🔻 چند پیشنهاد برای ماه محرم (۲)
🌀 برگزاری هیئتها در فضاهای باز و پارکها
🔹 اگر بحث فاصلهگذاری اجتماعی و محدودیت تجمعات در زیر سقف و... تا ماه محرم باقی بماند، چهکار باید کرد؟
🔹 میشود هیئتها را در فضاهای باز، برگزار کرد، پارکها را میشود تبدیل به تکیه کرد و به عزاداری پرداخت، هیئتها میتوانند از زیر سقف، بیرون بروند، هرچند عادت داشتند در محیط خودشان عزاداری کنند، ولی ممکن است لازم باشد یکمقدار از عشق خودشان بزنند؛ مثلاً اینکه در محیط مأنوس و مألوف همیشگی خود نباشند.
🔹 شاید اگر ما برویم در یک گوشهاش دور هم بنشینیم و گریه کنیم، یک قشنگی خاصی داشته باشد و هیئتیها به این شیوه خیلی اُنس گرفتهاند و خیلی هم تسکیندهنده است، ولی مهم این است که رونق هیئتها را کم نکنیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت روضه العباس - ۹۹.۴.۲۱
👈🏻صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6405
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رونق عزاداری محرم امسال بیشتر خواهد شد؛ اگر ...
#تصویری
@Panahian_ir
🔸اگر از زندگیات لذت نبری، مزۀ عبادت را هم نمیچشی!
🔸اگر میخواهی نمازِ باحال بخوانی، باید دو برابرش، زندگیات بانشاط باشد
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۵)
🔻 خیلیها تصور میکنند که حال خوش معنوی، ارتباطی با نشاط زندگی ندارد، چون معمولاً آدمها نشاط در زندگی را با گناه و هرزگی بهدست میآورند! درحالیکه اینطور نیست؛ اتفاقاً حال خوش معنوی، بدون نشاط در زندگی، بهدست نمیآید و کسی که نشاط در زندگی ندارد، عبادتش هم خراب است.
🔻 امام باقر(ع) میفرماید: کسی که در زندگی دنیایی خودش کسالت داشته باشد، در ارتباط با امر آخرت و کارهای بندگی خدا کسالتش بیشتر است! (کافی/۵ /۸۵ ) تو که حالِ زندگیکردن نداری، چطور میخواهی حال بندگی پیدا کنی؟!
🔻 اگر کسی در زندگیاش حال و نشاط نداشته باشد، مطمئن باشید نماز خوبی هم ندارد، بلکه نمازش خرابتر از زندگیاش است! اگر بخواهی نماز باحال بخوانی، حتماً باید دو برابرش زندگیات بانشاط باشد! چرا نمازت خوب نیست؟ برای اینکه در زندگی، حالت خوب نیست! «تو در برون چه کردی که درون خانه آیی؟!»
🔻 اگر میخواهی حال خوش معنوی پیدا کنی، باید نشاط در زندگی داشته باشی. اگر میخواهی خوب عبادت کنی، قبلش باید خوب و خوش زندگی کرده باشی. هرکسی عاشق عبادت است، باید برود زندگیاش را درست کند و کاری کند که از زندگیاش لذت ببرد و الا مزۀ عبادت را نمیچشد!
🔻 بندگیِ پرشور، با حرارت و با لذت، مال کسی است که در زندگیاش خیلی از خدا بُرده و کیف کرده، مال کسی است که خیلی خدا در زندگی به او حال داده است! چنین کسی میتواند بگوید: «خدایا ممنونتم! تو عالی هستی، فدایت بشوم...» این یعنی عبادت شاکرانه.
