اصطلحات.pdf
416K
#اصطلاحاتپژوهشی
برخی از اصطلاحات ذکر شده در این جزوه:
پیشنیه و شیوه تهیه آن
سوالات فرعی
سوال اصلی
بیان مسئله
بیان فرضیه
و...
ــــــــــــــــــــ
@pajouheshyar
میدریت زمان.pdf
845.8K
#مهارتافزایی
#توسعهفردی
#مدیریتزمان
⏱اگر وقت کم میآورید، تکنیکهای این کتاب ممکن است جهت مدیریت زمان، مفید واقع شود. | ۴۱ #صفحه
📕 #عنوانبروشور_کتاب: مدیریت زمان
✍🏼 #تالیف: روبرتا روش
📚انجمن علمی تاریخ و تمدن اسلامی دانشگاه معارف اسلامی
#نکته
جواز نشر رایگان نسخه الکترونیکی این اثر از انتشارات مربوطه،توسط کانال ما،اخذ شده است.
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
#کارگاهآموزشی
#نرمافزارپژوهیار
✅«پژوهیار»
این نرمافزار استناددهی و سازماندهی منابع پژوهشی به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی است که کاربران خود کمک میکند تا گردآوری، سازماندهی و تجزیه و تحلیل منابع علمی خود رابه آسانی انجام دهند و سپس با تکیه بر آن بتوانند بر اساس شیوهنامۀ استناددهی مورد نظر خود، به مستندسازی پژوهش خود در قالب کتاب، پایاننامه و مقاله بپردازند.
در این ویدئو،شما با این نرمافزار قدرتمند آشنا خواهید شد.
مشاهده آموزش
https://www.noorsoft.org/fa/Film/View/15283/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
ساختار #مقاله علمی.pdf
607.6K
#فلشکارتآموزشی
#ساختارمقالهعلمی
#پیشنهادویـــــژه
آموزش ساختار مقاله علمی
بهصورت خلاصه و مفید.
از این فلش کارت می توان به عنوان یک #متنراهنما برای نوشتن مقاله،استفاده نمود.
#حتما یک مرتبه با دقت این فایل رو ملاحظه نماید که بسیار کاربردی است.
📚کاری از اداره ترویج معاونت پژوهش حوزه علمیه قم. سال ۱۳۹۰.
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
#معجزهقرن (شمـــــاره 2⃣)
#پایگاهاینترنتی
✅معرفی پایگاه جامع قرآن نور
این پایگاه یکی از بزرگترین پایگاه های قرآن پژوهی است.
مهمترین اطلاعات ارائه شده در این پایگاه عبارتند از:
1⃣متن قرآن مجید با فهرست های گوناگون؛
2⃣ارائه اطلاعات لازم در مورد سوره ها و آیات قرآن مانند: ترجمه قرآن به اکثر زبان های خارجی؛
3⃣تفاسیر قرآن به زبان فارسی و عربی؛
4⃣دسته بندی احادیث تفسیری از تفاسیر روایی شیعی؛
5⃣اعراب قرآن شامل تجزیه صرفی،
ترکیب نحوی و تحلیل بلاغی؛
6⃣فرهنگ موضوعی؛
7⃣اعلام قرآن؛
8⃣سوره نامه و تلاوت قرآن قاریان مشهور.
آدرس پایگاه
https://quran.inoor.ir/
ــــــــــــــــــــ
کانال پژوهشیار؛
@Pajouheshyar
با#نشروتبلیغ کانال، در ثواب فعالیتهای آن#سهیم باشید.
#مزایاییپژوهشگری
در حوزه های علمیه خراسان،پژوهشگران از امتیازاتی بهره مند هستند:
امتیازاتی از قبیل
1️⃣ پس از تایید پروژه و طرح تحقیقاتی، با پژوهشگر (مؤلف) قرارداد بسته خواهد شد و در سه مرحله (پیش از شروع طرح تصویب شده، انجام ۵۰ درصد از طرح و در نهایت بعد از اتمام طرح) #مبلغ مورد نظر (به صورت ساعتی و یا پروژه ای) به پژوهشگر پرداخت خواهد شد؛
2️⃣ #اساتید مشغول به تدریس در مدارس علمیه، چنانچه کار پژوهشی جدیدی انجام دهند که مورد تایید معاونت پژوهش قرار گیرد، #علاوه بر حقوق ماهیانه استادی، حق الزحمه کار پژوهشی نیز دریافت می کنند؛
3️⃣ پژوهشگران واجد شرایط، به عنوان #استادارزیاب آثار پژوهشی در فراخوان و یا #داورمقالات پژوهشی مجلات و نشریات، حق الزحمه ارزیابی دریافت می کنند؛
4️⃣پژوهشگرانی که برای مجلات و نشریات علمی تخصصی کار پژوهشی انجام دهند #حقالزحمه دریافت می کنند؛
5️⃣ طلاب پژوهشگر که در سامانه جامع پژوهشگران سوابق پژوهشی آنان #ثبت شده و یا در فراخوان های آثار پژوهشی برگزیده شدند دارای امتیازاتی هستند که در #جاهایمختلف می توانند از این امتیاز استفاده کنند.
6️⃣ استعدادهای برتر پژوهشی نیز از طرف #مرکزنخبگان و استعدادهای برتر حوزه مورد #حمایتمالیومعنوی قرار می گیرند؛
7️⃣ پژوهشگران می توانند با هیئت های اندیشه ورز معاونت پژوهش همکاری داشته و بابت انجام کارهای پژوهشی #حقالزحمه دریافت کنند؛
8️⃣ پژوهشگران برگزیده در فراخوان آثار پژوهشی حوزه، #علاوه بر دریافت هدیه نقدی، #می توانند معرفی نامه جهت بهره مندی از #امتیازاتمرکزخدمات حوزه #همچون افزایش وام، امتیاز برای مجتمع های مسکونی و ... دریافت کنند.
9️⃣ حق التألیف برای نوشتن کتاب، که بعداز تأیید شورای نشر، امور چاپ و فروش کتاب از صفر تا ۱۰۰ را انتشارات حوزه علمیه خراسان انجام می دهد و #حقالتالیف هم به مؤلف پرداخت می شود؛
🔟 #وام حمایتی چاپ کتاب تا مبلغ ۲۰ میلیون تومان نیز به کتابهای آماده چاپ که مورد تایید است پرداخت می شود؛
1⃣1⃣پژوهشگران می توانند با ارائه مشاوره پژوهشی حق الزحمه مشاوره دریافت نمایند، و یا با برگزاری روش های تحقیق و برگزاری سایر کارگاه های پژوهشی.
📚برگرفته از کانال معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان(با کمی تغییر)
ــــــــــــــــــــ
پژوهش یعنی مجاهدت مستمر علمی...
@Pajouheshyar
#اندیشهرهبری(حفظهالله)
#استفادهپایاننامهها
نگاهی کاربردی به پژوهش
رهبری(حفظه الله)تاکید بسیار دارند که پژوهش و تحقیق میباید به میدان عمل وارد شود و از کنج کتابخانهها بیرون بیاید.
ایشان در خصوص پایاننامههایی که به رشته تحریر درمیآید،
اینگونه فرمودند که:
«…ساعتهای بسیار ذیقیمتی صرف تهیه یک پایاننامه یا یک پژوهش در دانشگاه میشود. آیا گزینش این عناوین، حساب شده و در جهت نیازهای کشور است؟
آیا #محصولپژوهش و تحقیقی که استاد و دانشجو مشترکا و یا به طور دستهجمعی انجام دادهاند، به مرحله اجرا میرسد؟»
ایشان عنوان میکنند که:
«بعضی از دانشجویان #پایاننامههای خود را جلد کرده و قشنگ برای بنده میفرستند. من در #کتابخانهخودم قفسهای را برای همین پایاننامهها گذاشتهام. متأسفانه من مجال نمیکنم از اینها استفاده کنم.
حالا در آن رشتههایی که برای من قابل استفاده است. اما برای اینکه این پژوهش، این پایاننامهها که ساعتهای گرانبهایی صرف آن شده به کار بیاید چه #راهحلی وجود دارد؟»
📚۱۳۸۳/۹/۲۶
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
ارجاعات.pdf
632.9K
#ارجاعات
انواع ارجاعدهی
پاورقی توضیحی
تفاوت پاورقی توضیحی و ارجاعی
شیوه تنظیم ارجاع منابع مختلف
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
#معرفیکتاب #طرحولایت
#پیشنهادویــــــــــژه
مطالعهششکتابارزشمند
1️⃣معرفت شناسی
2️⃣خداشناسی
3️⃣انسان شناسی
4️⃣فلسفه اخلاق
5️⃣فلسفه حقوق
6️⃣فلسفه سیاسی
شش کتاب فوق، #حاصلهفتادسال تلاش های علمی #علمایی هم چون امام خمینی،علامه طبابایی،شهید مطهری،علامه مصباح یزدی و... است که به صورت فشرده در قالب ۶ کتاب و توسط بهترین اساتید ارائه شده است.
✅خلاصه مباحث ارائه شده در کتب شش جلدی «سلسله دروس مبانی اندیشه اسلامی»
1⃣بدون تردید در علوم بشری با مجموعه ای از قضایا مواجه هستیم. برای هر محققی این پرسش به وجود می آید که با چه میزانی، در مورد گزاره های آن داوری کند و با چه ابزاری آن را بشناسد و بر چه اساسی معیار صدق و کذب آن ها را تشخیص دهد؟ در این میان، معرفت شناسی، علمی است که به اینگونه مباحث اساسی می پردازد و درباره هر یک از آن ها بحث و کاوش می کند. امروزه بحث از معرفت شناسی به ویژه در حوزه دینی فراگیر شده است. همچنین بحث از اساسی ترین مباحث معرفت شناسی نظیر علم حضوری، علم حصولی و حقیقت صدق و معیار آن و همچنین شرح مباحث مربوط به معرفت دینی و مبانی آن مانند تعدد قرائت ها، پلورالیسم دینی، تعارض معرفت های دینی و ... از جمله مباحث مطرح شده در جلد اول این کتاب است.
2⃣جلد دوم این کتاب به بررسی «اندیشه های بنیادین اسلام» در قلمرو انسان، وحی، نبوت و امامت می پردازد. در این نوشتار که در ده درس سامان یافته است، مباحثی درباره شناخت انسان و ابعاد وجودی او مطرح شده و مولفان کوشیده اند تا ضرورت نیاز به دین، هدایت الهی، آموزه های وحیانی و هادیانی الهی برای انسان ها را ثابت کنند.
در همین راستا سه درس نخستین به مباحث انسان شناسی اختصاص داده شده و در درس چهارم ضرورت وحی و دلیل نیازمندی به آن بررسی شده است. درس های ششم و هفتم به مباحث قرآن شناسی می پردازد و در درس هفتم با تبیین بحث زبان قرآن و فرهنگ عصر نزول،وحیانی بودن الفاظ قرآن اثبات و دیدگاه بشری بودن آن نقد شده است.
موضوع درس هشتم خاتمیت و جامعیت است. در درس نهم، امامت و سرانجام در درس دهم مهدویت و آسیب شناسی مسأله انتظار مطرح شده است.
3⃣انسان همواره با انبوهی از گزینه های رفتاری روبه روست که فقط می تواند تعداد محدودی از آن ها را برگزیند.
برای ترجیح و تعیین گزینه ها عوامل گوناگونی وجود دارد، اما مهم تر از همه عامل عقلانی آگاهانه است که با در نظر گرفتن همه گزینه ها و تأثیر هریک در سعادت و کمال نهایی انسان ترجیح و تعیین گزینه های برتر، والاتر و ارزشمند تر را به عهده می گیرد و نقش خود را در شکل گیری اراده انسانی ایفا می کند. راز برتری و اشرفیت حقیقی انسان را باید در برخورداری از همین عامل و به کارگیری آن جستجو کرد. جلد سوم مجموعه حاضر از مجموعه کتب «مبانی اندیشه اسلامی» است که به اختصار به تشریح و تبیین مبانی اعتقادی ـ کلامی اسلام در باب انسان، وحی، نبوت، امامت و برخی از مهمترین مباحث مربوط به این موضوعات می پردازد.
در جلد سوم این کتاب در قالب ده درس به تبیین و توضیح موضوعات انسان شناسی، وحی شناسی، پیامبر شناسی، قرآن شناسی، خاتمیت، امامت و مهدویت و آسیب شناسی مسأله انتظار پرداخته شده است.
4⃣علم اخلاق مقدمه ای است برای سعادت انسان و فلسفه اخلاق هدایتگر عقل به مکتب اخلاقی سعادت بخش و انسان ساز می باشد.
جلد چهارم این کتاب برای آشنایی اجمالی با موضوع "فلسفه اخلاق" با هدف تعیین چارچوبی کلی برای مکتبی اخلاقی است که راهنمای انسان به سعادت حقیقی اوست. روش بحث برای یافتن منشا و ملاک ارزش اخلاقی و داوری درباره نظریات مختلف مکاتب اخلاقی در این خصوص، روش عقلی است و در موارد لازم به توصیف این نظریات پرداخته شده است.
5⃣جلد پنجم این کتاب پژوهشی است در قلمرو فلسفه حقوق که جهت ارائه مباحث بنیادین این رشته علمی به دانشجویان رشته حقوق تدوین شده است.
در پژوهش حاضر،ضمن پرداختن به کلیات مربوط به علم حقوق و خصوصیات آن، مکاتب مهم حقوقی مانند حقوق طبیعی،حقوق پوزیتویستی، مکتب حقوقی اسلام معرفی و مبانی و اصول حاکم بر آن تبیین گردیده است. در ادامه هدف حقوق، کارکرد و دیدگاه های مکاتب مختلف اسلامی درباره آن بیان شده، منابع حقوق و نظام های حقوقی در جهان تبیین گردیده است.
در بخش های دیگر سعی شده است تا نظام حقوقی اسلام با نظام حقوقی سوسیالیسم و نظام حقوقی یهود و مسیحیت مقایسه شود. در پایان هر درس، خلاصه درس و پرسش های مربوط به آن آمده است.
6⃣جلد ششم مجموعه حاضر،پژوهشی است در زمینه حکومت اسلامی و ولایت فقیه تهیه شده است.
این کتاب با طرح بحث فلسفه سیاسی،مفهوم سیاست، فلسفۀ سیاست و علم سیاست، به نسبت میان اسلام و سیاست می پردازد سپس با تبیین مفهوم سکولاریسم درصدد شناخت انگیزه ترویج و مبانی و لوازم سکولاریسم است و در انتها ماهیت حکومت دینی و جایگاه ولایت فقیه در آن بیان می شود.
آدرسخرید
@Pajouheshyar
#معرفی_ابزار
#خلاصهسازآنلاین
✅معرفی خلاصه سازهای آنلاین متن فارسی
خلاصه سازی خودکار متن، یعنی روشی که یک متن طولانی توسط یک برنامه رایانه ای با حذف عبارات، کلمات و جملات اضافه کوتاه شود.به عبارت دیگر، “خلاصه سازی” متن به فرایندی اطلاق می شود که طی آن یک متن بزرگ (ضمن رعایت شرایط خاصی) به متن کوچکتر تبدیل می شود. تاکنون رویکردهای مختلفی برای خلاصه سازی خودکار متون ارائه شده است.
1⃣سامانه نور:
بر اساس جمله است و کلمهها یا حروف را نمیشمارد. ابتدا باید متن را وارد کنید و سایت تصمیم میگیرد که کدام جملهها را حذف کند. البته حدس بنده این است که جملاتی که کلمات مهم تر دارند را نگه میدارد.
آدرس
https://ai.inoor.ir/سرویس-خلاصه-ساز/
ــــــــــــــــــــ
2⃣سامانه متنک:
از جمله ویژگی های متنک می توان به تشخیص وشناسایی متون،پردازش متن،حذف متن تکراری، و API برای استفاده در سایر سیستم ها اشاره کرد.
آدرس
http://www.matnak.com/
ــــــــــــــــــــ
مُبلّغ پژوهش باشیم
@Pajouheshyar
مسئله شناسی ، ساختار و چگونگی نگارش مقاله - Copy.pdf
613.1K
#آموزشمقالهنویسی
#پیشنهادویژه
مسئله شناسی،روش ها و ظرافت های مقاله نویسی
ضرورت پژوهش دینی،مسئله یابی و چگونگی نگارش مقاله علمی_پژوهشی و علمی_ترویجی
✅عناوین برخی از مباحث مطرح شده:
1⃣ضرورت پژوهش در دوران معاصر
2⃣مهم ترین آسیب های پژوهش دینی
3⃣استاندارهای تحقیقات دینی
4⃣آشنایی با مسئله
5⃣عناصر مهم در مسئله یابی
6⃣تبارشناسی مسئله
7⃣بایسته های انتخاب مسئله پژوهشی
8⃣و...
#حتـــــما ملاحظه بفرمایید.
ــــــــــــــــــــ
مُبلّغ پژوهش باشیم
@Pajouheshyar
#خدماتمرکز
#نرمافزارهاینور
📲سرویس «قاصدک نور» چیست؟
➖میز کار مجازی قاصدک نور این امکان را میدهد که در مصرف فضای ذخیرهسازی سختافزار و نرمافزار صرفهجویی کنید.
با استفاده از این قابلیت در سامانه #سخا، طلاب معزز در نسخهای یکپارچه، از نرمافزارهای مختلف استفاده میکنند و نیاز به خرید و نصب نرمافزار بر روی سیستمهای کامپیوتری نیست.
از ملزومات این سرویس اتصال به اینترنت است.
✅ویژگیهای برتر «قاصدک نور»
1⃣دیگر مجبور نیستید هزینه هر نرمافزار را بهصورت جداگانه پرداخت کنید، بلکه بهصورت رایگان میتوانید از تمام نرمافزارهای نور استفاده نمایید.
2⃣برای استفاده از این قابلیت میتوانید در بستر وب و از تمامی دستگاههای خود استفاده کنید؛ تلفن همراه، لب تاپ، تبلت یا هر دستگاه دیگر میتواند ارائهدهنده این سرویس به شما باشد.
📚کانال روابط عمومی مرکز خدمات
Go2l.ir/CSIS_Eta
ـــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
پژوهش یار
#خدماتمرکز #نرمافزارهاینور 📲سرویس «قاصدک نور» چیست؟ ➖میز کار مجازی قاصدک نور این امکان را مید
خدمت نوینی است که جا دارد از این امکان،نهایت بهره را ببریم.
#پیشنهادویژه
🔶با توجه به تعطیلی #نمایشگاه_کتاب ، موسسه سعداء درنظر دارد مجموعه کتابهای سعداء را با #تخفیف و هزینه پست #رایگان به تمام نقاط کشور ارسال نماید.
#عناوینکتب
🔹1_ گام تمدن ساز : 22500 تومان.
🔹2_ صعود 40 ساله: 48 هزار تومان.
🔹3_ کرونا چالش نظام سلامت: 37 هزار تومان.
🔹4_ نقد علمی بر سند 2030: 27 هزار تومان.
🔹5_ زیبایی ها و زشتی های کربلا: 19 هزار تومان.
🔹6_ راه های نفوذ دشمن: 10 هزار تومان.
🔹7 _ شرحی مختصر بر بیانیه گام دوم: 10 هزار تومان.
🔷قیمت خرید پک کامل ۷کتاب مذکور: 155 هزار تومان (ارسال رایگان)
🔶 سفارشات تکی با تخفیف 10درصد و 7 هزار تومان هزینه پستی، امکان پذیر است.
هر #کتاب بیشتر، 3 هزار تومان به هزینه پست افزوده میشود.
📚 جهت خرید کتاب به آیدی @soada40 در پیامرسانهای ایتا، بله، سروش مراجعه فرمایید.
آدرس آشنایی بیشتر با کتاب ها: http://soada.ir/tag/books/
ــــــــــــــــــــ
#نکته:نویسنده محترم از پژوهشگران ممتاز کشور هستند و آثار ایشان،به ویژه کتاب صعود چهل ساله ،از آثار ارزشمند و بسیار کاربردی است.
حتما کتب را تهیه و استفاده نمایید.
خصوصا اگر پیرامون بررسی وضعیت های مختلف (سیاسی، اجتماعی، اخلاقی،علمی، پزشکی و...) قبل و بعد انقلاب اسلامی سوالاتی دارید،می توانید از کتاب صعود چهل ساله،نهایت بهره را ببرید.
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
#منویات_رهبری (حفظهالله)
#جاذبهذاتیکارتحقیقاتی
رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه الله):
کاری که از روی تحقیق و عالمانه باشد،#حتیبرایمردمعامی که عالم هم نیستند، ارزش و جاذبهی بیشتری دارد.
📚بیانات پس از بازدید از سازمان صدا و سیما ۱۳۸۳/۰۲/۲۸
ــــــــــــــــــــ
مُبلّغ پژوهش باشیم
@Pajouheshyar
ج7-اندیشه-ورزی-بر-روی-اطلاعات.pdf
1.05M
#پردازشاطلاعات
عوامل عدم پردازش اطلاعات
روش پردازش
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
پژوهش و حوزه_v1.0.apk
1.71M
#تولیدات_دیجیتالی
#تولید_کانال
✅نرم افزار اندروید پژوهش و حوزه
در این نرم افزار،پیرامون پژوهش،و پژوهش در حوزه های علمیه،مباحثی مطرح شده است.ان شاءالله مثمر ثمر واقع شود.
ــــــــــــــــــــ
🔵 سایر نرمافزارهای پژوهشی ما
{برای دریافت بر روی هر یک از نرم افزار ها ضربه بزنید}
1⃣مقاله نویسی آسان و کاربردی
2⃣آشنایی با مفاهیم پژوهشی
3⃣مهارت روش نقد
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
#عاملموفقیت
فوت کوزه گری !
❓در این باره که آیا فقط کسانی که دارای نبوغ و استعداد فوق العاده هستند می توانند به مراتب بالای #خلاقیت و نوآوری برسند یا نه، تحقیقات فراوانی انجام شده است.
✅یکی از این تحقیقات در کتاب «اعتماد به نفس» آمده که سال ها پیش آقای دشتی آن را ترجمه کرده است.
این کتاب،دانشمندان و نخبگان رشته های مختلف که در #صدسالاخیر به شهرت علمی رسیدند را معرفی کرده و عامل موفقیت آنان را کاویده است.
#نتیجه کتاب این است که هیچ یک از عواملی مانند هوش بالا، تحصیلات عالیه، نبوغ خاص و امکانات فوق العاده باعث موفقیت آنان نشده؛
#بلکه «تلاش، کوشش و پشتکار» عامل اصلی بوده است.
یعنی جدیت فوق العاده داشته اند. حتی در ایام فراغت و تعطیلی هم کار می کرده اند. اصلا کار برای آنها #لذت عجیبی داشته است!
💢البته دست کم،استعداد متوسط لازم است، ولی وجود نبوغ و هوش ویژه شرط نیست بلکه در اینجا #حرفاول را کار و کوشش و پشتکار می زند!
📚گفتگوی حجت الاسلام دکتر مسعود آذربایجانی با خشت اول، ش۱، ص ۳۲_۳۱./فصلنامه رهنامه پژوهش
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
4_5980905851337049330.docx
209.7K
#موضوع_پژوهشی 4⃣
موضوعات پیشنهادی جهت تحقیق و یا پایاننامه در سطح ۲و۳و۴ با هدف بنیادی ، توسعهای یا کاربردی
📚برگرفته شده از کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی و مشاوره پژوهشی) مدرسه علمیه ولیعصرکرمانیها
@valiasrk
#کارخوبی صورت گرفته است و #توصیه میشود حتما ملاحظه بفرمایید.
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تولید_کانال
منتشر شد...
☎️نرم افزار اندروید "شماره های تماس حوزه"
دسترسی #آفلاین به شماره های داخلی تمامی بخش های مراکز زیر
۱.مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان
۲.مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان
۳.مرکز آموزش علمی_مهارتی
این ایام که مراجعه حضوری میسر نیست،می توان با استفاده از نرم افزار فوق به صورت آفلاین به شماره های تماس مراکز فوق،دسترسی داشت.
ــــــــــــــــــــ
گرچه کار کوچی است لکن از باب اینکه خداوند متعال فرموده است 《مَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خیرا يَرَهُ》 #ثواب استفاده از این نرم افزار را هدیه می کنیم به جامعه پزشکی و افرادی که با این بیماری،جان خودشان را از دست داده اند.
@Pajouheshyar
4_5848140823010476883.pdf
2.75M
🚨نشریات #جعلی را بشناسیم
👤 به قلم: دکتر مریم صرافزاده
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
#معجزهقرن (شماره 3⃣)
#پایگاهاینترنتی
✅معرفی پایگاه اندیشوران حوزه
این پایگاه در سال ۱۳۸۶ و با هدف اطلاع رسانی در زمینه #معرفیمحققان،راه اندازی گردیده است.
