🔸باید از تمام لحظات خالی از «نشاط و لذت» استغفار کنیم!
🔸نشاط حقیقی، نشاطی است که به ما قدرت بدهد
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۲)
🔻 نیاز ما به نشاط و سرزندگی برای داشتن یک زندگی خوب، خیلی بیشتر از آن مقداری است که مردم معمولاً به آن قانعند. مردم فقط وقتی خیلی از نشاط فاصله میگیرند و افسرده میشوند، گله میکنند و دنبال نشاط میروند.
🔻 باید انتظارمان را از لذت و نشاط در زندگی بالا ببریم و به کم قانع نشویم. ما دنبال لذت و نشاط سطحی و موقتی که با رقص و پایکوبی تأمین میشود و افسردگی به دنبالش میآید نیستیم، ما دنبال سرور و لذتی هستیم که به ما قدرت و نشاط دائم بدهد.
🔻 نشاط و شادی حقیقی، آن حالتِ روحی مثبتی است که به انسان انرژی و قدرت بدهد و انسان را به اوج تعادل برساند و قدرت انسان برای انجام کارهای سخت و دقیق را زیاد کند. نشاط و قدرت حقیقی یعنی انسان بتواند برای انجام کارهایش، همۀ استعدادهایش را بهکار بگیرد.
🔻 دین میخواهد آدم را به جایی برساند که از سادهترین رفتارهایش، بالاترین نور و انرژی را کسب کند؛ حتی کار سادهای مثل جارو کردن خانه... و این نیاز به نشاط حقیقی دارد.
🔻 امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: مؤمن دائماً نشاط دارد (کافی/ ۲ /۲۳۰) متأسفانه ما خیلی از لحظات زندگیمان را با انگیزۀ پایین و بدون لذت و نشاط سپری میکنیم؛ یکی از گناهانی که باید خیلی بهخاطرش استغفار کنیم، همین لحظات است!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۷
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3966
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قضاوت ممنوع!
#تصویری
@Panahian_ir
🔸شاخص اصلی دینداری «نشاط» است
🔸نشاطی بالاتر از رقص و پایکوبی!
🔸دین برنامهای است برای رساندن انسان به اوج لذت و نشاط
🌼راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۳)
🔻 شاخص اصلی دینداری «نشاط» است و کسی که به این نشاط نرسد، دینداریاش درست نیست. مهمترین انتظاری که مردم از یک دیندار، یک طلبه یا عالم دینی دارند، بانشاط بودن است، که انتظار بجایی است.
🔻 مردم باید ببینند کسی که دیندار است، به کجا رسیده؟ آیا خودش سرحال و بانشاط است؟ ما باید این مطالبه را-بهعنوان شاخص برتر و محوری- از دینداران و عالمان دینی داشته باشیم.
🔻 خداوند انسان را برای اوجِ «شور، هیجان، لذت و شادی» آفریده، منتها باید دید که چگونه میتوانیم به این اوج لذت برسیم؟ دین چیزی نیست جز برنامهای برای رساندن انسان به اوج لذتی که یک انسان میتواند ببرد.
🔻 نشاط یعنی یک حیاتِ همهجانبه! نشاط یعنی زنده بودن با همۀ وجود؛ نه اینکه انسان نیمهمرده و نیمهزنده باشد! چه کسی واقعاً نشاط دارد؟ کسی که با همۀ وجودش زنده است و دارد حیات را لمس میکند.
🔻 کسی که احساس کند پیش خدا عزیز است و خدا به او لطف دارد، سرور و لذتی به او دست میدهد که از هیچ طریق دیگری بهدست نمیآید؛ با رقص و پایکوبی و امور دیگر بهدست نمیآید. اما کسی که احساس نمیکند خدا او را دوست دارد، یک کمبودی حس میکند که هرچقدر هم دیگران او را دوست داشته باشند، برایش جبران نمیشود.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۸
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3969
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
🔻بخشی از وصیتنامه آیت الله قاضی، استاد عرفان آیت الله بهجت:
👈🏼 روضه هفتگی، ولو دوسه نفر باشد، باعث گشایش امور است.
🔸[پس از تاکید بر نماز اول وقت و واجبات میفرمایند:] و در مستحبات تعزیهداری و زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) مسامحه ننمایید و روضه هفتگی ولو دو سه نفر باشد، اسباب گشایش امور است و اگر از اول عمر تا آخرش در خدمات آن بزرگوار از تعزیت و زیارت و غیرهما به جا بیاورید، هرگز حق آن بزرگوار ادا نمیشود.
🔻منبع: انتشارات کنگره بزرگداشت آیت الله قاضی، کوه توحید، ص۲۵۶
👈🏼روضههای کوتاه خانگی به مناسبت روز زیارتی امام رضا(ع) را از کانال زیر دریافت کنید.
#روضه_خانگی
@RozeKhanegee
@RozeKhanegee
🔻علیرضا پناهیان: دعایی که برای روز دحوالارض(فردا) وارد شده، دعای جامع و دقیقی است. سعی کنید حتما این دعا را مطالعه کنید.
💻 مشاهده دعای مخصوص روز #دحوالارض و سایر اعمال این روز در لینک زیر:
📎 panahian.ir/post/5568
@Panahian_ir
پشنهادی برای محرم امسال _64.mp3
1.98M
🎵 چند پیشنهاد برای محرم امسال
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
هدایت شده از علیرضا پناهیان
📌ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است
🔸امام صادق(ع):
ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است.
🔻اَلصَّدَقَةُ لَيْلَةَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ وَ اَلصَّدَقَةُ يَوْمَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ.(مستدرک الوسائل، ج۶، ص۱۰۶)
🔸آیتالله بهجت:
📝 بلا، با صدقه رفع میشود؛ اگرچه محکمِ محکم شده باشد. نه اینکه فقط روایت است که صدقه، دافع بلیات است؛ نخیر، درایت هم هست. میدانیم که از لطف و احسان است که شارع فرموده: «إِسْتَنْزِلُوا الرِّزْقَ بِالصَّدَقَة»(یعنی روزی را با صدقه نازل کنید). (گوهرهای حکیمانه، ص١٣٧)
🔻 شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات و کمک های خود را از طریق لینک زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
با صدقات جمع آوری شده، به نیت سلامتی امام زمان(ع) و شفای همه بیماران، گوسفند قربانی میشود و گوشت آن بین نیازمندانی که توسط شبکۀ معتمدین محلی ما شناسایی شدهاند، توزیع خواهد شد.
📌 واریز کمکها و صدقات
📎 idpay.ir/hamdeli99
#رزمایش_همدلی
@Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما
🔻خیلی وقت بود تلاش میکردم رفتارم رو درست کنم، اما انگار پیاده میرفتم این راه رو؛ با این سخنرانی انگار یه نفر منو سوار بر مرکب کرد؛ در این حد سرعت کارم بالا رفت ...
💬 چند سال پیش اولین بار تو یک اردوی تربیتی که از همه دانشگاه ها در در اونجت جمع شده بودیم، از نزدیک با جناب پناهیان آشنا شدم؛ هرچند راستش زیاد خوشم نمیومد و به زور سر کلاس یا سخنرانیشون نشستم. گذشت و گذشت و من توی تشکیلاتی که بودم بعضا یه سخنرانی از ایشون می دیدم. کم کم عضو کانال شدم و گاهی کلیپاشونو دانلود می کردم و استفاده می کردم
حدود سه هفته پیش بود که پیام کانالو در مورد موضوع کنترل ذهن دریافت کردم،سریع رفتم سایتشون و هر ۲۰ جلسه رو یه جا دانلود کردم. تا امشب همه رو گوش کردم و فقط یه جلسه مونده! با دقت تمام گوش کردم نوت برداشتم از حرفاشون و همه دستوراتشونو عمل کردم.
باورتون نمیشه من خیلی وقته تلاش میکردم رفتارمو درست کنم، گناه نکنم، در مورد بقیه قضاوت نکنم
ولی احساس میکنم داشتم پیاده می رفتم این مسیرو و با سخنرانی ایشون انگار یه نفر منو سوار بر مرکب کرد؛ در این حد سرعت کارم بالا رفت
یعنی تو این مدت اصلا متوجه نمیشدم که باید در کنار اعمال و رفتارم ذهنمو کنترل کنم و اگه اون قوی بشه دیگه کسی به این راحتی گناه نمیکنه.
البته تاثیر این موضوع خیلی بیشتر از این موارد بوده که عرض کردم و قصد دارم ان شاءالله من بعد جدی تر سخنرانی ها رو دنبال کنم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👈🏻صوت، متن، فیلم و جزوه مبحث کنترل ذهن
📎 Panahian.ir/post/4989
📩 شما میتوانید نظرات خود در مورد هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید.
🔻پیامگیر: @Admin_panahian
@Panahian_ir
📌 #پوستر | رهبر انقلاب: عدم پیگیری، یکی از مشکلات عمده ما
👈🏻 نسخه قابل چاپ:
📎 bitu.ir/rbLXzJ
@Panahian_ir
🔸اگر بمب انرژی نیستی، حتماً دچار یک بیماری روحی هستی!
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۴)
🔻 انسان فقط در صورتیکه شاد و پرنشاط باشد، از نظر روحی، سالم است. انسان در اثر شادی و نشاط عمیقی که در جانش وجود داشته باشد، میتواند استرسها و غمها را رد بکند. وقتی انسان شاد نباشد دچار بیماری میشود؛ این بیماری اینقدر مزمن است که خیلیها متوجهش نمیشوند.
🔻 برخی عادتهای روحی مانند ترسهای نابجا، حسادتها، غصهخوردنها و فکر کردن دربارۀ نگرانیها، در واقع بیماریهایِ روحی هستند. کسانی که به هرکدام از این ویژگیهای منفی، عادت کنند، هیچوقت نمیتوانند عمیقاً شاد بشوند!
🔻 هرکدام از ما اگر عمیقاً شاد نیستیم، یعنی دچار بیماری روحی هستیم، لذا نمیتوانیم شادی و شیرینیِ چیزهایی که خیلی شادیآور هستند- مثل عبادت و مناجات- را بچشیم. مانند آدم مریضی که ذائقهاش خراب شده و نمیتواند طعم شیرینی را بچشد.
🔻 شاد نبودن و سرور نداشتن را صرفاً «نداشتن یک مهارت یا یک صفت خوب» تلقی نکنیم! بلکه شاد نبودن را علامت این بگیریم که «من یک بیماری روحی دارم و عمیقاً دچار یک عادت غلط هستم!» لذا برای شاد بودن، باید این بیماریها را در خودمان ریشهکن کنیم.
🔻 آدم تا وقتی که بمب انرژی نباشد، حتماً بیمار است و یک مشکل اساسی دارد و حتماً یک سلسله عادات بد، روح او را درگیر کرده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۹
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3972
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir