؛
صرفا جهت تنوع 😉
#پژوهش
#بدون_تعارف
#اطلاعات_پژوهش
#فلسفه_پژوهشگری
╭••─── 🌱🌸🌱───••
╰─┈➤ @pajohesh_esfahan
در-امتداد-نور؛-کامل.pdf
10.67M
🌙 کتاب "در امتداد نور" شامل مجموعه سخنرانی های آیت الله ناصری درباره آیات تأویل شده به حضرت ولی عصر(عج) و آخرالزمان است که توسط ☆محمود مطهری نیا☆ و موسسه فرهنگی دارالهدی گردآوری و تنظیم شده و در سال ۱۴۰۱ به چاپ رسیده است.
🌕 در این کتاب می توان در بخش های مختلف و تحت عناوین گوناگون به تأویل و تفسیر آیات قرآن نظر انداخت و از حیث معانی و مضامین تأویلی به جلوه های حضرت ولی عصر(عج) در قرآن کریم توجه داشت.
🌙 در این کتاب در هر بخش، یکی از سخنرانی های این استاد اخلاق، گردآوری و تنظیم شده که طی آن ابتدا متن آیه و بعد ترجمه و توضیح و بیان اجمالی و نکات مختصری که در تفسیر آن است، به همراه تأویل آیات به موضوع "مهدویت" و "آخرالزمان" و "حضرت حجت" و "قیام آخرالزمانی" ایشان پرداخته شده است.
#منبع_شناسی
#آیت_الله_ناصری
#پیشنهاد_مطالعه
𔘓@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯 ↵
💯انتشار پست فقط با آدرس کانال
🧨 استراتژی جستجو (راهبرد جستجو)
● از بیش از یک موتور جستجو استفاده کنید.
● برای پیدا کردن عبارتها و کلمات مورد نظر خودتون، حتماً از چند موتور جستجو استفاده کنید. ( گوگل، بینگ، یاهو، اَسک، کُروم، آمازون، بایدو ...) 👈 از طریق نتایج مختلفِ یافت شده در موتورهای جستجو میتونید دست به انتخاب مناسبتری بزنید.
● تفاوت نتایج در موتورهای جستجوی مختلف، میتونه علتهای متفاوتی داشته باشه. اما مهم این هست که اطلاعات مناسب با نظر شما در کدامیک از موتورهای جستجو یافت میشه. 🤓
● این اختلاف نتیجهی جستجو در موتور جستجوهای مختلف؛ بدین دلیل هست که موتورها، از آیتمهای مختلفی اطلاعات به دست میارن. برای مثال یک موتور فقط اطلاعات کتابها و مجلات رو ذکر میکنه و در پایگاه دیگه پایاننامهها و دیگر اقلام اطلاعاتی. 🧐
🧨برای یافتن یک کلمه خاص در خود صفحهی وب، با Ctrl+F جستجو کنید.
● اگه دنبال کلمهای خاص، نظیر اسم شهر، مفهوم، شخص و … میگردید، پس از جستجو در موتور جستجو و اومدن لیست نتایج، و پس از باز کردن صفحهی مورد نظر، میتونید در هر صفحه از وب با گرفتن همزمان دکمهی کنترل و کلیدF و تایپ کلمه در کادر کوچک باز شده، اون کلمه خاص رو بیابید. 👈 به این ترتیب لزومی نداره کل صفحهی باز شدهی مقابلتون رو از ابتدا تا آخر مطالعه کنید تا به مطلب مورد نظرتون دست یابید. 👌
#راهبرد_جستجو
#سایت_پژوهشی
ꞋꞌꞋ✎@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯
╰─────── ─
☄ قسمت آخر حشو و اضافه
🏝در چندین پست گفتیم حشو چیست و چرا باید در نوشته های علمی خصوصا مقالات و پایان نامه ها از آن پرهیز کرد؟
و گفته شد حشو در فارسی به "حشو ملیح" و "حشو متوسط" و "حشو قبیح" تقسیم می شود.
