🔸مدیری که اهل ذکر و یاد خدا نباشد کارها را خراب میکند
🔸پیروزیها در جنگ تحمیلی با ذکر و تضرع فرماندهان بود
🔸آیا مدیران بدون یاد خدا میتوانند جنگ اقتصادی را پیش ببرند؟
💡کنترل ذهن در مسیر تقرب - فصل دوم (ج۵)
🔻 خداوند میفرماید: اگر کسی در ذهنش به یاد من نباشد، زندگیاش را بههم میریزم! «مَن أعرَضَ عَن ذِکری فَإنَّ لَهُ مَعیشَةً ضَنکا»
🔻 ذکر یعنی توجه ذهنی؛ معنای ذکر، وِرد گفتن بدون توجه نیست! مثلاً کسی تسبیح بهدست بگیرد و «سبحانالله...» بگوید اگر حواسش نباشد چه دارد میگوید، این «وِرد» است و ذکر نیست. البته ورد هم در جای خود، آثاری دارد، اما ذکر با ذهن انسان کار دارد و معنایش به «تفکر» خیلی نزدیک است.
🔻 آن چیزی که باعث میشود به یاد خدا نباشیم و ذهنمان را در خدمت یاد خدا قرار ندهیم، زندگی و مشغولیتهای آن است، و اتفاقاً خدا میفرماید: اگر ذهنت متوجه من نباشد، همین زندگیات را بههم میریزم.
🔻 اگر بهیاد خدا باشیم همهچیز در زندگی سر جای خودش قرار میگیرد. اگر وزرا و مدیران مملکت، اهل ذکر و توجه به خدا باشند، مدیریتشان راه میافتد و کار مملکت را راه میاندازند. ولی اگر اهل ذکر و یاد خدا نباشند، کارهای مملکت را خراب و مردم را بدبخت میکنند.
🔻 اگر در تبلیغات انتخاباتی، از یک کاندیدا رفتاری دیدید که نشاندهندۀ بیتقوایی است، مطمئن باشید او نمیتواند کار مملکت را راه بیندازد، اگر بخواهد ابرو را درست کند چشم را در میآورد!
🔻 پیروزی ما در جنگ تحمیلی-که تقریباً همۀ دنیا علیه ما بودند- نتیجۀ ذکر و یاد خدا و تضرّع فرماندهان درِ خانۀ خدا بود. جنگ ما با ذکر پیش رفت و پیروز شدیم. آیا امروز مدیران اقتصادی میتوانند این جنگ اقتصادی را بدون ذکر و یاد خدا پیش ببرند؟!
👤علیرضا پناهیان
🚩حسینیه حقشناس - ۹۸.۳.۱۰
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6383
@Panahian_ir
📚 مجموعه تالیفات علیرضا پناهیان
📱 معرفی + خرید نسخه کاغذی و الکترونیکی
📎 Panahian.ir/post/6324
@Panahian_ir
🔸چند راه حل اساسی برای افزایش قدرت تمرکز و توجه ذهنی
🔸 بسیاری از برنامههای عبادی ما، برنامۀ قدرتیافتن در تفکر و تمرکز هستند
💡کنترل ذهن در مسیر تقرب - فصل دوم (ج۶)
🔻 دو شاخصۀ مهم برای قدرت ذهن، عبارتند از: ۱. اینکه انسان بتواند ذهن خود را بر موضوعی متمرکز نگه دارد. ۲. اینکه وقتی چیزی توجهش را جلب کرد یا حواسش را پرت کرد، انسان بتواند ذهن خود را به موضوع دیگری، منصرف کند.
🔻 چگونه میتوانیم این قدرت را بهدست بیاوریم؟ توجهکردن به موضوعات باعظمت مثل «یاد خدا» هنگام نماز یا در اذکار، دشوار است، اما میتوانیم با تهیۀ یک برنامه، یک ساعتی را اختصاص بدهیم و دربارۀ امور خوبی مثل نعمتهای خدا، مهربانی خدا یا هر اندیشهای که به نفعمان است و برایمان لذتبخش است و خیال ما را تحریک میکند، بیندیشیم.
🔻 این اندیشیدن را میتوانیم با هر وسیلهای برای خودمان ایجاد کنیم؛ مثلاً با مطالعۀ کتابهای داستانی دربارۀ زندگی اولیاء خدا، یا کتابهای تاریخی یا متن ادعیه یا از همه اینها بالاتر، خواندن قرآن و تفکر در آن.
🔻 برای افزایش قدرت تمرکز و توجهِ ذهنی، علامه طباطبائی و آیتالله بهجت، سفارش فرمودهاند وقتی روی یک موضوعی توجه پیدا کردید، هر بار که حواستان از آن موضوع پرت شد، دوباره حواستان را برگردانید، اگر باز هم پرت شد، دوباره برگردانید و از این کار خسته نشوید، این مانند یک ورزش عضلانی-که باعث قویشدن عضلات بدن میشود- باعث قدرت ذهنی در انسان میشود.
🔻 یک راه حل دیگر برای افزایش قدرت تمرکز، بهرهگیری از «مجالس ذکر» است. مجلس ذکر جایی است که همه به یک موضوع میاندیشند و این برای تمرکز، به ما کمک میکند. بسیاری از برنامههای عبادی ما در واقع برنامۀ قدرت یافتن در تفکر و تمرکز و توجه است.
🔻 یک راه خوب دیگر، اندیشیدن در مقام محاسبۀ نفس است. ما میتوانیم با برنامهای مثل محاسبه نفس که هر روز باید انجام بدهیم خود را به توجهدادن سرِ یک موضوع، عادت بدهیم. این توجه دادن بدون ابزار و عامل بیرونی و با ارادۀ شخصی، کار بسیار مفیدی است.
🔻 استمرار در هر برنامهای- بهویژه در برنامههای ذهنی و فکری- از اهمیت ویژهای برخوردار است. این استمرار بهحدی اهمیت دارد که فرمودهاند: هر برنامهای برای خودتان تنظیم کردید، اگر هم نتوانستید سر وقتش انجام بدهید قضایش را بجا آورید. (اصولستهعشر/ ۲۳۷)
👤علیرضا پناهیان
🚩حسینیه حقشناس - ۹۸.۳.۱۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6384
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹حسی که تکراری نمیشود!
🔻بالاتر از لرزش یک رابطه بین دختر و پسر ..
#تصویری
@Panahian_ir
🔸اگر برای فعالیت ذهنیات محدودۀ ممنوعه نداشته باشی، آدم ضعیفی خواهی شد
🔸فهرستی از موضوعاتی که نباید به آنها فکر کرد:
💡کنترل ذهن در مسیر تقرب - فصل دوم (ج۷)
🔻 برای افزایش قدرت توجه و کنترل ذهن، یک راه این است که تصمیم بگیریم به یکسلسله امور، فکر نکنیم و اگر به ذهنمان هم خطور کردند، آنها را کنار بزنیم. کسی که برای توجه و فعالیت ذهنی خود، محدودۀ محرمات نداشته باشد انسان ضعیفی خواهد شد! نباید هرچیزی جلوی چشم ما آمد یا هر موضوعی که دلمان خواست، دربارهاش فکر کنیم.
🔻 هرکسی باید فهرستی از افکار و توجهات ممنوعه برای خودش داشته باشد و بگوید «من به این چیزها فکر نمیکنم» چند نمونه از اینها، عبارتند از:
۱. به چیزهایی که خدا در دنیا به دیگران داده، فکر نکن
قرآن میفرماید: چشمت دنبال چیزی که از دنیا به دیگران دادهایم، نباشد (طه/۱۳۱) به داشتههای دیگران، توجه و فکر نکن؛ مثلاً اگر خدا به فلانی ماشین بهتری داده؛ دربارهاش فکر نکن.
۲. به دوستداشتنیها و چیزهای مورد علاقهات، زیاد فکر نکن
برخی از موضوعاتی که نباید به آنها فکر کرد، مربوط به درون انسان است. امام صادق(ع) میفرماید: اگر چیزی دوست داری و آرزو داری به آن برسی، زیاد به آن فکر نکن و یادآوری نکن، این تو را اذیت میکند. (کافی/۶/۴۵۹)
۳. حسرت خوردن دربارۀ گذشته، ممنوع!
هر اتفاقی که در گذشته افتاده و ممکن است توجه به آن، ما را حسرتزده کند، اصلاً به آن فکر نکنیم. آدم دربارۀ گذشته، نباید منفی فکر کند.
۴. نگرانی و فکر منفی دربارۀ آینده، ممنوع!
نگرانی نسبت به آینده، ممکن است به صورت «فال بد زدن» باشد. بعضیها دربارۀ هر طرح و برنامهای اول نکات منفیاش را میبینند و مدام میگویند «نه نمیشود!» این روحیۀ خوبی نیست!
۵. فکر منفی یا سوءظن نسبت به دیگران، ممنوع!
بعضیها دربارۀ دیگران، منفی فکر میکنند و احتمالات بد میدهند؟ درحالیکه قرآن میفرماید بعضی از سوءظنها اصلاً گناه است.
👤علیرضا پناهیان
🚩حسینیه حقشناس - ۹۸.۳.۱۲
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6387
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 محبت خدا را در بلا و امتحانات ببینیم
#تصویری
@Panahian_ir
💌 جای خالی یک خاطره
🔰با مراجعه به کانال "روضه خانگی" میتوانید یک روضه کامل اما کوتاه(۱۰دقیقه) بشنوید و از برکات آن بهرمند شوید.
روضهای از ب بسمالله تا دعای پایانی؛ طوری که احساس میکنید در یک مجلس روضه واقعی حضور دارید.
🔻🔻🔻🔻🔻
@RozeKhanegee
@RozeKhanegee
هدایت شده از علیرضا پناهیان
📌ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است
🔸امام صادق(ع):
ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است.
🔻اَلصَّدَقَةُ لَيْلَةَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ وَ اَلصَّدَقَةُ يَوْمَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ.(مستدرک الوسائل، ج۶، ص۱۰۶)
🔸آیتالله بهجت:
📝 بلا، با صدقه رفع میشود؛ اگرچه محکمِ محکم شده باشد. نه اینکه فقط روایت است که صدقه، دافع بلیات است؛ نخیر، درایت هم هست. میدانیم که از لطف و احسان است که شارع فرموده: «إِسْتَنْزِلُوا الرِّزْقَ بِالصَّدَقَة»(یعنی روزی را با صدقه نازل کنید). (گوهرهای حکیمانه، ص١٣٧)
🔻 شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات و کمک های خود را از طریق لینک زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
با صدقات جمع آوری شده، به نیت سلامتی امام زمان(ع) و شفای همه بیماران، گوسفند قربانی میشود و گوشت آن بین نیازمندانی که توسط شبکۀ معتمدین محلی ما شناسایی شدهاند، توزیع خواهد شد.
📌 واریز کمکها و صدقات
📎 idpay.ir/hamdeli99
#رزمایش_همدلی
@Panahian_ir
🔸کمکگرفتن از خدا برای کنترل ذهن، یک اصل اساسی است
🔸هیچکس بهتنهایی نمیتواند خودش را نجات بدهد و هیچکس بهخودیخود، به جهنم نمیرود
💡کنترل ذهن در مسیر تقرب - فصل دوم (ج۸)
🔻 در مسیر رشد و تکامل انسان یک اصل بسیار اساسی این است که «ما هیچوقت در این مسیر تنها نیستیم» این تنها نبودن هم، دو وجه دارد:
۱. وجود دشمن نامرئی ما که همان شیطان است. هیچوقت ما خودمان بهتنهایی بد نمیشویم، در تمام بدیهای ما، شیطان مشارکت دارد. وسوسۀ شیطان هم از طریق ذهن انسان است؛ شیطان و نوچههایش مدام سعی میکنند ذهن ما را منحرف کنند تا به چیزهایی که نباید، فکر کنیم.
۲. مهمتر از وجود دشمن، همراهی و کمک خدا در مسیر رشد انسان است. خیلی بیمعناست که یک کسی بخواهد بهتنهایی (بدون کمک خدا) تصمیم بگیرد کار خوبی انجام بدهد؛ مثلاً بهتنهایی محاسبۀ نفس و استغفار کند.
🔻 استعانت و کمکگرفتن از حق، برای ذهن و توجه، یک اصل اساسی است! نمونۀ سادهاش این است خدا میفرماید: «فَإِذَا قَرَأْتَ الْقُرْآنَ فَاسْتَعِذْ بِاللَّه» وقتی میخواهی قرآن بخوانی از خود من کمک بگیر تا من نگذارم ذهن تو هنگام قرآنخواندن پرت بشود و بهجای بدی برود.
🔻 از خدا کمک بگیریم و از ابلیس هم فرار کنیم به سمت خدا؛ اینها دو اقدام اساسی برای رشد انسان است. نه کسی بهتنهایی (بدون کمک خدا) خوب میشود و نه کسی بهتنهایی (بدون وجود دشمن یا ابلیس) بد میشود. پس خودمان را در مسیر رشد و تعالی، تنها در نظر نگیریم!
🔻 هیچکسی بهتنهایی نمیتواند خودش را تربیت کند و نجات بدهد، هیچکسی هم بهخودیِ خود، به جهنم نمیرود. هرکسی بخواهد نجات پیدا کند جز به مدد خدا نیست و هرکسی هم به جهنم برود، در اثر غضب خداست؛ یعنی در اثر این است که خدا او را رها کرده و دیگر کمکش نکرده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩حسینیه حقشناس - ۹۸.۳.۱۳
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6390
@Panahian_ir
📢 برنامه سخنرانی علیرضا پناهیان
🔻شنبه ۲۱تیر، ساعت۲۱
🕌 خیابان پیروزی، خیابان کریمشاهیان، حسینیه جوانان حسینی
👈🏼 تلاش میشود جلسه به صورت زنده از آپارات و اینستاگرام پخش شود.
📎 aparat.com/panahian_ir/live
📎 instagram.com/Panahian.ir_live
#برنامه_سخنرانی
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چه کار کنیم حجاب در جامعه رونق بگیره؟
#تصویری
@Panahian_ir
📌 پرونده ویژه عفاف و حجاب | کلیپ،فیلم، صوت و متن
🔻مجموعه مباحث و دیدگاه های علیرضا پناهیان درباره موضوع حجاب
👈 مشاهده و دریافت:
🔗 Panahian.ir/post/5543
@Panahian_ir
📌حمایت مالی
از استمرار و توسعه فعالیتهای بیان معنوی(ناشر آثار و اندیشههای علیرضا پناهیان)
🔸 حمایتهای مالی شما سهم قابل توجهی در استمرار فعالیتهای ما دارد!
🔸بخشی از فعالیتهای موسسه:
۱. پژوهش ۲. ضبط جلسات ۳. تولید کلیپ، عکسنوشته، خلاصههای متنی ۴. ادارۀ سایت و شبکههای اجتماعی ۵. ترجمه و انتشار به زبانهای عربی، انگلیسی،اردو و ..
🔻گزارشی از فعالیتها | Panahian.ir/post/100
🔻واریز ماهانۀ خودکار | Panahian.ir/post/110
🔻6104337766505869 | شماره کارت به نام " عصر بیان معنوی"
🔻واریز آنلاین
idpay.ir/bayanmanavi
رسول خدا(ص): یا علی! به خدا سوگند، اگر خداوند کسى را به دست تو هدایت کند، برایت بهتر است از آنچه آفتاب بر آن طلوع و غروب میکند. (کافی،ج۹،ص۴۱۰)
@Panahian_ir
💌 #پیام_معنوی | اگر نتوانستیم عاشقانه نماز بخوانیم ...
🌱 رزمایش همدلی: idpay.ir/hamdeli99
@Panahian_ir
🔸 اگر از دینداری لذت نمیبری، یعنی دینداریات ایراد دارد!
🔸 بندگی، موتور تولید نشاط برای زندگی است
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۱)
🔻 ما برای زندگی نیاز به نشاط داریم. اما این نشاط را از کجا باید بگیریم؟ از آن جایی که بیشتر به ما نشاط بدهد و آن «دین» است. علی(ع) میفرماید: دین، سرور است «الدِّینُ حُبُورٌ»
🔻 البته ما لذت دنیا را نفی نمیکنیم، اما دنبال لذت و نشاط خیلی بالاتری هستیم که این نوع لذت، با دینداری و بندگی بهدست میآید. بندگی، موتور تولید نشاط برای زندگی است.
🔻 اهل معنویت باید چندین برابر افراد معمولی از زندگیشان لذت ببرند و برای درسخواندن، کار کردن و فعالیتهای زندگی، نشاط و انرژی مضاعف داشته باشند.
🔻 اگر از دینداری لذت نبریم و سرِ حال نیاییم، یا در دینداری ما ایرادی هست و بیراهه رفتهایم، یا اینکه هنوز در اول راهیم. اگر به هر دلیلی، خودمان را به دینداری متقاعد کنیم، اما از آن لذت نبریم و نشاط پیدا نکنیم، دینداری ما توأم با عُجب و غرور خواهد شد.
🔻 چرا انسان دچار ریا میشود؟ چون از متنِ عبادتش لذت نمیبرد، لذا دنبال حاشیۀ آن میرود و میخواهد از تشویق دیگران لذت ببرد. اگر تهِ دلش از عبادت لذت میبرد، دیگر لازم نبود تظاهر کند یا قیافه بگیرد.
🔻 کسانی که از دینداری خود لذت نمیبرند، دیگران را نسبت به دین، زده میکنند، دعوای بیجای «دین و دنیا» پیش میآورند و سوءتفاهمهای فراوان در جامعه نسبت به دینداری پدید میآورند.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۶
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3961
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
Clip-Panahian-ZendeghiSakhatMishavad-64k.mp3
2.4M
🎵 زندگیهامون سخت میشه؛ اگر ...
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
📌 سفارش امام صادق(ع) به پیرمردی که نمیدانست عقیقه برایش انجام شده است یا نه
🔸یکی از یاران امام صادق(ع) میگوید به حضرت عرض کردم: نمیدانم پدرم برای من عقیقه کرده یا نه؟ پس حضرت امر کردند برای خودم عقیقه کنم. و من برای خودم عقیقه کردم، در حالیکه پیرمردی بودم.
(من لا یحضره الفقیه، ج۳، ص۴۸۴)
🔸عقیقه، به سنت قربانی کردن بعد از ولادت فرزند و اطعام با گوشت آن، برای حفظ فرزند از بلاها گفته میشود.
🔻برای مطالعه مطالب بیشتر در مورد سنت عقیقه و ثبت درخواست برای انجام آن به لینک زیر مراجعه کنید.
📎 Panahian.ir/post/6267
#عقیقه
@Panahian_ir
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چرا احساس تنهایی میکنیم؟
#تصویری
@Panahian_ir
🔸باید از تمام لحظات خالی از «نشاط و لذت» استغفار کنیم!
🔸نشاط حقیقی، نشاطی است که به ما قدرت بدهد
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۲)
🔻 نیاز ما به نشاط و سرزندگی برای داشتن یک زندگی خوب، خیلی بیشتر از آن مقداری است که مردم معمولاً به آن قانعند. مردم فقط وقتی خیلی از نشاط فاصله میگیرند و افسرده میشوند، گله میکنند و دنبال نشاط میروند.
🔻 باید انتظارمان را از لذت و نشاط در زندگی بالا ببریم و به کم قانع نشویم. ما دنبال لذت و نشاط سطحی و موقتی که با رقص و پایکوبی تأمین میشود و افسردگی به دنبالش میآید نیستیم، ما دنبال سرور و لذتی هستیم که به ما قدرت و نشاط دائم بدهد.
🔻 نشاط و شادی حقیقی، آن حالتِ روحی مثبتی است که به انسان انرژی و قدرت بدهد و انسان را به اوج تعادل برساند و قدرت انسان برای انجام کارهای سخت و دقیق را زیاد کند. نشاط و قدرت حقیقی یعنی انسان بتواند برای انجام کارهایش، همۀ استعدادهایش را بهکار بگیرد.
🔻 دین میخواهد آدم را به جایی برساند که از سادهترین رفتارهایش، بالاترین نور و انرژی را کسب کند؛ حتی کار سادهای مثل جارو کردن خانه... و این نیاز به نشاط حقیقی دارد.
🔻 امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: مؤمن دائماً نشاط دارد (کافی/ ۲ /۲۳۰) متأسفانه ما خیلی از لحظات زندگیمان را با انگیزۀ پایین و بدون لذت و نشاط سپری میکنیم؛ یکی از گناهانی که باید خیلی بهخاطرش استغفار کنیم، همین لحظات است!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۷
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3966
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
🔸شاخص اصلی دینداری «نشاط» است
🔸نشاطی بالاتر از رقص و پایکوبی!
🔸دین برنامهای است برای رساندن انسان به اوج لذت و نشاط
🌼راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۳)
🔻 شاخص اصلی دینداری «نشاط» است و کسی که به این نشاط نرسد، دینداریاش درست نیست. مهمترین انتظاری که مردم از یک دیندار، یک طلبه یا عالم دینی دارند، بانشاط بودن است، که انتظار بجایی است.
🔻 مردم باید ببینند کسی که دیندار است، به کجا رسیده؟ آیا خودش سرحال و بانشاط است؟ ما باید این مطالبه را-بهعنوان شاخص برتر و محوری- از دینداران و عالمان دینی داشته باشیم.
🔻 خداوند انسان را برای اوجِ «شور، هیجان، لذت و شادی» آفریده، منتها باید دید که چگونه میتوانیم به این اوج لذت برسیم؟ دین چیزی نیست جز برنامهای برای رساندن انسان به اوج لذتی که یک انسان میتواند ببرد.
🔻 نشاط یعنی یک حیاتِ همهجانبه! نشاط یعنی زنده بودن با همۀ وجود؛ نه اینکه انسان نیمهمرده و نیمهزنده باشد! چه کسی واقعاً نشاط دارد؟ کسی که با همۀ وجودش زنده است و دارد حیات را لمس میکند.
🔻 کسی که احساس کند پیش خدا عزیز است و خدا به او لطف دارد، سرور و لذتی به او دست میدهد که از هیچ طریق دیگری بهدست نمیآید؛ با رقص و پایکوبی و امور دیگر بهدست نمیآید. اما کسی که احساس نمیکند خدا او را دوست دارد، یک کمبودی حس میکند که هرچقدر هم دیگران او را دوست داشته باشند، برایش جبران نمیشود.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۸
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3969
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
🔻بخشی از وصیتنامه آیت الله قاضی، استاد عرفان آیت الله بهجت:
👈🏼 روضه هفتگی، ولو دوسه نفر باشد، باعث گشایش امور است.
🔸[پس از تاکید بر نماز اول وقت و واجبات میفرمایند:] و در مستحبات تعزیهداری و زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) مسامحه ننمایید و روضه هفتگی ولو دو سه نفر باشد، اسباب گشایش امور است و اگر از اول عمر تا آخرش در خدمات آن بزرگوار از تعزیت و زیارت و غیرهما به جا بیاورید، هرگز حق آن بزرگوار ادا نمیشود.
🔻منبع: انتشارات کنگره بزرگداشت آیت الله قاضی، کوه توحید، ص۲۵۶
👈🏼روضههای کوتاه خانگی به مناسبت روز زیارتی امام رضا(ع) را از کانال زیر دریافت کنید.
#روضه_خانگی
@RozeKhanegee
@RozeKhanegee
🔻علیرضا پناهیان: دعایی که برای روز دحوالارض(فردا) وارد شده، دعای جامع و دقیقی است. سعی کنید حتما این دعا را مطالعه کنید.
💻 مشاهده دعای مخصوص روز #دحوالارض و سایر اعمال این روز در لینک زیر:
📎 panahian.ir/post/5568
@Panahian_ir