🔻انتخابات یکی از موقعیتهایی است که برخی میخواهند جامعه را دوقطبی کنند
🔻رئیسجمهور، هم علیه دوقطبی سخن میگوید هم خودش دوقطبی برای انتخابات آینده میسازد!
🔻 #مقدمات_شهادت_امامحسین(ع)-۲
🔸دوقطبیسازی کاذب موجب دیکتاتوری روانی میشود. متأسفانه در جامعۀ ما هم سالهاست که یک دوقطبی کاذب شکل گرفته است.
🔸انتخابات یکی از موقعیتهایی است که بعضیها میخواهند از آن سوءاستفاده کنند و جامعه را دوقطبی کنند. درحالیکه انتخابات در یک جامعۀ سالم، باید طوری باشد که افراد و کاندیداها حرفهای خودشان را بزنند و با جذابیتِ برنامههایشان رأی جمع کنند، نه با تخریب کاندیداهای دیگر!
🔸اگر در یک انتخابات، همّت بر تخریب کاندیداهای دیگر باشد، این انتخابات نتیجۀ سالمی نخواهد داشت. ضمن اینکه تخریب با شیوۀ دوقطبیسازی، خیلی بدتر از تخریبِ یک فرد است.
🔸من تشکر میکنم که اخیراً رئیسجمهور علیه دوقطبیسازی صحبت کردند. ولی برای من خیلی عجیب بود که ایشان در یک سخنرانی میتوانند هم یک دوقطبی برای انتخابات آینده بسازند، هم علیه دوقطبی صحبت کنند!
🔸هم دوقطبی در موضوع زن ایجاد کنند و به تبلیغاتچیها گِرا بدهند که روی این دوقطبی برای انتخابات آینده، کار کنید، درحالیکه واقعاً آنچنان دوقطبیای در موضوع زن وجود ندارد و بعد در همان سخنرانی، علیه دوقطبی صحبت کنند. این یکمقدار عجیب است و البته از اینجور اتفاقها در سخنان ایشان زیاد اتفاق افتاده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه تهران- ۹۸.۶.۲۲
👈🏼صوت و متن کامل:
📎 panahian.ir/post/5687
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 دوقطبی سازی؛ ریشه قتل اباعبدالله(ع)
🔻دیکتاتوری رسانهای بدتر است یا دیکتاتوری رضاخانی؟
➕تحلیلی بر سخنان اخیر رئیس جمهور
#نماز_جمعه #تصویری
@Panahian_ir
🌀 کسی که نتواند هوسهای خود را مدیریت کند، قطعاً نمیتواند جامعه را مدیریت کند
🌀 اصول مدیریت در جامعه با اصول مدیریت در زندگی فردی و خانوادگی، یکی است
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۷)-۱
🔹 سالها است که سیاست را جدای از دیانت و معنویت و اخلاق تلقی میکنند درحالیکه بر اساس عقل، دانش بشری و دستورات دینی، اصول مدیریت در جامعه با اصول مدیریت در زندگی فردی و خانوادگی، یکی است.
🔹 تقارنِ این سهنوع مدیریت، فوائد و نتایج بسیاری دارد. مثلاً اینکه افراد میتوانند از مدیریت صحیح در زندگی فردی خود، برای زندگی خانوادگی و اجتماعی الهام بگیرند. همچنین میتوانند بفهمند چه مدیری صالح است و چه مدیری شایسته نیست؟
🔹 هر مدیری که زندگی شخصی و خانوادگیاش به گونهای است که نمیتواند هوسهای خودش را مدیریت کند، او قطعاً نمیتواند جامعه را مدیریت کند، او توانایی و درک لازم برای برنامهریزی، سازماندهی، هدایت و کنترل را ندارد؛ این یک بحث ارزشی نیست، یک بحث کاملاً علمی و فنی است.
🔹 اگر کسی در خانوادهاش نتواند درست مدیریت کند یا در خانوادهای که درست مدیریت میشود، رشد نکرده باشد، طبیعتاً در جامعه هم نمیتواند مدیر خوبی باشد. لذا امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر فرمود: اگر خواستی یک مسئول انتخاب کنی، از خانوادههای صالح انتخاب کن (نهجالبلاغه/نامه۵۳)
🔹 کسانی که میخواهند صلاحیت افراد را برای انتخابات تشخیص بدهند(مثلاً شورای نگهبان) بیشتر از هرچیزی به «صلاحیتهای مدیریتیِ آن فرد» نگاه کنند؛ نه به تفتیش عقائد بپردازند، نه به حرفهای موهومی که تحت عنوان منازعات سیاسی مطرح میشود؛ بلکه ببینند «این فرد شایستگی مدیریتی دارد یا نه؟»
🔹 ما تا کنون در طول انقلاب، هرچه ضربه خوردهایم فقط از ناحیۀ ناتوانی در مدیریت بوده است؛ نه چیز دیگر! این ناتوانی البته همچنان ادامه دارد و طبیعتاً در انتخاباتهای بعدی هم خودش را نشان خواهد داد، چون هنوز درک صحیح عمومی از اصول مدیریت صحیح در جامعه، وجود ندارد.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۵
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5690
@Panahian_ir
Panahian-Clip-ModirKhooneKiye-64k.mp3
1.42M
🎵مدیر خونه کیه؟
🔻این کلیپ از جلسه پنجم مبحث "آخرین آمادگی برای ظهور" تهیه شده است.
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🌀 روش فرعون برای تسلط بر جامعه این بود که عزت مردم را نابود میکرد
🌀 هرکسی موجبِ رواج فسق میشود، انگیزۀ فرهنگی ندارد، انگیزۀ فرعونی دارد!
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۷)-۲
🔹 اولین اصل در مدیریت فرد و جامعه، رعایت کرامت و عزت انسان است. طبق آیۀ قرآن، «فرعون» بهعنوان یک مدیر فاسدِ مفسد، برای اینکه بر مردم مسلط شود، همین اصل عزت را زیر پا میگذاشت.
🔹 روش فرعون این بود: «فَاسْتَخَفَّ قَوْمَهُ فَأَطاعُوهُ» قومش را خوار کرد، پس مردم او را اطاعت کردند! حالا ببینید در زمان ما نمونههای این «استخفاف» چیست؟ مصداقش کجاست؟ چه کسانی دارند اینگونه رفتار میکنند؟
🔹 مواظب باشید سیاسیون، عزت و کرامت جامعه و قوم ایران را، در مقابل غربیها از بین نبرند! این استخفاف مقدمۀ اطاعت از فراعنۀ جهانی است. و بعد ببینید وقتی یک جامعهای حقیر شد، چقدر دزدی، رشوهخواری و بیانگیزگی برای کار و تولید، در این قوم افزایش پیدا میکند!
🔹 چرا یک قوم، استخفاف را میپذیرند؟ یک کسی تو را خوار کرد؛ تو چرا این را پذیرفتی؟ طبق آیه قرآن، فسق و علنیشدن گناه، موجب میشود که استخفاف را بپذیری! (زخرف/۵۴)
🔹 چرا بعضی از جریانهای سیاسی طرفدار رواج فسق و فجور هستند؟ بعضاً در حد عالیترین رجلهای سیاسی، در جلساتی که فسق هست، حضور پیدا میکنند و مروّج آن هستند، چرا؟
🔹 هرکسی موجبِ رواج فسق میشود، انگیزۀ فرهنگی ندارد، انگیزۀ فرعونی دارد، اینها جریانهای فرعونی است، اصلاً مسئله ارزشی نیست. اینها راههای استخفاف یک قوم است
🔹 نخستوزیر خبیثِ اسرائیل میگفت «بیبند و باری را در ایران رواج بدهید تا آنها را تسلیم غرب بکنید!» این دیگر یک بحث فرهنگی نیست، اینها بحثهای فنی مدیریت است و بعضیها هم این روشها را خوب بلد هستند.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۵
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5690
@Panahian_ir
💬 فراخوان
🔻اگر مباحث مطرح شده توسط علیرضا پناهیان در دهه اول محرم۹۸ را دنبال کرده اید، ارزیابیتان از این مبحث را به صورت صوتی و تصویری، و یا متنی برای ما بفرستید به:
@Admin_Panahian
گزیدۀ نظرات در سایت و کانال منتشر خواهد شد.
🔹چقدر این بحث برای شما مفید بوده و کاربرد داشته است؟
🔹کدام قسمت مباحث برایتان موثرتر بوده؟
🔹چقدر این بحث توانسته فضای تازهای برای اندیشۀ دینی شما باز کند؟ چطور؟
📌بیان جزئیات تاثیرات این مبحث و توصیف آن برای سایر مخاطبان بسیار مفید خواهد بود.
👈🏻در صورت تمایل و برای استناد و اثر بخشی نظر، لطفا نام، تحصیلات و محل سکونت خود را نیز ذکر کنید.
🔻پیامگیر: @Admin_Panahian
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کارت قرمز
🔻«مُرِّ حقّ» یعنی شورای نگهبان بتواند وسط انتخابات مثل یک داور کارت قرمز نشان دهد. بگوید آقا! شما دروغ گفتید که پیادهروها را میخواهند دیوار بکشند!
#تصویری #نماز_جمعه
@Panahian_ir
🔻اربعین عالیترین مصداق «تعظیم شعائر الهی» در طول تاریخ بشریت است
🔻 #اربعینی_شویم(۱)
🔸 در این سالهای اخیر، میلیونها نفر از سراسر جهان برای اربعین حسینی جمع میشوند و با این حرکت عظیم، دارند نام امامحسین(ع) را جهانی میکنند. عالیترین مصداقِ «يُعَظِّمْ شَعائِرَ اللَّهِ» (حج/۳۲) در طول تاریخ بشریت، همین اربعین است.
🔸بزرگداشت شعائر الهی، به این شکلی که در اربعین انجام میشود، بهتر از هر صورت دیگری است؛ مثلاً بهتر از برگزاری یک هیئت ۲هزار نفری در شهر خودتان هست. مگر این سینهزنی در داخل یک حسینیه، چقدر نام امامحسین(ع) را در جهان، بزرگ میکند؟! اما ببیند این حرکت عظیم اربعین، چقدر نام امامحسین(ع) را در جهان، پرآوازه میکند! لذا این اربعین، مصداق عالیِ «تعظیم شعائر الهی» است.
👤علیرضا پناهیان
👈🏻 متن کامل:
📎 panahian.ir/post/5127
@Panahian_ir
🌀 وقتی سیاسیون اهل کرامت نباشند، دومینوی فساد در جامعه آغاز میشود
🌀هر مشکلی میبینیم ناشی از بیشخصیتی برخی مدیران مملکت است
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۸)-۱
🔹 مدیریت باید کریمانه باشد؛ این اصل اول مدیریت است. سیاسیون و مدیران جامعه باید شخصیتاً اهل کرامت باشند و الا بهدرد مدیریت نمیخورند. در پُستهای کلیدیِ، باید افراد باظرفیتی قرار بگیرند که اولاً خودشان کریم باشند، ثانیاً کرامت مردم را حفظ کنند.
🔹 امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: کسی که به خودش ظلم میکند، او حتماً به دیگران هم ظلم میکند (غررالحکم/۸۶۰۶) این یک بحث اخلاقی نیست، بلکه یک بحث مدیریتی است؛ یعنی کسی که ظلم میکند، مدیر موفقی نیست، چون مدیر موفق کسی است که به دیگران ظلم نکند.
🔹 وقتی یک مدیر و سیاستمدار، کریم نباشد و رفتارهای غیرکریمانه انجام بدهد (مثلاً در حرفهایش، لودگی و شارلاتانبازی دربیاورد) از آن بالا یک دومینویی آغاز میشود که آخرش میشود انواع فسادها؛ هم فساد اقتصادی، رانتخواری و تعطیلی کارخانهها و...هم فساد فرهنگی، افزایش آمار طلاق و حتی بیحجابی!
🔹 برای مذهبیها و حوزۀ علمیه متأسف هستم که بعضاً از رفتار غیرکریمانۀ مدیران جامعه (که عامل بسیاری از مشکلات و فسادهاست) انتقاد نمیکنند و صرفاً به بیحجابی کف خیابان اعتراض میکنند.
🔹 هر مشکلی در مملکت میبینید ناشی از بیشخصیتی برخی مدیران است و الا ما خودمان میتوانیم مشکلات را حل کنیم و رونق اقتصادی ایجاد کنیم و این ربطی به تحریمها ندارد؛ اما چه چیزی لازم دارد؟ شخصیت کریمانۀ مدیران! سرِ نخش هم دست مردم است. اولاً نمایندگانی برای مجلس انتخاب کنید که باشخصیت و اهل کرامت باشند و ثانیاً رئیسجمهوری انتخاب کنید که اهل کرامت و تأمینکنندۀ کرامت مردم باشد.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۶
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5692
@Panahian_ir
🔻حمایت مالی
از استمرار و توسعه فعالیتهای بیان معنوی(ناشر آثار و اندیشههای علیرضا پناهیان)
💠همراهان گرامی! حمایتهای معنوی و مالی شما سهم قابل توجهی در استمرار و توسعه فعالیتهای موسسه بیان معنوی در راستای گسترش معنویت از طریق نشر معارف دینی داشته است.
