🔶 فعالیت مدارس 🔹 حکیمه نوری معاون پژوهش مرکز تخصصی حضرت رسول اکرم (ص) اردبیل، از بررسی طرح تفصیلی پایان نامه های طلاب این مدرسه در جلسه ی کارگروه پایان نامه نویسی در این واحد آموزشی خبر داد .
🔹به گزارش ایشان در این جلسه طرح تفصیلی پایان نامه های 5 نفر از طلاب مورد بررسی قرار گرفت و اعضای کارگروه مطابق دستورالعمل پایان نامه نویسی، طرح های پژوهشی را مشروط به اصلاح تصویب کردند.
👈اطلاعیه
رهبر انقلاب اسلامی:
باید این انقلاب را درست بشناسید. یکی از کارهای مهم شما جوانان عزیز این است که مبانی نظری انقلاب را عمیقاً بشناسید. ۹۲/۳/۶
3️⃣سومین دورهی آموزشی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب (دوره آموزشی معارف انقلاب اسلامی_سطح یک)
مزایا:
۱. اعطای گواهینامه بعد از اتمام هر سطح
۲. اولویتِ شرکت در دورههای تخصصی منظومه فکری رهبر انقلاب
۳. استفاده جهت تبلیغ اندیشهی انقلاب اسلامی
۴. بهرهمندی از بستههای آموزشی
🌸توضیحات:
۱. شرکت در این دورهرایگان میباشد.
۲. این دورهی آموزشی، مطالعهمحور و مباحثه محور میباشد.
۳. این دورهی آموزشی، بر اساس طرح مصوب معاونت آموزش و پژوهش دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای میباشد.
۴. سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب، برای اولین بار توسط مجموعهی تبیین، تدوین و اجرا شده است.
🗓مهلت ثبتنام: ۱۵ مرداد تا ۵ شهریور۹۹
شروع دوره، یکم مهرماه
🔰لینک ثبت نام در سومین دوره معارف انقلاب اسلامی:
http://www.tabyinmanzome.ir/courses/maaref-enghelab
✳️توضیحات بیشتر در لینک بالا آمده است.
📚 معرفی کتاب 1001 فضیلت از امیرالمومنین(ع)
دربرگیرندۀ 7 فصل است که به ترتیب:
1️⃣ فصل اول: شامل آيات قرآن کريم در شأن امام علی علیه السلام در کتب تفسيری اهل سنت
2️⃣ فصل دوم:شامل فضایل امام علی(ع) در کتب حدیثی اهل سنت
3️⃣ فصل سوم: فضایل امام علی(ع) در کتب صحابی و علمای اهل سنت
4️⃣فصل چهارم: حدیث غدیر در کتب اهل سنت
5️⃣ فصل پنجم: معاویه را بشناسیم
6️⃣فصل ششم: پاسخ به شبهات و کتاب راهي ديگر براي کشف حقيقت (چاپ عربستان سعودی)
7️⃣فصل هفتم: شمیمی از گلشن شیدایی(اشعار)
یک شعر زیبا و جذاب در مدح امیر مومنان علیه السلام
از جناب برقعی👇👇
📕کتاب خودآموز مقدمات پژوهش به طور مستقیم، به موضوع پژوهش و آموزش روش تحقیق می پردازد. این کتاب به قلم دکتر حسن اسلام پور کریمی، مدرّس حوزه و دانشگاه، نگاشته شده و به همّت سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه ها (سمت)، مرکز تحقیق و توسعه علوم انسانی و مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی انتشار یافته است. هدف از تألیف و تدوین «خودآموز مقدّمات پژوهش»، بنا به اذعان ناشر، آن است که کتاب برای دانشجویان رشته های علوم انسانی در مقطع کارشناسی و نیز طلاب سطح یک و دو حوزه های علمیه، به عنوان منبع اصلی درس «روش تحقیق» محسوب گردد. دکتر اسلام پور کریمی، متولّد سال 1349 در مازندران و دانش آموخته حوزه های علمیه بابل و قم و نیز دانشگاه تهران در رشته فلسفه است که سابقه عضویت در مرکز پژوهش های اسلامی صداوسیمای قم و دایرهالمعارف علوم عقلی اسلامی وابسته به مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی را در کارنامه خود دارد.
🔷کتاب «خودآموز مقدّمات پژوهش» در 6 بخش و 25 درس تدوین شده است. عناوین بخش های شش گانه آن عبارت اند از:
1- کلّیات؛ 2- موضوع شناسی، مسئله یابی و مسئله شناسی؛ 3- طرح نامه نویسی؛ 4- منبع شناسی، منبع یابی و منبع خوانی، 5- گردآوری و تحلیل اطلاعات؛ 6- مهارت های تدوین، درست نگاری و ویرایش. به علاوه، دو پیوست مفید نیز تحت عناوین روش مقاله نویسی و رده بندی منابع به روش کنگره، بدان الحاق شده که بر سودمندی کتاب افزوده است. در پیوست نخست، به تعریف، اهمیت و اقسام مقاله، فرآیند عملیاتی تهیه مقاله و نحوه تدوین ساختار آن پرداخته شده و در پیوست دوم، حروف اختصاریِ مربوط به رده بندی منابع؛ اعم از کتاب، مقاله و... به روش کنگره معرّفی می گردد.
🔷این کتاب عمدتاً بر آن است تا ضمن پرداختن به مقوله «پژوهش» از ابتدا تا انتها، مفاهیم ذیل را مورد بحث و بررسی قرار دهد: پژوهش چیست و از کجا باید آغاز شود؟؛ اهمیت و اخلاق پژوهش؛ گونه شناسی و مراحل کلّی پژوهش؛ تجزیه موضوع از راه بارش پرسش ها؛ گونه شناسی، تبارشناسی و طبقه بندی پرسش ها؛ مسئله یابی و مسئله شناسی؛ چیستی طرح، بیان مسئله، تبارشناسی و تحدید دامنه پژوهش، اهمیت و اهداف آن؛ پرسش ها و فرضیه ها، پیشینه ها و نوآوری ها؛ روش و ساختارمندی پژوهش؛ منبع شناسی (گونه شناسی منابع غیرالکترونیکی)؛ منابع الکترونیکی پژوهش؛ ارزش گذاری و اعتبارسنجی منابع؛ منبع یابی برای موضوع یا مسئله پژوهش (جمع آوری، دسته بندی و تنظیم منابع)؛ منبع خوانی یا مهارت های استفاده از منابع پژوهش؛ گردآوری اطلاعات و مطالعه تجسّسی؛ فیش و فیش نویسی؛ اندیشه ورزی در متن اطلاعات، مقایسه و تفسیر معنا، تحلیل، فهم عمیق و نقد؛ روش ارجاع دهی و انواع آن (مهارت مستندسازی)؛ گزارش نویسی؛ خطاشناسی و درست نویسی در تدوین متن تحقیق؛ بندچینی و ویرایش پیش نویس؛ مقدمه نویسی، چکیده نویسی و نتیجه گیری؛ مدیریت روند تحقیق پایانی.
🔷برخی از ویژگی های این کتاب را بر اساس آن چه نگارنده، خود بدان ها اشاره دارد، می توان چنین برشمرد: استفاده از زبان خطابی؛ استفاده از مثال های متعدّد؛ آموزش مهارت های تحقیق از نخستین گام تا مرحله دفاع از پایان نامه و پس از آن؛ آموزش و تأکید بر روش های مطالعه مؤثّر به منزله یک پیش نیاز مهم برای محقق؛ آمیختن شیوه های مطالعه و مهارت های نگارش در فرآیند تحقیق؛ پیش فرض نگرفتن مهارت های پیشین و بیان ساده مباحث؛ تجزیه و تفکیک مهارت ها؛ توجّه به خطاها و نارسایی های عینی اهالی تحقیق؛ توجّه به مهارت های پایه و میانی برای بارورسازی مهارت های پیشرفته؛ توجّه کافی به مقطع اول حوزه و دانشگاه و مهجوریت زدایی از مقطع کارشناسی و سطح دو حوزه؛ داشتن پرسش و فعالیت های عملی متنوّع در پایان هر درس؛ سعی در حفظ اخلاق پژوهش به طور غیرمستقیم به منظور تأثیر بهتر آموزه های اخلاقی؛ قابل استفاده بودن در تدریس؛ معرّفی و هموارسازی مسیر طبیعی برای گذر از آموزش به پژوهش؛ نشان دادن راه میان بُر، در درست نویسی و نویسندگی.