🔰 چند روش ساده برای افزایش تعداد ارجاعات مقاله
🔻آیا میخواهید که دیگران در مقالات و پژوهشهایشان از مقاله شما مطلب نقل کنند و به شما ارجاع دهند؟ روشهای زیر را بخوانید 👇👇👇
1️⃣ اگر مقاله فعلیتان با مقالههای قبلیتان در ارتباط است، در اثر فعلی به آثار قبلیتان ارجاع دهید. با وجود این، برای افزایش تعداد ارجاعات، لازم نیست به تکتک مقالههای گذشته خود ارجاع دهید.
2️⃣ واژههای کلیدی را با دقت انتخاب کنید. واژههایی را انتخاب کنید که سایر پژوهشگران حوزه مورد نظر در جستجویشان هستند؛ به این ترتیب، مقالهتان در جستجوهای پایگاه داده ظاهر میشود.
3️⃣ واژهها و اصطلاحات کلیدی را در عنوان مقاله و به دفعات در بخش چکیده استفاده کنید. تکرار واژههای کلیدی احتمال صعود مقاله به صدر فهرست موتورهای جستجو را افزایش میدهد و احتمال دیده شدن آن افزایش مییابد.
4️⃣ املای نام و نام خانوادگی شما باید در تمام مقالههایتان یکدست باشد. استفاده از اسم مشابه در تمام مقالههایتان سبب میشود پیدا کردن آثار منتشرشدهتان برای سایر پژوهشگران آسان شود.
5️⃣ مطمئن شوید که اطلاعاتتان صحیحاند. کنترل کنید که نام و وابستههای آن یا همان افیلییشنها درمقاله درست وارد شدهاند و مطمئن شوید که اطلاعات مقاله را به طور صحیح در پایگاههای داده وارد کردهاید.
*┄┄┄┅═✧❁❁✧═┅┄┄┄*
🔎کانال علمی مهارتهای پژوهشی پژوهشیار
https://eitaa.com/joinchat/4176085290C7e1572999a
*┄┄┄┅═✧❁❁✧═┅┄┄┄*
🗣دو ملاک مهم برای انتخاب روش تحقیق
📕اول عنوان پژوهش: عنوانی که برای پژوهش کارمان انتخاب می کنیم ممکن است ماهیت کمی، کیفی و یا ترکیبی داشته باشد، لذا باتوجه به ماهیت عنوان پژوهش، دست به انتخاب روش تحقیق کمی، کیفی و یا ترکیبی می زنیم
📘دوم: اهدافی که در نهایت از انجام پژوهش مان در ذهن خود متصور می شویم. قبل از انجام کار در ذهن مان تصور می کنیم که در آخر کار قرار است چه اتفاقی بیافتد و قرار است به چه نتایجی برسیم؟ و اینکه چگونه به این نتایج برسیم که برای کارمان مناسب باشد؟ آیا استفاده از روش های کمی ما را بهتر و علمی تر به نتایج پژوهش مان خواهد رساند یا استفاده از روش های تحقیق کیفی و یا ترکیبی.
*┄┄┄┅═✧❁❁✧═┅┄┄┄*
🔎کانال علمی مهارتهای پژوهشی پژوهشیار
https://eitaa.com/joinchat/4176085290C7e1572999a
*┄┄┄┅═✧❁❁✧═┅┄┄┄*
پژوهشیار پلاس
🗣دو ملاک مهم برای انتخاب روش تحقیق 📕اول عنوان پژوهش: عنوانی که برای پژوهش کارمان انتخاب می کنیم ممک
سلام
روزتان بخیر 🌱
✨انتخاب روش صحیح برای پژوهش، لازم و ضروریه...
✨ممکنه یک موضوع، به روش کمی به نتیجه بهتری برسه و موضوع دیگر به روش کیفی... .
🔻دوستان زیادی برای #انتخاب_موضوع پیام دادهاند.
✅این عزیزان میتوانند از لیستهایی که در کانال منتشر کردهایم استفاده کنند.
این موضوعات را کمی جزئیتر کنید یا کمی تغییر دهید، یک موضوع عالی و قابل تصویب به دست میاد🙏👌
هشتگ زیر را لمس کنید👇
#لیست_موضوعات
✨بعد از اینکه یک موضوع را از این لیستها انتخاب کردید، اگه نتونستید تغییرات لازم را در اون موضوع ایحاد کنید تا تکراری نباشد، پیام بدید تا به صورت رایگان کمکتون کنیم👇
@pajoohesh1401
گروه پرسش و پاسخ پژوهشی (هر سوالی داری بپرس) 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1661141884C7980723f9e
🔴 در نگارش پایان نامه به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
*┄┄┄┅═✧❁❁✧═┅┄┄┄*
🔎کانال علمی مهارتهای پژوهشی پژوهشیار
https://eitaa.com/joinchat/4176085290C7e1572999a
*┄┄┄┅═✧❁❁✧═┅┄┄┄*
پژوهشیار پلاس
.
🌷حدیثی که سبب شد آیتالله شیخ جعفر سبحانی تبریزی (حفظه الله) از جوانی، دست به قلم شوند!
قالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : اَلْمُؤْمِنُ إِذَا مَاتَ وَ تَرَكَ وَرَقَةً وَاحِدَةً عَلَيْهَا عِلْمٌ ، تَكُونُ تِلْكَ اَلْوَرَقَةُ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ سِتْراً فِيمَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اَلنَّارِ ، وَ أَعْطَاهُ اَللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى بِكُلِّ حَرْفٍ مَكْتُوبٍ عَلَيْهَا مَدِينَةً أَوْسَعَ مِنَ اَلدُّنْيَا سَبْعَ مَرَّاتٍ.
ترجمه: اگر مؤمن از دنیا برود و یک ورقه از خودش باقی بگذارد که بر آن #علمی نوشته شده باشد، روز قیامت این ورقه بین او و آتش حائل میشود، و نه تنها مانع از آتش است، بلکه خداوند تبارک و تعالی در عوض هر حرفی که بر آن ورقه نوشته است، شهری وسیعتر از دنیا به اندازه هفت برابر به او اعطا میفرماید!
📗 الأمالی، جزء ۱ ، صفحه ۳۷
بنده در دوران جوانی این حدیث را مشاهده کردم و سبب شد که قلم به دست گرفته و آثاری را از خود به جای بگذارم.
📚 برگرفته از سخنان آیتالله سبحانی در درس خارج اصول. نقل از افق حوزه، چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴
*┄┄┄┅═✧❁❁✧═┅┄┄┄*
🔎کانال علمی مهارتهای پژوهشی پژوهشیار
https://eitaa.com/joinchat/4176085290C7e1572999a
*┄┄┄┅═✧❁❁✧═┅┄┄┄*