چيزى؛ قسمت جالبش اينجا است؛ ميگويد كه شب چند ساعتى گذشت، آخرِ شب شد، ديديم كه كشيش- كشيشِ آن كليسا كه اين سالن، مربوط به آن كليسا است- با وقار تمام از يك طرف سِن وارد شد، رفت و يك مقدار از اين كليدهاى برق را زد و بعضى از چراغها را خاموش كرد بعد هم كشيش رفت. ميگويد من ديگر رفتم و نماندم. ميگويد فردا رفتم سراغ آن كشيش، گفتم كه خب اين چه وضعى است؟ آخر شما روحانى هستيد، شما آخوند هستيد، مبلّغ دين هستيد، اين چه وضعى بود مثلًا شما ديشب با اين همه جوان و اين برنامه ها؟ گفت كه آقا، شما توجّه نداريد؛ من براى جذب كردن جوانها به كليسا مجبورم اين كار را بكنم؛ ميگفت به او گفتم- حالا به تعبير بنده- مرده شور اين كليسا را ببرد! خب بگذار بروند كاباره؛ [اگر] همان كارهايى كه در كاباره ميكنند، اينجا بنا است بكنند، خب بروند همان كاباره بكنند؛ چرا بيايند كليسا؟
اگر قرار است كه ما جوان را به فسق و فجور و عيش و عشرت و موسيقى حرام و از اين قبيل چيزها بكشانيم، خب چرا اسممان را بگذاريم اسلامى؟ اين كه ديگر اسلامى نيست؛ اين غير اسلامى است، اين ضدّ اسلامى است. بنابراين جاذبه اى كه بنده ميگويم تشكّل اسلامى بايد پيدا كند، از اين قبيل جاذبه ها نيست، اينها ضدّ مصلحت است، ضدّ حق است؛ اينها خيانت به محيط دانشجويى است؛ جاذبه از راه هاى درست.
يكى از انواع ايجاد جاذبه اين است كه حرف نو پيدا كنيد: «سخن نو آر كه نو را حلاوتيست دگر»؛ حرفهاى نو.
(20/ 04/ 1394) بيانات در ديدار جمعى از دانشجويان در بيست و چهارمين روز ماه مبارك رمضان 1436 در حسينيه ى امام خمينى رحمه الله
#پایتخت
#دروغ
#هنجار_شکنی
🔶
🚨دونالد ترامپ: آنها (جنرال موتورز) گفتند که خیلــــی زود به ما ۴۰ هزار دستگاه تنفس مصنوعی تحویل خواهند داد. اما حالا میگویند که تنها ۶هزار دستگاه در اواخـــر آوریل [یک ماه بعد] به ما تحویل میدهند.
🔰پ. ن: کمبودها هنگام بحران یک امر طبیعی ست. اما چرا باید این صحنه ها را به یاد بسپاریم؟
🔺چون این صحنه ها پادزهر تصویرسازی ابرقـــــدرتی آمریکاست که رسانه ها و هالیوود از بچگی در جان ما ریختند، تا یک آمریکای شکست ناپذیر، مهد امکانات و دموکراسی و مدیریت و پیروزی برای ما بسازند؛ تا برایمان ادراک سازی کرده و احساس ضعف و ترس در برابر این ابرقدرت پوشالی را به وجود آورند. اما مدتیست پرده های نمایش در حال برافتادن است.
✍رها عبداللهی
❤️💐
عالم به علی نازد و مولا به ابالفضل
معروف به عباس و مسمی به ابالفضل
💐💐🌸🌷
🌷 ولادت با سعادت علمدار با وفای سیدالشهداء، ابالفضل العباس(ع) مبارک باد.
#ولادت_حضرت_عباس
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
@p_hannane