فایل پی دی اف استاد حجتالاسلام دکتر متفکر👆
🔶فعالیت مدرسه علمیه عالی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهرستان گرمی
🔹 به گزارش حلیمه موسوی معاون پژوهش مدرسه عالی حضرت ولی عصر (عج) گرمی، نشست علمی با عنوان " اهداف قیام امام حسین علیه السلام " به مناسبت ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) با سخنرانی خانم سمیه یوسفی برگزار گردید.
🔹 خانم یوسفی یکی از اهداف قیام امام حسین(علیهالسلام) را امتحان گسترده مسلمین معرفی کرد و افزود: بعضی از شیعیان پر ادعا که خود را فدایی پاکباز آن حضرت میپنداشتند باید در کوره امتحان فرو میرفتند.
🔹 ایشان ، حرکت امام حسین(علیهالسلام) از مدینه به کربلا را دارای هدف بزرگی دانست و گفت: بیشک هر حرکت معقول و مشروعی دارای هدفی عظیم است بنابراین یکی از مهمترین اهداف قیام سیدالشهداء(علیهالسلام) تشکیل حکومت اسلامی بود.
🔹وی هدف دوم از قیام امام حسین(علیهالسلام) را امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد و افزود: این هدف، هم در کلمات این امام همام آمده است و هم اصحاب آن حضرت به آن اشاره کردهاند و نیز پیروان و شیفتگان ایشان در زیارتنامهها آن را زمزمه میکنند.
🔹معاون فرهنگی مدرسه علمیه گرمی اظهار داشت: از دیگر اهداف قیام امام حسین(علیهالسلام) که در زیارت اربعین به آن اشاره شده است مبارزه با جهل و نجات مردم از ضلالت و گمراهی میباشد.
🔹خانم یوسفی تصریح کرد: افشای چهره منافقان، هدف دیگر سالار شهیدان از قیامشان بود. خطر منافقانه بنی امیه که در لباس خلافت اسلامی همه مقدسات اسلام را زیر پا گذاشته و یکی را پس از دیگری محو میکردند بایستی رسوا میشد.
🔹مدرس حوزه علمیه خواهران شهرستان گرمی گفت: بعضی از شیعیان پر ادعا که خود را فدایی پاکباز سالار شهیدان میپنداشتند باید در کوره امتحان فرو میرفتند بنابراین قیام سیدالشهداء(علیهالسلام) آزمونی برای همه آنها بود اما از این کوره آزمون بزرگ تنها اندکی پاک بیرون آمدند.👇👇
@pajouhesh12
🔶فعالیت مدرسه علمیه ثامن الحجج(علیه السلام) شهرستان پارس آباد
🔹 لیلا صالحی معاون پژوهش مدرسه علمیه ثامن الحجج (علیه السلام) پارس آباد از برگزاری نشست علمی به مناسبت ایام سوگواری شهادت امام حسین (علیه السلام) در حسینیه اعظم حضرت عباس (علیه السلام) با همکاری مدرسه علمیه پارس آباد و بنیاد فرهنگی مهدی موعود با حضور خانم نسرین صادقی خبر داد.
🔹خانم نسرین صادقی با اشاره به اهمیت تعظیم شعائر دینی و برگزاری باشکوه سوگواری سید و سالار شهیدان بر روشنگری در برابر تحریفات عاشورا تاکید کرد.
🔹استاد علمیه مدرسه ثامن الحجج (علیه السلام) پارس آباد با اشاره براینکه
دشمنان از گذشته در خصوص محرم و امام حسین(ع) دست به شبه افکنی و اختلاف زده اند، گفت: مبلغان خواهر ، باید از فرصت ماه محرم و صفر برای روشنگری و پاسخگویی به شبهات و تحریفات عاشورایی استفاده و معارف حسینی را بدرستی در بین مردم تبیین کنند .
🔹خانم صادقی افزود: حقایق مسلٌم تاریخی و خصوصا واقعیت هایی که مربوط به حوادث سازنده، رشد دهنده و انسان ساز هستند تا زمانی که دچار دگرگونی نشده اند حرکت آفرین و تحول آفرین بوده، اما اگر گرفتار آفت هایی چون تحریف شوند از مقاصد عالی، اهداف والا و نورانی خویش دور افتاده و خاصیت اصلی خویش را از دست می دهند.
🔹 ایشان با اشاره به تبیین دقیق تحریفات واقعه عاشورا، بیان داشت: تبیین تحریف واقعه عاشورا و آسیب شناسی مراسم عزاداری امام حسین(علیه السلام) با هدف اینکه سرمایه باشکوه معنوی، تاثیرگذار و عظیم برای مسلمان ها و انسانیت است و حفظ این سرمایه ارزنده از خطر تحریف و جعل، در واقع حفظ ارزش های دینی و انسانی است که متعلق به همه بشریت است.
🔹استاد حوزه با برشمردن مهمترین شبهات و تحریفات عاشورایی گفت: اهداف قیام امام حسین (علیه السلام) ، همراه شدن خانواده در عزیمت امام حسین (علیه السلام) به کربلا و ماجرای عروسی حضرت قاسم ازجمله شبهات مطرح شده پرتکرار در محافل می باشند.
🔹مبلغ مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) در ادامه با تاکید بر اینکه قیام ستم ستیز عـاشورای حسینی نقش تعین کننده و اساسی در مبارزه بر ضد ظلم، ستمگری و جنایت حکام ظالم داشته افزود: بی شک بازگوئی قیام عاشورا و باز آفرینی صحنه های مملو از عزت، شجاعت و حق طلبی شهیدان کربلا، تداوم منطقی حرکت انقلابی امام حسین (علیه السلام)در گستره زمانه ها و در پهنه زمین ها بوده که موج های عدالت خواهی و ظلم ستیزی را در بستر زندگی به طغیان واداشته است.👇👇
@pajouhesh12
📖معرفی کتاب شهادت نامه امام حسین علیه السلام بر پایه منابع معتبر
✍️ دراین کتاب تلاش شده تا زوایای مختلف زندگانی امام حسین علیه السلام به تفصیل مورد بررسی و پژوهش قرار گیرد.
✍️ امام حسين عليه السلام در ميان شيعيان و عموم مسلمانان و حتى ديگر جوامع، بيشتر با حادثه عاشورا كه درخشان ترين بخش زندگى ايشان است شناخته شده است. با توجه به حساسيت و بزرگى حادثه عاشورا، ايجاب كرد كه نسبت به آن مقطع، بررسى علمى و پژوهشی جامع انجام گيرد تا بتواند تاريخ زندگى نورانى و افتخارآميز حضرت اباعبدالله الحسين عليه السلام و بويژه حماسه كربلا را هر چه كاملتر، دقيقتر و با شيوه هاى علمى به خوانندگان گرامی منتقل نمايد.
✍️ کتاب حاضر تالیف آیت الله محمدی ری شهری و با همکاری جمعی از پژوهشگران در دو جلد و در 8 بخش تدوین شده است.
▫️بخش اول:مهمترین مباحث مربوط به حماسه عاشورا
▫️ بخش دوم:زندگی خانوادگی امام حسین علیه السلام
▫️ بخش سوم:پیشگویی درباره شهادت امام حسین علیه السلام
▫️ بخش چهارم:از خروج امام حسین علیه السلام از مدینه تا ورود ایشان به کربلا
▫️ بخش پنجم:از رسیدن امام حسین علیه السلام به کربلا تا شهادت ایشان
▫️ بخش ششم:پس از شهادت
▫️ بخش هفتم:بازتاب شهادت امام حسین علیه السلام و فرجام کسانی که در کشتن امام عیه السلام و یارانش نقش داشتند
▫️ بخش هشتم:عزاداری و گریه برای امام حسین علیه السلام
📚کتب مرتبط:
گزیده شهادت نامه امام حسین علیه السلام بر پایه منابع معتبر
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@pajouhesh12
🔶فعالیت مدرسه علمیه عالی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهرستان گرمی
🔹 حلیمه موسوی معاون پژوهش مدرسه عالی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گرمی، از برگزاری نشست علمی به مناسبت ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) با سخنرانی خانم حمیده علیزاده خبر داد.
🔹خانم علیزاده با بیان اینکه علل و زمینه های به وجود آمدن حادثه بزرگ کربلا اتفاقی نیست افزود: با بررسی روایی و تاریخی می توان دریافت که برخی عوامل از جمله؛ علل اجتماعی و بیرونی و علل درونی و جنبه تربیتی موجب به وجود آمدن واقعه کربلا شدند.
🔹مدرس مدرسه علمیه حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواهران گرمی گفت: یکی از عواملی که امام حسین (علیه السلام) در خطبه ها و کلامشان در خطاب به دشمن، به آنها اشاره فرمودهاند «مسأله تبعیت از شیطان است» که افرادی امثال ابن زیاد و عمرسعد دنباله رو حزب شیطان شده و حزب خدا را رها کردند.
🔹سخنران جلسه با اشاره به روایتی از پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله وسلم ) اظهار داشت: هر مومنی پنج دشمن دارد:؛ مومن حسود ، منافقی که بغض و کینه دارد ، کافر جنگجو ، هوای نفس انسان و شیطان.
🔹وی شیطان را خطرناک ترین دشمن انسان معرفی کرد و افزود: شیطان؛ همان، دشمن قسم خورده انسان است که در همه اوقات انسان را دچار وسوسه کرده و از راه راست منحرف می کند. 🔹سخنران جلسه گفت: وقتی که انسان دانست که این چنین دشمن بدکاری دارد باید راههای نفوذ شیطان را بشناسد و با آن مبارزه کند .
🔹خانم علیزاده با بیان اینکه گام های شیطان بسیار متعدد است افزود: از جمله گامهای قوی شیطان، ایجاد اختلاف و کینه و زینت دادن گناه است که در واقعه کربلا توانست این گام خود را مستحکم بردارد. چنانچه تبعیت و اطاعت از شیطان موجب شد که عده کثیری از دنیا طلبان در مقابل امام حسین (علیه السلام) صف آرایی کرده و با حضرت بجنگند.
@pajouhesh12👇👇
قابل توجه علاقمندان، چند موضوع برای نگارش مقاله به شرح زیر پیشنهاد میگردد 👇
۱. رهیافت نظری دفاع و امنیت در اندیشه حضرت امام خامنه ای
۲. کارکرد نظری آرمانگرایی در اندیشه دفاعی مقام معظم رهبری
۳. بررسی تطبیقی واقع گرایی و واقعبینی در سیاست دفاعی
۴. گفتمان قدرت و دفاع در رویکرد انقلاب اسلامی
۵. رهیافت دفاعی امنیتی انقلاب اسلامی در نظام نوظهور بین الملل
۶. قلمرو گفتمانی غرب و اسلام در اندیشه دفاعی حضرت امام خامنه ای
۷. آسیب ها ساختاری نظام دفاعی امنیتی جامعه بین الملل در اندیشه امام خامنه ای
۸. آسیب های کارکردی نظام دفاعی امنیتی جامعه بین الملل در اندیشه امام خامنه ای
🔻ما را به دوستان فرهیخته خود معرفی نمایید:
Eitaa.com/tademam
📌با یاد و خاطره شهدای مقاومت بالاخص شهدای مدافع حرم از جمله #سردار_شهید_حاج_حسین_همدانی_عزیز و به کوری یزیدیان زمان باستحضار دوستان میرساند یکی از محورهای همایش مبحث مقاومت است👇
محور سوم: مقاومت و آینده آن در«اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای(مدظله العالی)
۱) روند تکاملی نظریه مقاومت
۲) امنیت ملی و محور مقاومت
۳) محور مقاومت؛ زمینه ها، پیش نیازها، لوازم و تمهیدات حمایت از آن
۴) جغرافیای مقاومت؛ ضرورت و شیوه های گسترش آن
۵) رویکردهای دفاعی در نظریه مقاومت(دفاع مشروع، دفاع فعال، بازدارندگی موثر، مطالعات تطبیقی و...)
@tademam
📚کتاب «امام حسین و عاشورا»
👈🏼اثری از آیتالله العظمی محفوظی گیلانی
✅اين كتاب در سه بخش شامل ولادت و نامگذاری، عاشورا و زمينههای آن و ياران فداكارامام حسين(ع) نگاشته شده است.
*️⃣برخی از موضوعات کتاب شامل:
🔹 «ولادت»، «پیشگویی پیامبر (ص) درباره آینده امام حسین (ع)»، «امام حسین (ع) پس از رحلت رسول خدا (ص)»، «وصایای امیرالمؤمنین (ع) به امام حسین (ع)»،
🔹«موضع امام حسین (ع) در صلح با معاویه»، «جنایتهای دوران خلافت یزید»، «سختگیری عمّال معاویه به شیعیان»، «وداع امام (ع) با قبر جدش رسول خدا (ص)»،
🔹«دعوت مردم کوفه از امام حسین (ع)»، «نامه مسلم بن عقیل به امام حسین (ع)»، «مشورت یزید با سرجون مسیحی»، «جاسوسی معقل»، «نیرنگ عبیدالله بن زیاد»، «عبدالله بن عباس»،
🔹«سخنان امام حسین (ع) در شب عاشورا»، «تعداد یاران امام»، «دختر سه ساله»، «تعداد شهدای کربلا»، «حضرت زینب (س)»، «عفاف و حجاب»، «مادر بزرگوار حضرت عباس (ع)»، «الگوی شجاعت»، «حضرت علی اکبر (ع)»، «قاسم بن الحسن (ع)»،
🔹«حر و بشارت بهشت»، «بریر در واقعه کربلا»، «زهیر در شب عاشورا» و... میباشد..
@pajouhesh12
💢 نشست تخصّصی تبیین اندیشهی رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی)
💠 «فلسفهی سیاسیِ اندیشهی مقاومت»
👤 حجتالاسلام و المسلمین دکتر نجف لکزایی
📍بهمناسبت روز «مقاومت اسلامی»
🗓 یکشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
🕖 ساعت ۱۹
🎥 پخش از Abarat.tv (با ترافیک رایگان)
@pajouhesh12
🔶اهداف و فرضیات پروپوزال و پایان نامه چگونه نوشته می شوند.
🔹مهم ترین قسمت هر پایان نامه و پروپوزال بخش اهداف و فرضیات است. در این بخش تمامی عصاره تحقیق و ماهیت تحقیق قرار می گیرد. اهداف و فرضیات پروپوزال و پایان نامه باید با اصول آکادمیک نوشته شوند که در این بخش به توضیح این اصول می پردازیم.
✍️اهداف کلی پروپوزال
یکی از اساسی ترین قسمت های هر طرح پیشنهادی اهداف آن است، اهداف خلاصه آن چیزی است که با اجرای مطالعه باید به آن رسید. اهداف بایستی رابطه نزدیکی با بیان مسئله داشته باشند تنظم آنها در طرح پیشنهادی در قالب اهداف کلی ( اصلی ) و اهداف اختصاصی صورت می گیرد.
👈هدف کلی: آنچه را که مطالعه به طور کلی بدان دست خواهد یافت را هدف کلی است.
👈اهداف اختصاصی: اهداف اختصاصی اجزای مختلف هدف کلی هستند که پیدا کردن پاسخ برای آنها جهت رسیدن به هدف کلی ضروری است. با تعیین اهداف اختصاصی چهارچوب مطالعه مشخص شده و از گردآوری اطلاعات غیر ضروری جلوگیری می شود. هدف اختصاصی محقق را در مشخص کردن متغیرها، نوع مطالعه، روش کار، نحوه گرد آوری اطلاعات، طرح جداول و غیره، هدایت میکند.
🔺توجه به نکات زیر در بیان اهداف ضروری است:
🔻با توالی منطقی ، جنبه های گوناگون مسئله را بپوشاند.
🔺با توجه به شرایط و امکانات ، واقع بینانه باشد.
🔻به صورت قابل اندازه گیری با افعال عملی که برای سنجش از توانایی کافی برخوردار باشند، بیان گردد.
@pajouhesh12