☄ البته حشو در میان آثار مترجمان بیشتر به چشم میخورد. گاه یک کلمه از زبان مبدأ را با دو کلمه از زبان مقصد جایگزین میکنند تا کلامشان رساتر شود. این امر از نظر سبکشناسی متن را دچار اشکال میکند.
🪴 نکتهی مهم ۱: با آن که به کاربردن حشو قبیح در متون پسندیده نیست؛ اما باید توجه داشت که در متون کلاسیک فارسی گاه به ضرورت وزن و قافیه و ایجاد تأکید در متن، کاربرد داشته است.
🪴نکتهی مهم ۲: اساس دستهبندی حشو بر سه قسم ملیح، متوسط و قبیح، بر میزان خللی است که حشو در معنا ایجاد میکند. اما باید در نظر داشت که اگر حشو به انتقال بهتر معنا یا زیباتر شدن کلام یا تأکید کمک کند؛ دیگر مازاد بر معنا نیست. بنابراین حشو به طور کلی قبیح است و اگر قبیح نبود حشو نامیده نمیشد.
🏝جهت مرور انواع حشو در زبان فارسی از نظر ساختار پست های زیر 👇 را مرور نمایید.
🏝 ۱- حشو کلمات مهمل
🏝۲- حشو حروف اضافه و ربط
🏝 ۳- حشو در خطاهای زبانی؛ آنچه که...🏝 ۴- حشو کلمات مترادف
🏝 ۴- ادامهی حشو کلمات مترادف
🏝 ۴- ادامهی حشو کلمات مترادف
🏝 ۵- حشو در کلمات عربی یا انگلیسی که به فارسی وارد شدهاند!
🏝 ۶- حشو در کلمات مختص به یک مکان، زمان، شخص یا یک موقعیت
🏝 ۷- حشو در ترکیبهای مربوط به اعضای بدن
#پژوهش
#حشو_اضافه
#درست_نویسی
#اطلاعات_پژوهش
@pajohesh_esfahan
┗━━☄🏝☄━━━┛
؛
📓 ما ملتی هستیم که انس تاریخی با کتاب داریم!
📔 رهبر انقلاب: ما به عنوان ملت ایران و به عنوان یک ملت مسلمان، ارتباطمان با کتاب، ارتباط بنیانی و عمیق و کهن است. ما امروز و دیروز با مقولهی کتاب آشنا نشدهایم. در کشور ما، بخصوص بعد از انتشار اسلام، کتابخانههای عظیم، مجموعههای علمی، مکتوبات با ارزش، یک سابقهی کهن تاریخ دارد. ما ملتی هستیم که با کتاب خیلی سابقه داریم؛ در طول قرنهای متمادی با کتاب انس داشتهایم. 👌
۹۰/۴/۲۹
📗 رهبر انقلاب: این ایامی را که نمایشگاه کتاب در تهران برگزار میشود، به نظر بنده باید 🍃 بهار کتاب 🍃 نامید.
📘 زیرا کتاب حقیقتاً مطرح میشود و گروههای زیادی از مردم - به ویژه جوانان - سراغ کتابفروشها میروند. یعنی کتابفروشها، فروشِ خوبی از این جهت دارند و کتاب هم واقعاً به دست مردم علاقهمند میرسد.
📙 البته سلیقه و توقّع من این است که ما در طول سیصد و شصت یا شصت و پنج روزِ سال، هر روز به قدر یک روزِ این نمایشگاه، فروش کتاب در کشور داشته باشیم. دل من این را میخواهد. اگر چنین هم بشود، زیاد نیست؛ چون کشور ما کشوری متمدّن و دارای تاریخ و فرهنگ است.
📔 کشور ما مثل برخی از ممالک دنیا نیست که گذشتهی پربار و تاریخ و فرهنگ نداشته باشد. لذا در کشور ما اگر مردم ده برابر آنچه هم آمار اعلام میکنند، کتاب بخوانند، خیلی زیاد نخواهد بود و دور از توقّع نیست.
