#هفته_پژوهش_1400 🔶فعالیت مدرسه علمیه ثامن الحجج(علیه السلام) شهرستان پارس آباد
🔹فضاسازی محیط آموزشی مدرسه با محتوای پژوهشی و توصیف و تبیین آن ، نصب اینفوگرافی های پژوهشی، اهمیت و ضرورت پژوهش در کلام رهبری ، احادیث پژوهشی ، نمایشگاه فعالیت های پژوهشی در قالب " همراه با معاون پژوهش " به همت معاونت پژوهش مدرسه ثامن الحجج(علیه السلام) پارس آباد
@pajouhesh12
#هفته_پژوهش_1400 🔶برگزاری نمایشگاه منابع روش تحقیق و پژوهش جهت ارتقاء توان افزایی پژوهش طلاب به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه ثامن الحجج (ع) شهرستان پارس آباد
@pajouhesh12
#هفته_پژوهش_1400 🔶 سلسله کارگاه منبع شناسی و منبع یابی روش تحقیق با عنوان" منبع شناسی ، منبع یابی و منبع خوانی"به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه ثامن الحجج (علیه السلام) شهرستان پارس آباد برگزار شد.
🔹خانم صالحی هدف از برگزاری این کارگاه را بازشناسی انواع و کارکردهای منابع ، ارزش گذاری و اعتبار منابع ، شناسایی منابع دست اول و تبیین مطالعه پژوهشی عنوان کرد.
🔹معاون پژوهش مدرسه افزود؛ این کارگاه به دلیل استقبال خوب طلاب هر هفته ( جلسه یک ونیم ساعته )برگزار می شود.
🔹سرفصل های ارائه شده در این کارگاه عبارتنداز :
📘گونه شناسی منابع غیر الکترونیکی
📗منابع الکترونیکی پژوهش
📙ارزش گذاری و اعتبار سنجی منابع
📕منبع یابی برای موضوع
📒منبع خوانی یا مهارتهای استفاده از منابع آباد
@pajouhesh12
#هفته_پژوهش_1400 🔶معاون پژوهش حوزه علمیه ثامن الحجج (علیه السلام) شهرستان پارس آباد از برگزاری نشست پژوهشی" همگرایی علم و دین برای ساختن جامعه آرمانی به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه در این واحد علمی - تربیتی خبر داد.
🔹خانم وهابزاده استاد حوزه و دانشگاه گفت: در یک نظام الهی ، حوزه و دانشگاه دو رکن اساسی نظام اجتماعی و سیاسی به شمار می آیند.
🔹وی با اشاره به ضرورت وحدت و هماهنگی حوزه و دانشگاه افزود: چنانچه بخواهیم از یک جامعه اسلامی مطلوب برخوردار باشیم ضروری است میان حوزه و دانشگاه به عنوان دو عامل موثر در توسعه نظام اسلامی ، وحدت نظری و عملی برقرار شود و ارتباط صحیح و هماهنگی را با یکدیگر داشته باشند.
🔹 ایشان با بیان اینکه تئوری همگرایی حوزه و دانشگاه ، از جمله موضوعات دکترین انقلاب اسلامی است که همواره از سوی بنیانگذار فقید انقلاب مورد تآکید قرار گرفته است، بیان داشت؛ بی شک تحقق این آرمان ، عزم عموم اندیشمندان و نخبگان و مسئولان حوزه و دانشگاه را می طلبد که با طراحی سازکارهای جامع ، وحدت حقیقی را در مرحله نخست تبیین و تحقق بخشند.
🔹خانم وهابزاده، با اشاره به آسیب های موجود در مسیر وحدت حوزه و دانشگاه به بیان راهکارهایی در جهت تحقق وحدت حوزه و دانشگاه پرداخت و اظهار داشتند که یکی از مهم ترین راهکارها در جهت ایجاد وحدت حوزویان و دانشجویان ، ایجاد بصیرت کامل و درک و شناخت القائات دشمن است که باید با تدبر کامل با این مسائل روبه رو شوند.
🔹استاد حوزه و دانشگاه ، ضمن بیان معیار های دانشگاه اسلامی گفت؛ دانشگاه اسلامی ، دانشگاهی است که در آن بینش توحیدی برتمامی شئون دانشگاه و تفکر دانشگاهیان حاکمیت دارد و علم آموزی به منزله یک عبادت ، در جهت ایجاد و تقویت این نگرش ایفای نقش می کند. 👇👇
@pajouhesh12
حوزه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) نمین با همکاری مدارس استان اردبیل برگزار می نماید:
نشست پژوهشی:
مهارت افزایی طلاب در زمینه طرحنامه نویسی
زمان،: امروز👇
ساعت: ۱۱ الی ۱۲ظهر
لینک ورود:👇
https://ac.whc.ir/rjceke9vgaps
#هفته_پژوهش_1400 🔶 فعالیت مدرسه عالی الزهرا(سلام الله علیها) اردبیل 🔹خانم نوری معاونت پژوهش مدرسه عالی الزهرا (سلاماللهعلیها)اردبیل از برگزاری نشست علمی- پژوهشی با عنوان« کتاب و کتابخوانی راهی به سوی اثر گستری علمی طلاب خواهر» با حضور سرکار خانم پروانه رضا قلیزاده مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل به صورت حضوری و برخط(آنلاین) خبر داد.
🔹 بهگزارش خانم نوری ، خانم پروانه رضا قلیزاده در این نشست درباره اهمیت مطالعه گفت: در آیات و روایات مختلف مطالعه مورد تاکید قرار گرفته و هر کس که هر کس بخواهد چشمش را به عالم علم باز کند باید از مطالعه شروع کرده و مطالعه را جزء برنامههای ثابت خود قرار دهد.
🔹وی در ارتباط با رویکرد خانوادهها به مقوله مطالعه تصریح کرد: گروهی از خانوادهها علاقه و عادت به مطالعه دارند و گروهی دیگر علی رغم تحصیلات زیاد علاقه به مطالعه ندارند. گروه سوم از خانوادهها علاوه بر بیسواد بودن بهخاطر فقر اقتصادی تمایل به مطالعه ندارند و خرید کتاب را جزء ضروریات زندگی تلقی نمی کنند.
🔹 رضا قلیزاده در ادامه تاکید کرد: اصلیترین فرد خانواده برای سوق دادن سایر اعضا به سمت مطالعه، مادر است؛ چرا که عملکرد مادر در فرزندان اثر مستقیم دارد و فرزندان به صورت تقلیدی کار مادر را تکرار می کنند که این امر می تواند به مرور زمان، انگیزه مطالعه را در کودکان نهادینه کند.
🔹 مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل اظهار داشت: حوزههای علمیه یکی از مهمترین ارگانهایی است که میتواند در ترویج فرهنگ کتابخوانی نقش داشته باشد؛ زیرا حوزه یک مرکز تحقیقاتی و پژوهشی است و نتایج مطالعه در تحقیق و پژوهش نمود پیدا می کند.
🔹وی افزود: با توجه به اینکه طلاب در بطن جامعه و در میان مردم هستند با پرسشها، شبهات و سؤالات زیادی مواجه می شوند و همین امر نیاز آنها را به مطالعه دو چندان میکند. پس طلاب میتوانند در زمینه مطالعه پیشگام باشند.
🔹 وی در پایان تصریح کرد: افزایش بینش اجتماعی و بینش دینی از فواید چشمگیر مطالعه برای طلاب است و با افزایش این بینشها قطعا کیفیت انجام تحقیقات و پژوهشهای طلاب دقیق تر و علمی تر خواهد بود.👇👇
@pajouhesh12
#هفته_پژوهش_1400 🔶برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی طلاب در مدرسه عالی الزهراء(سلام الله علیها) اردبیل از تاریخ 1400/9/17 تا پایان آذر ماه در چهار قالب : پایان نامه و مقالات، تهیه جزوات و بروشورهای پژوهشی، تقدیرنامه ها و گواهی های پذیرش مقالات و معرفی تعدادی از نشریات علمی
@pajouhesh12
#هفته_پژوهش_1400 🔶معاونت پژوهش مدرسه عالی الزهرا(سلام الله علیها) اردبیل از برگزاری«کارگاه موضوع یابی مقالات » در مورخ 1400/09/08 خبر داد.
🔹وی گفت: این کارگاه ویژه اعضای حلقه های پژوهشی مدرسه برگزار شد و در آن سه مرحله موضوع شناسی، موضوع یابی و موضوع گزینی تبیین شد و در ادامه موضوعات پیشنهادی طلاب مورد بررسی قرار گرفت.
@pajouhesh12
متن کامل خطبه غدیر .pdf
342.5K
🔶متن کامل خطبه غدیر تقدیم به شما همراهان گرامی☝️
@pajouhesh12
🔶برگزاری مصاحبه 4نفر از طلاب واجد شرایط ششمین فراخوان استعداد برتر (ناب 6) در عرصه تحصیل در مقطع سطح2 (شاغلین به تحصیل) در روز چهارشنبه مورخ 1400/10/1 در مدیریت استان با حضور: 🌺خانم انیس هاشمی از مدرسه الزهرا(سلام الله علیها) اردبیل 🌺خانم نگین بخش زاد از مدرسه الزهرا(سلام الله علیها) اردبیل 🌺خانم فاطمه نوعی از مدرسه ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گرمی 🌺خانم مریم صالحی از مدرسه نرجسیه رودان هرمزگان 👇👇
@pajouhesh12
🔶فعالیت مدرسه علمیه ثامن الحجج ( علیه السلام) شهرستان پارس آباد
🔹برگزاری کارگاه " مقاله نویسی " با ارائه خانم گلثوم احمدی مدرس و پژوهشگر مدرسه
🔹به گزارش خانم صالحی سرفصل های ارائه شده در این کارگاه ، که به صورت هفتگی ( یک جلسه ۲ ساعته ) برگزار می شود به شرح زیر می باشد:
📘تبیین مقاله و چیستی آن
📗انواع مقاله
📙اجزاء مقاله علمی
📕عنوان مقاله
📘تبیین چکیده
📙تبیین مقدمه
📗پیشینه واهداف تحقیق
📕تبیین کامل متن اصلی
📗نتیجه تحقیق
📙منابع تحقیق
📘اخلاقیات در تحقیق
📗سرقت ادبی در مقاله
📕جستجو در مقالات
@pajouhesh12
#هفته_پژوهش_1400 🔶فعالیت مدرسه فاطمیه(سلام الله علیها) شهرستان مشگین شهر 🎤مصاحبه با سرکار خانم عزیزه اصغری بانوی فرهیخته و عالمه و پژوهشگر برتر مدرسه علمیه فاطمیه(سلام الله علیها) مشگین شهر
🔹لطفا مختصری در مورد بیوگرافی و سوابق علمی و پژوهشی خودتان بفرمایید؟
عزیزه اصغری فارغ التحصیل سطح 3رشته تفسیر و علوم قرآنی،از حوزه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها)تبریز، مدرس حوزه علمیه،ارزیاب مقالات استان آذربایجان شرقی، دارای سابقه 2سال معاونت پژوهشی حوزه فاطمیه مشگین شهر،ازسال 90مشغول به تدریس دروس: صرف، درسنامه پژوهش و تفسیر و تجوید و حقوق زنان و...بوده، پژوهشگر برتر استان آذربایجان شرقی درسال 90،کسب رتبه های اول و سوم کشوری جشنواره بانوی کرامت، و رتبه های اول همایش های متعدد منطقه ای و ارائه مقالات در همایش های مختلف به صورت سخنرانی ، پوستر، شرکت در کارگاه های معتبر پژوهشی و ارائه و برگزاری کارگاه های متعدد پژوهشی،چاپ کتاب "آسیب شناسی تبلیغ روحانیت با نگاهی به نقطه نظرات امام خمینی(رحمه الله علیه)و چاپ 6 مقاله در فصلنامه های علمی پژوهشی،علمی ترویجی و علمی تخصصی می باشم.
🔹 مقالات علمی شما در چه مجلاتی به چاپ رسیده و چه تجربه ای در این مسیر کسب کرده اید؟
1- مقاله شهادت علی اصغر(علیه السلام)سند مظلومیت سید الشهداءعلیه السلام 👈در دوفصلنامه علمی تخصصی سدید بناب
2- مقاله بررسی جریان تاریخی زنده بگور کردن دختران در جاهلیت 👈مجموعه مقالات همایش فاطمه شناسی و جایگاه زن در اسلام
3- مقاله پژوهش تحلیل پیشگویی پیروزی روم برفارس👈فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات تفسیری
4- مقاله راهکارهای مدیریت عفت جنسی در تعالیم امام سجاد علیه السلام👈مجموعه مقالات راهکارهای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در دانشگاه ها
5- مقاله مصادیق تبرج زنان در جاهلیت اولی و مدرن(فصلنامه علمی تخصصی سدید سطح سه تبریز)
6)مشروعیت برگزاری مراسم و موالید 👈فصلنامه علمی ترویجی کلام و فلسفه دانشگاه علوم پزشکی تبریز
🔹به نظر سرکارعالی چه عواملی در توسعه پژوهش در حوزه های علمیه خواهران موثر است؟
عوامل متعددی دخیل می باشد؛از جمله: عوامل فردی که مربوط به خود طلاب بوده و عبارتند از: استعداد،انگیزه،علاقه،صبر و تحمل سختی های مسیر پژوهش
عامل دیگر،آموزش و تأمین امکانات و نیازهای پژوهشی طلاب و دردسترس بودن اساتید مجرب و دلسوز و پیگیر.
🔹 چالش های پژوهش و مقالات پایانی طلاب از منظر شما چه مواردی می باشد؟ در حال حاضر مهمترین چالش پیش رو، نبود انگیزه و علاقه کافی و بی رغبتی طلاب به امر پژوهش می باشد.
🔹 به نظرشما آموزش و پژوهش چه رابطه ای با هم دارند؟ به نظر می رسد علاوه بر اشراب پژوهش در نظام آموزشی،کارگاه های عملی تدوین مقاله برای طلاب برگزار و از طلاب تکلیف خواسته شود تا اشکالات برطرف شده و طلبه توانایی تدوین مقاله را به صورت فنی و عملی بدست آورد.
🔹وظایف یک پژوهشگر در کارهای پژوهشی چیست؟ استفاده از امکانات پژوهشی موجود مدرسه ،استمرار و ثبات قدم در انجام فعالیتهای پژوهشی از جمله تدوین مقاله ، شرکت در فراخوان ها و جشنواره ها، شرکت در فعالیت های پژوهشی مدرسه و کارگاه های تخصصی
🔹 برای تشویق طلاب به تدوین مقالات علمی چه پیشنهادی دارید؟
معرفی الگوهای پژوهشی برتر و بازگویی تأثیر توانایی های او در عرصه های مختلف زندگی، جایگاه اجتماعی و عرصه های علمی چون دانشگاه و حوزه، برشماری فوائد و ثمرات مادی و معنوی،اختصاص مجله علمی در مدرسه جهت چاپ مقالات طلاب و برگزاری اردوهای زیارتی برای پژوهشگران فعال.
🔹به نظر شما چه بسترهایی برای ارتقاء توان پژوهشی طلاب باید فراهم شود؟ بر طبق آسیب شناسی های انجام شده در هر مدرسه باید متناسب باچالش های پیش رو برنامه ریزی نمود. ایجاد انگیزه و علاقه به پژوهش باید در رأس امر پژوهش قرار بگیرد،آسان جلوه دادن پژوهش و اینکه اساتید می توانند بخشی از برنامه های آموزشی خود را در قالب تحقیق و پژوهش از طلاب درخواست کنند که در بالا بردن انگیزه طلاب تاثیرگذار خواهد بود.
@pajouhesh12
#فروش_هفتگی_نورشاپ
با تخفیف ویژه، تا پایان هفته!
کتابخانه #دروس_حوزوی ـ نسخه 2
متن کامل 655 عنوان کتاب در 1833 جلد به زبان عربی و #فارسی (461 عنوان کتاب عربی و 195 عنوان #کتاب فارسی) شامل موضوعات: #ادبیات عرب (76 عنوان)، #قرآن (122)، #فقه (58)، اصول فقه ...
مطالعه بیشتر: www.noorsoft.org/fa/software/View/74069
خرید با تخفیف ویژه: www.noorshop.ir/fa/product/74069
اجرای آنلاین در ابر نور: www.abrenoor.ir/fa/app/abrenoor_duroushawzawiyyah2
#کتابخانه تخصصی و معجم موضوعی #منطق
فرهنگ موضوعی 12 عنوان کتاب از مهمترین منابع علم منطق، ارائه متن 120 عنوان #کتاب و رساله از آثار منطقی در قسمت کتابخانه تخصصی ...
مطالعه بیشتر: www.noorsoft.org/fa/software/View/15774
خرید با تخفیف ویژه: www.noorshop.ir/fa/product/15774
اجرای آنلاین در ابر نور: www.abrenoor.ir/fa/app/abrenoor_manteq
#معجم_موضوعی بحار الأنوار 2
متن کامل 20 عنوان کتاب در 166 جلد، شامل: #بحار_الأنوار ، #سفینة_البحار ، #مستدرک سفینة البحار ...
مطالعه بیشتر: www.noorsoft.org/fa/software/View/15741
خرید با تخفیف ویژه: www.noorshop.ir/fa/product/15741
اجرای آنلاین در ابر نور: www.abrenoor.ir/fa/app/abrenoor_biharalanwar2
با 50% تخفیف و غیر حضوری خرید کنید!
www.noorshop.ir
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
www.noorsoft.org
▫️▫️▫️
📢 @noorsoft کانال رسمی نور در ایتا
@pajouhesh12