🔶گاهی تشخیص ولیّ خدا در «مصداق عدالت» با تشخیص تو فرق دارد
🔶باید آمادگی روحی داشته باشی تا امر مولایت را بپذیری
🔻 #نیاز_ما_به_حکمت برای تشخیص مصداق (ج۴)
📌موسی(ع) به خضر(ع) گفت: میخواهم پیش شما شاگردی کنم. خضر فرمود: اگر میخواهی با من بیایی، سؤال نکن (کهف/۷۰) رفتند در کشتی نشستند، خضر شروع کرد به سوراخکردن کشتی و موسی اعتراض کرد...
🔸بعضیها اینجا میگویند: «خضر داشت ظلم میکرد، درحالیکه باید عدالت داشته باشد و الا ولایت ندارد!» در پاسخ میگوییم: مصداق عدالت را چه کسی باید مشخص کند؟ اگر تشخیص ولیّ خدا، در مصداقِ عدالت با تشخیص شما تفاوت داشت، تکلیف چیست؟!
📌اگر قدرت تحلیل نداشته باشی و نتوانی حکمت اوامر امامزمان(ع) را بفهمی، حضرت بهجای اینکه جهان را اداره کند باید مدام برایت توضیح بدهد! باید قدرت تحلیل داشته باشی تا مثل موسی(ع) با خضر(ع) برخورد نکنی و به قضاوتها و دستورهای امامزمان(ع) ایراد نگیری.
🔸ممکن است امامزمان(ع) در یک مسئلهای، داوری کند و شما دلیل درستبودنِ داوری حضرت را نفهمی. لذا باید آمادگی روحی داشته باشی تا امر مولایت را بپذیری.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت ثارالله قم - ۹۷.۱۱.۱۹
👈🏻متن کامل:
panahian.ir/post/5315
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا خدا با انسان حرف نمیزنه؟
🔻چی بگه خدا؟
#تصویری
@Panahian_ir
🔶حکمت چگونه بهدست میآید؟
🔶باید تفکر ما تحت تأثیر تمایلات خوب ما باشد، نه تمایلات بد
🔶دوستداشتنِ اهلبیت(ع) رمز حکمت است!
🔻 #نیاز_ما_به_حکمت برای تشخیص مصداق (ج۴) - ۲
📌مخالفت با هواینفس، موجب حکمت میشود. برای رسیدن به حکمت باید هواپرست نباشیم، چون طبق روایات، هواینفس ضدّ حکمت است (محاسن/۱/۱۹۷) هواینفس، تفکر انسان را تحت تأثیر تمایلاتِ پست و بیارزش قرار میدهد و او را از حکمت، دور میکند.
📌تمایلات انسان همیشه ادارهکنندۀ اندیشۀ او هستند؛ امکان ندارد تفکر انسان-بهطور مطلق- تحت تأثیر تمایلاتش نباشد. لذا برای حکیمشدن، باید سعی کنیم تفکر ما تحت تأثیر هوای نفس ما نباشد، بلکه تحت تأثیر تمایلات خوب ما باشد.
🔸اساساً تمایلات خوب، باید در ما باشد تا حکمت راه بیافتد. مثلاً یکی از تمایلات خوب، علاقه به امور جاودانه است. علی(ع) دربارۀ مؤمنِ متقی میفرماید «قُرَّةُ عَيْنِهِ فِيمَا لَا يَزُول» اگر چیزهایی را که جاودانه است دوست داشته باشی، حکیم میشوی؛ همین دوستداشتن، تو را حکیم میکند.
📌حکمت تحت تأثیر تمایلات خوب انسان است و یکی از مهمترین تمایلات خوب، دوستداشتنِ اهلبیت(ع) است. لذا اگر اهلبیت(ع) را دوست داشته باشیم، خدا به ما حکمت میدهد؛ اصلاً رمز حکمت همین است!
🔸امامصادق(ع) فرمود اگر کسی ما اهلبیت را حقیقتاً دوست بدارد، چشمههای حکمت از قلبش بر زبانش جاری میشود. (محاسن/۱/۶۱)
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت ثارالله قم - ۹۷.۱۱.۱۹
👈🏻متن کامل:
panahian.ir/post/5315
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پیشنیاز دینداری!
