👆🏻👆🏻👆🏻
✍️ نامه جمعی از مادران به رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس:
✅ با توسعه اینترنت افسارگسیخته در سالهای اخیر، خانوادههای دغدغهمند نسبت به تربیت صحیح فرزندان، با رنج و زحمت فراوان سعی کردند فرزندان خود را از فضای مجازی ولنگار کنونی دور نگهدارند. اما متأسفانه آموزش مجازی دانشآموزان، سد مقاومت خانوادهها را شکست و در همین مدت کوتاه غرق شدن فرزندان معصوم خود را شاهد بودند.
✅ واضح است مقصر اصلی این وضعیت اسفناک، شخص وزیر ارتباطات (آقای جهرمی) و دبیر شورای عالی فضای مجازی (آقای فیروزآبادی) هستند. این دو نفر علیرغم اختیارات و ظرفیتهای فراوان بلکه قوانین مصرح در زمینه ساماندهی فضای مجازی، نهتنها اقدامی نکرده بلکه تخلفات فراوان قانونی دارند.
✅ ما جمعی از مادران داغدار و زخمخورده از این وضعیت اسفبار، از شما تقاضا داریم با استفاده از جایگاه قانونی آن کمیسیون، برخورد قانونی به عوامل ولنگاری فضای مجازی را پیگیری بفرمایید.
🙏 از مادران بزرگوار تقاضا می گردد، متن نامه را مطالعه کرده و در صورت تمایل به امضای آن، نام و نام خانوادگی و کدملی خود را به آیدی @shahed ارسال نمایند.
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔴 تذکر قالیباف به روحانی در مورد سوءاستفاده دولت از تعامل با مجلس
🔹 طبق خبرهای رسیده، روحانی در جلسه اخیر شورای عالی اقتصادی به بهانه تاکید رهبر انقلاب بر تعامل قوا به خصوص تعامل مجلس با دولت، می خواسته است بدون دردسر قضیه فروش نفت به مردم را تصویب کند که با مخالفت قالیباف رو برو شد.
🔹 در این جلسه، روحانی با بیان اینکه این طرح فروش نفت به مردم بسیار مهم است باید این طرح را در همین جلسه تصویب کنیم تا به اجرا دربیاید.
🔹 قالیباف در جواب می گوید هنوز زوایای کامل این طرح مشخص نیست و معلوم نیست آیا کاملا به نفع مردم و اقتصاد کشور است یا خیر، پس نیاز به بررسی بیشتر دارد.
🔹 روحانی در جواب می گوید رهبری مگر تاکید نکردند که مجلس با دولت تعامل کند؟ پس چرا سنگ اندازی می کنید؟
🔹 قالیباف می گوید هدف ما نجات اقتصاد کشور است و مبنای تعامل همین است ولی ظاهراً آقای روحانی می خواهد به بهانه تعامل مجلس با دولت، کارهای اشتباه خودش را مانند گذشته پیش ببرد که ما نخواهیم گذاشت.
🔹 روحانی از این حرف قالیباف به شدت عصبانی می شود.
⚡️قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران با ۱۱ رای ممتنع، دو رای موافق و دو رای منفی رد شد.
▪️اروپاییها با علم به اینکه چین و روسیه قطعا این قطعنامه را وتو خواهند کرد، به آن رای ممتنع دادند. بیانیه دولت انگلیس صراحت دارد که "پادشاهی متحده انگلیس به این قطعنامه رأی ممتنع داد زیرا مشخص بود که از حمایت شورا برخوردار نیست و مبنایی برای رسیدن به اجماع فراهم نمیآورد".
▫️با طلوع آفتاب شنبه بیست و پنج مردادماه، لیبرالهای ایرانی -یعنی شرکای ایدئولوژیک غرب در ایران- به برجستهسازی نقش اروپا در رای نیاوردن این قطعنامه خواهند پرداخت تا فضا برای عملیات بعدی غرب علیه ایران فراهم شود.
▪️این عملیات بعدی، حفظ ایران در برجام با وجود فعالسازی مکانیسم ماشه توسط آمریکاست. یکی از فجایع برجام این است که آمریکا میتواند به صورت یکجانبه همه قطعنامههای تعلیق شده شورای امنیت علیه ایران را بازگرداند. بدین صورت که ادامه تعلیق این قطعنامهها را در شورای امنیت به رای بگذارد و به سادگی آن را وتو کند تا همه قطعنامهها مجددا فعال شوند.
▫️آقای روحانی سال گذشته گفتند "اگر برجام را نگه داریم سال آینده تحریم تسلیحاتی ایران برداشته میشود و ما میتوانیم به راحتی هم سلاح بخریم و هم بفروشیم". یعنی معترف هستند که از برجام برای ایران هیچ چیزی جز رفع تحریمهای تسلیحاتی در اکتبر باقی نمانده است.
▪️با فعالسازی مکانیسم ماشه، سراب بودن آخرین امید دولت به برجام نیز اثبات خواهد شد. اما لیبرالهای ایرانی همچنان برای حفظ یکجانبه این خسارتنامه تلاش خواهند کرد و این یعنی خسارت مضاعف. حفظ برجام پس از فعالسازی مکانیسم ماشه، چراغ سبز به دشمن برای هر رفتار شنیع دیگری با ملت ایران است.
▫️دولت آقای روحانی اگر میخواهد مکانیسم ماشه فعال نشود و حداقل یک عایدی از برجام در تاریخ کشور ثبت شود، برای یک بار هم که شده به زبان دنیا سخن بگوید و اعلام کند که با فعالسازی مکانیسم ماشه، از برجام خارج خواهد شد. اما چون از دولت چنین رفتاری بعید است، تصویب یک طرح دو فوریتی در مجلس، برای خروج خودکار و کامل از برجام در صورت فعالسازی مکانیسم ماشه، یک ضرورت ملی است. حتی اگر این تهدید عملیاتی کارگر نیفتد و مکانیسم ماشه فعال شود، ما چیزی را از دست ندادهایم. چرا که با بازگشت قطعنامههای شورای امنیت، حضور ایران در برجام تحقیقا هیچ نفعی برای ایران نخواهد داشت.
▪️زیر بار شعارهایی نظیر انزوای آمریکا نیز نباید رفت. اروپاییها نشان دادند که کاملا به تحریمهای آمریکا پایبند هستند و شرافت لازم را برای هزینه دادن بابت تعهداتشان ندارند.
🖊 سید یاسر جبراییلی
⭕️ پیامی که در تنگه هرمز ارسال شد♨️
🔹 ماکت ناو هواپیمابری که در رزمایش سپاه در تنگه هرمز عملیاتهای مختلفی برروی آن اجرا شد، کپی شده از ناوهواپیمابر نیمیتز آمریکاست که در مقیاس یک به یک و یا شاید قدری کوچکتر از آن ساخته شده است. این رزمایش درست زمانی انجام گرفت که اصل آن ماکت یعنی ناو هواپیمابر نیمیتز آن طرفتر در منطقه حضور داشت.
🔸برای کسانی که اهل مباحث استراتژیک هستند رزمایش امروز سپاه آنهم در راهبردیترین نقطه عالم درست جائیکه روزانه به طور متوسط ۱۰۰ شناور عمده اعم از تجاری و نظامی تردد میکنند بیمعنا نیست. به گمانم آن طرفی که این رزمایش برای آنها برپا شده پیامش را دریافت کرده باشند.
🔹دشمن سخت در اشتباه است اگر فکر کند حال که جمهوری اسلامی در داخل درگیر یک چالش بیولوژیک گردیده منفعل شده و شرایط برای ضربه زدن به آن فراهم است؛ خصوصا که این روزها ترامپ به یک آلترناتیو نیاز دارد تا صندوق رای را برایش پر کند. در این شرایط رزمایش کنونی به شکل فوقالعادهای به آن گوشه تاریک ذهن سازندگان شر در منطقه نور تابانده و آشکارا این پیام را برای طرفی که قصد تعرض به منافع ملی ایران داشته باشد میدهد که در صورت حماقت زمین، دریا و آسمان برای آنها امن نخواهد بود.
🔸 این رزمایش روشن مینماید جمهوری اسلامی در صحنه رویارویی احتمالی، مقیاس عملش برای ضربه متقابل به طرف گستاخ، از سطح ناوهواپیمابر کمتر نخواهد بود. شاید برخی اشکال کنند یا متأثر از جنگ روانی دشمن شوند که عملیات علیه یک ماکت با آنچه در صحنه واقعی رخ میدهد متفاوت است. اما خیلی هم متفاوت نخواهد بود خصوصاً زمانی که باور داشته باشیم سازمان رزم دریایی آمریکا کمتر آسیبپذیر از ماکت آنها نیست. این موضوع باورپذیر میگردد که تأملی به انفجار اخیر در ناو هواپیمابر «یو اس اس بونهام ریچارد» در سندیهگو که منجر به نابودی آن شد نمائیم، چراکه درست در زمانی رخ داد که شرایطی کمتر از یک ماکت نداشت.
🔹برای جمهوری اسلامی صحنه عملیات دریایی، صحنه ابتکارات، خلاقیتها و تاکتیکهاست، که به شکل بینظیری توازن را در این حوزه به سود خود برهم زده است. بهرهگیری از تاکتیکهای عملیات دریایی مانند عملیات هجوم شناوری، موشکی، پهپادی، مینریزی و... به تنهایی یا ترکیبی از آنها در کنار ظرفیت ژئوپلیتیک در میدان رزم کافیست تا یک ناوهواپیمابر به قهر دریاها برود، البته اگر بخواهند این رقابت راهبردی را به تقابل نظامی بکشانند.
✅گردانندگان کاخ سفید اگر قدری عقل داشته باشند هیچگاه به تهدید ایران در این حوزه فکر نمیکنند، چراکه اگر شرایط بر فرض محال جنگی بشود وجب به وجب منطقه برای آمریکا به سرنوشتی مانند آنچه امروز برای ماکت ناو نیمیتز رخ داد، دچار خواهد شد.
✍ احمد بنافی
🔴بیانیه سپاه در محکومیت توافق امارات و رژیم صهیونیستی
🔹توافق عادیسازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی حماقتی تاریخی و خنجری زهرآگین در پیکر امت اسلامی است.
🔹نه تنها منافع رژیم صهیونیستی را تامین نخواهد کرد بلکه با باطلسازی رویایی خاورمیانه جدید، آیندهای خطرناک را در انتظار امریکا و حامیان توافقنامه قرار خواهد داد.
سیاستها و ملاحظات تحلیلی و عملیاتی
«فرصتها و چالشهای انقلاب اسلامی با رویکرد امیدآفرینی و تأکید بر راهکارهای عملیاتی»
شرایط پیشرو را اگر یکی از دشوارترین شرایط جمهوری اسلامی ایران تلقی کنیم، چندان بیراهه نگفتهایم. در حال حاضر ضمن اینکه تلاشهای سران نظام سلطه علیه جمهوری اسلامی ایران، در قالب سیاست فشار حداکثری با شکست مواجه شده است، اما ترفندهای دشمنان همچنان با شیوههای مختلف ادامه دارد و با کمال تأسف قوه مجریه که نیروی اصلی اجرایی کشور است نیز، آنگونه که شایسته است، تلاش لازم را برای حل مشکلات کشور انجام نمیدهد. با این همه مصالح کلان جمهوری اسلامی اقتضا نمیکند که با ادبیاتی تند علیه دولت موضعگیری شود و بهویژه شرایط برای در دستور کار قرار دادن استیضاح رئیس دولت در مجلس بههیچوجه مناسب نیست. در چنین شرایطی قوای قضائیه و مقننه، هر یک در چارچوب وظایف و اختیارات خود تلاش میکنند تا در حد توان دولت را جهت حل مشکلات واقعی کشور به فعالیت وا دارند، اما در هر حال دایره اختیارات این دو قوّه نیز اجازه اقدامات اجرایی را به آنها نمیدهد.
این شرایط حسّاس و دشوار اقتضا میکند که در تحلیل و تشریح فرصتها و چالشهای انقلاب اسلامی، آن هم با رویکردی امیدآفرین ملاحظات ذیل را مدّ نظر قرار داد:
1- تحلیلگران و هادیان سیاسی بیش از اینکه دغدغه مسائل اجرایی امروز کشور را داشته باشند، باید نگران گفتمان حاکم بر فضای سیاسی کشور باشند، چرا که آینده دولتها و مجالس را نوع گفتمانهایی که در فضای رسانهای- سیاسی شکل میگیرد و در جامعه منتشر میشود، تعیین میکند. در شرایط کنونی گفتمانی که راهحل مشکلات را در بیرون جستجو کرده و هضم در اقتصاد جهانی را تنها راه پیشروی کشور تعریف میکند، با ناکامیهایی که خروج آمریکا از برجام و بیتعهدی اروپائیان به این توافقنامه برای این گفتمان رقم زده است، توان دفاع از خود را ندارد، اما همچنان در صحنه سیاسی کشور وجود دارد و بهویژه نگاهش به پیروزی احتمالی «جو بایدن» دموکرات در انتخابات آمریکاست. اگر بایدن رئیس جمهور آمریکا شود، این گفتمان بار دیگر قوّت گرفته و میتواند افکار عمومی جامعه را با خود همراه سازد، بنابراین در مقابل این وضعیّت دغدغه اصلی، تلاش برای نهادینهسازی گفتمان نگاه به درون، حمایت از اقتصاد مقاومتی، تقویت ساخت درونی قدرت، دفاع از مؤلفههای قدرت جمهوری اسلامی(که از نگاه مقام معظم رهبری این مؤلفهها عبارتند از: توان موشکی، عمق راهبردی در کشورهای منطقه و توان علمی که نماد آن صنعت هستهای است) و در مجموع تأکید بر خودباوری و اعتماد به نفس ملی باید باشد.
