#توییت | مبعث جشن تولد آخرین پیام آسمانی است.
مبعث جشن تولد کاملترین دین است.
مبعث جشن تولد نبوت آخرین رسول خداست.
دین موجب تولد دوباره انسان و رسیدن به حیات برتر است.
رسول خدا ص فرمود: دین موجب سرور است.
کسی با دین به نشاط و سرور میرسد به دین عشق میورزد.
تولد دوباره دینداران مبارک باد.
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ میدونستی اینقدر دوستت داره؟
#تصویری
@Panahian_ir
➖امام صادق(ع):
🔻ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است.
➖مستدرک الوسائل، ج۶، ص۱۰۶
➖رسول خدا(ص):
🔻هیچ گاه مالى بر اثر صدقه دادن کم نشده است. پس عطا کنید و نترسید.
➖من لایحضره الفقیه، ج۴، ص۳۸۱
▫️شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات و کمک های خود را از طریق لینک زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
▫️با صدقات جمع آوری شده، به نیت سلامتی امام زمان(ع) و شفای همه بیماران، گوسفند قربانی میشود و گوشت آن بین نیازمندانی که توسط شبکۀ معتمدین محلی ما شناسایی شدهاند، توزیع خواهد شد.
👈🏻 درگاه آنلاین
📎 ghadir.org/hamdeli
#مواسات_و_همدلی
@Panahian_ir
🔻برای رفع مشکلات جامعه به «تحول» و «تکامل الگوی حکمرانی» نیاز داریم
🔻معنای حکومت ولایی، صرفا حکمرانیِ ولیّ جامعه نیست؛ بلکه مشارکت حقیقی مردم در ادارۀ جامعه است
🔻باید یک «حلقۀ میانی» بین مردم و حکومت شکل بگیرد، برای سازماندهی و تقویت مردم
➖ما برای پیشرفت و رفع مشکلات جامعه به دو مفهوم کلیدی نیاز داریم: یکی «تحوّل» و دیگری «تغییر الگوی حکمرانی».
➖زمینههای تحوّل در جامعۀ ما هست. رهبر انقلاب هم سالهاست این تحول را پیگیری میکنند و اخیرا به آن تصریح هم فرمودند؛ از نهضت نرمافزاری شروع کرده تا موضوعات مختلف دیگر که در همۀشان عزم تحوّل دیده میشود.
➖برای ایجاد تحول، باید دنبال تغییر و در واقع «تکامل الگوی حکمرانی» باشیم. بعضیها معنای حکومت ولایی را درست نفهمیدند یا برای فریب مردم اینطور القا کردند که «اسلامیت نظام در مقابل جمهوریت نظام قرار دارد!» درحالیکه دین و ولایت بهدنبال حکمرانی حقیقی مردم است.
➖در حکومت ولایی یا حکومت اسلامی، امام جامعه حتی اگر پیامبر یا امام معصوم هم باشد، نمیخواهد خودش بهتنهایی یا بهوسیلۀ یک گروه محدودی، بر مردم حکمرانی کند بلکه دنبال مشارکت حداکثری و حقیقی مردم در سرنوشت خودشان است و علت اساسی اینهمه مظلومیت امامان همین است که نخواستند بدون مشارکت مردم، کار را پیش ببرند.
➖رهبر انقلاب فرمودند: مردمسالاری دینی این نیست که مردم فقط پای صندوق رأی بیایند بلکه مردم در همۀ عرصهها باید در ادارۀ امور خودشان مشارکت کنند. وقتی اقتصاد کشور، مردمی باشد، این یعنی مردمسالاری دینی در بخش اقتصاد.
➖برای تحقق این امر باید چهکار کنیم؟ باید مردم تقویت بشوند و توانایی آنها برای ادارۀ خودشان افزایش پیدا کند. برای این منظور، باید عدهای از نیروهای مردمی و نخبگان هر بخش و منطقهای از کشور، یک «حلقۀ میانی» را شکل بدهند و مردم را سازماندهی کنند.
➖این حلقۀ میانی، یک شبکۀ ملی درست میکنند و بر تصمیمات دولتیها و مسئولین در هر منطقهای نظارت میکنند، حتی برای تصمیمگیران هم تصمیمسازی میکنند. مثلاً مردم بهطور مستقیم یا غیرمستقیم(بهواسطۀ این حلقۀ میانی) میتوانند در تعیین استاندار دخالت کنند و بر عملکرد او نظارت داشته باشند.
➖نخبگان هر شهر و استانی، به مسائل و مشکلات آن منطقه واقفند و آن را از مسئولین پیگیری میکنند. آنوقت دیگر فرقی نمیکند چه کسی با چه گرایش سیاسی، استاندار یا فرماندار بشود؛ هر کسی باشد، باید این مشکلات را حل کند و الا از سوی نخبگان مردمی بازخواست میشود. با این روش ساده، خیلی از بازیهای بیهودۀ سیاسی تمام میشود.
➖ با دقت در بیانیۀ گام دوم و توضیح رهبر انقلاب دربارۀ این بیانیه، متوجه میشویم که بیانیۀ گام دوم دنبال تحقق چنین امری است و این بهمعنای تکامل شیوۀ حکمرانی در چهله دوم انقلاب است. این الگوی مطلوب تا کنون بوده است ولی فراگیر و نهادینه نشده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩 گردهمایی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل - ۹۹/۱۲/۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6716
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻عملیاتی کردن مفاهیم دینی، علت اصلی غربت عجیب امیرالمؤمنین(ع) بود
#تصویری
@Panahian_ir
🔻احترام و تواضع «پاپ» در مقابل آیتالله سیستانی نشانۀ چیست؟
🔻آیتالله سیستانی صاحب فتوای جهاد علیه تروریستهای دستپرودۀ غرب و نماد شیعیانی است که میتوانند از حقّ خود دفاع کنند
➖در این چند روز اخیر دیدیم که «پاپ» به عراق آمد و به مرجع عالیقدر شیعه احترام گذاشت و با ایشان دیدار کرد. آیتالله سیستانی کیست؟ صاحب فتوای جهاد علیه تروریستهایی که بهدست غربیها ساخته شدهاند.
➖صاحب این فتوا اینقدر عزّت آفرید و توانست مسلمانان عراق را با این فتوا نجات بدهد که وقتی غربیها این اقتدار را دیدند مجبور شدند از درِ احترام وارد بشوند. و الا میایستادند نگاه میکردند و نابود شدن مردم منطقه بهدست تروریستها را با خونسردی کامل تماشا میکردند.
➖صاحب دینِ غربیهایی که این تروریستها را ساختند و البته در تحقق اهدافشان موفق نشدند، الآن از درِ تواضع درآمده است، چون آنها دیدند نمیتوانند این اقتدار را بشکنند. فتوای آیتالله سیستانی یک وجهی از شیعۀ اجتماعی است؛ شیعهای که میتواند با ایجاد انساجم اجتماعی از حقّ خودش دفاع کند.
👤علیرضا پناهیان
🚩 کاظمین - ۹۹/۱۲/۱۸
👈🏻 صوت کامل:
📎 Panahian.ir/post/6710
@Panahian_ir
📌استقبال گسترده معلمان لبنانی از پیام تصویری علیرضا پناهیان به مناسبت روز معلم + فیلم
🔻علیرضا پناهیان در هفته گذشته، به مناسبت بزرگداشت روز معلم در لبنان پیام تصویری را خطاب به مربیان و معلمان مدارس المهدی(ع) این کشور ارسال کرد که مورد استقبال معلمان لبنانی و دیگر کشورهای عرب زبان قرار گرفت.
👈🏼 فیلم و صوت این پیام تصویری از طریق سایت قابل مشاهده است.
📎 Panahian.ir/post/6719
@Panahian_ir
🌟 فرصت ویژه | صدقه اول ماه جهت انجامقربانی و توزیع گوشت میان محرومین
➖حضرت آیت الله بهجت(ره) بر اساس سفارش امام جواد(ع)، به نماز و صدقه اول ماه مداومت داشتند.(بهجتالدعا، ص٣٧٨)
➖امام صادق(ع): خداوند عز و جل فرمود: «خلق، نانخور من هستند، از این رو محبوبترینشان نزد من، مهربانترینشان نسبت به آنان است و کسى که بیشتر براى برآوردن نیازهایشان میکوشد».
کافی، ج۲، ص۱۹۹
🔻با صدقات جمع آوری شده، به نیت سلامتی امام زمان(ع) و شفای همه بیماران، گوسفند قربانی میشود و گوشت آن به صورت خام یا پخته در بین نیازمندانی که توسط شبکۀ معتمدین محلی ما شناسایی شدهاند، در سراسر کشور توزیع خواهد شد.
🔸 شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات خود را از طریق لینک زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
🔻پرداخت آنلاین
📎 ghadir.org/hamdeli
@Panahian_ir
🔰تضرّع موقع دعا زیباست اما تفکّر در متن دعا، گاهی قیمتش بیشتر است
🔰یکبار از سر کنجکاوی، متن مناجات خصوصی علی(ع) با خدا را مطالعه کنیم
🔻پیام به مناسبت آغاز ماه شعبان
🔸 اساساً دعاها را به چند صورت، میشود خواند؛ یکبار میشود دعا را بابت مطالعه و «از سر کنجکاوی» خواند، یکبار میشود دعا را «از سر تفکر» خواند و یکبار هم میشود دعا را با حالت تضرّع و گریه خواند.
🔸 وقتی یک مناجات خصوصی بین امیرالمؤمنین(ع) و خداوند متعال در جایی ثبت شده، واقعاً باید کنجکاوی انسان برانگیخته شود؛ انسان باید سَرک بکشد و ببیند آنجا چه گفتگویی صورت گرفته است؟ فرض کنید شما پشت درِ اتاقی هستید که در آن اتاق، علی(ع) دارد با خدا مناجات میکند و صدای مناجات ایشان بلند است. اگر شما مجاز باشید این صدا را بشنوید، آیا کنجکاو نمیشوید که بفهمید امیرالمؤمنین(ع) چه موضوعاتی را در مناجاتش با خدا مطرح میکند؟
🔸 دعایی که از یک امام به ما میرسد، در واقع عصارۀ ایمان، تقوا و معرفت ایشان است و مناجات شعبانیه هم عصارۀ وجود معنوی امیرالمؤمنین(ع) است. فرازهای این دعا خیلی تأملبرانگیز هستند؛ هم میتوانند ما را به فکر وادار کنند و هم اگر کسی اهل فکر باشد، بهترین متن برای تفکر، همین دعاست.
🔸 یکی از با فضیلتترین عبادتها، تفکر است، اما «چگونه فکر کنیم؟» یک راهش این است که متن این دعا را در مقابل خودمان بگذاریم و بعد از اینکه یکبار آن را با ترجمهاش، مطالعه کردیم و با مضامینش آشنا شدیم، برگردیم و یکبار دیگر با «تفکر» با این دعا برخورد کنیم.
🔸 البته تضرّع و گریه در موقع دعاخواندن هم در جای خودش بسیار زیباست اما تفکر هم کم کاری نیست، بلکه گاهی از اوقات ممکن است قیمتش از آن اشکریختن، بالاتر برود. اگر کسی بعد از مطالعه و تفکر، این مناجات به جانش نشست، شروع کند در یک خلوتی بین خودش و خدا، فرازهای این دعا را بهعنوان یک «نجوا» بخواند و مطرح کند؛ اصلاً «مناجات» یعنی درِگوشی سخنگفتن.
👤علیرضا پناهیان
🔻پیام به مناسبت ماه شعبان - ۹۹.۱.۷
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6039
@Panahian_ir
Panahian- MonajateShabaniye.mp3
6.05M
🎙پیام صوتی علیرضا پناهیان به مناسبت آغاز ماه شعبان
👈🏻 در این ماه چگونه تفکر کنیم و چطور با خدا حرف بزنیم؟
🔻فروردین ۹۹
#ماه_شعبان
@Panahian_ir
MonajatShabaniye(1).mp3
6.99M
🎙صوت قرائت زیبای مناجات شعبانیه
#ماه_شعبان
@Panahian_ir
هدایت شده از مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
💢 ختمی مجرب به دستور آیتالله بهجت قدسسره برای افزایش رزق و روزی
🔻 دستورالعمل ختم سوره واقعه:
⭕️ این ختم، از ختمهای مأثوره و بسیار مجرب هست که مورد توصیه علما و بزرگان بوده است و حضرت آیتالله بهجت هم مطابق اساتید معظمشان، بدان تأکید داشتهاند.
✅دستورالعمل این ختم، آنچنانکه در روایات وارد شده، بدینصورت استکه: چون اول ماه، دوشنبه باشد؛ شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله.
روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم چهارده مرتبه بخواند. همچنین هرروز بعد از اتمام تلاوت سورههای مبارکه آنروز، این دعا را بخواند:
يا مُسَبِّبَ الْأَسْبابِ وَ يَا مُفَتِّحَ الْأَبْوابِ، اِفْتَحْ لَنا الْأَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي وَ رِزْقُ عِیالي فِي السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كَانَ قَرِيبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ يَسِيرًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَخَلِّدْهُ، وَ إِنْ كانَ مُخَلَّدًا فَطَيِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ طَيِّبًا فَبارِكْ لِي فِيهِ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ يَا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ، وَ وَحْدانِيَّتِكَ إِنَّكَ عَلی كُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ، وَ إِنْ كانَ عَلی أَيْدِي شِرارِ خَلْقِكَ فَانْزَعْهُ وَ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ، وَ لَا تَنْقُلْنِي إِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.
✅در ادامه مرحوم مجلسی رحمهالله از امام سجاد علیهالسلام نقل میفرماید که در روزهای پنجشنبه میان این چهارده روز، به جای دعای فوق، پس از اتمام سورههای شریفه، این دعا را قرائت نماید؛ آن دعا چنین است:
يا واحِدُ يَا ماجِدُ، يَا جَوادُ يَا حَليمُ، يَا حَنّانُ يَا مَنّانُ يَا كَريمُ، أَسْأَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثي، وَ تَقْضي بِها دَيْني، وَ تُصْلِحُ بِهَا شَأْني، بِرَحْمَتِكَ يَا سَيِّدي. اَللّهُمَّ إِنْ كانَ رِزْقي فِي السَّماءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كانَ فِي الأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كانَ بَعيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ قَريبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ قَليلًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَبارِكْ لي فيهِ، وَ أَرْسِلْهُ عَلَى أَيْدي خِيَارِ خَلْقِكَ، وَ لَا تُحْوِجْني إِلَى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ [بِكَيْنُونَتِكَ] وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللّهُمَّ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ،وَ لَا تَنْقُلْني إِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ، [يا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا واحِدُ يَا مَجيدُ يَا بَرُّ يَا كَريمُ] يَا رَحيمُ يَا غَنِيُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَنِّئْنا كَرامَتَكَ وَ أَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.
#بهجت_الدعا، ص٣۶٢ـ٣۶۴ (مجموعه ادعیه، اذکار و دستورالعملهای مورد توصیه حضرت آیتالله بهجت قدس سره)
✅ البته نکته مهم طبق فرمایشات حضرت آیتالله بهجت آناستکه به قدری این ختم مهم هست که میتوان آنرا حتی در غیر از شرایط ذکر شده به جای آورد؛ به طور مثال حتی میتوان در یک نوبت با تلاوت مجموع سورهها (١٠۵ بار) و خواندن دعاهای آن بجا آورده شود.
💻 مشاهده این مطلب و مطالب مشابه از طریق لینک زیر در سایت رسمی مؤسسه نشر آثار حضرت آیتالله بهجت(ره):
➡️ http://bahjat.ir/fa/content/9187
☑️کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
Panahian- AshnaieBaBakhiMazaminMonajateShabaniye-01.mp3
5.72M
🎙 آشنایی با برخی مضامین دلنشین مناجات شعبانیه(۱)
📅 قسمت اول | ۹۹/۰۱/۰۸
🕌 جلسات مجازی
👈کیفیت بهتر:
📎 Panahian.ir/post/6040
#ماه_شعبان
@Panahian_mp3
@Panahian_ir
⭐️ رزمایش همدلی ویژه اعیاد شعبانیه
🎉 به مناسبت میلاد امام حسین(ع)، امام سجاد(ع) و حضرت ابالفضل(س) و با نیت سلامتی امام زمان(ع)، شفای همه بیماران و رفع گرفتاریها طرح ویژه انجام قربانی و توزیع گوشت آن میان محرومین انجام میشود.
➖ تمام قربانیها در همین سه روز انجام و گوشت آن میان محرومینی که از قبل شناسایی شدهاند توزیع میشود تا انشالله سفره محرومین در آستانه سال نو خالی نماند.
👈🏼 شما میتوانید صدقات و کمکهای خود را از طریق لینک زید هدیه دهید.
📎 ghadir.org/hamdeli
➖امام حسین(ع): هر که گرفتاری مؤمنی را برطرف کند، خداوند گرفتاریهای دنیا و آخرتش را برطرف میکند.
بحارالانوار، ج۷۵، ص۱۲۲
@Panahian_ir
هدایت شده از خانواده و تربیت فرزند | علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ | با کسی ازدواج کن که آرامش بهت بده!
👌شاخصهای مهم و کلیدی برای انتخاب همسر
💞 کانال مباحث خانواده و تربیت فرزند
@Panahian_khanevade
Panahian-Clip-BaKafshNamazNakhoon.mp3
1.38M
❗️با کفش نماز نخون!
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
📡 پخش زنده سخنرانی علیرضا پناهیان از کربلای معلی
👈🏼 جمعه، ۲۹ اسفند
🔻ساعت ۶صبح، شبکه یک سیما
#برنامه_سخنرانی
@Panahian_ir
⭐️ رزمایش همدلی ویژه اعیاد شعبانیه ➕ بهرهمندی از ثواب هزاربرابری صدقه در شب و روز جمعه
🎉 به مناسبت میلاد امام حسین(ع)، امام سجاد(ع) و حضرت ابالفضل(س) و با نیت سلامتی امام زمان(ع)، شفای همه بیماران و رفع گرفتاریها طرح ویژه انجام قربانی و توزیع گوشت آن میان محرومین انجام میشود.
➖ تمام قربانیها در همین سه روز انجام و گوشت آن میان محرومینی که از قبل شناسایی شدهاند توزیع میشود تا انشالله سفره محرومین در آستانه سال نو خالی نماند.
👈🏼 شما میتوانید صدقات و کمکهای خود را از طریق لینک زید هدیه دهید.
📎 ghadir.org/hamdeli
➖امام صادق(ع): ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است.
مستدرک الوسائل، ج۶، ص۱۰۶
➖امام حسین(ع): هر که گرفتاری مؤمنی را برطرف کند، خداوند گرفتاریهای دنیا و آخرتش را برطرف میکند.
بحارالانوار، ج۷۵، ص۱۲۲
@Panahian_ir
Panahian-Clip-HaletChetore(1).mp3
2.34M
🎵حالت چطوره؟
➕پیشنهادی برای دید و بازدیدهای عید نوروز
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
13991229-hale-khoob-va-rabete-ash-ba-emam-zaman-low.mp3
9.72M
🎙سخنرانی مهم و تاثیرگذار علیرضا پناهیان در صبح آخرین جمعه سال۹۹ از کنار حرم امام حسین(ع)
🔴 با موضوع: حال خوب و رابطهاش با امام زمان(عج)
➖ پخش شده به صورت زنده از شبکه اول سیما
👈🏼 کیفیت بهتر:
📎 Panahian.ir/post/6723
@Panahian_ir
@Panahian_mp3
هرچه در دین میبینید، تلاشی است برای رسیدن به «حال خوب»
رسیدن به حال خوب، همان دعای سال تحویل است؛ «حوِّل حالَنا إلی اَحسَنِ الحال»
👌🏻حال خوب و رابطهاش با امام زمان(ع)
🔻دین برنامهای است برای رسیدن به یک حال خوب. حال خوب، چیزی است که همه دنبال آن هستند و مدام از هم میپرسند «حالتان خوب است؟» حال خوب، همان دعایی است که ما در دعای سال تحویل هم داریم، «حوِّل حالَنا إلی احسَنِ الحال»
🔻اگر مردم تفریح میکنند بهخاطر حال خوب است، اگر اخلاق رعایت میکنند برای رسیدن به حال خوب یا دادن حال خوب به دیگران است، اگر دنبال معنویت و ارتباط با خدا هستند، بخاطر حال خوب است، هرچه در دین میبینید، تلاشی است برای رسیدن به این حال خوب
🔻همه دوست داریم حال خوب داشته باشیم، ولی مشکل بزرگمان این است که در تقاضای حال خوب، حداقلی هستیم، یعنی حد و اندازۀ حال خوبی که دنبال میکنیم بالا نیست.
🔻بدبختی بشریت این است که حال خوب را در اندازههای کم میخواهد؛ مثل اینکه کسی بخواهد صرفاً با چهارتا لطیفه حال خودش را خوب بکند. یا بخواهد با محبتِ چهار نفر اطرافیانش، حال خودش را خوب بکند. یا بخواهد با امنیت یافتن از نظر مالی، حال خودش را خوب بکند.
🔻حال خوب، در واقع آن حال خوبی است که خدا برای هر کسی در نظر گرفته است؛ همان حال خوبی که در ادبیات عرفانی ما گاهی به مستی و مدهوشی برای آن محبوبِ معشوق، تعبیر میشود. اگر چنین حال خوب عمیقی را خدا برای انسان نمیخواست، چرا باید دین و پیغمبر برای ما میفرستاد؟!
👤علیرضا پناهیان
➖ کربلای معلی -۹۹/۱۲/۲۹
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻جوونها! تا حالا خودتون رو اسکن کردید؟
👈🏼 میدونید چه صفات خوب و بدی از پدر و مادرتون گرفتید؟
#تصویری
@Panahian_ir