پشنهادی برای محرم امسال _64.mp3
1.98M
🎵 چند پیشنهاد برای محرم امسال
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
هدایت شده از علیرضا پناهیان
📌ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است
🔸امام صادق(ع):
ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است.
🔻اَلصَّدَقَةُ لَيْلَةَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ وَ اَلصَّدَقَةُ يَوْمَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ.(مستدرک الوسائل، ج۶، ص۱۰۶)
🔸آیتالله بهجت:
📝 بلا، با صدقه رفع میشود؛ اگرچه محکمِ محکم شده باشد. نه اینکه فقط روایت است که صدقه، دافع بلیات است؛ نخیر، درایت هم هست. میدانیم که از لطف و احسان است که شارع فرموده: «إِسْتَنْزِلُوا الرِّزْقَ بِالصَّدَقَة»(یعنی روزی را با صدقه نازل کنید). (گوهرهای حکیمانه، ص١٣٧)
🔻 شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات و کمک های خود را از طریق لینک زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
با صدقات جمع آوری شده، به نیت سلامتی امام زمان(ع) و شفای همه بیماران، گوسفند قربانی میشود و گوشت آن بین نیازمندانی که توسط شبکۀ معتمدین محلی ما شناسایی شدهاند، توزیع خواهد شد.
📌 واریز کمکها و صدقات
📎 idpay.ir/hamdeli99
#رزمایش_همدلی
@Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما
🔻خیلی وقت بود تلاش میکردم رفتارم رو درست کنم، اما انگار پیاده میرفتم این راه رو؛ با این سخنرانی انگار یه نفر منو سوار بر مرکب کرد؛ در این حد سرعت کارم بالا رفت ...
💬 چند سال پیش اولین بار تو یک اردوی تربیتی که از همه دانشگاه ها در در اونجت جمع شده بودیم، از نزدیک با جناب پناهیان آشنا شدم؛ هرچند راستش زیاد خوشم نمیومد و به زور سر کلاس یا سخنرانیشون نشستم. گذشت و گذشت و من توی تشکیلاتی که بودم بعضا یه سخنرانی از ایشون می دیدم. کم کم عضو کانال شدم و گاهی کلیپاشونو دانلود می کردم و استفاده می کردم
حدود سه هفته پیش بود که پیام کانالو در مورد موضوع کنترل ذهن دریافت کردم،سریع رفتم سایتشون و هر ۲۰ جلسه رو یه جا دانلود کردم. تا امشب همه رو گوش کردم و فقط یه جلسه مونده! با دقت تمام گوش کردم نوت برداشتم از حرفاشون و همه دستوراتشونو عمل کردم.
باورتون نمیشه من خیلی وقته تلاش میکردم رفتارمو درست کنم، گناه نکنم، در مورد بقیه قضاوت نکنم
ولی احساس میکنم داشتم پیاده می رفتم این مسیرو و با سخنرانی ایشون انگار یه نفر منو سوار بر مرکب کرد؛ در این حد سرعت کارم بالا رفت
یعنی تو این مدت اصلا متوجه نمیشدم که باید در کنار اعمال و رفتارم ذهنمو کنترل کنم و اگه اون قوی بشه دیگه کسی به این راحتی گناه نمیکنه.
البته تاثیر این موضوع خیلی بیشتر از این موارد بوده که عرض کردم و قصد دارم ان شاءالله من بعد جدی تر سخنرانی ها رو دنبال کنم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👈🏻صوت، متن، فیلم و جزوه مبحث کنترل ذهن
📎 Panahian.ir/post/4989
📩 شما میتوانید نظرات خود در مورد هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید.
🔻پیامگیر: @Admin_panahian
@Panahian_ir
📌 #پوستر | رهبر انقلاب: عدم پیگیری، یکی از مشکلات عمده ما
👈🏻 نسخه قابل چاپ:
📎 bitu.ir/rbLXzJ
@Panahian_ir
🔸اگر بمب انرژی نیستی، حتماً دچار یک بیماری روحی هستی!
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۴)
🔻 انسان فقط در صورتیکه شاد و پرنشاط باشد، از نظر روحی، سالم است. انسان در اثر شادی و نشاط عمیقی که در جانش وجود داشته باشد، میتواند استرسها و غمها را رد بکند. وقتی انسان شاد نباشد دچار بیماری میشود؛ این بیماری اینقدر مزمن است که خیلیها متوجهش نمیشوند.
🔻 برخی عادتهای روحی مانند ترسهای نابجا، حسادتها، غصهخوردنها و فکر کردن دربارۀ نگرانیها، در واقع بیماریهایِ روحی هستند. کسانی که به هرکدام از این ویژگیهای منفی، عادت کنند، هیچوقت نمیتوانند عمیقاً شاد بشوند!
🔻 هرکدام از ما اگر عمیقاً شاد نیستیم، یعنی دچار بیماری روحی هستیم، لذا نمیتوانیم شادی و شیرینیِ چیزهایی که خیلی شادیآور هستند- مثل عبادت و مناجات- را بچشیم. مانند آدم مریضی که ذائقهاش خراب شده و نمیتواند طعم شیرینی را بچشد.
🔻 شاد نبودن و سرور نداشتن را صرفاً «نداشتن یک مهارت یا یک صفت خوب» تلقی نکنیم! بلکه شاد نبودن را علامت این بگیریم که «من یک بیماری روحی دارم و عمیقاً دچار یک عادت غلط هستم!» لذا برای شاد بودن، باید این بیماریها را در خودمان ریشهکن کنیم.
🔻 آدم تا وقتی که بمب انرژی نباشد، حتماً بیمار است و یک مشکل اساسی دارد و حتماً یک سلسله عادات بد، روح او را درگیر کرده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۹
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3972
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
📱کانالهای رسمی علیرضا پناهیان در شبکههای اجتماعی
🔻بله
ble.ir/panahian_ir
🔻ایتا
eitaa.com/panahian_ir
🔻سروش
sapp.ir/panahian_ir
🔻روبیکا
Rubika.ir/panahian_ir
🔻آپارات
aparat.com/panahian_ir
🔻تلگرام
t.me/Panahian_ir
🔻توییتر
twitter.com/Panahian_ir
🔻اینستاگرام
instagram.com/Panahian_ir
👈🏻 وبسایت رسمی
Panahian.net
14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مهمترین مهارت معنوی
🔻حلقهٔ مفقودهٔ حیات انسان
#تصویری
@Panahian_ir
🔻 چند پیشنهاد برای مراسم محرم امسال (۱)
🌀 چهل روز زیارت عاشورا، برای کمرونق نشدن محرم امسال
🔹 حدود چهل روز تا محرم باقی مانده است، هر کسی میتواند، در این چهل روز، چهل زیارت عاشورا بخواند؛ فقط برای این حاجت:
«خدایا، امسال محرم، رونق عزاداری حسین(ع) را از ما نگیر! این بیماریها و این موانع، مانع نشود. خدایا تو را قسم میدهیم به حق امامحسین(ع) ماه محرم امسال را مثل ماه رمضانِ امسال، کمرونق قرار نده...»
🔹 این را از خدا بخواهید؛ خواستۀ شما در عالم اثر دارد. توسل به خود اباعبداللهالحسین(ع) را یک کار ضروری برای خودتان بهحساب بیاورید؛ آنهم با خواندن زیارت عاشورا.
🔹 اگر شما اینکار را انجام بدهید، آنوقت میپرسند: «اینها برای چه دارند گریه میکنند، چهل روز زیارت عاشورا میخوانند برای چه حاجتی؟» میگویند: چون مجلسِ حسینش را میخواهد...
