لطفا درخواست نگارش پایان نامه از من نداشته باشید.
بنده فقط جهت راهنمایی و مشاوره درخدمتتون هستم.
جدای از بحث شرعی ، توصیه میکنم به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید دوستانی که پایان نامه را دادن براشون انجام دادند هم هزینه و هم وقتشون از بین رفته و از طرفی در جلسه دفاع دچار مشکل شدهاند.
✅هیچ کس به اندازه خود شما توانایی و اشراف به موضوع پایان نامه را ندارد.
شیوه نامه مقا.pdf
749.4K
#شیوه_نامه_نگارش_مقالات_سطح۲
شیوه نامه نگارش مقالات سطح۲ مورد تایید مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران
─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─
@p_sath3
شیوه نامه جدید مقالات.pdf
605.5K
#شیوه_نامه_نگارش_مقالات_سطح۲
🔰شیوه نامه نگارش مقالات سطح۲ مورد تایید مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران
✅توضیحات تکمیلی در مورد هر قسمت از مقاله بیان شده است.
کاری از معاونت پژوهش موسسه آموزش عالی حوزوی آیت الله ایروانی
─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─
@p_sath3
💎 چند روش برای انتخاب موضوع مقاله یا پایان نامه
1- جستجو در گوگل اسکولار Google Scholar و جستجوی کلید واژهای مورد علاقه خود مانند (خانواده، نفقه، مهریه، جهاد، نکاح، سور مکی، تربیت دینی، فضای مجازی و...) سپس عناوین مقاله هایی که یافت می شود را بخوانیم و هرکدام را که دوست داشتیم یاداشت کنیم و کمی مطالعه کنیم. در اینجاست که ایده جدید برای موضوع پیدا می کنیم. لازم به ذکر است این سایت معتبرترین بانک اطلاعاتی علمی جهان می باشد.
2- می توانیم در گوگل سرچ و مثلاً بزنیم عناوین پیشنهادی پایان نامه در زمینه فقه و اصول یا فقه و حقوق، روانشناسی، تفسیر و یا.... . در اینجا گوگل یک سری اطلاعات به ما می دهد که برای انتخاب موضوع میتوانیم از آن ها ایده بگیریم.
3- رجوع به برخی سایت های مربوط به مراکز مطالعاتی مثل مرکز مطالعات زنان و خانواده، مرکز مطالعات زنان حوزه علمیه ی قم، پژوهشگاه همکاری حوزه و دانشگاه، مؤسسه آموزش پژوهشی امام خمینی، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشگاه حج و... . این سایت ها نیز برای ایده بخشی و انتخاب موضوع خوب هستند.
4- رجوع به نرم افزارها مانند: نرم افزار جامع فقه اهل بیت، نرم افزار امر به معروف و نهی از منکر، نرم افزاراصول فقه، نرم افزار جامع التفاسیر نور، و دیگر نرم افزارهای مربوطه و جستجوی کلید واژه ی های مورد علاقه ی تحقیق محقق مانند (حکومت اسلامی، حق، زن، امنیت، مصلحت، خشونت، سلفی گری، تزکیه، خشم، ضرار، عدالت، حق، حکومت اسلامی، صلح، آیه ولایت، و......)
5- رجوع به مجله های علمی پژوهشی و بررسی فهرست عناوین آنها و کمک گرفتن برای انتخاب موضوع.
6- مراجعه به ایرانداک و بررسی موضوعات پایان نامه های نگاشته شده و ایده گرفتن برای انتخاب موضوع مورد علاقه.
7- مراجعه به فهرست کتب و آشنایی با ریزموضوعات یک موضوع کلی(موضوع کلی: کتاب مورد بررسی و موضوعات جزئی: فهرست موضوعی کتاب)
#موضوع_یابی
#انتخاب_موضوع
@pajoohesh_esfahan
─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─
@p_sath3