🔶به گزارش خانم صالحی معاون پژوهش مدرسه علمیه ثامن الحجج علیها، نشست پژوهشی باعنوان " نقش بانوان کتابخوان در تعالی فرهنگ مطالعه در جامعه "با حضور خانم علیاری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد. 🔹خانم لیلا علیاری در این نشست گفت: در هر دورانی بانوان یکی از اساسیترین نقشها در جامعه بهویژه در حوزه فرهنگسازی را ایفا میکردند.
🔹وی با تاکید بر نقش مطالعه در رشد و تعالی افراد افزود: ارتقا سطح آگاهی زنان و ترويج فرهنگ مطالعه در بين آنان به منظور توسعه اين فرهنگ در جامعه ضروری است.
🔹استاد حوزه علمیه تصریح کرد: ارتقا سطح بينش، آگاهی و دانش آحاد جامعه جز با تبيين جايگاه فرهنگ كتابخوانی ميسر نيست زيرا كتاب مهمترين عامل انتقال فرهنگ و زمينه ساز رشد فكری است.
🔹 خانم علیاری اظهار داشت: لزوم ارتقا فرهنگ مطالعه و كتابخوانی به عنوان يكی از شاخصه های رشد فرهنگی و توسعه در هر جامعه واقعيتی انكارناپذير است كه تحقق آن نيازمند تلاش همه نهادها از خانواده تا مدرسه و ارگانهای ذي مدخل فرهنگی می باشد.
🔹وی تاکید کرد: در اين ميان زنان به عنوان نيمی از جمعيت فعال جامعه نقشی بی بديل در توسعه فرهنگی دارند كه با افزايش سطح آگاهی و مشاركت خود می توانند حركت در مسير نهادينه كردن فرهنگ مطالعه و كتابخوانی را شتاب بخشيده و آن را هموارتر نمايند.
#نشست_پژوهشی
#هفته_کتاب_۱۴۰۳
#مدرسه_علمیه_ثامنالحجج_شهرستان_پارس_آباد
@pajouhesh12
🔻کتاب خوب تعالی بخش اندیشه بشریت است.
💢استاد مدرسه علمیه ثامن الحجج (علیهالسلام) پارس آباد با اشاره به جایگاه کتاب در دین مبین اسلام گفت: مطالعه کتاب باعث تقویت فکر و اندیشه انسان شده و زمینه رشد و تعالی جامعه را فراهم می کند.
🔶به گزارش خانم صالحی معاون پژوهش مدرسه علمیه ثامن الحجج علیه السلام پارس آباد، خانم مهناز لطفی در نشست پژوهشی "کتاب، تعالی اندیشه ، جامعه دینی " گفت: کتاب، یکی از ابزارهای تفکر، رشد و تعالی انسانی است.
🔹وی با اشاره به آیات قرآن در رابطه با مطالعه و کتابخوانی افزود: مطالعه، دروازه فکر و اندیشه است و فکر و اندیشه نیز حیات قلب و کلید درهای حکمت محسوب می شود، به همین دلیل در قرآن به قلم و کتاب اشاره شده که نشان از اهمیت آن ها در بین جامعه انسانی دارد.
🔹لطفی اظهارداشت: بدون شک کتاب و فرهنگ مکتوب یکی از میراثهای ماندگار و ارزشمند انتقال و نشر گنجینههای مختلف فرهنگی، تاریخی و اجتماعی است که استفاده از این سرمایه گرانقدر و ترویج فرهنگ کتابخوانی در توسعه و رشد جامعه دینی و ارتقای فرهنگ عمومی ضروری است.
🔹 خانم لطفی ضمن بیان علل کاهش سرانه مطالعه در جامعه کنونی گفت: یکی از مشکلات و کاستیهای جامعه ما گریز از کتاب و پایین بودن سطح فرهنگ مطالعه است. این نقیصه، ریشهها و علتهای مختلفی میتواند داشته باشد که شاید در راس آنها «عدم احساس ضرورت» است
🔹استاد حوزه علمیه در ادامه تاکید کرد: بیشک گسترش کتابخوانی به عنوان ضرورتی اجتنابناپذیر، تنها زمانی به فرهنگی عمومی تبدیل میشود که جامعه آنرا نیازی پایانناپذیر و وسیلهای برای رشد و پویایی شخصیت خود بداند و مطالعه، در کنار سایر کارهای روزانه، در زندگی مردم وارد شود و اینگونه نباشد که کتاب، به افراد خاصی از جامعه اختصاص داشته باشد، بلکه همگان تکامل و پیشرفت را در انس با کتاب بدانند.
