#ثامن
⭕️ دولت جوان حزباللهی؛ آری یا خیر؟
✍️ پرویز امینی
🔹برخی دائما این عبارت را به عنوان تنها راهحل گذار از وضع موجود طرح میکنند اما میتوان در این باره برداشتهای متکثری داشت؛
🔹از عنوان حزباللهی دو برداشت دیده میشود؛ برخی عنوان حزباللهی را در معنای اسم مستعار یک بخش خاص و محدود از جریان سیاسی موسوم به اصولگرا بکار میگیرند/ تفسیر دوم حزباللهی بودن اسم عام برای جریاناتی است که به مبانی و چارچوبهای نظام جمهوری اسلامی باور دارند ولو اینکه در شیوهها و روشها و رویکردها منتقدند.
🔹برداشت اول از حزباللهی، تنگنظرانه و خلاف عمومیت نهاد دولت است و در عمل نیز چون از نمایندگی اقشار وسیعی از جامعه باز میماند، از شرط ضروری کارآمدی، یعنی همراهی و پشتیبانی مردم، باز خواهد ماند و نخواهد توانست در بخشهای وسیعی از جامعه احساس تعلق ایجاد کند.
🔹درباره جوانی دولت نیز دو برداشت وجود دارد؛ یک برداشت از جوانی به عنوان سنوسال خاص مثلا زیر ۳۵ یا ۴۰ سال است/ برداشت دوم از جوان یعنی کسانی که دارای ایده نو و راهگشا و ذهنیت جدید در حکمرانیاند و متناسب با جوانی، دارای کاربلدی، انگیزه و انرژی اجرایی لازم برای تحقق و پیشبردن آن ایدهها هستند. این تلقی از جوانی، دگر خود را نه میانسالان و کهنسالان بلکه خود را در برابر ایدههای فرسوده، کهنه و مصرفشده و ناکارآمد کنونی تعریف میکند.
🔹برداشت نخست از جوان
اولا عملا ممکن نیست؛ یعنی تکیهزدن به عالیترین سطح سیاسی و حکمرانی جمهوری اسلامی، نیازمند مجموعهای از تمهیدات و تجارب است که در این سن و سال مصداقی ندارد و اینک نیز در بین کسانی که وارد گود انتخابات شدهاند نیز مابهازای خارجی ندارد. ثانیا مزیت تواناییهای عملیاتی بیشتر در این سنوسال بدون ذهنیت و بدون داشتن ایدههای نو در حکمرانی بکار نخواهد آمد. علاوه بر این که از امتیاز منفی بیتجربگی حکمرانی نیز برخوردار است. اما تفسیر دوم هم ممکن است و هم دارای مصداق و هم میتواند مطلوب و توانا در فراروی از وضعیت موجود باشد.
🔹مدافعان این عنوان دولت جوان و حزباللهی اولا اگر در پی تفسیر نقد شده اول این نوشتارند، بدانند که این برداشت یک تلقی نافرجام و بلکه هزینهساز نسبت به مشکلات بغرنج و تودرتوی کشور است و اگر برداشت دوم را دارند باید به جای تأکید مکرر و صرف روی این عبارت دولت جوان حزباللهی، به افکار عمومی و نخبگان نشان دهند که اولا از فراگیری لازم اجتماعی برخوردارند و قرار است که از عمومیت نمایندگی کنند. ثانیا نشان دهند چه گفتمانی را نمایندگی میکنند و چه ایدهها و چه ذهنیت تازه و راهگشایی در تحول وضع موجود دارند و چگونه متناسب با منابع و امکانات کشور میتوانند این ایدههای نو در حکمرانی را محقق کنند.
منبع: اندیشه ورزان بصیر قم
♻️شبکه سایبری ثامن
#ثامن
💠وقتی وطنفروشان نگران منافع ملی میشوند👇
🔹شبکههای ماهوارهای فارسی زبان و کاربران ضدانقلاب در فضای مجازی بدون آن که اصلا از مفاد سند راهبردی ایران و چین مطلع باشند شروع به انتشار شایعات و هجمهها در فضای مجازی کردند.