👈🏻 یک بیدین در چه صورتی هدایت قرآن را دریافت میکند؟
#تصویری
@Panahian_ir
📌 فلسفۀ زیارت چیست؟
📌 مؤمن، به زیارتِ امامش نیاز دارد؛ مثل نیاز کودک به مادرش
📌 هروقت دلت برای زیارت تنگ شد، حتماً برو؛ به این نیازت پاسخ بده!
🔻 #هر_هفته_یک_نکته_اربعینی (۱۳)
⭕️ چرا زیارت و ملاقات، اینقدر اهمیت دارد؟ در ملاقاتِ پدر و مادر، برادران دینی و دید و بازدید فامیلی چه محسناتی هست که اینقدر به آن سفارش شده است؟
⭕️ زیارت و ملاقات، نیاز انسان است. اصل دیدار و ملاقات، عالیترین فعلی است که هدف خلقت است. (إِنَّكَ كادِحٌ إِلى رَبِّكَ كَدْحاً فَمُلاقيهِ؛ انشقاق/۶) همۀ زجری که انسان میکشد بهخاطر همین «لقاء» است.
⭕️ آخرین نقطۀ حیات بشر، دیدار و ملاقات است؛ آخرِ حیات اخروی انسان، خوردن یا شناکردن در نهر شیر و عسلِ بهشتی نیست؛ آخرین و بالاترین نیاز انسان، فعلی است بهنام «لقاء» یعنی ملاقات پروردگار!
⭕️ آخرِ نیاز انسان ملاقات است، اولِ نیاز او هم ملاقات است! میگویند: بچه وقتی بهدنیا آمد، بلافاصله او را به آغوش مادرش بدهید. این نیاز روحی بهقدری مهم است که-طبق تحقیقات روانشناسی- اگر تا ششماه پس از تولد نوزاد، مادرش او را بغل نکند، کودک میمیرد؛ هرچند سایر نیازهایش تأمین شود.
⭕️ امامرضا(ع) میفرماید: امام، مثل مادر است نسبت به طفل شیرخوار (تحفالعقول/439) کودک وقتی به آغوش مادرش میرود، بهلحاظ روحی، تغذیه میشود. مؤمن هم به زیارت امامش نیاز دارد و به آن علاقه دارد؛ البته ممکن است نداند چرا زیارت را دوست دارد، اما مثل کودکی که میگوید «من مادرم را میخواهم» او هم میگوید: «دلم برای حرم، تنگ شده» لذا هروقت دلت برای زیارت تنگ شد، حتماً برو؛ به این نیاز خودت پاسخ بده!
👤علیرضا پناهیان
🚩کربلای معلا | صبح اربعین-۹۷.۸.۸
🔻متن کامل:
panahian.ir/post/5088
👈🏻 برای بهرهبرداری بهتر از اربعین، باید از یکسال قبل، تفکر و برنامهریزی کرد
@Panahian_ir
💠 تدبیر امام صادق(ع) در زمان تنگدستی و سختی معیشت برای گشایش مالی
🔻امام صادق(ع) به فرزند خود محمّد فرمود:
فرزندم! از آن خرجى، چقدر اضافه آمده است؟
عرض كرد: چهل دينار.
فرمود: برو و آنها را صدقه بده.
عرض كرد: فقط همين چهل دينار باقى مانده است.
حضرت فرمود: آنها را صدقه بده؛ زيرا خداوند عزّوجلّ عوضش را مىدهد. مگر نمىدانى كه هر چيزى كليدى دارد و كليد روزى، صدقهدادن است، پس آن چهل دينار را صدقه بده.
محمّد چنين كرد، و ده روز بيشتر بر امام صادق (ع) نگذشت كه از جايى چهارهزار دينار به ايشان رسيد
سپس فرمود: ای پسرم ما در راه خدا چهل دینار بخشیدیم و خداوند به ما چهار هزار دینار بخشید.
👈🏻منبع: كافي: ج۴، ص۱۰
@Panahian_ir
Panahian-Clip-BaKafshNamazNakhoon.mp3
1.38M
🎵با کفش نماز نخون!