2- موضوع دفاع از مؤلفههای قدرت بر مبنای دیدگاه مقام معظم رهبری، یک موضوع بسیار اساسی است و باید این بحث تا آنجا مورد تأکید و تشریح قرار گیرد که افکار عمومی جامعه دریابند که هر کس این مؤلفههای قدرت را زیر سؤال ببرد، به منافع ملی خیانت کرده است.
3- جهت تقویّت گفتمان نگاه به درون و اینکه با اتکاء به خویشتن و بهویژه مقابله با فساد میتوان مشکلات را حل کرد و نیازی به اصالت دادن به نگاه به بیرون نیست، تشریح اقدامات قوّه قضائیه، طی دوران ریاست حجتالاسلاموالمسلمینرئیسی، میتوان در اقناع افکار عمومی مؤثر باشد، بهویژه بر اقدامات رئیسی در زمینه حل موانع تولید و احیاء بخشهای تولید تأکید شود. این موضوع نقش مهمی در امیدآفرینی نیز دارد. برخی از این اقدامات در پرسمان شماره(1) تشریح شده است.
4- در همین زمینه، گزارش اقدامات مجلس نیز نقش بسیار مهمی در امیدآفرینی ایفا میکند. البته باید توجه داشت که برخی از طرحهای مجلس جای نقد دارد، اما رویکرد کلی مجلس که نگاه به مسائل و مشکلات واقعی کشور است و سعی دارد آنها را بهصورت دقیق احصاء کند و طرحهای عملیاتی را برای حل این مشکلات در دستور کار قرار دهد، مهم بوده و باید برجسته شود. برخی از این اقدامات در رصدنامه شماره 17، مردادماه 1399، گزارش شده است. ملاحظات تحلیلی لازم را نیز در این زمینه باید در نظر گرفت، از جمله اینکه: در تحلیل عملکرد اقتصادی مجلس در این مدت کوتاه باید به گونهای مسائل تشریح شود که از یک طرف انگیزه و امید ایجاد کند و از طرف دیگر تقاضای کاذب و غیر ممکن مطرح نشود. همچنین ایجاد انتظار برای استیضاح رئیس جمهور توسط مجلس و یا استیضاح گسترده وزرای دولت، امری مصلحتآمیز نیست؛ چرا که دولت فرصت محدودی دارد و بیرغبت نیست که کمکاریهای خود را با عَلَم کردن استیضاحهای احتمالی توجیه کرده و مظلومنمایی کند.
5- نگاه به درون نباید بهگونهای تشریح شود که گویا نیروهای انقلابی خواهان مسدود کردن روابط خارجی هستند. طبق بیانات مقام معظم رهبری، جمهوری اسلامی از رابطه با همه کشورهای دنیا (به جز رژیم صهیونیستی که اساسا آن را کشور نمیداند و آمریکا که خوی سلطهطلبی دارد) استقبال میکند و همچنین سیاستهای اقتصاد مقاومتی، بر موضوع توسعه تجارت خارجی تأکید دارد، اما منظور
از روابط و تجارت خارجی در اینجا اولویّت صادرات بر واردات است نه برعکس. بنابراین منظور از نگاه به درون، تقویّت قدرت درونی و درونزای کشور با اتکاء به تولید، تربیت نیروهای سیاسی متعهد و متخصص، تقویّت انسجام و اعتماد بهنفس ملی، مبارزه با فساد و اصلاحات واقعی(مبارزه با فقر، فساد و تبعیض) میباشد.
6- انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیروزی دوباره ترامپ یا شکست وی و پیروز شدن بایدن، متغیّر مهمی در زمینه فرصتها و چالشهای انقلاب اسلامی است، اما اصلاحطلبان سعی دارند اهمیّت این متغیّر را بیش از اندازه بزرگنمایی کنند. تحلیلگران و هادیان سیاسی تحت گفتمان نگاه به درون نباید انتخابات آمریکا را در رأس مباحث خود قرار دهند، چون در اینجا با وضعیّت پیچیدهای مواجه هستیم، بدین معنا که اصلاحطلبان سعی دارند پیروزی بایدن را بهمثابه فرصتی برای ایران معرفی کنند. مسلما در مقابل این نگاه نمیتوان چالشها و تهدیدات پیروزی بایدن را بدون اشاره به تهدیدات ناشی از پیروزی دوباره ترامپ تحلیل کرد، یعنی در تحلیل انتخابات آمریکا همواره باید تأکید کرد که هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه بر روی فشار بر ایران و به عقب بازگرداندن آن وحدتنظر دارند و اختلاف آنها در روشهاست، هرچند روش دموکراتها خطرناکتر است، اما باز هم باید دقّت کرد که این موضوع بهگونهای بحث نشود که نیروهای انقلابی متهم شوند به اینکه ریاست جمهوری ترامپ را برای خود فرصتساز میبینند. بنابراین این پیچیدگی اقتضا میکند که همواره در رأس مباحث خود، بر ضرورت و اهمیّت نگاه به درون و اجزاء آن که در بند اول گفته شد، توجه کنیم.