🔻عارفانهترین و عالیترین سطح عبادت «عبادت شاکرانه» است که معطوف به گذشته است. یعنی «خدایا! من لذت بُردهام و آمدهام از تو تشکر کنم» این یعنی عبادتِ برآمده از نشاط در زندگی.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۱۰
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3975
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
📌 پرونده ویژه خانواده و روابط زوجین | کلیپ،فیلم، صوت و متن
🔻مجموعه مباحث و دیدگاه های علیرضا پناهیان با موضوع خانواده و زندگی مشترک
👈 مشاهده و دریافت:
🔗 Panahian.ir/post/4927
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سه اثر مهم ازدواج
#تصویری
@Panahian_ir
📌 اصرار امام باقر(ع) برای عقیقه فرزندانشان
🔸محمد بن مسلم میگوید: دو فرزند از امام باقر (ع) با هم به دنیا آمدند. حضرت به برادرش زید فرمود تا دو شتر براى عقیقه فرزندانش خریداری کند. چون دوره گرانى و کمیابى بود، زید یک شتر خرید، ولی شتر دیگری برای خرید پیدا نکرد. به حضرت گفت: شتر دیگری برای خرید پیدا نکردم. قیمتش را صدقه بدهید. حضرت فرمود: نه. جستجو کن تا پیدا کنى، چراکه خداوند دوست دارد که خون عقیقه ریخته شود و گوشت آن اطعام گردد.
(کافی، ج۶، ص۲۵)
🔻برای ثبت درخواست عقیقه و مطالعه مطالب بیشتر در مورد آن به لینک زیر مراجعه کنید.
📎 Panahian.ir/post/6267
#عقیقه
@Panahian_ir
🔻 چند پیشنهاد برای ماه محرم امسال (۳)
🌀درصورت محدودیت تجمعات زیر سقف، دستههای عزاداری را رونق دهیم/ از جهاتی بهتر هم هست
🌀محرم امسال، رونقش بیشتر خواهد شد
🔹 اگر محدودیت تجمعات در زیر سقف و بحث فاصلهگذاری اجتماعی تا ماه محرم باقی مانده بود، چهکار کنیم؟
🔹 یک پیشنهاد این است که دستههای عزاداری را بیشتر رونق بدهیم؛ با رعایت فاصله، توی خیابانها راه برویم، ماشینها و بلندگوها هم بیایند؛ مثل همین اعیاد ماه شعبان امسال که ماشینها یک چنین حرکتی انجام دادند، در ماه محرم هم میتوانیم برای امامحسین(ع) دسته راه بیندازیم
🔹 همانطور که مردم هر روز صبح به خیابان میآیند برای اینکه به سرِ کارشان بروند، ما هم میتوانیم شبها بیاییم برای دسته. ضمن اینکه شبها تا صبح، خیابانها خلوتتر است و میتوانند اتوبانها را بگیرند و دستههای عزاداری از کنار اتوبانها و خیابانها حرکت کنند.
🔹 در این صورت اتفاقاً محرم امسال، رونقش بیشتر خواهد شد، در بدترین شرایط هم میتوان این کار را انجام داد. ما میتوانیم با دو متر فاصله از همدیگر، در خیابانها راه برویم، یک نفر هم پشت بلندگو بخواند و دستهها حرکت کنند و اگر یک جایی تراکم جمعیت زیاد بود، برای اینکه همسایهها اذیت نشوند، آرامتر بخواند. حتی بدون صوت بلندگو هم میشود زیباترین دستههای عزاداری را راه انداخت. دیدن همان هیئت عزاداران اشک انسان را جاری میکند.
🔹 اگر هم کسی خواست سخنرانی کند، یا حدیث بخواند، همانجا میتواند بخواند، در وسط سینهزنی و زنجیرزنی یا قبل و بعد از آن، در حالیکه مردم دارند راه میروند میتواند حدیث بخواند. اصلاً منبر آنقدر اهمیت ندارد که اصل روضه و عزاداری اهمیت دارد. حضرت امام(ره) فرمود: ۱۴۰۰سال است که این منبرها و روضهها، اسلام را حفظ کردهاند. بعد فرمود: منبرها را هم روضهها حفظ کردهاند. (صحيفه امام/ ج۸ / ص۵۲۹)
🔹 به خیابانها بیاییم، تا همه، عزاداری و روضۀ ما را ببینند. اتفاقاً این وضعیت، یک مزیتهایی نسبت به عزاداری داخل حسینیهها و تکایا دارد. این خیلی بهتر است که همه، عشق شما به امامحسین(ع) را ببینند. این دیدن خیلی مهم است، همان اتفاقی که در اربعین میافتد. اگر مهم نبود، مقدّر نمیشد از کربلا تا شام، بچههای امامحسین(ع) را توی بیابانها ببرند. این ظلم دشمنان به اهلبیت(ع) از الطاف خفیۀ الهی بود که منجر به انتشار پیام امامحسین(ع) شد.
🔹 حتما به بیانات حضرت امام(ره) دربارۀ دستههای عزاداری توجه کنید. بیدلیل نبود و بلکه بسیار پُرحکمت بود که امام(ره) خیلی به دستههای عزاداری اهمیت میدادند. (صحیفه امام/ ج۸ / ص۵۲۷) (صحیفه امام/ ج۱۵ /ص۳۳۳)
🔹 انشاءالله ماه محرم امسال بهخاطر رونق بیشتر دستههای عزاداری، جلوۀ دیگری پیدا خواهد کرد و این خیلی زیباست. برویم توی خیابانها، برویم توی محوطههای باز، برویم توی بیابانها برای حسین(ع) گریه کنیم و مهدیِ حسین(ع) را صدا بزنیم. اگر او بیاید، همۀ این بلاها ریشهکن میشود.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت روضه العباس - ۹۹.۴.۲۱
👈🏻صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6405
@Panahian_ir
🔻بخشی از وصیتنامه آیت الله قاضی، استاد عرفان آیت الله بهجت:
👈🏼 روضه هفتگی، ولو دوسه نفر باشد، باعث گشایش امور است.
🔸[پس از تاکید بر نماز اول وقت و واجبات میفرمایند:] و در مستحبات تعزیهداری و زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) مسامحه ننمایید و روضه هفتگی ولو دو سه نفر باشد، اسباب گشایش امور است و اگر از اول عمر تا آخرش در خدمات آن بزرگوار از تعزیت و زیارت و غیرهما به جا بیاورید، هرگز حق آن بزرگوار ادا نمیشود.
🔻منبع: انتشارات کنگره بزرگداشت آیت الله قاضی، کوه توحید، ص۲۵۶
👈🏼 برای شنیدن روضههای کوتاه خانگی به کانال زیر مراجعه کنید
#روضه_خانگی
@RozeKhanegee
@RozeKhanegee
📌ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است
🔸امام صادق(ع):
ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است.
🔻اَلصَّدَقَةُ لَيْلَةَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ وَ اَلصَّدَقَةُ يَوْمَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ.(مستدرک الوسائل، ج۶، ص۱۰۶)
🔸آیتالله بهجت:
📝 بلا، با صدقه رفع میشود؛ اگرچه محکمِ محکم شده باشد. نه اینکه فقط روایت است که صدقه، دافع بلیات است؛ نخیر، درایت هم هست. میدانیم که از لطف و احسان است که شارع فرموده: «إِسْتَنْزِلُوا الرِّزْقَ بِالصَّدَقَة»(یعنی روزی را با صدقه نازل کنید). (گوهرهای حکیمانه، ص١٣٧)
🔻 شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات و کمک های خود را از طریق لینک زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
با صدقات جمع آوری شده، به نیت سلامتی امام زمان(ع) و شفای همه بیماران، گوسفند قربانی میشود و گوشت آن بین نیازمندانی که توسط شبکۀ معتمدین محلی ما شناسایی شدهاند، توزیع خواهد شد.
📌 واریز کمکها و صدقات به رزمایش همدلی
📎 idpay.ir/hamdeli99
#رزمایش_همدلی
@Panahian_ir
🔸قدم اول برای رسیدن به حال خوش معنوی چیست؟
🔸آیا اشک، همیشه نشانۀ حال خوش معنوی است؟
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۶)
🔻 معمولاً اگر کسی در عبادتش خیلی گریه کند، مردم میگویند «او حال خوش معنوی دارد» درحالیکه هر گریهای نشانۀ حال خوش معنوی نیست؛ این گریه باید ناشی از یک قلب شاد باشد.
🔻 در واقع، مردم حال خوش معنوی را مساوی با «غم معنوی» میدانند؛ نه یک «شادیِ عمیق»! درحالیکه حال خوش معنوی، به داشتن یک سلسله شادیهای بسیار عمیق و معنادار، وابسته است!
🔻 حال خوش معنوی میتواند با اشک و گریه توأم باشد، اما این گریه ناشی از غم نیست، بلکه مثل گریۀ بچهها، گریۀ بدون غم و غصه است. چرا بچهها سرزنده و سرحال هستند؟ چون نگران فردا نیستند و مطمئن هستند که هروقت گرسنه شدند، پدر و مادر برایشان غذا میآورند.
🔻 حال خوش معنوی یعنی «اطمینان» و «نداشتن نگرانی»! قدم اول برای رسیدن به حال خوش معنوی این است که به خدا اطمینان پیدا کنی. «أَلا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» یعنی اینکه با ذکر خدا آرام شو، تا نگرانیهایت برطرف شود.
🔻 حال خوش معنوی وجوه مختلفی دارد که تهِ همهاش شادی و سرور است؛ یکی «نداشتن نگرانیِ بیهوده»، یکی «داشتن حالت شکر» و یکی هم «دیدن و درک زیباییهایی که خدا آفریده است»
🔻 حال خوش معنوی یعنی پناهجویی به خدا و لذت بردن از اینکه احساس کنی در پناه خدا هستی! این لذت- از یک مرحلهای به بعد- اشک آدم را هم جاری میکند.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۱۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3976
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
📌فایل پیدیاف | جزوه «کنترل ذهن در مسیر تقرب؟ (فصل دوم)»
🔻این جزوه حاوی خلاصه متن فصل دومِ سلسله جلسات "کنترل ذهن در مسیر تقرب" میباشد که در رمضان سال۹۸ و در حسینیه آیت الله حقشناس(ره) برگزار شده و در ۸جلسه ارائه شده است.
🔻جزوه «کنترل ذهن در مسیر تقرب (فصل دوم)» در دو نسخه منتشر شده است. نسخه اول در ابعاد A4 و مناسب چاپ میباشد. نسخه دوم مختص مطالعه در تلفن همراه است و در ۷۳صفحه تنظیم شده است.
📎 Panahian.ir/post/6411
🔸صوت این مبحث:
📎 Panahian.ir/post/5479
🔸مجموعه جزوه های منتشر شده تا کنون(۱۵جزوه)
📎 Panahian.ir/post/6142
@Panahian_ir
Panahian-KontoroleZehnDarMasirTagharob-Fasle2.pdf
344.7K
📌 فایل PDF | جزوه «کنترل ذهن در مسیر تقرب؟ (فصل دوم)»
👈🏻 نسخه مناسب چاپ در ابعاد A4
#جزوه
@Panahian_ir
Panahian-KontoroleZehnDarMasirTagharob-Fasle2-mobile.pdf
429.1K
📌 فایل PDF | جزوه «کنترل ذهن در مسیر تقرب؟ (فصل دوم)»
📱 نسخه مناسب مطالعه در تلفن همراه
#جزوه
@Panahian_ir
🔸خدایی که فقط دستور میدهد و به فکر شادکردن من نیست را قبول ندارم!
🔸فراتر از عدل خدا که به آن شدیداً نیاز داریم، فضل خداست
🔸فضل خدا نقطۀ رهایی و شادی انسان است
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۷)
🔻 اگر کسی پرسید «چرا دینداری میکنی؟» بگو «برای اینکه میخواهم شادتر زندگی کنم»؟! وقتی میگویی «من به این دلیل از خدا اطاعت میکنم که میخواهم به خدا مقرب بشوم» فقط نیمی از حقیقت را گفتهای! خُب بگو وقتی مقرب شدی، بعدش چه اتفاقی میافتد؟ بگو که خوشحال میشوی، لذت میبری و نشاط پیدا میکنی.
🔻 مگر میشود خدا بندهاش را به چیزی دستور بدهد که آخرش نشاط نباشد؟! من نمیتوانم این خدا را قبول کنم! خداوند، هم دستور داده که خوشحال باشیم و هم منشأ این خوشحالی را درواقع «حال خوش معنوی» قرار داده و میفرماید: «قُلْ بِفَضْلِ اللَّهِ وَ بِرَحْمَتِهِ فَبِذلِکَ فَلْیَفْرَحُوا» مؤمنین به فضل و رحمت خدا-و به همینها- باید خوشحال بشوند.
🔻 اما منظور از فضل خدا چیست؟ این جهان، جهان بسیار حسابشده، ضابطهمند و منظمی است و انسان هم نظم و عدالت و قانونمند بودن را دوست دارد؛ اما همین انسان، برای پرواز و اوج گرفتن، به چیزی فراتر از عدالت، نظم و قانون احتیاج دارد و آن فضل خداست. در ادعیه هم گاهی فضل خدا را در مقابل عدل خدا طلب میکنیم.
🔻 انسانها اگر مدام در حساب و کتاب و ضابطه باشند، خسته میشوند، لذا گاهی دوست دارند از اینها رها باشند. خدا هم این گرایش ما به «رها بودن از ضوابط» را میداند، لذا یکجایی را برای پرواز و رهایی ما قرار داده. جایی که خدا فراتر از «عدل» با بندهاش رفتار میکند، آن جایی است که با «فضل» خودش رفتار میکند، یعنی فوق ضوابط، با ما رفتار میکند.
🔻 فضل خدا نقطۀ رهایی و شادی انسان است. اما خیلی از مردم، فضل خدا را رها کرده و آن لحظههایی که میخواهند از نظام عادلانۀ خلقت فرار کنند، به مفهوم آزادی بهمعنای هرزگی و ارضای هوای نفس، رو میآورند، هرچند میدانند که در این نوع آزادی، به خودشان لطمه میزنند.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۱۲
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3980
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
📌گزارش به شما(۴) | آمار و نحوه هزینه کرد مبالغ جمع آوری شده در رزمایش همدلی و عقیقه
🔻با حدود ۱.۶ میلیارد تومان کمکهای شما، جمعا ۸۲۵ گوسفند قربانی(یاعقیقه) شد و گوشت آن میان حدود ۲۳هزار خانواده محروم، در بیش از ۱۰۰ شهر و روستا، توزیع شد.
🥩همانطور که در گزارشهای قبلی گفته شد، ما در بررسیهای میدانی و تحقیق از کارشناسان تغذیه به این نتیجه رسیدم که در زمینه گوشت یک خلا جدی در خانوادههای مستمند وجود دارد و این نیاز کمتر مورد توجه قرار گرفته است. همچنین با توجه به برکات فراوان قربانی در احادیث، تصمیم گرفتیم گوشت مورد نیاز را از این طریق تهیه کنیم تا مشارکتکنندگان در طرح رزمایش همدلی از برکات قربانی نیز بهرهمند شوند.
📈 آمار طرح قربانی
🔸با لطف خدای متعال و همتهای بلند شما عزیزان تا به امروز ۴۸۸ راس گوسفند ، خریداری و قربانی شده و با گوشت حاصل از آن ۱۴،۸۶۷ بسته بین خانوادههای نیازمندی که خیلی از آنها بیش از یک سال بود که گوشت نخورده بودند، توزیع و موجب خوشحالی این خانوادهها و دعای خیر برای شما عزیزان شد.
🔸جمع مبالغ جمع آوری شده برای طرح قربانی ۱،۰۴۵،۳۱۳،۶۴۶ تومان میباشد.
🔸توزیع بستههای حمایتی مختص یک شهر خاص نبوده، بلکه تا امروز این بستهها در بین نیازمندان بیش از ۱۰۰ شهر و روستا توزیع شده است.
🔻رزمایش همدلی به سبک عقیقه
🔸 عقیقه، به سنت مؤکد قربانی کردن بعد از ولادت فرزند[با رعایت آداب خاص آن، ترجیحا در روز هفتم] برای حفظ فرزند از بلاها گفته میشود، که مستحب است گوشت آن [بصورت پخته یا خام] بین مؤمنین تقسیم شود.
📈 آمار طرح عقیقه
🔸تا به امروز ۳۳۷ مورد عقیقه با رعایت آداب آن انجام شده که با گوشت حاصل از عقیقههای انجام شده، تعداد ۸،۷۴۸ بسته گوشت بین نیازمندان واقعی تقسیم شد و موجب خوشحالی آنها و دعا برای صاحب عقیقه گردید.
🔸جمع مبالغ جمع آوری شده برای طرح عقیقه ۵۸۱،۸۲۴،۰۰۰ تومان بوده است.
📊 آمار نهایی
🔸در مجموع از ابتدای رزمایش همدلی(۹۹/۱/۲۸) تاکنون ۸۲۵ رأس گوسفند، قربانی(یا عقیقه) و با گوشت حاصل از آن تعداد ۲۳،۶۱۵ بسته گوشت بین خانوادههای نیازمند توزیع شده است. همچنین جمع مبالغ جمعآوری شده ۱،۶۰۹،۶۰۸،۲۴۲ تومان بوده.
🔻با توجه به سفارش رهبر انقلاب به تداوم و توسعه این حرکت و همچنین استقبال شما عزیزان؛ طرح رزمایش همدلی و عقیقه در طول سال ادامه دارد
نحوه مشارکت:
۱. همدلی به سبک قربانی |جمع آوری کمکها و صدقات روزانه برای شرکت در رزمایش همدلی و توزیع گوشت قربانی بین نیازمندان.
📎 idpay.ir/hamdeli99
۲. همدلی به سبک عقیقه | بنابر روایات، عقیقه بیمۀ سلامتی است و فرزند را از خطرها و حوادث و فریبهای شیطان حفظ میکند. در کتاب معتبر کافی حدود ۵۰روایت دربارۀ عقیقه آمده است.
حتما قبل از ثبت سفارش عقیقه، لینک زیر را بخوانید:
📎 Panahian.ir/post/6267
👈🏻 رهبر انقلاب - ده روز قبل: لازم است این نهضت تعاون و احسان رشد کند
🔻امروز هم معتقدم که این نهضت تعاون و احسان را مجدّداً مردم عزیز ما شروع کنند؛ البتّه قطع نشده لکن خب لازم است یک مقداری رشد پیدا کند، یک مقداری توسعه پیدا کند و بار دیگر فضای کشور را طراوت بدهید، کودکانی را شاد کنید، خانوادههایی را برخوردار کنید، پدر مادرهایی را از دغدغهی معاش فرزندانشان نجات بدهید؛ این کاری است که مردم میتوانند بکنند.
@Panahian_ir
Clip-Panahian-DindariAsoone-64k.mp3
2.51M
🎵چرا آدمها فکر میکنن دینداری سخته، ولی خدا گفته دینداری آسونه؟
👈🏻واقعا دینداری آسونه؟
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🔸 حال خوش معنوی یعنی حس قشنگی که نتیجۀ بشارت و لبخند خداست
🔸 بشارت خدا برای کسانی است که اهل اجتناب از طاغوت باشند
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۸)
🔻 انسانها به همدیگر انرژی مثبت یا منفی میفرستند (مثلاً با خیرخواهی با حسادت) که میتوان بازتابش را حس کرد، و حال ما را خوب یا بد میکند. حالا اگر خدا از بندهای خوشش بیاید و به او لبخند بزند و انرژی مثبتی برایش بفرستد، آیا این بنده متوجه نمیشود؟!
🔻 حال خوش معنوی یعنی حس قشنگی که در پس لبخند خدا برای ما پدید میآید. پس برای رسیدن به حال خوش معنوی باید کاری کنیم که خدا خوشش بیاید و لبخند بزند (کارهایی مثل ترک گناه، استغفار و...) حال خوش معنوی، بازتاب بشارت و لبخند خداست که یک شادیای را در جان آدم تزریق میکند و حالش را خوب میکند!
🔻 وقتی بشارت خدا را حس میکنیم، حال خوش معنوی در ما ایجاد میشود. اما خدا به چه کسی بشارت میدهد؟ «الَّذینَ اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ أَنْ یَعْبُدُوها وَ أَنابُوا إِلَى اللَّهِ لَهُمُ الْبُشْری» کسانی که از طاغوت اجتناب میکنند و حاضر نیستند آنرا بندگی کنند و بهسوی خدا انابه میکنند؛ برای اینها بشارت هست!
🔻 اول از طاغوت اجتناب کن، بعد برو در خانۀ خدا مناجات کن، آنوقت مناجات تو عین مناجات رزمندهها اثر دارد و خدا خوشش میآید! پس برای رسیدن به حال خوش معنوی، باید تکلیف خودت را با طاغوت روشن کنی؛ یعنی باید انقلابی باشی.
🔻 ترجمۀ امروزی اجتناب از طاغوت، «مرگ بر آمریکا» است، کسانی که از صمیم دل، اهل «مرگ بر آمریکا» گفتن هستند و تا استکبار را به زیر نکشند آرام نمیشوند، حس خوب معنوی پیدا میکنند. متأسفانه نهادهای فرهنگی ما، زحمت چندانی برای تبیین فلسفۀ مرگ بر آمریکا نکشیدهاند!
🔻 آموزش و پرورش، اگر فلسفۀ دشمنی آمریکا با ما و دشمنی ما با آمریکا را یاد ندهد، هرچه اعتقادات دینی یاد بدهد فایده ندارد، بلکه جوانها را از دین، زده میکند.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۱۳
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3987
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 یاوران حسین، به پا خیزید!
🔻فرصت رزمنده بودن برای حسین(ع) را از دست نده ...
⏳۲۴ روز تا محرم
#پیشنهادی_برای_محرم_امسال
#اتفاقا_از_جهتی_بهتر
@Panahian_ir
📢 اطلاعیه | رزمایش همدلی ویژه عید قربان
🔻حضرت محمد(ص): عید قربان قرار داده شده است تا (با ذبح قربانی) مستمندان شما از گوشت قربانی سیر شوند. پس آنان را با گوشت اطعام کنید.
ثواب الاعمال، ص۵۹
🔸با توجه به ثواب و برکات ذکر شده در روایات درباره فضلیت قربانی در روز عید قربان و همچنین درخواستهای شما عزیزان؛ انشالله با مبالغی که از تاریخ ۴مرداد تا پایان ۹مرداد به حساب رزمایش همدلی واریز میشود؛ گوسفند خریداری و در روز عید قربان، قربانی خواهد شد و مشارکت کنندگان در این طرح از ثواب و برکات قربانی در عید قربان بهره مند خواهند شد.
🔸 همچنین با توجه به استحباب مؤکد انجام قربانی در عید قربان و توصیههای اهل بیت(ع) به این کار، پیشنهاد ما به شما این است که خودتان این کار را انجام بدهید و گوشت آن را بین نیازمندان توزیع کنید؛ زیرا ثواب، فایده و برکتش بیشتر است. اما اگر امکانش را ندارید، ما میتوانیم با دریافت کمکهای شما، قربانیها را در روز عید قربان انجام دهیم و گوشت آن را به کمک شبکه معتمدین به دست نیازمندان واقعی برسانیم.
👈🏼 مشارکت در طرح رزمایش همدلی ویژه عید قربان:
📎 idpay.ir/hamdeli99
@Panahian_ir
Panahian-Clip-CheghadrBeHarfeHamsaretGooshMidi.mp3
1.68M
🎵چقدر به حرف همسرت گوش میدی؟
🤔 زن ذلیلی از کجا آغاز میشه؟
➕ نمونه از رفتار امام باقر(ع)
#کلیپ_صوتی #روابط_زوجین
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نظام تربیتی پروردگار عالم چگونه است؟
➕توصیه امام صادق(ع) در مورد تربیت فرزند که اکثر والدین آن را نمیپذیرند!
#تصویری
@Panahian_ir
⚠️ شرط رسیدن به مادیات، بیدینی نیست!
👤آیتالله بهجت:
▫️از دین دست برداشتیم تا دنیای ما بیشتر و بهتر شود، علاوه بر اینکه از معنویات پایین آمدیم، به ضرر دنیای ما تمام شد و همهی خیرات از دست ما رفت، غافل از اینکه سرچشمهی همه خیرات اوست، و از ناحیهی او باید به ما برسد ...
▫️میخواستیم با کنارهگیری از معنویات و دوری از دین در مادیات پیشرفت و ترقی کنیم، بدتر در مادیات هم عقب ماندیم، غافل از اینکه شرط رسیدن به مادیات، بیدینی نیست، وگرنه هر فرد بیدینی باید متمول و ثروتمند میبود.
📚 در محضر بهجت، ج٢، ص۴٠٠
@bahjat_ir
@Panahian_ir
🔸سرور معنوی یعنی «رضایت خدا از من» نه «رضایت من از خودم»
🔸میشود بیخیالِ خوبیهای خودت بشوی؟
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۹)
🔻 گاهی انسان در فقدان نشاط معنوی، خودش را به یک نشاط کاذب- هرچند کم و مختصر- مشغول میکند. کسانی که شادی و سرور معنوی ندارند، رضایتمندی از خود را جایگزین آن میکنند و خودشان را با این نشاط کاذب، فریب میدهند.
🔻 آدمها بهجای اینکه به سرور معنوی برسند معمولاً سعی میکنند خودشان را از خودشان راضی نگه دارند و به اینترتیب خوشحال بشوند! درحالیکه سرور معنوی یعنی رضایتمندی خدا از من!
🔻 عملیات «رضایتمندی از خود» اینگونه است که انسان مدام به خوبیهای خودش نگاه میکند و خودش را مُحق و مظلوم میداند. چنین کسی را باید از خیال خام بیرون آورد و گفت: «اولاً هیچ آدم بدی نیست که هیچ خوبیای نداشته باشد؛ حتی صدام و یزید! ثانیاً تو مأمور نیستی خوبیهایت را بشماری؛ بلکه باید بدیهایت را از بین ببری»
🔻 بعضیها برای اینکه از یأس بیرون بیایند، با تکیه بر خوبیهایی که دارند، به خودشان امید واهی میدهند تا خود را سرحال نگه دارند! درحالیکه راهش این است که بروی استغفار کنی و به رحمت خدا تکیه کنی.
🔻 میشود بیخیالِ خوبیهای خودت بشوی؟ بعضی از این خوبیهایت ارثی است، بعضیهایش را هم خدا اجباری در کاسهات گذاشته که ظرفت خالی نباشد؛ این خوبیهایت بالهای تو هستند که پرواز کنی!
🔻 ریشۀ نشاط معنوی، دیدن رضایت و مهربانی خداست! شاید بگویی: من خوبیای ندارم که خدا را راضی کنم. اما خدا که مهربان است! بیا با دیدن خوبیهای خدا خودت را شاد کن؛ تا خوبی خدا را میبینی و از خوبی خدا میگویی، خدا رحمتش را میفرستد و دلت را شاد میکند.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۱۴
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/4003
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir