فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اثرات ویژه نماز جعفر طیار در زندگی روزمره ما
➕سخنان آیت الله بهجت(ره)
#تصویری
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 وقتی آدمها خود را پنهان میکنند ...
#تصویری
@Panahian_ir
Panahian-Clip-ManBacheMazhafiyamTavilamBghirid.mp3
1.77M
🎵من بچه مذهبیام؛ تحویلم بگیرید!
🔻برخورد پیامبر(ص) با جوانهای با ایمانی که "حرفه" بلد نبودند
👈🏻 قابل توجه بچه مذهبیها!
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🔰قبل از آموزش نماز به فرزندتان، قصههای زندگی پیامبر(ص) را برایش بگویید
➕معرفی کتاب
🔸اولین قدم برای معرفی دین یا اولین قدمی که برای وارد شدن به جرگۀ دین-و حتی اعتقادات دینی- لازم است، شناختن شخص شخیص و نازنین حضرت محمد(ص) است. کسانی که اصول دینشان را هم باور دارند ولی شخص نازنین پیامبر اسلام(ص) را نشناختهاند، نمیتوانند یک ارتباط صحیح و عاشقانه با دین برقرار کنند.
🔸قبل از اینکه به فرزندتان نماز یاد بدهید، قصههای زندگی پیامبر(ص) را آنقدر برایش بگوئید تا از پیامبر(ص) خوشش بیاید و شخصیت پیامبر(ص) برایش دلچسب شود، و بعد بگوئید: «حضرت محمد(ص) اینطوری نماز میخواند...» در این صورت فرزندتان به نماز علاقهمند میشود؛ این عالمانهترین راه برای ورود و نفوذ در روح بشر است.
🔸اگر کسی فوقالعاده برای شما عزیز باشد، و شما عقل و صفای باطن و مهربانیِ او را فوقالعاده قبول داشته باشی و بدانی که هیچوقت نامردی نمیکند، همیشه باصفا و بامحبت است و فوقالعاده به شما مهربان است، یک آدم «تو دل برو» و دوستداشتنی، که صدایش هم قشنگ باشد، دیدنش هم لذتبخش باشد، اگر چنین آدمی با شما رفیق باشد، و یکروز از شما یک کلمۀ کوتاه درخواست کند، از او قبول نمیکنید؟!
🔸اگر شخص پیامبر(ص) در دل ما قرار بگیرد، نفوذ سختترین دستورات دینی- در دلِ ما- بهشدت سهل خواهد شد. هر موقع دیدید دینداری برایتان سخت است، معنویت برایتان حال نمیدهد، خدا برایتان عزیز و محترم و دلبر نیست، یا مسألۀ معاد در چشمتان حقیر است، بدانید که باید بروید کتاب سیرۀ نبوی را بخوانید. یکی از این کتابها «کتاب سننالنبی» علامۀ طباطبایی(ره) است.
👤 علیرضا پناهیان - ۹۵/۹/۸
@Panahian_ir
🔰کانالهای رسمی علیرضا پناهیان در شبکههای اجتماعی
🔻بله
ble.im/panahian_ir
🔻سروش
sapp.ir/panahian_ir
🔻ایتا
eitaa.com/panahian_ir
🔻تلگرام
t.me/Panahian_ir
🔻توییتر
twitter.com/Panahian_ir
🔻آپارات
aparat.com/panahian_ir
🔻اینستاگرام
instagram.com/Panahian_ir
🔸سایت
Panahian.ir
👈🏻صفحات عربی، انگلیسی و ...
Panahian.net
📌 فایل پی دی اف |توصیف زیبای رسول خدا(ص) از زبان رهبر انقلاب
🔻پرورش در صحرا و آثارش؛ جسم قوی، صبور و دید باز
🔻یتیمی زمینۀ افزایش ظرفیت وجودی و اخلاقی
🔻انتخاب شغل «شبانی» در کودکی و «تجارت» در جوانی
🔻نظافت و آراستگی در عین کهنه و وصلهدار بودن لباس؛ این مسائل به ظاهر کوچک در باطن بسیار موثر است
🔻اجازه نداد همسرانش از قانون تخطی کنند
📎 Panahian.ir/post/5778
@Panahian_ir
TosifPayambar.pdf
198.6K
📌 فایل پی دی اف |توصیف زیبای رسول خدا(ص) از زبان رهبر انقلاب
👈🏻 نسخه مناسب چاپ در ابعاد A4
@Panahian_ir
TosifPayambar.mp3
7.8M
🎙توصیف زیبای رسول خدا(ص) از زبان رهبر انقلاب
🔻 نماز جمعه تهران - ۷۹/۲/۲۳
@Panahian_ir
🌀 چرا امام(ره) بنیصدر را تحمل میکرد؟
🌀 چرا علی(ع) اشعث را در کنار خود تحمل میکرد؟
🌀 در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّخدا خیلی نقش دارد
🔹 حکومت ولایی، حکومتی است که بزرگواری و ادبِ ولیّخدا خیلی در آن نقش دارد، امیرالمؤمنین(ع) از بس با نجابت و بزرگوارانه برخورد میکرد که برخی به ایشان میگفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید! حضرت میفرمود: اگر تقوا نبود-که من را به یکسلسله از خودداریها وادار میکند- من زیرکترین مردم بودم (نهجالبلاغه/خطبه ۲۰۰)
🔹 پیامبر(ص) و ائمۀ هدی(ع) از بس ادب رعایت میکردند و محترمانه برخورد میکردند که خودشان مظلوم واقع میشدند. ما تا وقتی اهمیت کرامت و بزرگواری ولیّ خدا را درک نکنیم، راز مظلومیت اولیاء خدا و راز تأخیر در ظهور را درک نخواهیم کرد.