۱۳۷۵/۲/۲۲
#بهار_کتاب
#اطلاعات_پژوهش
#آشنایی_با_مهارت_پژوهشگری
#آشنایی_با_ترفندهای_پژوهشی
┏━━━━•┈┈••❥📩❥━━┓
📓 @pajohesh_esfahan
┗━━━❥📩❥••┈┈•━━━┛
🔵 آشنایی اجمالی با محققان و فقهای دینی (۳)
🟡 سیده نصرت بیگم امین (۱۲۷۴ - ۱۳۶۲ش) معروف به بانو امین، فقیه، عارف و مفسر شیعی است. او آثار متعددش را با نام بانوی ایرانی منتشر کرده است.
🟠 بانو امین، نزد فقیهانی چون سید علی نجف آبادی شاگردی کرد و از محمد رضا نجفی اصفهانی، شیخ عبدالکریم حائری و دیگرانی اجازه روایت و اجتهاد دریافت کرد.
🟡 سیده نصرت امین، در مسائل اجتماعی و فرهنگی نیز حضور فعال داشت؛ او با قانون منع حجاب حکومت پهلوی به مبارزه برخاست و مدارسی را تأسیس کرد.
🟤 از بانو امین آثار زیر منتشر شدهاند:
🔹مخزَنُ العِرفان در تفسیر قرآن
🔸الاربعین الهاشمیة فی شرح جملة من الاحادیث الواردة فی العلوم الدینیة
🔹مخزن اللئالی در فضیلت مولی الموالی حضرت علی بن ابی طالب (علیهالسلام)
🔸سیر و سلوک در روش اولیاء طریق سیر سعداء
🔹معاد یا آخرین سیر بشر
🔸روش خوشبختی و توصیه به خواهران ایمانی
🔹اخلاق و راه سعادت
🔸النفحات الرحمانیه فی الواردات القلبیة
و ...
🟡 آرامگاه بانو امین در تخت فولاد اصفهان همچون زنی است که حجاب بر سر دارد و نماد یک زن مسلمان ایرانی است.👌
🟠 می توانید با تور مجازی ♡تکیه امین♡ مزار این بانوی بزرگوار *محقق و پژوهشگر بی نظیر* را زیارت نمایید. 👇
🌐 http://takhtefoulad.ir/TakhteFoolad/Tour/amin/Maghbareh%20Banoo%20Amin/_html5/Maghbareh%20Banoo%20Amin.html
#شخصیت_شناسی
#فرزند_ایران
#بانو_امین
#پژوهش
@pajohesh_esfahan
┗━━🖇🍃━━━━┛
#نکات_کاربردی_پژوهش
🔹 شاید شنیده باشید که می گن 👈 هر پژوهشی یه تبار یا گسترهی مطالعاتی داره!
می دونین یعنی چی؟!🙄
🔹 یعنی ... هر دانشی منبع اطلاعاتی خودش و به تبع، روش تحقيق خاص خودش رو داره؛ بدین معنا که هر مجهولی باید از منبع و روش خاص خودش به معلوم تبدیل بشه. بر همین اساس 👈 لازمه که یک محقق و پژوهشگر، گستره و نوع دانش مورد مطالعهی خودش رو مشخص کنه...
💯 چرا؟! چون 👈 یک موضوع می تونه در علوم مختلف به عنوان مسالهی تحقیقی مطرح بشه. 🧐
🔹 اجازه بدید یه مثال بزنم؛ ما می خواهیم یک پژوهش در باب معنای اصطلاحی یا لغوی واژه کودک انجام بدیم. خوب...
