🔻حمایت جهادکشاورزی ازتولید کنندگان بذربرای خودکفایی در تولید این محصول
🗓 ۱۴۰۳/۰۷/۱۸
🔹علیرضا مهاجر معاون زراعت وزارجهادکشاورزی درحاشیه بازدید از یک مزرعه تحقیقاتی کشت ذرت در مجتمع مهر گستر زیاران واقع در شهرستان آبیک با محققان و کارشناسان به محققان و شرکت های تولید بذرگفـت، هر چقدر می توانید بایستی روی تولید بذر برای خودکفایی در تامین بذر مورد نیار کشورتلاش کرد.
🔸وزارت جهادکشاورزی ازتولید کنندگان بذربرای محصول باکیفیت و شناسنامه دار حمایت می کنیم .
🔹در تولید بذرهر چقدر شرکت های تحقیقاتی و بخش خصوصی بذر تولید کنند، اماده خرید آن بشرط رعایت اصل کیفیت در تولید محصول هستیم .
🔸بخش خصوصی شناسنامه دار می توانند در تولید بذر و محصولات کشاورزی مشارکت داشته باشند و وزارت جهادکشاورزی از این تولید کنندگان حمایت می کند .
🔹از نظر اکولوژیکی شرایط مناسبی در کشور برای تولید بذر وجود دارد.
🔻محمد حسین عطایی رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین هم در این بازدید گفت : استان قزوین در توسعه بذرمحصولات کشاورزی در کشورپیشگام است.
🔹بخش خصوصی در حال سرمایه گذاری در تولید بذردر استان قزوین است بطوری که یکی از یان شرکت ها قادر به تولید۴۰ درصد بذر سبزی و صیفی کشور است .
🔸در این نشست تقوی مدیرعامل مجموعه سیمرغ و عصاره رئیس موسسه ثبت گواهی بذر و نهال وزارت جهادکشاورزی نیز برلزوم حمایت از تولیدد کنندگان بذر تاکید کردند.
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین
🌐 https://qazvin.maj.ir
🆔 @pajqazvin