پخش زنده افتتاحیه دهمین دوره مجلس دانش آموزی روز چهارشنبه ۸ بهمن ماه ساعت ۱۴ از کانالshadofficial@
با ما باشید در افتتاحیه دهمین دوره مجلس دانش آموزی
#سازمان_دانش_آموزی
#مجلس_دانش_آموزی
عجب حکایت سختی ست مرگ این مادر
هنوز مانده به ره، دیدگان پرگهرش
تمام دلخوشیاش چهار صورت قبر است
چهار صورت زیبا همیشه در نظرش
سالروز وفات حضرت ام البنین علیهاالسلام تسلیت باد.
🥀🖤🥀🖤🥀🖤
#زهرا_انصاری
#کمیته_مناسبت_ها
دبیرستان مهندس عسگری
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادواره شهدای مجازی سردار دلها حاج قاسم سلیمانی
کاری از :واحد پرورشی دبستان گیوه چیان 1
با مدیریت سرکار خانم فرهادی
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیکِ یا حضرت ام البنین سلام الله علیها
دکلمه بسیار زیبا توسط دخترم خانم زینب چاوله پایه ی ششم
دبستان دخترانه توحید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟 چجوری نماز باتوجه بخونیم؟
#کمیته_نماز_عفاف_حجاب
دبیرستان امامی
4_5785420367614969982.mp3
5.72M
⭕️ ( #شور ) وفات حضرت #ام_البنین
✔️ ای مادر اباالفضل....
🎤 کربلایی #حمیدعلیمی
دبستان آیت الله ظاهری2
═🌾🌸🍃════════════
*﷽*
*✨ زند📜گـی نامه حضرت ام البنین (س)✨*
*#ویژه_نامه_شهادت_حضرت_ام_القمر_سلام_الله_علیها*
*فاطمه بنت حِزام مشهور به اُمّ البَنین، از همسران امام علی(ع) و از شخصیتهای محترم نزد شیعیان است. او مادر حضرت عباس، عبدالله، جعفر و عثمان است که هر چهار تن در روز عاشورا به شهادت رسیدند.از آنجا که او مادر چهار پسر بود، به ام البنین مشهور شد*.
پس از واقعه کربلا، ام البنین برای امام حسین (ع) و فرزندانش سوگواری میکرد به طوری که دشمنان اهل بیت(ع) نیز با او همنوا میشدند. مدفن ام البنین در قبرستان بقیع است .
*❄️نسب و درگذشت*
*پدر ام البنین حِزام بن خالد با حرام بن خالد از قبیله بنی کلاب و مادرش لیلی یا ثمامه دختر سهل بن عامر بن مالک است*.
از تاریخ وفات ام البنین اطلاع دقیقی در دست نیست. معروف است که او در ۱۳ جمادیالثانی ۶۴ق از دنیا رفته و پیکر او دربقیع دفن شده است. برخی نیز وفات او را در ۱۸ جمادی الثانی ۶۴ق دانستهاند. برخی نیز مدعی شدهاند که برای زنده بودن ام البنین بعد از جریان کربلا هیچ دلیل مستندی وجود ندارد و همه دلایل ارائه شده قابل مناقشه میباشند.
