4_5958742896671722406.mp3
5.85M
#تندخوانی_قرآن_کریم
#جزء بیستم
حجتالاسلام قاسمیان
※ ترجمه صوتی
b2n.ir/Joze20GhoranKarim
@p_hazratnarjes
4_5958742896671722407.mp3
6.04M
#تندخوانی_قرآن_کریم
#جزء بیست و یکم
حجتالاسلام قاسمیان
ترجمه صوتی
b2n.ir/Joze21GhoranKarim
@p_hazratnarjes
4_5958742896671722408.mp3
5.82M
#تندخوانی_قرآن_کریم
#جزء بیست و دوم
حجتالاسلام قاسمیان
ترجمه صوتی
b2n.ir/Joze22GhoranKarim
@p_hazratnarjes
یا مٌقیل عَثَراتِ المٌذنِبێن...
دعای روز بیست و سوم #ماه_مبارک_رمضان
@p_hazratnarjes
جزء 23.mp3
5.95M
#تندخوانی_قرآن_کریم
#جزء بیست و سوم
حجتالاسلام قاسمیان
ترجمه صوتی
b2n.ir/Joze23GhoranKarim
@p_hazratnarjes
💠بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت شما همراهان عزیز
با آرزوی قبولی طاعات شما سروران ✨
ان شاءالله سلسله مباحث #چگونه_یک_نماز_خوب_بخوانیم از استاد بزرگوار حجت الاسلام پناهیان هرروز حوالی ساعت ۱۸ یک قسمت از آن داخل کانال در ایتا و پیج اینستاگرام بارگزاری خواهد شد.
با جستجو کردن #نماز در کانال، میتوانید از مطالب استفاده نمایید.
ممنون از همگی شما عزیزان🌸
التماس دعا🙏🏻
@p_hazratnarjes
📕 راه تبلیغ دین این است!
🔸 اگر نمازخوانها قشنگ نماز بخوانند، اگر نمازخوانها از نمازشان لذت کافی و بهرۀ وافی ببرند، طبیعتاً اکثر بینمازها هم به سمت نماز گرایش پیدا خواهند کرد. راه تبلیغ دین همین است. راه تبلیغ این نیست که عدهای بیایند مسلمان نیمبند و نیمپز شوند و ما هنوز این را درست نکرده و بدون اینکه به قدر کافی الگوی خوب داشته باشیم، سراغ بقیۀ اهل عالم برویم تا آنها را درست کنیم.
🔸 راه اینکه بینمازها، نمازخوان شوند این است که عدهای در نماز، تا آخرِ راه را بروند. لذا اگر ما بخواهیم برای نمازخوان کردن بینمازها تلاشی کنیم، راهش این است که ابتدا به نماز خودمان مقداری بیشتر عنایت و توجه داشته باشیم، و نماز خودمان را رشد دهیم.
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻 قسمت ۱
@p_hazratnarjes | #معرفی_کتاب
یا جَوادَ السّائلێن...🌱
دعای روز بیست و چهارم #ماه_مبارک_رمضان🌙📿
بحق جواد الائمه الہی العفو...
@p_hazratnarjes
جزء 24.mp3
5.69M
#تندخوانی_قرآن_کریم
#جزء بیست و چهارم
حجتالاسلام قاسمیان
※ ترجمه صوتی
b2n.ir/Joze24GhoranKarim
@p_hazratnarjes
📙 نیاز اصلی ما برای یک زندگی بانشاط چیست؟
🔹 انسان باید زندگی بانشاطی داشته باشد و همیشه سرزنده باشد. عقل و قلب و حتی بدن انسان وقتی خوب کار میکند که احساس خوشبختی کند. با زندگی شیرین است که انسان پیش خداوند متعال هم عزیز میشود. «شاکرانه بندگی کردن» زیباترین نوع عبادت است. اما اینجور عبادت مخصوص آدمهای خوشبخت است که سرشار از طراوت و نعمتند و از سرِ شادی سجده میکنند و سجدههایشان طول میکشد، برای اینکه خیلی در لذائذ عالم غرق هستند و خیلی میخواهند از خدا تشکر کنند.
💠 سوال: اما چه کنیم که زندگی ما شیرین شود و بتوانیم با حلاوت زندگی کنیم و بالطبع با حلاوت بندگی کنیم؟
🔹 ما آدمها نیاز اصلیمان به خود خداوند است، نه اینکه نیاز اصلی ما به نعماتی باشد که میخواهیم از او بگیریم. ما نیاز به خود او داریم و باید مستقیماً از خود او انرژی و حیات بگیریم؛ و الا باطری روحمان ضعیف میشود و کمکم میمیریم؛ یعنی دلمرده میشویم.
