پایگاه خواهران حضرت نرجس«س»
📕 باید نگاه خود را به نماز اصلاح کنیم! 💠 چگونه میتوان نماز را خوب خواند؟ اگر بخواهیم به نماز خود
💠 درست است که اهلبیت(ع) وقتی به نماز میایستادند، تمام ارکان بدنشان از خوف حضرت حق میلرزید و از اشتیاق حضرت رب، رنگ چهرهشان متغیر میشد، ولی فعلاً ما نمیتوانیم چنین نمازهایی بخوانیم، شاید تا آخر عمرمان هم توفیق پیدا نکنیم اینگونه نماز بخوانیم. پس قاعدتاً نماز خوب برای ما، نماز دیگری است.
💠 ما که هنوز در مراحل ابتدایی راه هستیم، نماز عاشقانه و نماز خائفانه خواندن هنوز در دسترس ما نیست. انسان که به این سهولت روزی پنج مرتبه از خدا نمیترسد، ما شاید در عمرمان حتی یک بار هم از خدا نترسیده باشیم. چشیدنِ «وَ أَمَّا مَنْ خافَ مَقامَ رَبِّه؛ و اما كسى كه از موقعيت پروردگارش ترسيد» مربوط به اولیاء خداست. خوف از مقام خدا، فرق میکند با اینکه به خاطر گناهانمان از خدا بترسیم.
💠 ما فعلاً نه میتوانیم نماز خائفانه بخوانیم، نه میتوانیم نماز عاشقانه بخوانیم. ما فعلا باید شروع کنیم به نماز خوب خواندن و برای اینکار باید از همین ابتدا نگاهمان را نسبت به نماز تغییر دهیم. و تصور و انتظار خودمان از نماز خوب را به یک انتظار معقول و دستیافتنی تبدیل کنیم؛ نماز خوب لزوماً همراه با اشک و ناله یا شور و شوق نیست. پس نماز خوب چه نمازی است؟
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۸
@p_hazratnarjes | #معرفی_کتاب
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌸 لوح | رهبرانقلاب: تبریک عرض میکنم عید سعید فطر را
🌹خدا را شکر میکنیم که یک بار دیگر، یک ماه رمضان دیگر و یک #عید_فطر دیگر را نصیب ما کرد.
🌙 @Khamenei_ir
سلام خدمت همه عزیزان
عیدتون مبارک.🌸
انشاءالله فردا رأس ساعت ۸ نماز عید فطر در مقابل مسجد باب الحوائج برگزار میشود.
منتظر حضورتون هستیم.✨
@p_hazratnarjes
عزیزان درصورت تمایل میتوانید کفاره و فطریه های خود را به شماره کارت زیر به نام فاطمه قنبری واریز کنید.
۶۲۷۳۸۱۱۰۷۴۹۱۶۷۵۷
✔️لطفا پس از واریز، مقدار فطریه و نوع آن (سادات یا عام) را به شماره ۰۹۱۲۴۷۰۶۱۳۷ پیامک کنید.
@p_hazratnarjes
📕 خیلیها فکر میکنند نماز مثل کارتون «تام و جری» است!
🔻نماز در مرحله اول عشقبازی با خدا نیست!
💠 نماز در مرحله اول عشقبازی با خدا نیست. نماز در ابتدا سختی دادن به خود است، نه رسیدن به لذت معنوی. خداوند متعال میدانست در ابتدای راه، ما عاشق او و عارف به او نیستیم، خداوند متعال میدانست تازه بعد از چهل سال عبادت، ما کمکم میتوانیم شیرینی گفتگوی با او را حس کنیم؛ به همین دلیل چنین دستوری به ما داده است، آنوقت ما تصور میکنیم فقط وقتی نمازمان خوب است که از آن لذت ببریم!
💠 اینکه از همان ابتدا به دنبال چشیدن شیرینی نماز و لذت بردن از آن باشیم، گاهی اوقات اصلاً زشت است. بعضی وقتها اینکه بپرسیم: «چه کنم تا از نماز خواندن لذت ببرم؟» سؤال خوبی نیست.
💠 گاهی آدم دنبال نماز نیست، بلکه دنبال لذت بردن و هوسرانی خودش است. دنبال شیرینی نماز است، چون میخواهد همۀ زندگیش پر از شیرینی باشد. فکر میکند نماز خواندن هم مثل کارتون «تام و جری» است که وقتی پای آن بنشیند، مست شود، سِحر شود و کیف بکند! گاهی آدم فکر میکند نماز خواندن مثل فیلم سینمایی است. اگر خداوند میخواست، خودش میتوانست نماز را برای همۀ آدمها شیرین و لذتبخش قرار دهد تا همه جذب نماز شوند. امّا اتفاقاً خدا حال آدمها را با نماز گرفته است و البته این کار خدا هم مانند تمام کارهایش حکیمانه است. حکمتش چیست؟
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۹
@p_hazratnarjes | #معرفی_کتاب
📕 مشاوره به پدر یک پسر کاهلنماز
🔹ـ بچۀ من نماز نمیخواند. در نمازش کاهلی میکند. الان هجده-نوزده سالش است و دانشگاه میرود، ولی من ناراحتم که چرا در نمازش کاهلی میکند. در حالی که ما در تربیتش چیزی کم نگذاشتهایم. شما بفرمایید به او چه بگوییم؟
🔸ـ نماز را چطوری به پسرت معرفی کردهای؟
🔹ـ بالاخره یکجوری معرفی کردیم.
🔸ـ نه! دقیقاً بگو چگونه معرفی کردی؟
🔹یک مقدار از تعریفهای رایج در مورد نماز گفت، تا کمکم رسید به این جملات که «نماز عشقبازی با خداست، مناجات با معبود است، راز و نیاز با پروردگار عالم است و ...» با این نوع تعریف کردن از نماز لابد وقتی فرزند او سر نماز ایستاده، پیش خودش گفته: «راز و نیاز کجاست؟ من اگر رازی داشته باشم، همینجوری به خدا میگویم!» یعنی این جوان، سر نماز ایستاده و دیده که از عشقبازی و حال معنوی خبری نیست. بعدش هم به خدا گفته: «الان حال عشقبازی ندارم. خدایا بعداً برای عشقبازی میآیم. الان من وسط کار و درسم هستم.»
🔸به آن پدر محترم گفتم: «خُب، شما نماز را اشتباه معرفی کردهای. بچهات مدتی سراغ نماز میرود، بعد که از نماز لذت نمیبرد، دیگر سراغ آن نمیرود. چون فکر میکند از نماز طرفی نبسته است. لذا خودش را شکستخوردۀ در نماز میبیند.»
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۱۰
@p_hazratnarjes | #معرفی_کتاب
سلام و عرض ادب خدمت شما همراهان عزیز🌸
عیدتون مبارک 🌹
دیروز بدلیل بارگزاری نشدن قسمت ۹ کتاب چگونه یک #نماز خوب بخوانیم
قسمت ۹ و ۱۰ بارگزاری شد.
📕 چه کار کنم از نماز خواندن لذت ببرم؟
🔻سؤالی که خیلی از جوانها میپرسند..
🔹 حتی اگر کسی خیلی اهل سوز و گریه و اشک باشد، اینطور نیست که همیشه حال عبادت داشته باشد. امیرالمؤمنین(ع) فرمودند:«إِنَّ لِلْقُلُوبِ إِقْبَالًا وَ إِدْبَاراً» یعنی دلهای ما انسانها حالت اقبال و ادبار دارد. به همین دلیل گاهی انسان حال عبادت دارد، گاهی هم ندارد و این در حالی است که نمازهای واجب را همیشه باید بخوانیم، چه حال داشته باشیم، چه حال نداشته باشیم.
🔹عبادتی که هر روز، و روزی پنج مرتبه انسان باید انجام دهد، معلوم است که لازمه این عبادت اصلاً این نیست که حتماً سر آن عبادت، گریه کنیم. اگر لازم بود هر وقت که نماز میخوانی حتماً گریه کنی، خدا میفرمود «هر موقع حال داشتی نماز بخوان.» اما اتفاقاً خداوند متعال دستور نماز را به گونهای صادر کرده که حال ما را هم بگیرد! یعنی مواقعی که برای ما سخت هم هست مجبوریم نماز بخوانیم. لذا نماز خوب خواندن، برای امثال ما که در ابتدای راه هستیم، اصلاً به معنای لذت بردن از نماز نیست و این دقیقاً #سؤالی است که خیلی از اوقات جوانها میپرسند:
🔸ـ من چکار کنم از نماز خواندن لذت ببرم؟
🔹ـ پس کِی میخواهی آدم بشوی؟!
🔸- یعنی چه؟ لذت نبردن چه ربطی به آدم شدن دارد؟
🔹ـ اگر کسی بخواهد آدم شود باید با نفس خودش مبارزه کند و این کار در ابتدا لذتبخش نیست. خداوند هم عبادتی را طراحی کرده و به تو پیشنهاد داده که از آن لذت نبری! طبیعتاً تکراری بودن نماز، لذتش را از بین میبرد. خدا خواسته است که تو در جریان سختیها و تلخیهای این امر تکراری، آدم شوی، رشد کنی و بالا بروی.
پایگاه خواهران حضرت نرجس«س»
📕 چه کار کنم از نماز خواندن لذت ببرم؟ 🔻سؤالی که خیلی از جوانها میپرسند.. 🔹 حتی اگر کسی خیلی اهل
اگر در ابتدای راه بخواهی از نماز خواندن لذت ببری، که رشد پیدا نمیکنی.
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۱۱
@p_hazratnarjes | #معرفی_کتاب
💠امام سجاد میفرمایند:
گناهانی که دعا را حبس میکند:
۱) بد نیّتی
۲) بد باطن بودن
۳) نفاق
۴) یقین به اجابت نداشتن
۵) تأخیر نماز
۶) ترک صدقه
۷) بد زبان بودن
-گر گدا کاهل بُوَد تقصیر صاحبخانه چیست؟-
اگر دعاهامون به اجابت نمیرسه مشکل از خودمونه!!💔
@p_hazratnarjes
سلام بر مهدی 🌼
صبح یعنی
تو بتابی و مرا
زنده به خود گردانی
💠اللهم عجل لولیک الفرج..
@p_hazratnarjes
💠✨
+یه سلام بدیم..
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ فِى أَرْضِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللّٰهِ فِى خَلْقِهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللّٰهِ الَّذِى يَهْتَدِى بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخائِفُ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِىُّ النَّاصِحُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَةَ النَّجاةِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاةِ، السَّلامُ عَلَيْكَ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ، عَجَّلَ اللّٰهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الْأَمْرِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ، أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولَاكَ وَأُخْرَاكَ، أَتَقَرَّبُ إِلَى اللّٰهِ تَعَالَىٰ بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَأَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلَىٰ يَدَيْكَ؛
وَأَسْأَلُ اللّٰهَ أَنْ يُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَأَنْ يَجْعَلَنِى مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ لَكَ وَالتَّابِعِينَ وَالنَّاصِرِينَ لَكَ عَلَىٰ أَعْدائِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْكَ فِى جُمْلَةِ أَوْلِيَائِكَ. یا مَوْلاىَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ، هٰذَا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ، وَالْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ عَلَىٰ يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرِينَ بِسَيْفِكَ، وَأَنَا يَا مَوْلاىَ فِيهِ ضَيْفُكَ وَجَارُكَ، وَأَنْتَ
يَا مَوْلاىَ كَرِيمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالْإِجَارَةِ، فَأَضِفْنِى وَأَجِرْنِى صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّاهِرِينَ.
*ای مولای من بزرگواری از فرزندانِ بزرگواران و از سوی خدا به پذیرایی و پناهدهی مأموری، پس مرا پذیرا باش و پناه ده، درودهای خدا بر تو و خاندان پاکیزهات.🌼
@p_hazratnarjes
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴توصیه رهبر انقلاب،
خطاب به مردم:
انتظار نداشته باشید بلا فاصله همه چیز درست شود! باید #صبر کنید..
بی صبری را به مرز همکاری با دشمن نرسانید
صبر یعنی...👆
🔺قابل توجه دوستانی که با بی صبری میگن؛ این دولت هم فرقی با اون دولت نکرده!!!!
👇👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
┏⊰✾✾⊱━━━─»»»━━┓
🆔 @mobahesegroup
┗━━─»»»━━━⊰✾✾⊱┛
📕پسرخالههای خدا!
🔸 نماز خواندن زمانی شروع به رشد دادن انسان میکند، که انسان از آن لذت نبرد. نماز زمانی چرک روح آدم را میگیرد، که لبۀ زبر نماز روح تو را بسابد.
🔸 مثلاً نشستهای غرق بازی، غرق کار یا غرق استراحت شدهای که یک دفعه مؤذن اذان میگوید و تو باید بلند شوی بروی نماز بخوانی. طبیعتاً حالت گرفته میشود، اما عیبی ندارد، همین الان بلند شو برو نماز بخوان تا آدم شوی. کتک نماز را بخور و تلخی آن را تحمل کن تا آدم شوی.
🔸بعضیها خیلی زود با خدا پسرخاله میشوند و میگویند: «خدایا الان حال نماز خواندن ندارم!» مگر فوتبال است که فقط هر وقت حال داشتی، به سراغش بروی؟ اصلاً تا حالا فکر کردهای که چرا خداوند صبحها خواب نازنین و نوشین تو را بههم زده و دستور داده که باید موقع اذان صبح بلند شوی و نماز بخوانی؟ برای اینکه میخواهد حال تو را بگیرد و تو را رشد دهد. تو باید با نماز حال خودت را بگیری و خودت را تربیت کنی.
👈🏻قسمت قبل
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۱۲
@p_hazratnarjes | #معرفی_کتاب
سلام خدمت همه همراهان گرامی🌸
انشاءالله کلاس تدبر در قرآن، فردا از ساعت ۱۵ الی ۱۶ در مسجد باب الحوائج برگزار میشود.
منتظر حضورتون هستیم...😊
@P_hazratnarjes
📕خاطرۀ استاد پناهیان از توپبازی با پسرش و یک گفتگوی ماندگار
🔹- یک روز در خانه با پسرم مشغول توپبازی بودم که وقت اذان شد. به او گفتم:
🔹- خُب، الان اذان گفتند، باید بروم نماز بخوانم.
🔸- اِی بابا؛ بیا ادامه بدهیم!
🔹- نه دیگه، الان اذان شده باید بروم نمازم را بخوانم. بعد میآیم ادامه میدهیم.
🔸- من هم بیایم؟!
🔹- نمیدانم. اگر میخواهی بیا!
🔸- آخه الان برایم سخت است نماز بخوانم، بازی شیرین است.
🔹- اتفاقاً من هم برایم سخت است. من هم بازی برایم شیرین است. ولی چون خدا خواسته، باید بگویم چشم.
🔸- واقعاً برای تو هم سخت است؟
🔹- بله!
🔸- اگر برایت سخت است، پس چرا الان میخواهی بروی نماز بخوانی؟!
🔹- تا آدم کار سخت نکند که آدم نمیشود. میخواهم آدم شوم.
🔸- پس من هم میآیم نماز بخوانم.
🔹تمام شد؛ ما دیگر در خانهمان به کسی نگفتیم نماز بخوان.
🔹باید درک کنی که خدا میخواهد با نماز حال تو را بگیرد. حال خودت را بده به خدا، بگو قبولت دارم! میخواهد بزند؟ بگذار بزند. مگر نماز چقدر سختی دارد؟ مگر به موقع بلندشدن و نمازخواندن چقدر سختی دارد؟ مگر از نماز دزدی نکردن چقدر سختی دارد؟ مگر چقدر سخت است که آدم به اندازۀ کافی برای نماز وقت بگذارد؟ نگو «عجله دارم.» کجا میخواهی بروی؟ همۀ رزق و روزی و منافعت دست خداست! از خدا حساب ببر!
👈🏻قسمت قبل
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۱۳
@p_hazratnarjes | #معرفی_کتاب
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 متن کامل بیانات رهبر انقلاب در #دیدار_کارگران منتشر شد.
🔍بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=50205
📕برخورد غیر منتظرۀ رسول خدا(ص) با جوان چشمچران
🌀 نمیتوانم زبان و چشمم را #کنترل کنم! + راه سادۀ درمان
🔸 گاهی اوقات، برخی از جوانان میگویند: «من نمیتوانم چشمم را کنترل کنم.» آن یکی میگوید: «من نمیتوانم زبانم را کنترل کنم.» هر کسی هر کار خوبی را که میگوید «نمیتوانم انجام دهد»، به خاطر این است که یک کار خوب را میتوانسته انجام دهد ولی انجام نداده، آن هم اینکه سر وقت بلند شود و نمازش را بخواند.
🔸اگر بخواهیم نماز خوب را برای خودمان تعریف کنیم و بشناسیم، طبیعتاً بهترین معرِّف آن، خود خداوند است که در قرآن کریم میفرماید: «إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَر؛ نماز از فحشاء و باز میدارد» بر این اساس، هرچقدر نماز انسان او را از بدیها بازدارد، به همان اندازه، نمازش خوب بوده است.
🔸 به پیامبر(ص) گفتند: «آن جوانی که پشت سر شما نماز میخوانَد، چشمچرانی هم میکند. بعضی از گناههای خیلی بد را هم انجام میدهد.» لابد منظورشان این بود که شما نصیحتش بفرمایید تا آن عیبش را هم کنار بگذارد. رسول گرامی اسلام(ص) فرمودند: «همان نمازش او را درست خواهد کرد» [نیازی به نصیحت نیست.] راوی میگوید: «طولی نکشید که آن جوان توبه کرد و آن عیب را کنار گذاشت.» اگر درست به نماز پرداخته شود، اینقدر برکت دارد.
👈🏻قسمت قبل
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۱۴
@p_hazratnarjes | #معرفی_کتاب
📕زناکار بدتر است یا کسی که نماز نمیخواند؟
🔸از امام صادق(ع) پرسیدند: «چرا زناکار را کافر نمیدانید، امّا کسی که نماز را ترک کند، کافر میدانید؟» حضرت فرمودند: «زیرا زناکار و شبیه او، این کار را به دلیل شهوتش انجام داده که بر او غلبه کرده است، ولی تارک الصلاه نماز را ترک نکرده مگر به خاطر خوار شمردن آن؛ زیرا شما زناکاری را نمییابی که سراغ این کار رفته باشد مگر اینکه به خاطر لذتی که در آن وجود داشته سراغ آن رفته است ولی کسی که نماز را ترک می کند هیچ لذتی در ترک نماز نمییابد و زمانی که لذتی در کار نباشد، خوار شمردن واقع میشود و زمانی که خوار شمردن باشد، کفر هم هست.»
🔸مگر نماز نخواندن چقدر لذت دارد؟ مگر چقدر از ترک نماز کیف کرده است؟ آیا جز این است که خواسته نماز را سبک بشمارد؟ جز این است که خواسته به خدا بیاحترامی کند؟! البته باید توجه کنیم؛ همانطور که نماز نخواندن بیاحترامی به خدا است، دیرخواندن نماز هم کمی بیاحترامی به خدا است.
👈🏻قسمت قبل
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۱۵
@p_hazratnarjes | #معرفی_کتاب
یک سلام پراز محبت خدمت تمام عزیزان حاضر در کانال ❤️
به اطلاعتون می رسونم که فردا (پنجشنبه22 اردیبهشت 1401) قراره یک دور همی با حضور فرمانده ی محترم پایگاه (سرکار خانم قنبری ) و سرگروه های عزیز قدیم و جدید داشته باشیم ....
خبرهای خوبی توراهه ان شاء الله😉
کلی ویژه برنامه داریم که به مرور خدمتتون اعلام میشه
فردا جهت گروه بندی و معارفه ی مسئولین محترم پایگاه ساعت 3 می بینیمتون ❤️ ...
هرکس دوست داره که تو فعالیت های پایگاه شرکت کنه یا خودش فعالیتی رو انجام بده فردا رو فراموش نکنه ....
✅ به همراه بخش تقدیر از سرگروه های عزیز
✅ نونهالان ، کودکان ، نوجوانان ، جوانان و بانوان عزیز منتظرتون هستیم ...
یاعلی 💁♀
_سنگر صالحین حضرت نرجس (س)_
@p_hazratnarjes
📕 چرا در نماز به جای «الله اکبر»، «الله رحمان» نمیگوییم؟
🌀 اگر میگفتیم «ای خدای مهربان»، دلها بیشتر به نماز جذب نمیشد؟
🔸چرا ما سر نماز به جای «الله اکبر»، «الله رحمان» یا «الله ارحم» نمیگوییم؟ مگر در دعاها نداریم: «يَا مَنْ سَبَقَتْ رَحْمَتُهُ غَضَبَه؛ ای کسی که رحمت او از غضب او پیشی گرفته است.» آیا بهتر نبود به جای «الله اکبر» و به جای «خدای بزرگ و باعظمت»، بگوییم: «ای خدای مهربان»؟ آیا اینطوری، دلها بیشتر به نماز جذب نمیشد؟ چرا تا میآییم سر نماز از کبریائی خدا حرف میزنیم؟
🔸در دعای کمیل وقتی ذاکرین اهلبیت(ع) مناجات میخوانند، مدام از مهربانی خدا برای ما سخن میگویند، ما هم گریه میکنیم. خُب، چرا ما در نماز هم چنین ترفندی به کار نبریم و به جای «الله اکبر» نگوییم «الله رحمان»، بعدش هم حسابی گریه کنیم؟! مثلاً به جای «الله اکبر»، بگوییم: «خدایا! عزیز دلم، تو چقدر مهربانی!» چه عیبی دارد اینطوری با خدا عشقبازی کنیم؟! آخر با کبریائی و عظمت خدا که نمیشود عشقبازی کرد، نمیشود با آن اشک ریخت!
🔸چرا اینقدر میگوییم الله اکبر؟ چرا نماز مملوّ از عظمت الهی است؟ چرا ما همیشه در مقابل کبریائی خدا سر به خاک میگذاریم؟ چرا در هر رکعتی از نماز، حتماً باید رکوع و سجده را بهجا آوریم؟