🔹 این موضوع میتونه در حوزههای مختلفی مثل روانشناسی، فقه، حقوق یا تعلیم و تربیت مورد کنکاش قرار بگیره و هر یک از این رشتهها هم دیدگاه متفاوتی در مورد واژه و اصطلاح «کودک» دارند 👈 بنابراین، محقق باید بدونه که در کدوم حوزه قصد داره که دربارهٔ این واژه تحقیق کنه! 🙃
🔹 اگه یه محقق بخشی از تعریف رو از حقوق، بخشی رو از فقه و بخشی دیگه رو از روانشناسی بگیره، این تحقیق به نتیجه خوبی نخواهد رسید.🤔
💯 با این حساب ... برای تحقیق در مورد هر مسئله ای، لازم هست که ابتدا دانش مورد نظر مشخص بشه و بعد در همون حوزه از دانش، به بررسی و تحقیق پرداخته بشه 👈 لذا هر تحقیق، در ذیل یک بستر علمی محَقَّق می شه که باید با دقت توسط محَقِق روشن بشه.
#اطلاعات_پژوهش
#مسئله_تحقیق
#مسئله_یابی
⍣╭────➺☆
@pajohesh_esfahan
╰──────────
🧩 نکات کاربردی و پیشرفتهی ورد
🎨 ایجاد دو نوع شماره گذاری در ورد:
🧩 اگر در یک فایل مثل پایان نامه، بخواهیم دو بخش جدا داشته باشیم که بخش اول با اعداد و بخش دوم با حروف ابجد باشند چه کنیم!؟👇👇
🎨 به همه صفحات خود شماره های مربوط به بخش اول را بزنید. (مثلا عدد بزنید). بعد به آخرین خط بخش اول بروید و آنجا کلیک کنید. بعد به تب Page Layout رفته، روی دکمه Breaks کلیک کنید و گزینه Next Page را بزنید. با این کار بخش دوم کاملا از بخش اول جدا می شود و شماره گذاری انجام شده (مثلاً عددی) فقط برای بخش اول اختصاص می یابد و وارد بخش دوم (مثلا حروف ابجدی) نمی شود.
🧩حالا وارد یکی از صفحات بخش دوم شده و بعد، فرمت شماره گذاری صفحه را به فرمتی که می خواهید، تغییر دهید. مثلاً فرمت شماره گذاری ابجد را انتخاب کنید. سپس، اقدام به شماره گذاری با استفاده از تب Insert گزینه Page Number کنید. سپس، تصمیم بگیرید که برای بخش دوم، شماره گذاری در بالای صفحه یا پایین صفحه درج شود.
🎨 به همین سادگی 👏
#ورد
#تایپ_تحقیق
#آشنایی_با_ترفندهای_پژوهشی
╭─┅═✧✿🎨✿✧═┅─╮ 🧩@pajohesh_esfahan
╰─┅═✧✿🎨✿✧═┅─╯
اینبار تصمیم دارم یه نرم افزار بسیار ساده و کاربردی رو خدمت تون معرفی کنم 👈 نرم افزار نویسیار قرآن کریم.
📜 با این نرم افزار می تونید هر یک از آیه ها، ترجمه ها و یا آدرس اون ها رو در نرم افزارهایی مثل word ،notepad ،photoshop و ... درج کنید، بدون اینکه نگران بهم ریختگی متن آیات باشید. 👌
🖊 برای آشنایی با مراحل استفاده از این نرم افزار و دانلود رایگان اون می تونید 👈 اینجا 👉 رو کلیک کنید.
#سایت_پژوهشی #نرم_افزار
📜 انتشار پست فقط با آدرس کانال
@pajohesh_esfahan
┗━━🖊📜━━━━┛
🌕 حضرت امیرالمومنین على عليه السلام در سخن زیبایی می فرمایند:
💫 عَوِّدْ اُذُنـَكَ حُسْنَ الاِْسْتِماعِ وَ لا تُصغِ اِلى ما لا يَزيدُ فى صَلاحِكَ استِماعُهُ فَاِنَّ ذلِكَ يُصدِئُ الْقُلوبَ وَ يوجِبُ الْمَذامَّ.
💫 گوشِ خودت رو به خوب گوش دادن، عادت بده و به آنچه كه به صلاح و خیر تو اضافه نمیکنه گوش نده! زيرا اين كار، دل و قلبت رو زنگار مى زنه و موجب سرزنش و نکوهش (خودت و دیگران) مى شه.
غررالحكم، ج۴، ص۳۲۹
☄حال یک سوال!؟
💫 به نظر شما آیا در این روایت منظور حضرت امیر علیه السلام، خوب گوش دادن به حرف دیگران هست یا گوش به حرف خوب دادن!؟
💫 شرح این حدیث گرانبها رو از 👈 اینجا ببینید.
🌕 در ضمن سایت حدیث نت سایت بسیار خوبی برای کارهای پژوهشی شما بزرگواران هست.
#پژوهش
#حدیث_گرافی
#سایت_پژوهشی
#فلسفه_پژوهشگری
╭┅───🌕────┅╮
💫@pajohesh_esfahan
╰┅─────🌕──┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛
🏆۲۵ اردیبهشت ماه، روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، بزرگترین حماسهسرای ایران و سراینده شاهنامه و روز بزرگداشت ♡زبان فارسی♡ است.
🥋 حکیم ابوالقاسم حسن پور علی توسی (طوسی) نامور به فردوسی (نزدیک به سال ۳۱۹ تا ۳۹۷ هجری خورشیدی) در دامنه توس خراسان دیده به جهان گشود و همانجا درگذشت و به خاک سپرده شد.
🎭 ابوالقاسم فردوسی طوسی سرایندهی اثر فاخر «شاهنامه» است. شاهنامه؛ حماسهی ملی ایران را در قالب شعر بیان کرده است.
🏆 این سخنسرا، در مقام بزرگترین سرایندهی پارسیگو، شهرت جهانی دارد و کتاب شاهنامهی او در میان مردم ایران و جهان بسیار محبوب است.
🥋زندگینامه ابوالقاسم فردوسی و کتاب های صوتی داستانهای شاهنامه را از 👈 اینجا 👉 دریافت نمایید.
#پیشنهاد_مشاهده_کلیپ
#ابوالقاسم_فردوسی
#شخصیت_شناسی
#فرزند_ایران
#پژوهش
┏━━━━━🖇🎗━┓
🏆@pajohesh_esfahan
┗━━🎗🖇━━━━┛
💯 و امروز هم معرفی یک سایت علمی و کاربردی دیگه:
💢سامانه دانلود مقاله، کتاب و پایان نامه خارجی ایران پیپر ⬇️
🅿️ https://iranpaper.ir
💯ایران پیپر بزرگترین سایت دانلود مقاله در کشور، اینک در آستانه ی چهارمین سال فعالیت، به جامعترین سامانه تأمین منابع علمی خارجی در ایران تبدیل شده.
💢سایت مقالات علمی ایران پیپر، امکان دانلود رایگان مقاله از ساینس دایرکت، اشپرینگر، تیلور اند فرانسیس و IEEE رو فراهم میکنه.
💯دانلود مقاله ISI از این 4 پایگاه بهصورت کاملاً رایگان و بدون هیچ محدودیتی هست.
💢سامانه دانلود رایگان مقاله ایران پیپر، با برقراری دسترسی آنلاین به بیش از 500 سایت مقالات علمی، به کاملترین سایت دانلود مقالات انگلیسی تبدیل شده.
🚫در ایران پیپر امکان دانلود مقاله فارسی فراهم نیست ولی دانلود مقاله علمی پژوهشی و مقاله انگلیسی در ایران پیپر ممکن هست.
💯دانلود pdf کتب انگلیسی یکی دیگه از خدمات بینظیر سایت مقالات علمی ایران پیپر هست.
💢 ایران پیپر با جمعآوری بیش از 1.6 میلیون کتاب انگلیسی رایگان، به بزرگترین مرجع دانلود رایگان کتاب تبدیل شده.
💯در ایران پیپر علاوه بر دانلود رایگان کتاب، بیش از 4.3 میلیون کتاب خارجی نیز برای خرید قرار دادهشده.
💢 دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا از تمام دانشگاههای جهان نیز در ایران پیپر مهیا شده.
🔞 وقت کردید حتما سری به این سایت بزنید حتی اگه به دردتون نخوره! بالاخره دنیا دیده، بهتر از دنیا ندیدهست! مگه نه!؟؟ 😅
#پژوهش
#راهبرد_جستجو
#سایت_پژوهشی
╭••*─── 💢🚫💢───*••
╰┈➤ @pajohesh_esfahan
🔳چگونه #غلط_ننویسیم
▪️اگر هشتگ #درست_نویسی را در 👈 کانال مهارت پژوهشگری سرچ بفرمایید، خواهید دید که تا اکنون حدود ۶۰ پست راجع به درست نویسی تهیه و در اختیار شما بزرگواران قرار داده شده است.
▫️امروز به مناسبت بزرگداشت روز زبان فارسی می خواهیم کمی از #غلط_ننویسیم صحبت کنیم!
▪️باور داشته باشیم یا نه؛ درستنویسی و نداشتن غلط املایی یکی از نشانههای باسوادی محسوب میشود. 👌
▫️ هر چقدر که تحصیلات آکادمیک داشته باشیم یا اهل مطالعه باشیم و با خواندن و نوشتن عجین، در صورتی که در نوشتههایمان غلطی املایی مشهود باشد، در نگاه خواننده فردی کمسواد و یا در خوشبینانهترین حالت انسانی بیدقت 🤨 شناخته خواهیم شد؛ پس بهتر این است که #غلط_ننویسیم .
▪️درست است که مقصود اصلی نوشتار از توجه به جزء به جزء کلمات مهمتر است؛ اما این نمیتواند توجیه مناسبی برای غلطنویسی ما باشد. 🧐
🔳 به یاد داشته باشیم که غلطنویسی گاهی حتی میتواند موجب عدم دریافت کافی هدف ما از متن شود.
▫️در ضمن شایسته نیست که نوشتار صحیح را فقط ویژه ادبیان و متخصصین حوزه ادبیات بدانیم و با بیان این دلیل، اشتباهات و کمدقتی خود را نادیده بگیریم. 😖
▪️این بیدقتی ممکن است گاهی منجر به از دست دادن (و مهارت در آن موجب به دست آوردن) موقعیتهای شغلی و حرفهای شود؛ پس لازم است به عنوان یک مهارت به آن بنگریم و آگاهی لازم را در این مورد کسب کنیم. 😴
🔘 برای ادامه ی مسیر با ما باشید.
#پژوهش
#غلط_ننویسیم
#درست_نویسی
#اطلاعات_پژوهش
┏━━━━▫️☑️▪️━┓
@pajohesh_esfahan
┗━━▪️☑️▫️━━━┛
✦؛﷽✦
◼️ دانلود رایگان همراه با مطالعهی آسان بیش از ۱۰۰ کتاب با موضوع امام جعفر صادق (علیه السلام) از سایت زیر:👇
🌐 https://b2n.ir/h09478
◻️جهت مطالعه کتاب ☆پیشوای صادق☆ نوشته حضرت آیتالله خامنهای مد ظله العالی نیز می توانید از این 👈 پست 👉 بازدید نمایید.
#معرفی_کتاب
#منبع_شناسی
#پیشنهاد_مطالعه
┅┅═❅❅▪️▫️❅❅═┅┅
▪️@pajohesh_esfahan
┅┅═❅❅▫️▪️❅❅═┅┅
🎈اگر در پست های کانال مهارت پژوهشگری هشتگ #طرح_تحقیق رو سرچ بفرمایید متوجه خواهید شد که در حدود صد پست به صورت کامل، چگونگی نگارش طرح تحقیق یا همان پروپوزال آموزش داده شده. 👌
🦠 یکی از الزامات طرح تحقیق یا همان پروپوزال، پیشینه تحقیق هست و قطعا پیشینه نویسی هم مهارت خودش رو می طلبه که ما در چهارده پست با هشتگ #پیشینه_تحقیق اون رو به صورت کامل توضیح داده ایم.
🎈 این پست ها رو در زیر با هم یه مرور کوتاه می کنیم و در صورت احتیاج و برای دیدن توضیحات بیشتر روی اونها کلیک بفرمایید: 👇
🦠در ابتدا گفتیم ⬅️ پیشینه تحقیق به معنی بررسی تحقیقات قبلی ذیل موضوع، سؤال و مسئله پژوهش است.
🎈 و تاکید کردیم ⬅️ ما دو هدف اصلی و چند هدف جزئی برای بیان پیشینه تحقیق داریم.
🦠 البته هر چند ⬅️ در پیشینه ی تحقیق به منابع استناد می شود؛ ولی عنوان منابع، عنوان تحقیق قبلی و نام محقق مثل فهرست منابع، در پیشینه ذكر نمی شود!
🎈 فراموش نکنید ⬅️ اگر دو تحقیق موضوع شان یکی بود تحقیق، تکراری تلقی نمی شود و تفاوت در روش گردآوری یا پردازش اطلاعات می تواند تحقيق متفاوتی را ارائه دهد!
🦠 در ضمن ⬅️ ما دو نوع پیشینه داریم: پیشینه عام و پیشینه خاص
🎈 ما گفتیم که ⬅️ حجم پیشینه چقدر هست و محقق به چه تعداد از منابع و تحقیقات قبلی می تواند مراجعه کند؟
🦠 و البته باید ⬅️ دقت شود که: حجم تدوین در پیشینه تابع دو عامل هست یکی نوع تحقیق و دیگر قالب گزارش تحقیقی
🎈 هر چند ما باید دو نوع پیشینه رو ذکر کنیم ولی ⬅️ برای ذکر پیشینه ی عام و خاص، عنوان جدا نمی آید و حواسمان باشد در نگارش پیشینه، جمله بندی ها؛ در قالب جملات اخباری است!
🦠حال باید دید ⬅️ پیشینه چگونه تنظیم و با چه جملاتی نوشته شود!؟ که در این پست نمونه ای آمده!
🎈 بزرگواران دقت کنید هر چند ⬅️ هدف از بیان پیشینه، علاوه بر گزارش تحقیقات قبلی، بیان تفاوتها و امتیازات تحقیق پیش رو است؛ ولی مهم اینست که این تفاوت علمی باشد.
🦠 و صد البته ⬅️ هر چقدر مطالعه و دانش قبلی راجع به موضوعمان بیشتر باشد، وسعت نگاه و تسلط بیشتری جهت اقدام به کار تحقیقی خواهیم داشت.
🎈 نکته ی مهم دیگه اینکه ⬅️ دقت شود یافته های پژوهشگران در پیشینه تحقیق به شکل شماره گذاری شده یا لیست وار ارائه نمی شود؛ بلکه به شکل متن توصیفی با ماهیت خبری ارائه می شود.
🦠 پس متوجه شدیم که ⬅️ در بخش اول پیشینه بیان می کنیم که در مورد موضوعمان چه کارهایی انجام شده و در بخش دوم بیان می کنیم که چه کاری را دیگران انجام نداده اند و ما قصد انجام آن را داریم.
🎈 عذر خواهی می کنم کمی طولانی شد🤦♂️ ولی چاره ای نبود، چون باید حق مطلب ادا می شد. ☺️
#پژوهش
#طرح_تحقیق
#پیشینه_تحقیق
#سازماندهی_تحقیق
┏━━━━━━━🎈🍃━┓
🦠 @pajohesh_esfahan
┗━━🎈🍃━━━━━━┛