🔹آن ها طبق یک جریان سازماندهی شده از واژههایی مانند ترکمانچای دیگر؛ مستعمره شدن ایران و ... استفاده کردند و در ادامه دروغهایی مانند فروش جزایر و یا ورود نظامیان چینی به ایران را مطرح کردند.
🔹واقعیت این است که توافق راهبردی ایران و چین به زعم کارشناسان امور بینالملل، راهبردی مهم برای بیاثر کردن تحریمهای آمریکا علیه کشورمان است و آن را توافقی نگران کننده برای آمریکا میدانند.
🔹جریان ضد انقلاب که در یک دهه گذشته خواهان تحریم ایران توسط آمریکا شده بود، ناگهان نگران منافع مردم شده و تلاش میکند بنا به میل اربابان آمریکایی خود به هر شکل مانع این اقدام راهبردی شود.
🔹بخش تاملبرانگیز دیگر؛ نگرانی خبرنگار و مجریان شبکههای ماهوارهای فارسی زبان از «استقلال ایران» است؛ چهرههای وابستهای که هویتشان را از آلسعود، آمریکا و انگلیس دارند، حالا نگران استقلال ایران شدند و دم از وطن پرستی میزنند!
♻️شبکه سایبری ثامن
#ثامن
🔺 انتقاد صریح مشاور وزیر بهداشت از اولویت گردشگری بر سلامت👆
«صفهای طولانی خرید مرغ در اوج کرونای انگلیسی تشکیل شد/ فقط سفر به کربلا خطر داشت»
☑️درخواست وزیر بهداشت برای توقف سفر به ترکیه
🔸همچنین وزیر بهداشت در نامه ای به وزیر کشور نوشت:
با توجه به شیوع گسترده بیماری کرونا در کشور ترکیه با ویروس موتاسیون یافته، ضروری است، حداکثر تا ۴۸ ساعت آینده به مدت یک هفته ایاب و ذهاب از طریق مرزهای هوایی و زمینی با کشور مذکور متوقف شود.
🔸متاسفانه علی رغم اصرارهای وزیر بهداشت و همچنین کمیسیون بهداشت مجلس برای إعمال محدودیت های سفرهای نوروزی، با اصرار رئیس ستاد ملی مبارزه با کرونا و رئیس جمهور، اقتصاد گردشگری بر سلامت جامعه و خستگی مجاهدان کادر درمان ترجیح داده شد و حتی سفر به کشورهای همجوار با وضعیت قرمز مانند ترکیه نیز محدود نشد.
🔹اقتصاد گردشگری مهم تلقی شد اما اقتصاد سلامت و درمان کشور و همچنین آثار افزایش مبتلایان و مرگ و میر ناشی از سفرها بر مراسمات ماه رمضان نادیده گرفته شد!
#تدبیرم_آرزوست
♻️شبکه سایبری ثامن
16.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
#ثامن
💢 کلیپ/ #ایران_قوی
✅ موضوع: اراده مردم تعیین کننده انتخابات است
🎙کارشناس سیاسی: دکتر قاسم حبیب زاده
🍃🌻🍃
🌐 در چهار دهه گذشته پیش از هر انتخاباتی با بوق های تبلیغاتی علیه نظام اسلامی و انتخابات که:
1️⃣ رای مردم اثر ندارد و هر کسی را نظام انتخاب کرد، همان فرد انتخاب می شود‼️
2️⃣ انتخابات دو مرحله ای است، اول خودشان انتخاب می کنند، بعد ما مردم انتخاب می کنیم‼️
3️⃣ مرحله شعارسازی " بنویسید فلانی، بخوانید دیگری " ‼️
هجمه وارد می کنند.