7- شرایط کنونی جامعه ایجاب میکند در تحلیل و ارزیابی فرصتها و چالشهای کشور مراقبت شود به گونهای تحلیل نشود که خروجی و جمعبندی جلسات تبیینی و روشنگری ایجاد یاس و ناامیدی باشد. اساسا، مباحث تحلیلی اگر با رویکرد امیدآفرینی و ایجاد شوق به تداوم راه عزتبخش انقلاب اسلامی طرح شود، ظرفیت عبور از لایههای هیجانی و احساسی مخاطبان را پیدا میکند و با درگیرسازی لایههای بینشی و گرایشی آنها زمینههای تبدیل آن به رفتار سیاسی فراهم میشود. از این منظر، رویکرد امیدآفرینی در عرصه مقابله و خنثیسازی جنگ نرم و عملیات روانی دشمنان انقلاب اسلامی به مثابه جهاد مبارک تبیینی بشمار میآید که به تعبیر رهبر معظم انقلاب پیروزی گفتمان انقلاب و مقاومت در «نبرد ارادهها» را تضمین کند.
8- آخرین ملاحظه اینکه جامعه از ظرفیت اعتراضات خشونتآمیز برخوردار است و برخی از عناصر دولتی و اصلاحطلبان نیز بیمیل نیستندکه کمکاریها و فرصتسوزیهای خود را با هدایت کشور به سوی چنین اعتراضاتی، لاپوشانی کرده و از افکار عمومی دور سازند و سپس در میانه این اعتراضات، با تأکید بر خواستههای سیاسی رادیکال و یا سیاسی کردن تقاضاهای معترضان، در نقش منجی ظاهر شوند و یا دستکم خود را در افکار عمومی جامعه به عنوان ناجی جای دهند، بنابراین باید با تحلیلهای منطقی، امیدآفرین و بیان نیازهای واقعی مردم و نشان دادن تبعات منفی نگاه به بیرون بر شکلگیری مشکلات کنونی کشور، تلاش کرد تا این دولت بدون ایجاد مسئلهای(بهویژه اعتراضات خشونتآمیز) در موعد قانونی خود مرخص شود و فرصت فرار از پذیرش مسئولیت کارها و اقداماتش به بهانه نگذاشتن و ... برایش فراهم نشود.
هدایت شده از بصیر
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ویژه رزمایش ثامن(1)
✳️ صوتی/ اختصاصی
❌ پیام انقلابی سردار یدالله جوانی- مسئول محترم سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی- به اولین رزمایش بصیرتی ثامن(1)
✅در دهه ی پنجم انقلاب، مردم و نظام اسلامی در برابر جنگ ترکیبیِ هوشمند دست به مقاومت زده اند.
✅ مقاومت حداکثری نیازمند دو مقوله صبر و بصیرت است.
✅ جریان تحریف به دنبال اشتباه محاسباتی مردم هستند.
✅جریان تحریف با سیاه نمایی و بزرگ نمایی مشکلات به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به نظام هستند.
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
اجتماعی.pdf
215.8K
✅ویژه
🌀نسخه pdf
🛑یادداشت اختصاصی
✍️ فرصت ها وراهکارهای جبهه انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی
♦️حوزه اجتماعی- فرهنگی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
اقتصادی.pdf
1.44M
✅ویژه
🌀نسخه pdf
🛑یادداشت اختصاصی/
✍️ فرصت ها وراهکارهای جبهه انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی
♦️حوزه اقتصادی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
سیاسی.pdf
351.9K
✅ویژه
🌀نسخه pdf
🛑یادداشت اختصاصی
✍️ فرصت ها وراهکارهای جبهه انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی
♦️حوزه سیاسی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
منطقه ای.pdf
842.1K
✅ویژه
🌀نسخه pdf
🛑یادداشت اختصاصی/
✍️ فرصت ها وراهکارهای جبهه انقلاب اسلامی با رویکرد امید آفرینی
♦️حوزه منطقه ای- بین المللی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb