#معرفیپایگاهاینترنتیِپژوهشی
به همت مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور، #تمامآیاتقرآن از نظر صرف و نحو مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته و جز به جز کلمات و حروف از لحاظ تجزیه و ترکیب برچسب گرفته اند .
هم چنین از لحاظ فنی بستری برای مشاهده و بررسی صرف و نحو قرآن فراهم شده است که به شما پژوهشگران گرامی کمک می کند تا به صورت بصری روابط بین اجزا آیات و نیز صرف هر کلمه (تجزیه و ترکیب سوره های قرآن) را مشاهده کنید.
✅ترکیب نحوی
✅تجزیه نحوی
✅تحلیل بلاغی
https://quran.inoor.ir/fa/ayah/1/1/analysis
ــــــــــــــــــــــــــــــ
مُبلّغ پژوهش باشیم
@Pajouheshyar
کتاب-صعود-چهل-ساله-۱.pdf
17.9M
#معرفیکتاب
✅صعود چهل ساله
👈 این کتاب #بهترین اثری است که تاکنون در مورد دستاوردهای خیره کننده انقلاب اسلامی در چهل سال گذشته، منتشر شده است.
🔰این کتاب #محصول یک کار پژوهشی بسیار گسترده، #توسط ۱۷ استاد دانشگاه و چندین دانشگاه و مؤسسه پژوهشی است.
✅ آنچه آن را بر دیگر آثار مشابه #برتری می بخشد، آن است که تمام منابع و رفرنس های آماری، منحنی ها و اعداد و ارقام کارکردی آن، #بین المللی و برگرفته از منابع خارجی است؛ مراجعی که نوعا با نظام جمهوری اسلامی، مخالف؛ بلکه دشمن اند.
ــــــــــ
کانال پژوهش یار
@Pajouheshyar
1_210697344.mp3
28.43M
f40b6171b61ba6ba04ef0ddb4e3f614ac6f15d07.pdf
116.9K
نسخه Pdf محتوای جلسه اول نشست علمی فوق.
#روشتحقیق
#منابع
✅منابع شایسته تحقیق:
در کل، وجود ویژگیهای زیر در یک منبع سبب مطلوبیت و اولویت آن میشود:
1⃣اثر دست اول باشد؛
2⃣شخصیت نویسنده اعتبار و شهرت بیشتری داشته باشد؛
3⃣نویسنده اهل تعصب یا مسامحه و کم دقت نباشد؛
4⃣آخرین ویرایش اثر باشد؛
5⃣اثر اتقان بیشتر و استدلال بهتری داشته باشد؛
6⃣اثر جامعیت داشته باشد؛
7⃣محققان بعدی در تحقیقات خود بدان ارجاع داده باشند.
ــــــــــــــــــــ
📚کتاب خود آموز مقدمات پژوهش تالیف جناب آقای اسلام پور کریمی،ناشر سمت و موسسه امام خمینی(رحمةالله علیه)
ــــــــــــــــــــ
مُبلّغ پژوهش باشیم
@Pajouheshyar
پژوهش یار
آموزش درج فهرست خودکار در Word در مطلب بعدی...
#کارگاهمقالهنویسی
#جلسهچهلم(0⃣4⃣)
#نکاتکاربردی
#تنظیممتن #Word
#نکته 7⃣
🔵درج فهرست مطالب
یکی از سخت ترین قسمت های محتوای علمی،خصوصا پایان نامه نویسی، نگارش فهرست مطالب، و سخت تر از آن، درج فهرست جداول و فهرست اشکال می باشد.البته این نکته را هم اضافه می کنیم که می توانید فهرست ها را در انتهای نگارش محتوا و یا در حین آن انجام دهید.
پس از طی کردن مراحل ذکر شده در نکته ۶ ،ابتدا مکان نما را به صفحه ای که می خواهید فهرست مطالب در آن درج شود برده و سپس از منوی References، و در قسمت Table of Contents، بر روی گزینه Table of Contents کلیک کنید.
پس از انتخاب گزینه Automatic Table 1 فهرست مطالب،ایجاد می شود.
کل فهرست را انتخاب نموده و از منوی Home، گزینه راست چین را انتخاب کنید.خواهید دید که فهرست به سمت راست می آید.اگر با این کار،به درستی فهرست تان به سمت راست نیامده است،کل فهرست را انتخاب نمایید و در سربرگ Home فلش کوچک کنار بخش Paragraph را انتخاب نمایید.کادری همانند کادر زیر نمایان می شود که می بایست گزینه Alignment و گزینه Direction را بر روی Right تنظیم نمایید و سپس گزینه OK را فشار دهید.
اکنون به جای کلمه Contents، کلمه “فهرست مطالب” را درج کنید.
#نکته
ممکن است بعد از ایجاد فهرست مطالب، عنوان یا زیر عنوانی را به فهرست محتوای خود اضافه کنید، و یا شماره صفحه ای که عنوان شما در آن قرار دارد، به دلیل اضافه یا حذف کردن بخشی از محتوا، تغییر کند.نگران نباشید،تنها کافیست فهرست خود را Update کنید.برای این منظوردر قسمت فهرست مطالب کلیک کرده و بر روی گزینه UpdateTable کلیک کنید.
در پنجره باز شده (Update Table of Contents)، اگر تنها شماره صفحات عناوین تغییر کرده است، گزینه Update page numbers only را انتخاب کنید.
و اگر عنوان یا زیر عنوانی را به متن اضافه و یا از آن حذف کرده اید، گزینه Update entire table را انتخاب کنید. تنها باید مجددا فهرست خود را راست چین کنید.
#تصویر را ملاحظه بفرمایید.
#مطلبپنجاهوششم(6⃣5⃣)
ــــــــــــــــــــ
مُبلّغ پژوهش
@Pajouheshyar
پژوهش یار
#کارگاهمقالهنویسی #جلسهچهلم(0⃣4⃣) #نکاتکاربردی #تنظیممتن #Word #نکته 7⃣ 🔵درج فهرست مطالب
نکات مهم در درج فهرست مطالب
#نکتهیک :
حتی اگر شماره صفحات خود را قبل از درج فهرست، فارسی کرده باشید، شماره صفحات عناوین، انگلیسی درج می شود.برای فارسی کردن شماره صفحات عناوین، این است که ابتدا فهرست را “راست چین” کنید و بعد با کلیک بر روی گزینه Update Table، یکبار گزینه Update page numbers only را انتخاب نموده و کلید Ok را فشار دهید،شماره صفحات عناوین در فهرست، فارسی می شوند.
#نکتهدو:
اگر زیر بخش های شما بیشتر از دو تا بود، یعنی به عنوان مثال، (1-2-1-1-) هم داشتید، از سربرگ Home، بر روی مثلث گوشه راست قسمت Styles کلیک کرده، پنجره Styles باز می شود.
روی گزینه Options کلیک کنید.
در پنجره باز شده (Style Pane Options)، مربع جلوی گزینه Show next heading when previous level is used را تیک بزنید.
در این صورت، هر موقع از Heading ها استفاده کردید، خود به خود، زیر هدینگ بعدی در قسمت Styles از منوی Home مشاهده می شود و به راحتی می توانید در صورت نیاز، زیر هدینگ های بعدی را نیز انتخاب کنیدالبته این گزینه در Word2013 بصورت پیش فرض،فعال است.
#نکتهسه:
ممکن است،وقتی بخواهید فایل word را به pdf تبدیل کنید، در فهرست مطالب، به جای شماره صفحات با این پیغام مواجه می شوید:Error! Bookmark not defined
برای رفع این مشکل، باید فهرست مطالب را غیر قابل آپدیت کردن کنید تا در هنگام pdf کردن، با پیغام bookmark not defined برخورد نکنید. ابتدا کل فهرست را انتخاب کنید و سپس کلیدهای Ctrl+Shift+F9 را همزمان نگه دارید. مشکل برطرف می شود! فقط یک نکته را نباید فراموش کنید و آن اینکه، با این کار دیگر نمی توانید فهرست تان را آپدیت کنید! بنابراین توصیه می کنیم که این کار را یا زمانی انجام دهید که فهرست را در جای دیگری کپی کرده باشید، یا اول یک کپی از فایل word تهیه کنید و بعد این روش را روی فهرست اعمال کنید.
ــــــــــــــــــــ
مُبلّغ پژوهش باشیم
@Pajouheshyar
1_210702508.mp3
25.52M
سلسله نشست های علمی آیات الولایة
#صوت
#جلسهدوم
استاد توحیدی (زید عزه)
موضوعات مطرح شده
1⃣مقصود خداوند از آیه تطهیر اراده تکوینی است ، یا اراده تشریعی ؟
2⃣مراد از کلمه یذهب و یطهّر در آیه تطهیر.
3⃣اگر گفته شود منظور از اهل البیت تنها زنان پیامبرند و پنج تن آل عبا را شامل نمی شود . چه پاسخی داده می شود ؟
#همدممردم
#برکاتپژوهش
همدم مردمان در زمان پریشانی
از کجا میدانید؟ شاید همین تحقیقهای کلاسی که انجام میدهید، همین مقالاتی که مینویسید و همین تحقیقات پایانی و پایاننامههایی که تدوین میکنید روزی به کار یک نفر بیاید.
امام صادق (علیه السلام) در سفارش به مفضل میفرماید:
«اکتب و بثّ علمک فی اخوانک فان متّ فأورث کتبکَ بنیکَ فانّه یأتی علی النّاس زمان هرج لا یأنسون فیه إلاّ بکتبهم؛
دانش خویش را به نگارش درآر و در میان برادرانت گسترده دار؛ و چون مرگت فرارسد، نگاشته های خویش را برای فرزندانت به ارث گذار که مردمان را روزگاری پریشان در پیش است که در آن به جز کتابهایشان همدمی ندارند.» (۱)
📚۱.(کافی، ج۱، ص۵۲)
ــــــــــ
مُبلّغ پژوهش باشیم
@Pajouheshyar
مقاله نویسی آسان و کاربردی_v1.0.apk
8.06M
✅نرم افزار اندروید مقاله نویسی آسان و کاربردی
این نرم افزار فعلا رایگان می باشد.
البته برای کسانی که در این مدت نرم افزار را نصب نمایید، بعدا که نرم افزار پولی شود، #کماکان نرم افزارشان رایگان می باشد.
پس،از فرصت بوجود آمده استفاده شود.
راهنمای فعال سازی رایگان نرم افزار، در پست های بالاتر ذکر شده است.
مُبلّغ پژوهش باشیم
@Pajouheshyar