🔹 در تاریخ اسلام ببینید پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) چقدر بزرگواری میکردند! علی(ع) اینقدر باادب است که منافقین درجۀ یک پای رکاب خود را هم حتیالمقدور رسوا نمیکند، ایشان میتوانست با چندکلمه، خیلیها را رسوا کند اما رسوا نکرد و آنها هم تا آخر به خیانت خودشان ادامه دادند؛ نمونۀ بارزش «اشعث» است.
🔹 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(ع) بود که مملکتِ علی(ع) را بههم ریخت! مشکل خوارج را در اصل، اشعث درست کرد، یعنی خوارج را تحریک کرد و آنها علیه علی(ع) قیام کردند، آنوقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!
🔹 چرا علی(ع) با اشعث، محترمانه برخورد میکرد و او را در کنار خودش تحمل میکرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امامزمان(ع) اینقدر تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی را به حضرت ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانتکارانه برخورد نکنند.
🔹 حکومت ولایی یک حکومت کریمانه، باادب و بزرگوارانه است. شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین میرفتند نزد امام(ره) و گریه میکردند که «بنیصدر را عزل کن» اما حضرت امام(ره) میفرمود: «مردم او را انتخاب کردهاند.» ایشان اینقدر بزرگوارانه برخورد کرد که دیگر بنیصدر، قصه را به نهایت فاجعه رساند و در نهایت، نمایندگان مردم او را عزل کردند.
🔹 مهمترین علت این بزرگواری و مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. اگر کسی میخواهد به ولایت کمک کند باید به روشنگری بپردازد. هرچه مردم دقیقتر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد.
👤علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵
@Panahian_ir
🔰کانالهای رسمی علیرضا پناهیان در شبکههای اجتماعی ایرانی
🔻بله
ble.im/panahian_ir
🔻سروش
sapp.ir/panahian_ir
🔻ایتا
eitaa.com/panahian_ir
🔻گپ
gap.im/panahian_ir
🔻آپارات
aparat.com/panahian_ir
Panahian.ir
📌هدف پیامبر(ص) تأسیس «امّت اسلامی» بود نه صرفاً تربیت «انسان مسلمان»
📌شاخص مهمّ مسلمانی این است که مسئولیتهای خود را دربارۀ امّت اسلامی، بپذیریم
🔰رسالت پیامبر اکرم(ص) برای تشکیل امت(ج۱) - ۱
🔸 توجه به «امّت اسلامی» و مفهومِ «امتسازی» یکی از گمشدههای ما در منظومۀ معارف دینی است. اینکه بگوییم «جامعه باید خوب بشود» و «ما باید برای بهبود وضع فرهنگی در جامعه، تلاش کنیم» اینها حرفهای رقیق و ضعیفی است؛ بجای اینها باید گفت: «ما باید امّت اسلامی را شکل بدهیم»
🔸 یکی از اهداف بسیار مهم رسول خدا(ص)-و شاید مهمترین هدفی که دنبال میکردند- این بود که «امتِ اسلامی» تأسیس کنند، نه اینکه صرفاً «انسان مسلمان» تربیت کنند و این انسانها در تنهاییِ خود، مسلمان بشوند و فکر کنند به هدف رسیدهاند.
🔸 وقتی یک انسان بخواهد مسلمان و «بندۀ خدا» بشود، یقیناً عضویت در امّت اسلامی، نقشآفرینی برای امّت اسلامی و احساس وظیفه دربارۀ امّت اسلامی، یکی از مهمترین شاخصهای آن خواهد بود.
🔸 پیامبر(ص) میخواست انسانها را به خدا مقرب کند، اما مسیر تقرب الیالله، عبور از چالشهای زندگی و امتحانهای الهی است. مسیر تقرب الیالله، خارج از بستر این زندگیِ رایج نیست، هیچکسی در خلأ بهسوی خدا حرکت نمیکند و مقرب نمیشود.
🔸 اگر بخواهی بندۀ خوب خدا بشوی، باید از مسیر خانواده و از دالانی که فضای خانواده برایت درست میکند، عبور کنی؛ مثلاً اینکه حق پدر و مادر و همسر را رعایت کنی، برای شغل و معیشت، تلاش کنی و امتحانهای مربوط به شغل و کسب درآمد را، خوب پشت سر بگذاری.
🔸 کسی که میخواهد «بندۀ مقرب خدا» بشود، طبیعتاً عضو یک خانواده است و یک فرد مسئولیتپذیر و متعهد نسبت به وظایفی است که در خانواده بر عهدهاش قرار میگیرد، او همچنین در یک معنا و اندازۀ بزرگتر، عضو امّت اسلامی است.
🔸 همانطور که انسان مسلمان، خارج از خانواده و خارج از شغل، قابل تصوّر نیست؛ انسان مسلمان، خارج از مسئولیتهایش دربارۀ امّت اسلامی هم قابل تصوّر نیست. اما عضویت و پذیرش مسئولیت در امّت اسلامی مقولهای است که انسان خیلی سختتر، برایش انگیزه پیدا میکند و مثل خانواده و شغل نیست که ابتدائاً برای انسان جاذبه داشته باشد.
🔸 شاخص مهم مسلمانی این است که عضویت خود و مسئولیت خود را در امّت اسلامی بپذیری و «هویت امّتیِ خودت» را درک کنی؛ نه اینکه فقط خودت بهتنهایی «عبد خدا» بشوی و عبودیت خود را از دالان امّت اسلامی عبور ندهی.
👤علیرضا پناهیان
🔻هیئت شهدای گمنام - ۹۸.۸.۲
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5784
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیدی ترین عامل برای تربیت فرزند
🔻کدام کار خوب یا بد بیشترین تاثیر را روی بچه ها میگذارد؟
#تصویری
@Panahian_ir
📌ولایتمداری صِرف و «رابطۀ طولی با ولیّخدا» جامعه را بهسعادت نمیرساند
📌ما خیلی از اوقات، وظیفۀ خودمان را در زمینۀ «امّتسازی» انجام نمیدهیم
🔰رسالت پیامبر اکرم(ص) برای تشکیل امت(ج۱) - ۲
🔸 اینکه هرکدام از ما مسلمان بشویم و حتی اینکه ولایتمدار بشویم، کافی نیست؛ باید ببینیم که آیا ما میتوانیم عضو یک امّت بشویم؟ پذیرش مسئولیت دربارۀ «امّت اسلامی» مهمترین شاخص دینداری، مسلمانی و ولایتمداری است.
🔸 اینکه انسان مسئولیتهای خودش را دربارۀ مقام ولایت بفهمد و بپذیرد، چندان سخت نیست؛ سختیِ کار از آنجا آغاز میشود که ولیّخدا به ما بفرماید: «بروید امّت بشوید (امت اسلامی تشکیل بدهید)» آنوقت ما بگوییم: «خُب اگر مردم همراهی نکردند چهکار کنیم؟ اصلاً کارِ مردم، به ما چه ربطی دارد؟!» اینجاست که خیلی از ولایتمداران کم میآورند؛ لذا ولایتمداریِ صرف-به معنای رابطۀ طولی با ولیّ خدا- کفایت نمیکند.
🔸اینکه ما برویم پیش ولیّ خدا و بگوییم که «من ولایت شما را پذیرفتهام و هرچه بگویید اطاعت میکنم» زیاد کار سختی نیست و از این افرادِ ولایتمدار هم در تاریخ، کم نداشتهایم؛ اما اینجور ولایتمداری، بهتنهایی موجب سعادت جامعه نمیشود.
🔸 همانطور که اگر کسی بندۀ خدا شد، باید برتریِ «ولیّخدا» را بپذیرد و مسئولیت خودش را نسبت به ولیّخدا انجام دهد، همانطور هم باید مسئولیت خودش را در شکلدهی امّت اسلامی بپذیرد و نقش خودش را در این زمینه، ایفا کند. البته این کار سختی است و شاید «راه انداختنِ تشکیلات» یک بخشی از این نقش مهم باشد.
🔸 ما خیلی از اوقات، احترام به ولیّ خدا را رعایت میکنیم و برتری پیامبر(ص) را میپذیریم اما وظیفۀ خودمان را نسبت به امّتِ پیامبر(ص)-که همان امّتسازی است- انجام نمیدهیم و بعد فکر میکنیم که این ولیّ خداست که باید امّت بسازد و ما وظیفهای در زمینۀ امتسازی نداریم!
🔸 ما فکر میکنیم که ولیّ خدا در لشکرگاهِ خود، تعدادی نیرو جمع کرده است و ما هم بهعنوان یک نیرو، آمادگی خودمان را برای حضور در این لشکرگاه، اعلام میکنیم و بعد میگوییم: «ما وظیفۀ خودمان را انجام دادیم؛ شما گفتی بیا، ما هم آمدیم!» اما این کافی نیست؛ بلکه یکسلسله وظایف دیگر هم بر دوش ما قرار میگیرد.
👤علیرضا پناهیان
🔻هیئت شهدای گمنام - ۹۸.۸.۲
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5784
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نظر علیرضا پناهیان درباره فیلم "منطقه پرواز ممنوع"
🔻 اگر مردم از این فیلم استقبال کنند ...
@Panahian_ir