🌀یادداشت ثامن(۴)
❇️بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
🌐مقدمه
🔻حضور و نقشآفرینی مردم در نظامهای مختلف به نسبتهای مختلف وجود دارد و همه نظامهای سیاسی علاقهمند به بهرهگیری از نیروهای مردمی در امور مختلف اجتماعی، فرهنگی و تا حدی سیاسی هستند. نسبتِ این علاقهمندی و حضور مردمی وابسته به نوع و نگرش آن نظام سیاسی متفاوت است، به این معنا که به هر میزان که حکومت بقا و تداوم خود را وابسته به تأیید مردم ببیند، میزان و گستره حضور مردمی و نقش آفرینی آنها متفاوت خواهد بود.
🔸«بسیج» که از ابتدا برای حضور آحاد مردم در صحنههای گوناگون اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، خدمت رسانی، جهاد و دفاع مقدس و... تأسیس شد، به تدریج سامان و سازمان یافت، چارچوب و ساختار آن تدوین شد و رسالت و مأموریتهایی برای آن تعیین شد. امروز هیچ مکانی در اقصی نقاط این کشور یافت نمیشود مگر آنکه پایگاه این نیروی مردمی در آنجا فعال است.
🔹امروز که در سالهای نخستین دهه پنجم انقلاب اسلامی قرار داریم، تاثیر حضور بسیج در عرصههای گوناگون به یک میزان نیست و شناخت جامعه و مسئولان حکومتی از قابلیتهای بسیج و اراده بهرهگیری از این ظرفیت عظیم در یک سطح قرار ندارد. این در حالی است که تجارب بسیج در بیش از چهار دهه گذشته بیانگر آن است که این مجموعه توانسته کشور را از هر بحرانی برهاند و به عنوان پشتوانه محکمی برای کشور در حوزههای مختلف اعم از دفاع مقدس، تهاجم فرهنگی، عملیات ملی بهداشت و درمان (واکسنیاسیون ملی و کمک به مقابله با کرونا)، جهاد محرومیت زدایی، خودباوری علمی و... باشد.
🔸چنین مجموعه بزرگ و موثری درابتدای دهه پنجم از عمر سراسر افتخار آمیز خود باید راهبردهای کلان خویش را برای اعضای خود تا آخرین رده که سرپنجههای میدانی آن است، به خوبی تشریح کند. اگر این قاعده را که بسیج نمیتواند ساختاری از بالا به پایین داشته باشد را بپذیریم، لازمه وحدت رویه و وحدت گفتمانی آن است که امر آموزش، توجیه و توانمندسازی در این مجموعه عظیم، باید امری مستمر و دائمی باشد و از آنجا که برای تحقق این هدف نمیتوان دائما کل اعضاء را در جمعهای فراگیر، فراخوان زد و دورههای چند روزه برای همه آنان برگزار کرد، راه معقول آن است که از طرق مختلف از جمله بهره گیری از فضای مجازی، زمینههای همگراییها و وحدت نظر و رویهها را ایجاد نمود.
🔺نگاه مجدد به موضوعاتی که خواهد آمد و شناخت و کاربست آنها و همچنین روزآمد کردن نقش آفرینیها متناسب با تغییرات و تحولات اجتماعی در جامعه و تصویرسازی مطلوب از بسیج در اذهان و افکار عمومی، میطلبد مسئولان و فرماندهان بسیج در ردهها و سطوح مختلف، اهمیت آنها را درک کرده و برای منزلت افزایی بسیج، با نگاه تحولی اهتمام ویژهای مبذول نمایند. در این خصوص ملاحظات و اولویتهایی که در 20 قسمت تقدیم هادیان سیاسی، روشنگران فرهنگی و اساتید و مربیان میگردد.
❌ادامه دارد...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
@p_hemat47
هدایت شده از 🇮🇷مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی(شهدای بدر)🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هفته بسیج # بسیج از منظر امام خامنه ای
🌀یادداشت ثامن(۴)
💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
❇️ گفتار یکم؛ فهم به موقع
🔻انتظار از بسیج و بسیجیان این است که پدیدهها را به موقع درک نماید و به قول شهید مطهری، مهم این است که انسان به موقع پدیدهها را درک کند، نه زمانی که کار از کار گذشته است.
🔹بسیج باید حاکم بر پدیدهها باشد نه محکوم آنها. این بدان معناست که بسیج در مواجهه با تحولات و رویدادها غافلگیر نشود و لازمه چنین امری اشراف بر محیط پیرامونی و تغییرات و تحولات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه است.
🔺در طول تاریخ کم نیستند رویدادهایی که در اثر فهم دیرهنگام واقعیت ماجرا، خسارتهای جبران ناپذیری را مردمان آن زمان متحمل شدند. در تاریخ اسلام واقعه عاشورا و قیامهایی که پس از آن صورت گرفت، نمونهای روشن از فهمی است که در زمان خود حاصل نشد و زمانی هم که کار از کار گذشته بود، قیامها به سرانجام مطلوب نمیرسیدند.
در یکی دو دهه گذشته نمونههای روشنی از فهم دیرهنگام یک موضوع در بین نیروهای انقلابی وجود دارد که باید از آنها درس گرفت. تعرضاتی که در مقطعی به سفارتین عربستان و انگلیس صورت گرفت و رهبری مسببان آنها را نکوهش نمودند و یا تلاشهایی که برخی نمایندگان در برهههایی برای استیضاح رئیس جمهور انجام دادند، در حالی که کشور نیازمند آرامش و تشریک مساعی قوا برای تمرکز بر حل مشکلات بود، نشان از عدم درک شرایط و موقعیت زمانی است که در آن قرار گرفتند و در این میان هرچند با هشدار رهبری از موضع اشتباه خود کوتاه آمدند، اما چیزی از نکوهیدگی دیر فهمی و عمل آنها نکاست.
✅اهم لوازم فهم به موقع موارد زیر هستند:
الف) اشراف بر تاریخ، آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی
ب) اشراف بر فرصتها و نقاط قوت و همچنین تهدیدات و آسیبها
ج) دشمن شناسی و تفکیک دشمنان اصلی و فرعی
د) پیگیری و رصد اخبار و تحولات داخلی و پیرامونی و جهانی
ه) شناخت منظومه گفتمانی امامین انقلاب اسلامی
و) درگیر نشدن در حاشیهها و افراط و تفریطها
ز) حضور مستمر در متن مردم و جامعه
...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
@p_hemat47
✨اخلاص و معنویت، رمز توفیق بسیج در عرصه های مختلف است✨
شجره طیبه بسیج همان گونه که در طول چهل سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، منشأ خیرات و برکات و تحولات بسیاری در کشور در عرصه های گوناگون بوده، به یاری پروردگار و تحت هدایت حکیمانه مقام معظم رهبری و البته عزم و اراده راسخ بسیجیان، در گام دوم انقلاب نیز برکات و دستاوردهای فراوانی در راستای خدمت به مردم، صیانت از نظام و انقلاب اسلامی و همچنین مبارزه خستگی ناپذیر با دشمنان قسم خورده این مردم و انقلاب خواهد داشت.
به تعبیر امام راحل عظیم الشأن، بسیج، لشکر مخلص خداست و این اخلاص و معنویت، رمز توفیق این شجره طیبه در طول چهار دهه اخیر بوده و قطعاً همین مساله نیز عامل توفیق روز افزون آن در آینده می باشد.
در کنار اخلاص و معنویت، یکی دیگر از شاخصه های بسیار ممتاز، بسیج و بسیجیان، مردمی بودن آن است، چه آن که در همه سال های پس از تاسیس این نهاد مقدس تاکنون از جمله در سال های ابتدای انقلاب، دوران دفاع مقدس، دوران سازندگی پس از جنگ تحمیلی و نیز عرصه جهاد فرهنگی و علمی و بصیرتی، بسیج ثابت کرده که مردمی است و همواره در خدمت آحاد مردم بوده است.
@p_hemat47
هدایت شده از 🇮🇷مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی(شهدای بدر)🇮🇷
سناریوهای احتمالی بایدن برای ایران.aac
20.98M
❁﷽❁
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
[ فایل صوتی نشست روشنگری 2]
☘️☘️
#موضوع سخنرانی:سناریوهای احتمالی آمریکا در دوران بایدن برای ایران
🎙سخنران و تحلیل گر : دکتر یوسف روزبهانی
♦️نشست سیاسی مجازی ♦️
در محل نشست ویژه رهبر معظّم انقلاب با شورای عالی هماهنگی سران قوا که صبح امروز برگزار شد، حدیثی از امام علی(ع) با مضمون نفع رساندن به مؤمنین نصب شده است. در حدیث مورد نظر آمده است: «ثابروا على صلاح المؤمنین»؛ مداومت کنید بر آنچه که باعث صلاح حال مؤمنان است و به ایشان نفع رساند.
@p_hemat47
*پیام بهمناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفان*
در سالروز تشکیل بسیج مستضعفان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی بسیج را ثروت بزرگ و ذخیره خداداد ملت ایران خواندند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی رئیس دفتر فرماندهی معظم کل قوا آن را در ارتباط ویدئوکنفرانس با بسیج مراکز استانها و اقشار بسیج قرائت کرد، *به این شرح است:*
*بسم الله الرّحمن الرّحیم*
بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل، و مظهر اقتدار ملی، و نمایشگاه صفا و اخلاص و بصیرت و مجاهدت است.
در دفاع از کشور و استقلال و ثبات آن، در خدمات حیاتی با مقیاس گسترهی کشوری، در فعالیتهای پیشرو علمی و فناوریهای نوین، در رویکردهای ارزشی و ایجاد فضای معنوی، همه جا نام بسیج برده میشود و حضور بسیج جلوه میکند. ایمان، و عزم، و احساس مسئولیت، و اعتماد به نفس، پایههای اصلی این توانائیها و گرهگشائیها است. و اینها خود نعمتها و موهبتهای خداوند است که باید با شکر الهی و مراقبت دائمی، آنها را حفظ کرد و بر آن افزود.
بسیج، ثروت بزرگ و ذخیرهی خداداد ملت ایران است. دشمنان این ملت، اکنون و همیشه در این اندیشه بودهاند و خواهند بود که آن را نابود یا بیاثر کنند. مسئولان سازمانی و یکایک بسیجیان عزیز خود را موظف به ابطال کید دشمن بدانند و با توکل و اخلاص و برنامهریزی به پیش روند. موفق باشید انشاءالله.
*سیّد علی خامنهای*
*۵ آذر ۱۳۹۹*
هدایت شده از 🇮🇷مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی(شهدای بدر)🇮🇷
🏴امام جعفر صادق(علیه السلام): کسى که فاطمه معصومه را در قم زیارت کند در حالى که آگاه و متوجه شأن و منزلت او باشد به بهشت مى رود.
📎 «بحار ج 48 صفحه 307»
◼️ وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد
https://eitaa.com/esfandan1
#رحلت_حضرت_معصومه_س_غدیر