eitaa logo
پایگاه ویژه امام حسین (ع)
231 دنبال‌کننده
833 عکس
424 ویدیو
16 فایل
آدرس: ستاد نماز جمعه روبروی درب آموزش وپرورش ساعت حضور: دوشنبه ها ساعت ۱۹
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹 🌸 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ✨ به نام خداوند بخشنده مهربان 🌸تاﺧﺪﺍ ﻫﺴﺖ ﺩﻟﯽ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﯿﺴﺖ!!! ✨ﺍﺳﯿﺮ ﻟﻄﻒ ﺧﺪﺍ ﺑﺎﺵ... 🌸ﮐﻪ ﺑﯽ ﺧﺪﺍ.... ✨ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﺮﮔﺰ، ﺯﯾﺒﺎ ﻧﯿﺴﺖ 🌸 شروع روزمان به نام الله ✨ الهـی به امیـــد تـو 🌹 نیایش صبحگاهی🌸🍃 🌸خدايا 💫به ما سعادت و سلامت عطا کن 💓تا روزه‌ای با عشق بگيریم 💫و فرمان تو را اطاعت کنیم 🌸خدايا 💫ياریمان کن تا بر هر آنچه حرام است، 💓در اين ماه، چشم و گوش ببندیم و دست 💫 از هر آنچه تو روا نمی‌داری، بشويیم. 🌸خدايا 💫 به ما توان بده تا لحظه لحظه 💓اين ماه مبارک را برای استغفار و 💫 رسيدن به حاجات خويش قدر بدانیم و 💓بهشتی را که در اين ماه ارزان و آسان در 💫دسترس ما قرار داده‌ای، به دست آوریم 🌸آمیـــن سلام سحرگاه معنوی شما مورد قبول حق تعالی
۱۵ اسفند
دعای روز چهارم ماه مبارک رمضات اللَّهُمَّ قَوِّنِي فِيْهِ عَلئ إِقامَةِ أَمْرِكَ، وَأَذِقْنِي فِيْهِ حَلاوَةَ ذِكْرِكَ، وَأَوْزِعْنِي فِيْهِ لاَداءِ شُكْرِكَ بِكَرَمِكَ، وَاحْفَظْنِي فِيْهِ بِحِفْظِكَ وَسَترِكَ، يا أبْصَرَ النَّاظِرِينَ.) «خدایا نیرومندم نما در آن روز به‌ پاداشتن دستور فرمانت و بچشان در آن شیرینی یادت را و مهیا کن مرا در آن روز برای انجام سپاسگزاریت به کرم خودت ای بیناترین بینایان.»
۱۵ اسفند
💠حضور بسیجیان پایگاه ویژه در گردان ۱۱۷ امام حسین علیه السلام شهرستان آران و بیدگل در کلاس احکام و روشنگری برگزارشد. ✍به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از لشکر ۱۴ امام حسین علیه السلام بسیجیان پایگاه ویژه گردان۱۱۷ امام حسین علیه السلام شهرستان آران و بیدگل حضور در کلاس احکام و روشنگری در محل گردان برگزار گردید. 🔷️جزءخوانی توسط بسیجیان و همچنین برگزاری کلاس احکام تئوری و عملی و روشنگری در راستای جهادتبیین و سپس اقامه نماز ظهر و عصر در نمازخانه گردان برگزار گردید. فرمانده گردان درجمع بسیجیان بیان کرد: از مولفه های مهم انسان‌های با تقوا عفو . گذشت . همدلی و خدمت به خلق است. وی در ادامه ضمن بیان این مطلب که علی رغم القاء دشمنان انقلاب اسلامی در حال حرکت و صعود به سمت قله است گفتند مسئولان در تراز انقلاب اسلامی باید اهل تقوا و توسل و نزدیکی به خدا باشند و طوری رفتار کنند که مردم طعم انقلاب را با خدمت بچشند . ایشان گفتند امام حسین(علیه السلام)دست از امر به معروف و نهی از منکر و جهاد تبیین برنداشتند و جایگاه اهل بیت علیهم السلام را در مقابل دشمنان ترسیم کردند.
۱۶ اسفند