🔹 راه اینکه مستقیماً از خداوند متعال انرژی بگیریم «عبادت» است. عبادت، وصل شدن روح به منبع قدرت و حیات است و تنظیمکنندۀ شریانهای روحی و عصبی انسان است. عبادت حتی بر جسم ما هم تأثیر خوب دارد. با عبادت سلولهای بدن ما هم با ما مهربانتر میشوند. چون این سلولها، همه عاشق خدا و تسبیحگوی او هستند. عبادت شارژ روح برای قدرت و نشاط بهتر پیدا کردن است. انسان پس از یک عبادت خوب مانند کودکی که به قدر کافی از آغوش مادر آرامش گرفته است و حالا بهتر آمادۀ تجربه کردن حیات است، سرزندهتر زندگی خواهد کرد.
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
یا عاصِمَ قٌلوبِ النّبیێن...🌷
دعای روز بیست و پنجم #ماه_مبارک_رمضان
@p_hazratnarjes
جزء 25.mp3
5.93M
#تندخوانی_قرآن_کریم
#جزء بیست و پنجم
حجتالاسلام قاسمیان
※ ترجمه صوتی
b2n.ir/Joze25GhoranKarim
@p_hazratnarjes
📕 معرفی یک استاد خصوصی برای سیر و سلوک عرفانی!
💠 چقدر خوب است آدم، استادی داشته باشد که دردهای او را تشخیص بدهد و بگوید: باید فلان کار را انجام دهی تا مشکلت حل شود. استاد گاهی نه تنها راهنمایی میکند، بلکه به آدم کمک میکند تا مشکلش برطرف شود. شاید داستانهای زیادی شنیده باشید از کسانی که به دنبال سیر و سلوک الی الله بودهاند و اگر استاد خوبی نصیبشان شده، چگونه آن استاد در مراحل مختلف دستشان را گرفته و برای عبور از موانع کمکشان کرده است.
💠 اما همۀ ما استادی به نام نماز داریم؛ نماز استاد رساندن انسان به خداست. نماز زنده است، شعور دارد، متحرک است، فعال است، بصیر است، آگاه است. نماز مثل یک عادت شخصی یا یک مراسم عمومی نیست. نماز یک فعالیت مردة بیروح نیست، که خاصیتی برای ما نداشته باشد. نماز هر کسی متناسب با خود او برایش کار میکند. اگر من حب مقام دارم، نماز من، حب مقام مرا برطرف میکند. اگر حبّ مال دارم، حبّ مال مرا برطرف میکند. اگر حبّ شهوت دارم، حبّ شهوت مرا برطرف میکند. اگر تکبر دارم، تکبرم را زائل میکند. اگر محبت به خدا ندارم، محبت به خدا میآورد. نماز هر کسی میداند با او چکار کند تا اصلاح شود.
💠 شما فکر میکنید، بزرگان و عرفای ما که به جایی رسیدند با چه چیزی رسیدند؟ با همین نماز! نماز، خودش به تنهایی استاد انسان است. مثلاً هر بار بعد از خواندن نماز، وقتی که میخواهی سریع از سر سجاده بلند شوی و به سراغ کارهایت بروی، اگر به خودت بگویی: «بگذار تعقیبات نماز را هم بخوانم»
پایگاه خواهران حضرت نرجس«س»
📕 معرفی یک استاد خصوصی برای سیر و سلوک عرفانی! 💠 چقدر خوب است آدم، استادی داشته باشد که دردهای او ر
ادامه متن:
و بعد کمی تأمل کنی و بنشینی تعقیبات نماز را بخوانی، همین باعث میشود یکی از بدیهای روح تو از بین برود.
💠 سوال: پس دیگر استاد نمیخواهیم؟ پس اینکه گفتهاند: «طی این مرحله بی همرهی خضر مکن، ظلمات است بترس از خطر تنهایی» چه میشود؟ جواب: اگر برایت لازم بود، حتماً خداوند کسی را سر راهت قرار خواهد داد. برای اول راه، همین آگاهیهای عمومی که اکثر شما دارید کافی است. امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: که «شما به عمل به آنچه میدانید محتاجترید تا به دانستن آنچه که نمیدانید.»
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۳
@p_hazratnarjes | #معرفی_کتاب
یا اسمَع السّامعێن...🍀
دعای روز بیست و ششم #ماه_مبارک_رمضان🌙📿
@p_hazratnarjes
جزء 26.mp3
5.63M
#تندخوانی_قرآن_کریم
#جزء بیست و ششم
حجتالاسلام قاسمیان
※ ترجمه صوتی
b2n.ir/Joze26GhoranKarim
@p_hazratnarjes
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 باران رحمت و لطف الهی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: ماه رمضان، فصل معنویّت، بهار معنویّت، بهار صفا تمام شد؛ روزهای آخر ماه رمضان را میگذرانیم. اگر سرزمین حاصلخیز دلهای شما و جانهای پاک شما انشاءالله تحت تأثیر باران لطیف رحمت و لطف الهی در این ماه قرار گرفته باشد، در آینده میوههای خودش را خواهد داد.
🏷 #بهار_قرآن
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=49993