Rozeh-Panahian-RafighHoseinBoodan.mp3
793K
🏴 #روضه | رفیق حسین(ع) بودن ..
@Panahian_ir
🌀 چرا در آخرالزمان، مسئلۀ خانواده اولویت دارد؟
🌀 اگر یک جامعۀ مستضعف بخواهد قوی بشود، باید خانوادهها قوی بشوند
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۳)- ۱
🔹 امروز چه موضوعی در صدرِ اولویتهای ما قرار دارد؟ یکی موضوع اصلاح مدیریت در جامعه است(که جلسه قبل مطرح شد) و دیگری «مسئلۀ خانواده» است. اما چرا مسئلۀ خانواده در آخرالزمان یک مسئلۀ دارای اولویت است؟
🔹 دلیل اول: طاغوت جهان(یعنی صهیونیسم) برای اینکه بر جوامع بشری تسلط پیدا کند، خانوادهها را مضمحل میکند، چون میداند که اولاً انسانها با انبوهیِ جمعیت، میتوانند بر باطل غلبه پیدا کنند لذا با نابودی خانواه موجب کاهش جمعیت میشود. ثانیاً وقتی در جامعهای خانواده نابود شد، این جامعه ضعیف و زبون میشود و راحت میتوان بر آن مسلط شد.
🔹 در پروتکلهای دانشوران صهیون چند اصل مهم وجود دارد که به مضمحلکردن خانواده برمیگردد. البته یهودیان این سنت را از قدیم داشتند و در قرآن هم آمده که آنها-با یک روشهایی- بین زن و مرد اختلاف میاندازند (يُفَرِّقُونَ بِهِ بَيْنَ الْمَرْءِ وَ زَوْجِهِ) الان هم با ترفندهای جدید، این کار را انجام میدهند.
🔹 وقتی یک جامعۀ مستضعف بخواهد قوی بشود باید خانواده در آن جامعه، قوی باشد! این آمار طلاق با جامعۀ منتظر و مهدوی جور در نمیآید! این وضع حجاب و این تعداد کمِ زاد و ولد با بیرون آمدن از استضعاف جور در نمیآید.
🔹 البته ما زیاد هم مقابل دشمنان، ضعیف نبودهایم؛ اما همین هم صدقۀ سر خانوادههای خوب است و آن مادرانی که شیران بیشۀ شجاعت را تربیت کردند. یک جوان شجاع و سلحشور که از زیر بُته در نمیآید؛ از یک خانوادۀ مستحکم در میآید.
🔹 دلیل دوم: بیش از نیمی از علائم فساد در آخرالزمان به اضمحلال خانواده مربوط میشود؛ دربارۀ بیبند و باریها در آخرالزمان روایات بسیاری وجود دارد که ریشۀ این فسادها، ضعف بنیان خانواده است، یعنی نابودی خانواده منجر به فساد زنان و مردان میشود.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5665
@Panahian_ir
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 عزاداری با پرچم فتح و نصرت
👈🏻 چرا ادبیات نوحههای ما همچنان غریبانه است؟!
#تصویری
@Panahian_ir
🌀 آیا در قدیم که خانوادهها سنتی بودند، وضع خانواده خوب بود؟
🌀 در خانوادههای سنتیِ قدیم، خیلی از اوقات به زن ظلم میشد
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۳)- ۲
🔹 یک ذهنیتی دربارۀ خانواده وجود دارد، آن هم اینکه: «اخیراً با فسادی که پیش آمده، خانواده تضعیف شده است، اما قدیم، خانواده وضعش خوب بوده است!»
🔹 ما قبول نداریم که قدیم وضع خانواده خوب بوده است! البته یک محسناتی در خانوادههای قدیم بود؛ یکی از محسناتش-که الان خیلی کمرنگ شده- این بود که «مرد مقتدر بود» و این محسناتی برای نظام خانواده داشت، اما یک عیب بزرگ هم وجود داشت و آن اینکه خیلی از اوقات، به زن ظلم میشد.
🔹 قدیمها اگر آمار طلاق بالا نبود دلیل بر این بود که مرد، صاحباختیار بود. اینکه مرد صاحباختیار باشد، تا یک حدی خوب و معقول است ولی قدیمها مشکل ظلم مرد به زن هم کم نبود!
🔹 ما نمیخواهیم به عصر حجر برگردیم و سنت قدیم را احیا کنیم؛ بلکه میخواهیم به یک خانوادۀ علوی، خانوادۀ مهدوی و خانوادۀ ولایی برسیم. در خانوادۀ ولایی، هم مادر سر جای خودش عزیز است، هم پدر. هرکدام موقعیت و جایگاه خود را دارند.
🔹 آن چیزی که دین دربارۀ خانواده گفته است، ما هنوز به آن نرسیدهایم. آنچه دین گفته است فقط در خانوادۀ اهلبیت(ع) و خانوادههای آدمهای بسیار خوب محقق شده است و ما دنبال چنین الگویی هستیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5665
@Panahian_ir
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 راه میانبر
❤️ راهی که خدا برای رسیدن به خودش پیشنهاد میدهد!
#تصویری
@Panahian_ir
Panahian-Roze-BalatarinMosibat.mp3
1.76M
🏴روضه | بالاترین مصیبت اباعبدالله(ع)
#محرم
@Panahian_ir
🌀 خوارجمسلکها میگویند «خانواده مدیر نمیخواهد!»
🌀 مهمترین مشکل خانواده در ایران حل مسئلۀ مدیریت است
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۴)
🔹 در بحث مدیریت، باید روحیات مدیریتگریز و ضد مدیریتِ صحیح را هم بررسی کنیم. چه کسانی مدیریتگریز هستند؟ خوارجمسلکها و هرزهها!
🔹 خوارج میگفتند «اصلاً جامعه، مدیر و رئیس نمیخواهد!» اما وقتی خودشان دور هم جمع شدند که قیام کنند، گفتند «باید بین خودمان یک رئیس تعیین میکنیم!»
🔹 مدیریت، نیاز ما انسانهاست. علی(ع) فرمود: جامعه حاکم میخواهد، ولو فاجر باشد (نهجالبلاغه/خطبه۴۰) پیامبر(ص) میفرماید: وقتی سه نفر شدید، یک نفرتان رئیس بشود (كنزالعمّال/ج۶/ص۷۱۷)
🔹 یک خانواده هم وقتی تشکیل میشود، اول باید تکلیف مدیریت را روشن کنیم و اینکه مدیر کیست؟ امروز مهمترین مشکل خانواده در ایران، حل مسئلۀ مدیریت است.
🔹 برخی آدمهای بهظاهر باکلاس میگویند «خانواده مدیر نمیخواهد!» اینها در موضوع خانواده، خوارجمسلک هستند. هرکسی اصل مدیریت در خانواده را نپذیرد نادان است.
🔹 اگر مدیریت را در خانواده انکار کنیم، خوارجمسلکی است و اگر مدیریت را در خانواده در نظر نگیریم و همهاش-به زن و شوهر- توصیۀ اخلاقی کنیم، یکنوع سکولاریزم و حماقت است.
🔹 دین سکولار دینی است که هنوز تکلیف مدیریت را روشن نکرده، مدام حرف از اخلاق میزند و میگوید «اخلاقتان خوب باشد، باهم مهربان باشید، بههم ظلم نکنید، کلاً خوب باشید!»
🔹 بیبندوباری و فسادی که آخرالزمان در خانواده پدید میآورند، ، ناشی از مخدوشکردن مدیریت خانواده است. وقتی هرزگی و بیدینی-در اثر میل نداشتن به مدیریت- وارد خانه بشود و «میخواهم هر کاری دلم خواست بکنم» در زندگی خانوادگی پدید آمد، آمار طلاق همین چیزی میشود که در تهران هست!
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۲
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5670
@Panahian_ir
📢اطلاعیه انتشار جلسات محرم۹۸
📺 سخنرانی علیرضا پناهیان با موضوع "آخرین آمادگی برای ظهور: اصلاح مدیریت در خانواده و جامعه" در طول ماه محرم هر روز بین ساعت ۱۶ تا ۱۷ از "شبکه تهران" پخش خواهد شد.
📹 فیلم کامل مبحث دانشگاه امام صادق(ع) هر روز با چند ساعت تاخیر، در سایت و کانال آپارات ما منتشر میشود.
📎 Aparat.com/Panahian_ir
🔉 فایل صوتی تمام جلسات هر روز در کانال صوتی @Panahian_mp3 و کیفیتهای بالاتر آن در سایت Panahian.ir قرار میگیرد.
👈🏻 خلاصه متن جلسات هر روز در کانال منتشر میشود و متن بلند آن در سایت Panahian.ir قرار میگیرد.
🔻پخش زنده جلسات از طریق صفحه اینستاگرام انجام میشود.
📎 instagram.com/Panahian_ir
#محرم۹۸
@Panahian_ir
🔻برخی ابعاد عزاداری در هیئتهای ما ضعیف است
🔻چرا «روضۀ حماسی» و «روضۀ ولایی» نمیخوانیم؟!
🔻 عزاداری سیدالشهدا(ع) و مکتب امامخمینی(ره)- ۳
🔸 یک ابعادی در هیئتهای ما ضعیف است و این تقصیر خودمان است؛ مثلاً اینکه ما «روضۀ حماسی» و «روضۀ ولایی» نمیخوانیم. گاهی روضهها و نوحههای ما صرفاً جنبۀ عاطفی پیدا میکنند و از جنبۀ حماسی دور میشوند.
🔸 جملاتی نظیرِ «شمشیرش را برداشت» در خیلی از روضهها و نوحههای ما نیست! ما باید بگوییم که زینب(س) به حماسۀ برادرش افتخار کرد و فرمود: «ما رأیتُ الا جمیلاً»
🔸 تأثّر حضرت زینب(س) از شهادت اباعبدالله(ع) بیشتر از این جهت بود که «او برادر زینب است» یا اینکه «او امامزمانِ زینب است»؟ معلوم است که بُعد عاطفۀ خواهر و برادری هم در اینجا هست ولی زینب(س) بیشتر از این جهت که امامزمانش بهشهادت رسیده، متأثر شده بود. حالا ببینید ما چقدر در نوحهها و روضههای خودمان به این معنا پرداختهایم؟!
🔸 شما اگر این مفهوم عمیق را در نوحهها و روضهها بیاورید، میبینید که مردم خیلی بیشتر متأثر میشوند و سوگواری میکنند، چون همۀ این مخاطبان، یک احساس خاصی نسبت به امامزمان خودشان دارند.
🔸 ما خیلی از رجزها را در روضهها و نوحهها نیاوردهایم و بیشتر به بُعد عاطفی پرداختهایم؛ آنهم بُعد عاطفیِ منهای حماسه! البته این بُعد هم زیباست، اما محور عاشورا «ولایتمداری» و «فدای ولیّ خدا شدن» است، در عاشورا چیزی فراتر از جهاد، پدید آمد؛ بههمین دلیل مقام شهدای کربلا بالاتر از شهدای دیگر است.
👤علیرضا پناهیان
🔻برنامۀ جهانآرا- ۹۸.۶.۶
👈🏻صوت:
Panahian.ir/post/5645
@Panahian_ir