🔸بخشی از فعالیتهای موسسه:
۱. پژوهش ۲. چندرسانهای: تولید کلیپ و عکسنوشته ۳. فضای مجازی و شبکههای اجتماعی ۴. بین الملل: ترجمه و انتشار مطالب به زبانهای عربی، انگلیسی،اردو و ترکی ۵. تالیف و تدوین کتاب
Panahian.ir/post/3700 | گزارشی از فعالیتها
🔰اگر مایل به حمایت مالی از این فعالیتها هستید میتوانید از طریق روش های زیر اقدام فرمایید:
1️⃣ واریز آنلاین از طریق درگاه اینترنتی:
http://bit.do/B313
2️⃣ کارت به کارت یا واریز به حساب:
* تمام حسابها و کارتهای زیر به نام موسسه بیان معنوی است.
📌 بانک ملت
🔸شمارۀ کارت
6104337766505869
🔸شماره حساب
5797063322
🔸شمارۀ شبا
IR34 0120 0200 0000 5797 0633 22
3️⃣ انتقال وجه منظم (ماهانه)
🔶 #حوالۀ_منظم ( مستمر، منظم) : اگر در بانک ملت حساب داشته باشید، از طریق درگاه اینترنتی بانک ملت، امکان #حواله_منظم (پرداخت خودکار ماهانه) وجود دارد. همچنین در تعداد دیگری از بانکها نیز این امکان فراهم است.
سپاس از همراهی و نیت خیرتان🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جستجو در دنیای درون
⚠️ باید قبل از ظهور این کارو انجام بدیم؛ وگرنه ...
#تصویری
@Panahian_ir
🌀 رئیسجمهور در انتخابات و بعد از انتخابات، کریمانه برخورد نکرد
🌀 مدیر جامعه باید عزت و کرامت تکتک افراد را حفظ کند
🌀 کسی که در انتخابات، عزت رقیبش را حفظ نکند، شایستۀ مدیریت نیست
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۸)-۲
🔹 برخی میگویند «اصل، منافع سازمان است و افراد باید در خدمتش قرار بگیرند» اما دین میگوید: «اصل، تکتک افراد سازمان هستند» دولتِ کریم دولتی است که عزت و کرامت همۀ افراد و حتی منافقین را حفظ میکند؛ ولو اهداف امت اسلامی مخدوش بشود.
🔹 یک مدیر شایسته در جامعۀ اسلامی، به شخصیت تکتک افراد احترام میگذارد و کریمانه برخورد میکند، بهحدی که رسولخدا(ص) احترام منافقین را هم حفظ میکرد. ایشان در خطبۀ غدیر فرمود: اگر میخواستم، میتوانستم منافقین را به شما نشان بدهم، اما کریمانه برخورد کردم! «وَ لَكِنِّي وَ اللَّهِ فِي أُمُورِهِمْ قَدْ تَكَرَّمْتُ» (احتجاج/۱/۵۹)
🔹 رئیسجمهور ما در انتخابات و بعد از انتخابات، کریمانه برخورد نکرد! ایشان نهتنها به دو قطبیسازی کاذب اقدام کرد بلکه یک کار بزرگتر هم انجام داد؛ تهمت هم زد! گفت: «اینها میخواهند دیوار بکشند» درحالیکه کسی نمیخواست دیوار بکشد.
🔹 او تمسخر هم کرد؛ درحالیکه آدم کریم، هیچوقت مسخره نمیکند! شورای نگهبانی هم نداریم که مثل داور فوتبال، وسط زمین کارت قرمز بدهد؛ نمیدانم قانونش را نداریم یا اینکه اجرا نمیشود؟
🔹 اگر در انتخابات دیدید کسی عزت رقیبش را حفظ نکرد، چنین کسی شایستۀ مدیریت نیست و باید کنار برود و از عرصۀ رقابت، حذف بشود.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۶
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5692
@Panahian_ir
هدایت شده از دبیرستان دارالحکمه
دبیرستان علوم و معارف اسلامی دارالحکمه
وابسته به حوزه علمیه دارالحکمه
با تولیت حجت الاسلام علیرضا پناهیان
در پایه دهم (متوسطه دوم) ثبت نام میکند
اطلاعات بیشتر در کانال اطلاعرسانی :
@darolhekmah_school
جهت ثبتنام:
09203019578 تماس بگیرید یا
@darolhekmah_user پیام بدهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خاطره جالب علیرضا پناهیان از چگونگی آشنایی با مقام معظم رهبری، توسط یک معلم ریاضی!
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از علیرضا پناهیان
📌سخنرانی علیرضا پناهیان در دومین اجتماع بزرگ عاشقان اربعین حسینی
🔻پنجشنبه ۲۸شهریور، ساعت ۱۷
🔻تهران، میدان امام حسین(ع)
#برنامه_سخنرانی
@Panahian_ir
🌀 اصل دوم در مدیریت «محبت و ایجاد همدلی» است
🌀 فرمانداری که شیشلیک میخورد، دلش با مردمِ محروم نیست
🌀 یک سیاستمدار باید همدلی ایجاد کند نه اینکه شقاق ایجاد کند!
🔻 آخرین آمادگی برای ظهور؛ اصلاح مدیریت در جامعه و خانواده (ج۹)-۱
🔹 بعد از اصل کرامت، یک اصل مهم دیگر در مدیریت «محبت و ایجاد همدلی» است. یک فرد مسئول و سیاستمدار باید بتواند همدلی ایجاد کند نه اینکه- با دوقطبیسازیِ کاذب و جنگ روانی و...- در جامعه شقاق ایجاد کند!
🔹 یک مسئول و یک سیاستمدار باید کار را بهجایی برساند که محبوب باشد، نه اینکه فقط مقبول باشد و به او رأی بدهند! در حکومت مهدوی، یک مسئول طوری رفتار میکند و حرف میزند که مردم دوستش دارند. بعد از ظهور معلوم میشود چقدر فاصله هست بین محبوبیت فرمانداران حضرت، تا این مقبولیتهای دموکراسیشدۀ امروز!
🔹 این محبوبیت برای چه کسی پیش میآید؟ برای کسی که خودش هم عاشق مردم است! پیامبر(ص) اینقدر عاشق مردم بود که قرآن میفرماید: «حَريصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنينَ رَؤُفٌ رَحيمٌ»
🔹 چه کسی میتواند عاشق مردم باشد؟ کسی مثل شهید چمران که در لبنان، یک یتیمخانه باز کرده بود و به خانمش گفت: دیگر ما غذای متفاوت با غذای بچهها نمیخوریم؛ ما هم مثل این بچهها، مستمندانه غذا میخوریم.
🔹 یک مدیر یا فرماندار-که برای منطقۀ نسبتاً محرومی بود- گفته بود «من شیشلیک میخورم و کار هم میکنم!» اگر شما در جایی هستی که آدمهای گرسنه هستند، اینکار خیلی غلط است؛ تو باید دلت پیش این مردم باشد. یک مسئولِ خوب، وقتی میبیند که بخشی از مردم در سختی هستند، از سر عشق به مردم، اصلاً نمیتواند راحت زندگی کند.
🔹 فرمودهاند «سَيِّدُ الْقَوْمِ خَادِمُهُمْ» هرکسی رئیس میشود، نوکر بقیه است! مردم اگر ببینند یک کسی دارد خوب به آنها خدمت میکند و صبورانه دارد نوکری میکند، به او محبت و عشق پیدا میکنند. لذا میتوان گفت که مدیریت، عرصۀ عاشقی است، همانطور که خانواده محل عاشقی است.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۷
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5694
@Panahian_ir
🔰 به شیعیان بگویید زیارت حسین(ع) برای شیعیان #وظیفه است!
🔸امام باقر(ع): شيعيان ما را امر كنيد كه به زيارت قبر حضرت حسين بن على(ع) بروند. زيرا زيارت آن حضرت بر هر مؤمنى كه امامتش از جانب خدا را قبول دارد، واجب است.
🔻کتاب کامل الزیارت، ص۱۲۱
#اربعین
@Panahian_ir
هدایت شده از وتر | Vetr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎼 ترانهٔ My Three-Year-Old Hero
«قهرمان سه سالهٔ من»
🔸 دومین ترانهٔ انگلیسی از گروه وتر با موضوع دختر سه سالهٔ امام حسین(ع)
♥️ حسین را جهانی کن!
🔗 نسخهٔ اصلی در کانال رسمی #Vetr جهت اشتراک در فضای بینالمللی:
YouTube: youtu.be/dIUcpSj4yhk
Instagram: instagram.com/vetrmusic
@VetrMusic