*❄️ازدواج با حضرت علی(ع)*
*پس از شهادت حضرت فاطمه(س)، امام علی(ع) با برادرش عقیل که در نسبشناسی عرب شهره بود، درباره انتخاب همسری که اصیل باشد و فرزندانی دلیر و جنگاور بیاورد، مشورت کرد و عقیل، فاطمه بنت حزام را پیشنهاد کرد که علی(ع) با او ازدواج کرد. در مورد زمان ازدواج امام علی(ع) با ام البنین اختلاف وجود دارد و در واقع تاریخ دقیقی در این مورد مطرح نشده است. همچنین در مورد اینکه او بعد از حضرت فاطمه همسر دوم یا سوم امام بوده است نیز اختلاف وجود دارد. اما در خصوص اینکه او قبل از ازدواج با حضرت علی و بعد از شهادت ایشان با شخص دیگری ازدواج نکرده است اختلافی وجود ندارد.*
برخی نقلهای تاریخی وجود دارد که امام بعد از حضرت فاطمه(س) به سفارش ایشان با امامه نوه پیامبر(ص) و دختر زینب ازدواج کرد و برخی نیز بر اساس روایتی از امام صادق(ع) معتقدند که ام البنین اولین همسر امام بعد از حضرت فاطمه(س) بوده است. برخی معتقدند بر اساس اینکه اولین فرزند ام البنین در سال ۲۶ ق به دنیا آمده است ازدواج امام علی(ع) با ام البنین قطعا قبل از سال ۲۳ هجری بوده است، اما برخی دیگر سال ازدواج آنها ۱۳ یا ۱۶ قمری میدانند چرا که بین ازدواج آنها و تولد حضرت عباس(ع) بزرگترین فرزندشان ۱۰ سال فاصله بوده است.
*در روایات آمده است، بعد از گذشت مدتی از ازدواج ام البنین با حضرت علی(ع)، ام البنین به امام علی(ع) پیشنهاد کرد او را به نام اصلیاش که فاطمه بود، صدا نزند، تا حسنین (ع) با شنیدن نام فاطمه به یاد مادرشان نیافتند. از این رو امام علی(ع) او را ام البنین [مادر پسران] نامید*.
ثمرۀ این ازدواج ۴ پسر به نامهای عباس، عبدالله، جعفر و عثمان بود. هر چهار فرزند ام البنین در کربلا در رکاب امام حسین(ع) به شهادت رسیدند.
*❄️ام البنین بعد از واقعه کربلا*
ام البنین در واقعه کربلا حضور نداشت. هنگامی که کاروان اسیران کربلا وارد مدینه شد، شخصی خبر شهادت فرزندانش را به او داد؛ اما او از امام حسین(ع) پرسید. ام البنین وقتی خبر شهادت چهار فرزندش و امام حسین(ع) را شنید، گفت: «ای کاش فرزندانم و تمامی آنچه در زمین است فدای حسین میشد و او زنده میماند.» این سخنِ او را برخی دلیل دلدادگی عمیق او به اهل بیت و امام حسین(ع) دانستهاند.
*⚫️ چگونگی شهادت حضرت ام البنین ع*
*در روز ۱۳ جمادی الثانی ،شهادت جناب ام البنین علیهم السلام مادر حضرت اباالفضل العباس در سال 64 هجری قمری اتفاق افتاده و در بقیع به خاک سپرده شد که هم اکنون آثاری از قبر ویران این بانوی بزرگوار مشهود میباشد*.
ام البنین علیهم السلام همه روزه به بقیع میرفت و برای فرزندانش اشک می ریخت و و می فرمود : دیگر مرا ام البنین علیهم السلام نخوانید.
*ام البنین علیهم السلام با فصاحت و بلاغتی که داشت در مقام افشاگری از ظلم و تعدی بنی امیه برآمد و با اشعار جانسوز و بلیغ و عزاداری های مستمر مردم را متوجه ظلم و بی لیاقتی حکام وقت نمود. لذا آن بانو را با عسل زهر آگین مسموم و به شهادت رساندند. چنانکه مورخ نامی حاج شیخ علی فلسفی در کتاب " زنان نابغه " و جناب عبدالعظیم بحرانی در کتاب " ام البنین " نگاشته اند که بنی امیه همسر امیر المومنین علیه السلام ، ام البنین علیهم السلام را مسموم و به قتل رساندند*.
📕 وقایع الشیعه ص۸۵
📚جمع آوری شده از منابع مختلف در باب زندگانی این بانو
#نشر_به_نیت_فرج
#بحق_ام_البنین_سلام_الله_علیها_الله_عجل
*🌤الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج 🌤*
زهرا روستا دهم تجربی ۱
شورای دانش آموزی دبیرستان شهید محمد قرائتی۲