#نشست_پژوهشی
#هفته_کتاب_۱۴۰۳
#مدرسه_علمیه_ثامن_الحجج_علیه_السلام_شهرستان_پارس
@pajouhesh12 👇👇
⭕️سیر مطالعاتی " آموزه اقتدار و مقاومت "
🔶خانم صالحی معاون پژوهش ، از برگزاری سیر مطالعاتی با دانش آموختگان این مدرسه با محوریت " آموزه اقتدار و مقاومت در کلام رهبری " در بین طلاب خبر داد.
🔹خانم صالحی با اشاره به هدف از برگزاری این برنامه گفت : برای تقویت پشیتوانه های علمی و مهارت های آموزشی و پژوهشی، سیر مطالعاتی منظم و مدون ضروری است.
🔹خانم صالحی اظهار داشت: یکی از ابزارهای مهم برای رشد معرفتی طلاب، بهرهمندی از «سیر مطالعاتی» است. اُنس با کتاب زمینهساز راه یافتن به افق اندیشه یک اندیشمند و دستیابی به سرمایه معرفتی اوست.
🔹معاون پژوهش مدرسه علمیه ثامن الحجج علیه السلام تاکید کرد: ارتقای معرفتی طلاب عنصری اساسی در هویتیابی، نقشآفرینی اجتماعی و ایفای رسالت اجتماعی ایشان است؛ پس باید اهتمام ویژهای نسبت به آن داشت تا همواره متناسب با نیازهای عصر و زمانه ارتقاء یابد.
🔹صالحی با تاکید بر اینکه، این سیر مطالعاتی، مسیری است برای آشنا نمودن طلاب با اندیشههای رهبر معظم انقلاب با عنوان « آموزه های اقتدار و مقاومت » افزود: طلاب باید بر خود واجب و لازم بدانند که با مجاهدت های علمی و مطالعاتی، خود را برای پاسخ به نیاز ها و ضرورت های جامعه توانمند کنند .
#فعالیت_پژوهشی
#برنامه_فصلی
#هفته_کتاب_وکتابخوانی_1403 #مدرسه_علمیه_ثامن_الحجج_علیه_السلام_پارس_آباد
@pajouhesh12 👇👇
تبيين_منطق_مقاومت.pdf
1.77M
کتابی مناسب از استاد راجی در جهاد تبیین مقاومت
🔶معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) اردبیل به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی از برگزاری مسابقه «ساخت کلیپ ۲دقیقه ای» با موضوع «کتاب، کتابخانه و مدرسه علمیه الزهراء(س)»ویژ طلاب سطح دو و سه این مرکز آموزشی خبر داد.
🔹وی افزود: این مسابقه با هدف تشویق طلاب به مطالعه در کتابخانه و همچنین جهت ورود به فعالیت در عرصه فضای مجازی طراحی شده است.
#فعالیت_پژوهشی
#هفته_کتاب_1403
#مسابقه_علمی
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهراء_اردبیل
@pajouhesh12
🔶انتشار کتاب طلبه مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) اردبیل
🔹معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) اردبیل از چاپ و انتشار کتاب خانم سیده خورشید موسوی از طلاب این مرکز آموزشی با عنوان «مقایسه نفقه در ایران و ترکیه» توسط انتشارات سنجش و دانش خبر داد.
🔹معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهراء اظهار کرد: کتاب منتشر شده به بررسی مباحث مرتبط به نفقه زوجه بر اساس حقوق ایران و ترکیه پرداخته است.
🔹وی گفت: این کتاب در 104 صفحه تألیف شده و شامل سه فصل است :
فصل اول: کلیات تحقیق(مبانی و مفاهیم و سیر تاریخی)
فصل دوم: حدود و شرایط نفقه زوجه و زمان استحقاق آن در ایران
فصل سوم: نفقه در حقوق ترکیه
#فعالیت_پژوهشی
#انتشار_کتاب
#هفته_کتاب_1403
#طلبه_پژوهشگر
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهراء_اردبیل
@pajouhesh12
🔻مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل
⭕️ کتاب یکی از ابزار مهم انتقال اطلاعات به نسل جدید در کنار پیچیدگی علم و فناوری است.
🔶به گزارش خانم حکیمه نوری معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهرا سلام الله علیها اردبیل، خانم پروانه رضا قلیزاده در نشست علمی با تأکید بر ضرورت مطالعه برای والدین اظهار کرد: کتاب یکی از ابزار مهم انتقال اطلاعات به نسل جدید در کنار پیچیدگی علم و فناوری است.
🔹به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم پروانه رضا قلیزاده در نشست علمی با عنوان «کتاب، خانواده فاطمی، روایت نصر» در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(علیها السلام) اردبیل گفت: نیاز، اصلی ترین وسیله انگیزشی انسان برای حرکت به سمت آینده است و نیاز اصلی مردم در حال حاضر دانستن است.
🔹وی با اشاره به وجود اطلاعات بالا در نسل جدید بیان داشت: پیچیدگی های علمی و فناوری و استفاده از ابزار تکنولوژی نسل امروز را از نظر فکری با والدین متفاوت ساخته است به طوری که سطح اطلاعات آنها از والدین بیشتر و گاهی غیر قابل مقایسه است.
🔹مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل با اشاره به نیاز والدین گفت: مادران امروز نیاز به مطالعه دارند چرا که از یک سو الگو خوبی برای فرزندان در زمینه مطالعه هستند از سوی دیگر چنانچه مسیری که برای آینده فرزندان مشخص می شود بر مبنای کتاب باشد به نتیجه خواهد رسید.
🔹خانم رضا قلیزاده تصریح کرد: خانواده های امروزی به جسم فرزند می رسند ولی برای تربیت روح او برنامه ای ندارند اولویت دادن به خرید کتاب و فرهنگ سازی برای مطالعه کتاب یکی از راههای تغذیه روحی فرزندان است.
🔹وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تحولاتی که در جهان اسلام و در جبهه مقاومت اتفاق می افتد گفت: نسل جدید ما باید در کنار استفاده از تکنولوژی های جدید، واقعیت مربوط به جهان اسلام را بدانند و این خانواده ها هستند که می توانند با مطالعه منابع علمی، اطلاعات درست را در اختیار آنها قرار دهند.
🔹وی افزود واقعیت این است که در رابطه با جبهه مقاومت و و آن چه که در منطقه اتفاق می افتد مطالب درستی در فضای مجازی وجود ندارد؛ لذا تبیین درست مطالب و واقعیت های و مباحث مربوط به منطقه باید بر اساس منابع مکتوب و کتابخانه ای باشد.
🔹مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل در پایان با اشاره به الگو بودن مقام معظم رهبری در مطالعه بیان کرد: مطالعه و کتابخوانی از دغدغه های مقام معظم رهبری است ایشان مطالعه در همه زمینه ها را برای مردم جامعه ایران ضروری می دانند و خودشان کتابخوان حرفه ای در ادبیات کشورهای مختلف هستند.
#نشست_علمی_پژوهشی
#هفته_کتاب_1403
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهراء_اردبیل
@pajouhesh12 👇👇
🔶تجلیل از اساتید و طلاب دارای تألیف کتاب در مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) اردبیل با حضور خانم پروانه رضا قلیزاده مدیر کل کتابخانه های عمومی اردبیل به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
#فعالیت_پژوهشی
#تجلیل_از_مولفین
#هفته_کتاب_1403
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهراء_اردبیل
@pajouhesh12
🇮🇷 ویژه نامه هفته بسیج✌️
🔻شامل:
📑مقالات
📚کتابخانه
🎞چند رسانه ای
👈صفحه ویژه نامه
مرکز_آموزش_های_غیرحضوری
#حوزه_های_علمیه_خواهران
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چطور وقتهایمان را مدیریت کنیم تا بتوانیم مثل آدمهای کتابخوان حرفهای، روزی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ صفحه کتاب بخوانیم؟
📚 اگر فکر میکنید شغل و درس و فرزند داشتن مانع مطالعه است، این پست یک راهکار ویژه برای شما دارد.
#ناشر_تخصصی_زن_و_خانواده
#مرکز_نشر_هاجر
@hajarpub_ir
وبسایت
https://hajarpub.ir📚📚
@pajouhesh12
🔶به گزارش حلیمه موسوی معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهرستان گرمی؛ به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، کارگاه مهارت های مطالعه با ارائه ی خانم علیزاده کتابدار مدرسه و شرکت اعضای فعال کانون و انجمن پژوهشی برگزار شد.
🔹خانم علیزاده در ابتدا ضمن تبریک هفته کتاب، موفقیت در هر کاری علی الخصوص مطالعه را، نیازمند به برنامه ریزی و مدیریت زمان دانست و گفت: مطالعه، نیازمند مقدماتی است که رعایت این مقدمات در یادگیری می تواند موثر باشد.
🔹 وی افزود: برای مطالعه با کیفیت باید یک مکانی انتخاب شود که آن مکان تغییر نکرده و از عوامل حواس پرتی مثل تلفن همراه، کتاب غیر درسی و... در محیط مطالعه باید پرهیز شود.
🔹کتابدار مدرسه یکی از روش های مطالعه را پیش خوانی و پس خوانی معرفی کرد و گفت: طلاب حوزه های علمیه باید قبل از حضور در کلاس، پیش مطالعه کرده تا آمادگی ذهنی برای مباحث درسی داشته باشند.
🔹وی در ادامه اظهار داشت: یکی دیگر از روشهای صحیح مطالعه، به منظور تثبیت مطالب در ذهن طلاب این است که همواره خود را در معرض پرسش و پاسخ قرار داده و در هنگام مطالعه هر مطلب، کلمات کلیدی را نشان دار کنند تا مرور و جمع بندی راحت تری داشته باشند.
🔹استاد مدرسه مرور و تکرار مطالب را یکی دیگر از مهارت های مطالعه معرفی کرد و بیان داشت: به منظور انتقال مطالب از حافظه کوتاه مدت به بلند مدت لازم است تا طلاب، مفاهیم را به طور مداوم مرور و تمرین کنند.
🔹وی در پایان فاصله مناسب چشم با کتاب، نوع قلم یا خودکار، استراحت متناوبی چشم ها، وضعیت نشستن و تنفس هنگام مطالعه و ... را از موارد بهداشت مطالعه دانست و خاطر نشان کرد: طلاب محترم با رعایت موارد ذکر شده میتوانند مطالعه با کیفیتی داشته و به موفقیت بیشتری دست یابند.
#کارگاه_مهارت_های_مطالعه
#هفته_کتاب_۱۴۰۳
#برنامه_فصلی
#کانون_پژوهشی
#انجمن_پژوهشی
#مدرسه_تخصصی_حضرت_ولی_عصر_عج_گرمی
@pajouhesh12👇👇
🔶به همت معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهرستان گرمی، جلسه سیر مطالعاتی از کتاب " ايمان و حرکت " خلاصه کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از مجموعه کتاب های منظومه فکری مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با شرکت اعضای فعال کانون و انجمن پژوهشی مدرسه به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد.
🔹وی افزود: جلسات سیر مطالعاتی چهارشنبه هر هفته با هدف ایجاد درک بهتر و عمیقتر طلاب از مطالعه و برخورداری از مهارت خوانش در طول ترم ادامه دارد.
#سیر_مطالعاتی
#هفته_کتاب_۱۴۰۳
#کانون_پژوهشی
#انجمن_پژوهشی
#مدرسه_تخصصی_حضرت_ولی_عصر_عج_گرمی
@pajouhesh12
🔶حلیمه موسوی معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گرمی، از برگزاری نشست کتابخوان با همکاری و مشارکت کتابخانه عمومی شهید عزیزپور شهرستان در طول هفته کتاب و با شرکت کتابدار، طلاب و اعضای کانون پژوهشی مدرسه خبر داد.
🔹وی افزود: این نشست که در راستای نام گذاری "کتاب، اندیشه دینی، آموزه اقتدار و مقاومت" بود، کتاب های " حزب الله" ، " دختر شینا " ، " زندگی م برای لبنان" ،" زبور مقاومت" و " فلسطین از اشغال تا انتفاضه " توسط خانم ها زهرا همتی، لیلا فیاضی، سعیده رهبر، الهام شفقتی و ایلناز عین اللهی از اعضای کانون پژوهشی مدرسه معرفی و با دیگر طلاب به اشتراک گذاشته شد.
#نشست_کتابخوان
#هفته_کتاب_۱۴۰۳
#کانون_پژوهشی
#مدرسه_تخصصی_حضرت_ولی_عصر_عج_گرمی
@pajouhesh12
🔶برگزاری پویش "نذر کتاب" با محوریت اهدای کتاب به کتابخانه مدرسه علمیه تخصصی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گرمی توسط طلاب پایه اول به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
#پویش_نذر_کتاب
#هفته_کتاب_۱۴۰۳
#مدرسه_تخصصی_حضرت_ولی_عصر_عج_گرمی
@pajouhesh12
🔶به گزارش معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهرستان گرمی، خانم حمیده علیزاده به عنوان کتابدار برتر استان اردبیل در هفته کتاب سال ۱۴۰۳ بر اساس فعالیت های ثبت شده در سامانه فراکاوش از مهر ۱۴۰۲ تا مهر ۱۴۰۳ معرفی شد.
#کتابدار_برتر_استان
#هفته_کتاب_۱۴۰۳
#مدرسه_تخصصی_حضرت_ولی_عصر_عج_گرمی
@pajouhesh12