1⃣معرفی هزاران محقق و پژوهشگر حوزه علوم انسانی و آثار آنان،
2⃣امکان دستیابی به اطلاعات محققان از طریق فهرست الفبایی محققان،
3⃣فهرست پژوهشگران بر مبنای تخصص،
4⃣فهرست محققان براساس مراکز و همچنین امکان ویرایش اطلاعات توسط خود محققان از امکانات مهم این پایگاه است.
آدرس پایگاه
www.andishvaran.ir
ــــــــــــــــــــ
مُبلّغ پژوهش باشیم
@Pajouheshyar
درسنامه روش تحقیق.pdf
369.6K
#جزوه شماره1⃣
#روشتحقیق
مختصر و مفید،ارکان تحقیق را توضیح داده است.
۱۹ صفحه
#حتما ملاحظه شود.
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
#اطلاعیه
#جشنواره #طرحسوالفقهیفضایمجازی
✅ جشنواره حوزوی-دانشگاهی
به اطلاع عموم میرساند،دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی،اولین جشنواره #حوزوی_دانشگاهی خود را با موضوع (طراحی سوالات فقهی #فضای_مجازی) برگزار میکند.
🏷شرایط
محدودیتی در تعداد سوالات نمیباشد و با #طرحیکسوال فقهی نیز می توان در جشنواره شرکت کرد.
طراحان(بیشترین)و(بهترین) سؤالات،برگزیدگان این جشنواره خواهند بود.
سؤالات به صورت متن ارائه شود.
از برگزیدگان در پروژه (نظام موضوعات و مسائل فضای مجازی) دعوت به عمل خواهد آمد.
🏷اطلاع مندی از #محور های جشنواره👇
🌐برای ورود،ضربه بزنید
📆مهلت ارسال آثار:تا ۳۱ مرداد
📭نحوه ارسال آثار:
سؤالات پیشنهادی خود را به آدرس👇
https://eitaa.com/mosammam70
و یا از طریق شماره ۰۹۱۸۷۰۷۰۵۳۰ در پیامرسانهای ایتا، بله و سروش ارسال فرمایید.
🎁جوایز
نفر اول:۳ میلیون تومان
نفرات دوم تا هشتم هر کدام یک میلیون تومان
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar
#معرفیکتاب
#پیشنهادویژه
کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن ، #حاصل برگزاری بیستوهشت جلسه متوالی در بیستوهشت روز ماه مبارک رمضان سال ۱۳۵۳، توسط #رهبری(حفظه الله)است.
بعد از ممانعت ساواک از برگزاری جلسات معظّمله در مسجد کرامت مشهد، ایشان تصمیم گرفتند تا جلسات ماهِ مبارک رمضان را در مسجد امام حسن مجتبی برگزار کنند.
رهبری(حفظهالله)در این جلسات سعی داشتند تا مبانیِ اندیشۀ اسلامی را با رویکردی اجتماعی، منسجم و هماهنگ و با محور قرار دادن قرآن کریم تبیین کنند. کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن مشتمل بر چهار فصل ایمان، توحید، نبوت و ولایت است.
ایشان ایمانِ واقعی را ایمانی میدانند که آگاهانه و مسئولیتپذیر باشد. با این مقدمه، توحید را معرفی کرده و میگویند نمود آن در زندگیِ فرد موحد این است که زیر بار سلطۀ خدایان دروغین ـ اعم از ابلیس و طواغیت و هواهای نفسانی و … ـ نرود.
آنگاه برخی از ویژگیهای یک جامعۀ موحد را بیان میکنند.
با همان تعریف از ایمان، پس از تعریف اصل نبوت و معرفی دشمنان آن، به تعهداتی که متوجه مسلمانانِ معتقد به اصل نبوت است، اشاره میکنند. در آخر هم با توجه به تاریخ انبیا و آیات قرآن، روشن میکنند که فرجامِ کار انبیا و پیروان انبیا چیزی جز پیروزی نیست.
و اما در مبحث ولایت، ابتدا به شرح مفهوم ولایت و ابعاد آن ـ پیوند درونیِ جامعۀ اسلامی، نحوۀ ارتباط با جوامع غیر مسلمان و پیوند بین امام و امت ـ اشاره دارند و در ادامه بعضی از زوایای آن را تبیین میکنند.
#توصیه جهت مطالعه
ــــــــــــــــــــ
@Pajouheshyar