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما
🔻از اون روز همه این تلخیها برایم شیرین شد!
💬هر وقت سوالی برام پیش میاد از کوچیک ترین تا بزرگترین سوالای فلسفی هروقت وارد کانال شدم یا از طرق دیگه جوابم رو از ایشون گرفتم, جواب هایی که میدونم هیچ آدم دیگه ای نمیتونه بهم بده انگار میدونن تو سرم چی میگذره و جواب اصلی و قانع کننده رو بهم میدن...
مثلا همین چند وقت پیش تو یه مسئله خانوادگی خیلی اذیت شدم و با خودم می گفتم چرا باید این اتفاقا بیوفته، چرا زندگی بعضی وقتا انقدر سخت میشه، چرا مشکلاتی که نمیتونی حلش کنی باید مانع پیشرفتت بشن که اومدم توی کانال و صحبت ایشون رو درباره اینکه مومن بلاخره از یه جایی و از طرف یه کسی اذیت میشه ولی باید رشد کرد، شنیدم.از اون روز همه این تلخی ها برام شیرین شده و تا مشکلی پیش میاد به خودم یادآوری میکنم که باید رشد کنی، خودتو کنترل کن...
______________
👈🏻نظر ارسالی در مورد کلیپ "چیکار کنم راحت بشم؟"
🔗 panahian.ir/post/4417
👈🏻شما میتوانید نظرات خود در مورد هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید.
🔻پیامگیر:
@Admin_Panahian
@Panahian_ir
Panahian-Clip-ChikarKonamRahatBesham.mp3
1.54M
🎵چیکار کنم راحت بشم؟
🔻راه حلی برای برطرف شدن اذیت اطرافیان
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🔻حمایت مالی
از استمرار و توسعه فعالیتهای بیان معنوی(ناشر آثار و اندیشههای علیرضا پناهیان)
💠همراهان گرامی! حمایتهای معنوی و مالی شما سهم قابل توجهی در استمرار و توسعه فعالیتهای موسسه بیان معنوی در راستای گسترش معنویت از طریق نشر اندیشههای علیرضا پناهیان داشته است.
🔸بخشی از فعالیتهای موسسه:
۱. واحد پژوهش قبل از منبر ۲. واحد چندرسانهای: تولید کلیپ و عکسنوشته ۳. واحد فضای مجازی و شبکههای اجتماعی ۴. واحد بین الملل: ترجمه و انتشار به زبانهای عربی، انگلیسی، ... ۵. کتاب و لوح فشرده
bayanmanavi.ir/post/3700 | گزارشی از فعالیتها
🔰اگر مایل به حمایت مالی از این فعالیتها هستید میتوانید از طریق روش های زیر اقدام فرمایید:
1️⃣ واریز آنلاین از طریق درگاه اینترنتی:
http://bit.do/B313
2️⃣ کارت به کارت یا واریز به حساب:
* تمام حسابها و کارتهای زیر به نام موسسه بیان معنوی است.
📌 بانک ملت
🔸شمارۀ کارت
6104337766505869
🔸شماره حساب
5797063322
🔸شمارۀ شبا
IR34 0120 0200 0000 5797 0633 22
3️⃣ انتقال وجه منظم (ماهانه)
🔶 #حوالۀ_منظم ( مستمر، منظم) : اگر در بانک ملت حساب داشته باشید، از طریق درگاه اینترنتی بانک ملت، امکان #حواله_منظم (پرداخت خودکار ماهانه) وجود دارد. همچنین در تعداد دیگری از بانکها نیز این امکان فراهم است.
سپاس از همراهی و نیت خیرتان🌹🌹
971209-Panahian-ImamSadeghUni-DoMafhumeKelidiDarBayanieyeGameDovomeEnghelab-18k.mp3
6.59M
🔉 دو مفهوم کلیدی در بیانیه #گام_دوم انقلاب
📅 ۱ جلسه | ۹۷/۱۲/۹
🕌 دانشگاه امام صادق(ع)
@Panahian_ir
@Panahian_mp3
📌 ماه رجب، ماه خصوصیهاست؛ ماه رمضان، ماه عمومیهاست
👈🏻 چرا رجبیون نزد خدا مقرب هستند؟
🔸 ماه رجب، ماه عبادت برای دوستان خاصّ حضرت حق هست. وگرنه ماه رمضان خیلیها درِ خانۀ خداوند متعال میآیند که در طول سال آنطوری درِ خانۀ خداوند متعال حاضر نمیشدند.