💯 در ادوار گذشته مردم از میان نامزدهای مختلف، به آن کسی که اراده کردند، رای دادند و انتخاب کردند. در واقع اراده مردم در انتخابات تعیین کننده است.
💢نامزدهاي مطرح شده در انتخابات؛ شعارها، روش ها و سابقه عملکردی متفاوتی دارند.
💠نتیجه:
🔻اگر انتخاب ما درست و براساس اولویتها باشد، از دولت انتخابی رضایت داریم.
🔺اما اگر در انتخاب اشتباه کنیم و اولویت ها را جابجا تعیین کرده باشیم، از دولتی که انتخاب کردیم ممکن است گلایه هایی وجود داشته باشد.
#روشنگری
#معیار
♻️شبکه سایبری ثامن
توییتر فتته۸۸، کلاب هاوس فتنه۱۴۰۰.pdf
556.4K
#ثامن
#مرزبندی_با_دشمن
#انتخابات
#جریان_تحریف
✅ توئیتر فتنه ۸۸، کلاب هاوس فتنه ۱۴۰۰
🔶بستر انقلاب رنگی، انتخابات ریاست جمهوری است. در فتنه ۸۸توییتر، فیس بوک و سرویس های گوگل آتش بیار معرکه برای جنبش سبز بودند.
قسمت بزرگی از اعتراف به جلوگیری از تعطیلی توییتر در مصاحبه های کلینتون و کتاب انتخاب های سخت وی که در سال ۲۰۱۳منتشر شده موجود است.
🔸اما ۱۲ سال پس از آن فتنه شرایط ”فضای مجازی ول“ و تحرکات ”جریان تحریف“ و ”جریان نفوذ“ با هماهنگی دولت دموکرات آمریکا یعنی جو بایدن بسیار شبیه به وضعیت انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ شده است.
🔸اینبار در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ جریان تحریف با کلاب هاوس و سیگنال+ (تلگرام، واتس اپ، اینستاگرام، سرویس های گوگل و برخی اپلیکیشن های خاص بر روی ابزارهای هوشمند که حتی نیازی به اینترنت ندارند، اینترنت ماهواره ای و شبکه بلاک چین...) میتواند کشور را دچار مشکلات متعدد امنیتی، اجتماعی و سیاسی کند.
🔸 سید علیرضا آل داوود؛ کارشناس رسانه
♻️شبکه سایبری ثامن
🍃
#ثامن
🔰 انتشار بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار با اعضای شورای عالی فضای مجازی
♨️ رهبر انقلاب: دستگاه تولید محتوا را تقویت کنید.
🔆 ما در زمینه #تولید_محتوا نمیتوانیم اطمینان کنیم به تصادفات و آنچه پیش می آید... باید بنشینید روی این مسأله تولید محتوا طراحی کنید، فکر کنید.
💠 ما البته جوانهای خوشفکر متدین داریم، افراد به دردبخوری برای تولید محتواهای اجتماعی داریم، #حوزههای_علمیه را داریم که دستشان در این زمینه واقعا باز است. بعضی از دانشگاهیها را داریم. البته بانکهای اطلاعاتی را هم داریم. از اینها باید استفاده کنید.
🌀دستگاه تولید محتوا را تقویت کنید؛ ما به این مسأله احتیاج داریم.
#حکمرانی_فضای_مجازی
#هر_انقلابی_یک_کانال
♻️شبکه سایبری ثامن
پاسخ به شبهات انقلاب اسلامی.pdf
6.51M
📚 #ثامن
⭕️ کتاب پاسخ به شبهات درباره انقلاب اسلامی
🔹جهت استفاده هادیان سیاسی و مربیان صالحین و فعالان شبکه روشنگری
♻️شبکه سایبری ثامن
نسخه نهایی شهدای شاخص 1400.pptx
3.59M
#ثامن
📚 پرده نگار شهدای شاخص سال 1400
🌓 روشنا
♻️شبکه سایبری ثامن