🔸 کسانی که در ماه رجب عبادت خودشان را پر آب و رنگ قرار میدهند، توجه بیشتری در عبادات پیدا میکنند، اینها از دوستان خاصّ حضرت حق به حساب خواهند آمد. به حدّی که روز قیامت اهل عبادت در ماه رجب جداگانه صدا زده میشوند و آنها را خداوند متعال به صورت ویژه به بارگاه خود فرا میخواند.
🔸 ماه رجب مقدّمهای است برای ماه شعبان و ماه شریف رمضان. این سه ماه را شاید بشود به سهولت فصل عبادت نامید و بهار عبادت، که اگر بهار سه ماه دارد، اینجا هم ما با سه ماه نورانی مواجه هستیم. فرمودهاند: «ماه رجب ماه خداست، ماه شعبان ماه پیامبر خدا و ماه رمضان ماه امّت اسلام بندگان خدا.»(امالی صدوق/۵۳۴)
🔸 ماه رجب ماه خصوصیهاست. ماه رمضان ماه عمومیهاست. کسی که ماه رمضان درِ خانه خداوند متعال برود زیاد هنر نکرده. اما اگر کسی ماه رجب بلند شد و عبادات ماه رمضانش را آغاز کرد، او به صورت ویژه تحویل گرفته میشود.
🔸 وقتی گفته میشود این سه ماه، ماه عبادت و بندگی خداست، معنایش این است که لازم است ما مقداری برنامههای عبادیِ خودمان را در این ماه تقویت کنیم. معنای دوّمش این است که طاعاتمان را با دقّت بیشتری انجام بدهیم. یعنی آمار گناه را کمتر کنیم، بیشتر مراقبت داشته باشیم، و از آنطرف اگر میتوانیم خیرمان به کسی برسد، در ماه رجب بیشتر به دیگران خدمت کنیم.
👤علیرضا پناهیان
#ماه_رجب
@panahian_ir
Panahian-Clip-BaharTabeatVaManaviyat.mp3
2.67M
🎵بهار طبیعت و معنویت
➕چند پیشنهاد کاربردی برای ماه رجب
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
علیرضا پناهیان
💌 خانمهای خانهدار #پیام_معنوی @Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما
🔻همه عمر ۴۰ ساله ام را وقف علم کردم و کار ؛ اما ...
💬 این تصویر نوشته ی خانم های خانه دار منو خیلی توی فکر فرو برد
همیشه توی مدرسه و دانشگاه بهم می گفتن زن بایستی مدارج بالای علمی داشته باشه تا بتونه مسئولیتهای مهم و پر درامدی داشته باشه
هیچ وقت از زن خانه دار تعریف نشنیدم. همه عمر ۴۰ ساله ام را وقف علم کردم و کار. اینکه بیشتر بدانم تا درست انتخاب کنم. هر چند این یکی دو سال اخیر متوجه شدم که از فطرتم دارم فاصله می گیرم. زن آرامش خانه و زندگی. زن نقش اول تربیت نسل آینده و .... از نظر من در کشور ما در مدارس و دانشگاه برای نقش زن کار خیلی کم شده است. نگاه جامعه دانشگاهی ما نگاه غرب به زن است. ارزش خانه داری را ندانستیم و اوج معنویت را فقط در شهادت خلاصه کردیم.
این روح لطیف دختران مسلمان در مدرسه و دانشگاه باید با تعالیم اسلامی شکوفا شود. تصمیم گرفته ام از این پس هر کجا که باشم در کلاس درس و محل کار از زن و معنویت و نقش او بیشتر بگویم. زنان و دختران ما باید از نگاه اسلام به زن آگاه باشند و از این جهت به خود ببالند.
خوشحالم که اگر چه دیر ولی بالاخره به آنچه آرامش واقعی را برایم ایجاد خواهد کرد رسیدم. از استاد گرانقدر و کانال خوبتان سپاسگزارم. درخواست می کنم در رابطه با زن و ابعاد شخصیت او بیشتر بنویسید.
__________________
👈🏻نظر ارسالی در مورد عکسنوشته "خانمهای خانه دار"
📩 شما میتوانید نظرات خود در مورد هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید.
🔻پیامگیر:
@Admin_Panahian
@Panahian_ir
🔰 یادداشت علیرضا پناهیان به مناسبت آغاز ماه رجب
◽️بسم الله الرحمن الرحیم
🔻 آغاز بهار معنوی و فصل ارتباط با خدا مبارک باد.
🔸ماه رجب را فصلی نو در ارتباط با خدا قرار دهیم.
🔸ارتباط با خداست که بیشترین گرما و هیجان را به انسان میبخشد. آرامش و لذت، وقتی بخواهند پایدار و عمیق باشند تنها در ارتباط با خدا به دست میآیند. ارتباط با خدا انسان را به خدا علاقهمند میکند و احساس عمیق تواضع به خدا را در انسان ایجاد مینماید و بندگی را با کمال افتخار برای انسان لذتبخش قرار میدهد.
🔸ارتباط با خدا هرلحظه میتواند آنچنان تازه و هیجان برانگیز بشود که گویی قبل از آن ارتباطی نبوده است. ارتباط با خدا تنها ارتباطی است که تا ابد نو و دلگرم کننده باقی میماند و هر لحظه میتواند شدیدتر بشود و هیچ آسیبی هم به دنبال نداشته باشد. خدای مهربان در این فصل معنوی به ما فرصت داده است تا ارتباط خود را با او عمیق کنیم و به دریافت تازهتری از او برسیم.
🔸برای ارتباط با خدا «وقت» بگذاریم با او مناجات کنیم و از او احتیاجات خود را بخواهیم؛ به قرائت کلماتش بپردازیم و در آنها تأمل کنیم. ما روزی نزد خدا باز خواهیم گشت و دیگر تا ابد در کنار او خواهیم بود. برای روز ملاقات با خدا آماده شویم. خدا مهربان است و چه بسا با یک گفتگوی ساده، بندهاش را به خود مقرب نماید و لذت نزدیک بودن به خودش را به ما بچشاند.
🔻فروردین ۱۳۹۶
👤علیرضا پناهیان
@panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اگر این حقیقت را درک کنیم ....
➕ راهحلی برای داشتن حالِ بهتر سر نماز
#تصویری
@Panahian_ir
علیرضا پناهیان
💌 خانمهای خانهدار #پیام_معنوی @Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما
🔻در این مدت که در خانه هستم علاوه بر آرامشی که دارم؛ نه تنها کمبود مالی احساس نکردم بلکه شرایط مالی خانواده به مراتب بهتر از قبل شده ..
💬در رابطه با مطلبی تحت عنوان زنان خانه دار باید عرض کنم بنده مدت ۱۷ سال کارمند بودم و دو فرزندم در زمان اشتغالم به دنیا آمدند و بزرگ شدند.
با سخنرانیهای حاج آقا و به خصوص مبحث نقش پنهان زن به این نتیجه رسیدم که این ۱۷ سال اشتباه کردم و نباید وظیفه اصلی که به عهده من گذاشته شده تحت تاثیر حرفهای عوامانه و اشتباه جامعه و اطرافیان کمرنگ شود و از طرفی اضطراب و بار مضاعفی به خودم تحمیل کنم که هیچ حسنه و فضیلتی برای من ندارد.
بنابراین با وجود مخالفت همه اطرافیان و دوستان و همکاران و حتی همسرم که به خاطر حقوق نسبتا خوبم نگران مسائل مالی بود استعفا دادم و به خدا گفتم خدایا میخواهم علیرغم تمام توصیه های دیگران به تو اعتماد کنم و چون تو کسب روزی را به عهده من نگذاشتی من کارم را ترک میکنم و نتایج و عواقب آن را به تو میسپارم.
خدا شاهد است در این یک سال ونیم که در خانه هستم علاوه بر آرامشی که دارم درهای برکتی به روی ما باز شده که نه تنها کمبود مالی احساس نکردم بلکه شرایط مالی خانواده به مراتب بهتر از قبل شده. فکر میکنم یکی از دلایل آن این است که وقتی زنی شاغل است شوهرش از بعضی وظایف مالی شانه خالی میکند و به گمان من خدا این را دوست ندارد و برکت از خانه میرود...
__________________
👈🏻نظر ارسالی در مورد عکسنوشته "خانمهای خانه دار"
📩 شما میتوانید نظرات خود در مورد هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید.
🔻پیامگیر:
@Panahian_admin
@Panahian_ir
📢 آغاز فروش کتاب "قدرت و شکوه زن" در کتاب فروشی های سراسر کشور + نحوه سفارش اینترنتی
👈🏻 کتاب قدرت و شکوه زن شامل ناشنیده هایی است از بیانات حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری با مقدمهای از علیرضا پناهیان درباره ویژگیها، امتیازات و توانمندیهای منحصربه فرد زنان.
▫️این کتاب در هفت فصل ارائه شده است که عناوین آن عبارتند از: "مادر، پایه بهشتی شدن انسان ها" | "زن، مبدا همه خیرات" | "سعادت و شقاوت کشورها به دست زنان" | "کمبود محبت مادری" | "منشا فساد عالم" "شغل اصلی زن" | "قدرت زن در مدیریت همسران" | "اجر زنان بیش از مردان"
▫️کتاب "قدرت و شکوه زن" در ۹۷ صفحه توسط انتشارات بیان معنوی به چاپ رسیده است و قیمت آن ۷هزار تومان میباشد.
🔻شما میتوانید برای خرید اینترنتی این کتاب به سایت پاتوق کتاب مراجعه کنید. همچنین برای خرید حضوری به مراکز فروش که لیست آن در لینک زیر آمده است مراجعه کنید.
🔰مراکز فروش درتهران و شهرستانها
📎 panahian.ir/post/5324
🔰خرید اینترنتی:
📎 bookroom.ir/book/74006
@Panahian_ir
علیرضا پناهیان
💌 خانمهای خانهدار #پیام_معنوی @Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما
🔻من زنی هستم شاغل ، مستقل ، با درآمد مکفی؛ اما ...
💬من یک زنم... شاغلم ... سالها قبل در نوجوانی صمیمیت ، سادگی ، خانه داری و بی آلایشی مادرم در نظرم یک زندگی حداقلی ، سطحی و پیش پا افتاده بود ...
به خیالم که زن باید در جامعه حضور داشته باشد ، مستقل باشد ، درآمد داشته باشد ، در کارنامه اش موفقیت های شغلی ، اجتماعی ، مالی و حرفه ای موج بزند تا برای همنوعانش الگو شود ...
امروز ، سالها از آن روزگاران میگذرد ...
من زنی هستم شاغل ، مستقل ، با درآمد مکفی ، در کارنامه ام موفقیت های شغلی و درآمدی به کرات دیده میشود ، اما ...
در حسرت تمام آرامش و سادگی گوشه چادر نماز مادرم هستم ...
یک چیزی شبیه تکه ای از پازل در این میان گم شده که کمال خود را در بیرون از خانه جستجو میکنیم
و آن نقش مرد است ...
مرد اگر مرد باشد ، زن خانه را به تمام دنیا ترجیح میدهد
اغلب زنانی که شغل بیرون از خانه را به خانه داری ترجیح میدهند دغدغه استقلال مالی و حفظ عزت نفس در تامین خواسته های مادی دارند ...
تکه گمشده پازل ، نقش مردان است که اگر طبق سفارشات اسلام ایفا شود ، خانه داری عزت و کرامت واقعی اش را بازیافته و زن چون مرواریدی به صدف اش باز میگردد .
__________
👈🏻نظر ارسالی در مورد عکسنوشته "خانمهای خانه دار"
📩 شما میتوانید نظرات خود در مورد هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید.
🔻پیامگیر:
@Admin_Panahian
@Panahian_ir