🔹 اگر به شما گفتند: «خُب هرکدامتان بروید یک گوشهای گریه کنید» بگویید: «مگر فاطمیه است؟! عاشورا باید شلوغ باشد..»
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت روضه العباس - ۹۹.۴.۲۱
👈🏻صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6405
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پیشنهادی برای محرم امسال
🔻این را از خدا بخواهید؛ خواستۀ شما در عالم اثر دارد.
#تصویری
@Panahian_ir
💌 بهبودی روابط با فرزندان
👈🏼روضههای کوتاه خانگی به مناسبت شهادت امام جواد(ع) را از کانال زیر دریافت کنید.
#روضه_خانگی
@RozeKhanegee
@RozeKhanegee
🔻 چند پیشنهاد برای ماه محرم (۲)
🌀 برگزاری هیئتها در فضاهای باز و پارکها
🔹 اگر بحث فاصلهگذاری اجتماعی و محدودیت تجمعات در زیر سقف و... تا ماه محرم باقی بماند، چهکار باید کرد؟
🔹 میشود هیئتها را در فضاهای باز، برگزار کرد، پارکها را میشود تبدیل به تکیه کرد و به عزاداری پرداخت، هیئتها میتوانند از زیر سقف، بیرون بروند، هرچند عادت داشتند در محیط خودشان عزاداری کنند، ولی ممکن است لازم باشد یکمقدار از عشق خودشان بزنند؛ مثلاً اینکه در محیط مأنوس و مألوف همیشگی خود نباشند.
🔹 شاید اگر ما برویم در یک گوشهاش دور هم بنشینیم و گریه کنیم، یک قشنگی خاصی داشته باشد و هیئتیها به این شیوه خیلی اُنس گرفتهاند و خیلی هم تسکیندهنده است، ولی مهم این است که رونق هیئتها را کم نکنیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت روضه العباس - ۹۹.۴.۲۱
👈🏻صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6405
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رونق عزاداری محرم امسال بیشتر خواهد شد؛ اگر ...
#تصویری
@Panahian_ir
🔸اگر از زندگیات لذت نبری، مزۀ عبادت را هم نمیچشی!
🔸اگر میخواهی نمازِ باحال بخوانی، باید دو برابرش، زندگیات بانشاط باشد
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۵)
🔻 خیلیها تصور میکنند که حال خوش معنوی، ارتباطی با نشاط زندگی ندارد، چون معمولاً آدمها نشاط در زندگی را با گناه و هرزگی بهدست میآورند! درحالیکه اینطور نیست؛ اتفاقاً حال خوش معنوی، بدون نشاط در زندگی، بهدست نمیآید و کسی که نشاط در زندگی ندارد، عبادتش هم خراب است.
🔻 امام باقر(ع) میفرماید: کسی که در زندگی دنیایی خودش کسالت داشته باشد، در ارتباط با امر آخرت و کارهای بندگی خدا کسالتش بیشتر است! (کافی/۵ /۸۵ ) تو که حالِ زندگیکردن نداری، چطور میخواهی حال بندگی پیدا کنی؟!
🔻 اگر کسی در زندگیاش حال و نشاط نداشته باشد، مطمئن باشید نماز خوبی هم ندارد، بلکه نمازش خرابتر از زندگیاش است! اگر بخواهی نماز باحال بخوانی، حتماً باید دو برابرش زندگیات بانشاط باشد! چرا نمازت خوب نیست؟ برای اینکه در زندگی، حالت خوب نیست! «تو در برون چه کردی که درون خانه آیی؟!»
🔻 اگر میخواهی حال خوش معنوی پیدا کنی، باید نشاط در زندگی داشته باشی. اگر میخواهی خوب عبادت کنی، قبلش باید خوب و خوش زندگی کرده باشی. هرکسی عاشق عبادت است، باید برود زندگیاش را درست کند و کاری کند که از زندگیاش لذت ببرد و الا مزۀ عبادت را نمیچشد!
🔻 بندگیِ پرشور، با حرارت و با لذت، مال کسی است که در زندگیاش خیلی از خدا بُرده و کیف کرده، مال کسی است که خیلی خدا در زندگی به او حال داده است! چنین کسی میتواند بگوید: «خدایا ممنونتم! تو عالی هستی، فدایت بشوم...» این یعنی عبادت شاکرانه.
🔻عارفانهترین و عالیترین سطح عبادت «عبادت شاکرانه» است که معطوف به گذشته است. یعنی «خدایا! من لذت بُردهام و آمدهام از تو تشکر کنم» این یعنی عبادتِ برآمده از نشاط در زندگی.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۱۰
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3975
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
📌 پرونده ویژه خانواده و روابط زوجین | کلیپ،فیلم، صوت و متن
🔻مجموعه مباحث و دیدگاه های علیرضا پناهیان با موضوع خانواده و زندگی مشترک
👈 مشاهده و دریافت:
🔗 Panahian.ir/post/4927
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سه اثر مهم ازدواج
#تصویری
@Panahian_ir
📌 اصرار امام باقر(ع) برای عقیقه فرزندانشان
🔸محمد بن مسلم میگوید: دو فرزند از امام باقر (ع) با هم به دنیا آمدند. حضرت به برادرش زید فرمود تا دو شتر براى عقیقه فرزندانش خریداری کند. چون دوره گرانى و کمیابى بود، زید یک شتر خرید، ولی شتر دیگری برای خرید پیدا نکرد. به حضرت گفت: شتر دیگری برای خرید پیدا نکردم. قیمتش را صدقه بدهید. حضرت فرمود: نه. جستجو کن تا پیدا کنى، چراکه خداوند دوست دارد که خون عقیقه ریخته شود و گوشت آن اطعام گردد.
(کافی، ج۶، ص۲۵)
🔻برای ثبت درخواست عقیقه و مطالعه مطالب بیشتر در مورد آن به لینک زیر مراجعه کنید.
📎 Panahian.ir/post/6267
#عقیقه
@Panahian_ir
🔻 چند پیشنهاد برای ماه محرم امسال (۳)
🌀درصورت محدودیت تجمعات زیر سقف، دستههای عزاداری را رونق دهیم/ از جهاتی بهتر هم هست
🌀محرم امسال، رونقش بیشتر خواهد شد
🔹 اگر محدودیت تجمعات در زیر سقف و بحث فاصلهگذاری اجتماعی تا ماه محرم باقی مانده بود، چهکار کنیم؟
🔹 یک پیشنهاد این است که دستههای عزاداری را بیشتر رونق بدهیم؛ با رعایت فاصله، توی خیابانها راه برویم، ماشینها و بلندگوها هم بیایند؛ مثل همین اعیاد ماه شعبان امسال که ماشینها یک چنین حرکتی انجام دادند، در ماه محرم هم میتوانیم برای امامحسین(ع) دسته راه بیندازیم
🔹 همانطور که مردم هر روز صبح به خیابان میآیند برای اینکه به سرِ کارشان بروند، ما هم میتوانیم شبها بیاییم برای دسته. ضمن اینکه شبها تا صبح، خیابانها خلوتتر است و میتوانند اتوبانها را بگیرند و دستههای عزاداری از کنار اتوبانها و خیابانها حرکت کنند.
🔹 در این صورت اتفاقاً محرم امسال، رونقش بیشتر خواهد شد، در بدترین شرایط هم میتوان این کار را انجام داد. ما میتوانیم با دو متر فاصله از همدیگر، در خیابانها راه برویم، یک نفر هم پشت بلندگو بخواند و دستهها حرکت کنند و اگر یک جایی تراکم جمعیت زیاد بود، برای اینکه همسایهها اذیت نشوند، آرامتر بخواند. حتی بدون صوت بلندگو هم میشود زیباترین دستههای عزاداری را راه انداخت. دیدن همان هیئت عزاداران اشک انسان را جاری میکند.
🔹 اگر هم کسی خواست سخنرانی کند، یا حدیث بخواند، همانجا میتواند بخواند، در وسط سینهزنی و زنجیرزنی یا قبل و بعد از آن، در حالیکه مردم دارند راه میروند میتواند حدیث بخواند. اصلاً منبر آنقدر اهمیت ندارد که اصل روضه و عزاداری اهمیت دارد. حضرت امام(ره) فرمود: ۱۴۰۰سال است که این منبرها و روضهها، اسلام را حفظ کردهاند. بعد فرمود: منبرها را هم روضهها حفظ کردهاند. (صحيفه امام/ ج۸ / ص۵۲۹)
🔹 به خیابانها بیاییم، تا همه، عزاداری و روضۀ ما را ببینند. اتفاقاً این وضعیت، یک مزیتهایی نسبت به عزاداری داخل حسینیهها و تکایا دارد. این خیلی بهتر است که همه، عشق شما به امامحسین(ع) را ببینند. این دیدن خیلی مهم است، همان اتفاقی که در اربعین میافتد. اگر مهم نبود، مقدّر نمیشد از کربلا تا شام، بچههای امامحسین(ع) را توی بیابانها ببرند. این ظلم دشمنان به اهلبیت(ع) از الطاف خفیۀ الهی بود که منجر به انتشار پیام امامحسین(ع) شد.
🔹 حتما به بیانات حضرت امام(ره) دربارۀ دستههای عزاداری توجه کنید. بیدلیل نبود و بلکه بسیار پُرحکمت بود که امام(ره) خیلی به دستههای عزاداری اهمیت میدادند. (صحیفه امام/ ج۸ / ص۵۲۷) (صحیفه امام/ ج۱۵ /ص۳۳۳)
🔹 انشاءالله ماه محرم امسال بهخاطر رونق بیشتر دستههای عزاداری، جلوۀ دیگری پیدا خواهد کرد و این خیلی زیباست. برویم توی خیابانها، برویم توی محوطههای باز، برویم توی بیابانها برای حسین(ع) گریه کنیم و مهدیِ حسین(ع) را صدا بزنیم. اگر او بیاید، همۀ این بلاها ریشهکن میشود.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت روضه العباس - ۹۹.۴.۲۱
👈🏻صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6405
@Panahian_ir
🔻بخشی از وصیتنامه آیت الله قاضی، استاد عرفان آیت الله بهجت:
👈🏼 روضه هفتگی، ولو دوسه نفر باشد، باعث گشایش امور است.
🔸[پس از تاکید بر نماز اول وقت و واجبات میفرمایند:] و در مستحبات تعزیهداری و زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) مسامحه ننمایید و روضه هفتگی ولو دو سه نفر باشد، اسباب گشایش امور است و اگر از اول عمر تا آخرش در خدمات آن بزرگوار از تعزیت و زیارت و غیرهما به جا بیاورید، هرگز حق آن بزرگوار ادا نمیشود.
🔻منبع: انتشارات کنگره بزرگداشت آیت الله قاضی، کوه توحید، ص۲۵۶
👈🏼 برای شنیدن روضههای کوتاه خانگی به کانال زیر مراجعه کنید
#روضه_خانگی
@RozeKhanegee
@RozeKhanegee
📌ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است
🔸امام صادق(ع):
ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است.
🔻اَلصَّدَقَةُ لَيْلَةَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ وَ اَلصَّدَقَةُ يَوْمَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ.(مستدرک الوسائل، ج۶، ص۱۰۶)
🔸آیتالله بهجت:
📝 بلا، با صدقه رفع میشود؛ اگرچه محکمِ محکم شده باشد. نه اینکه فقط روایت است که صدقه، دافع بلیات است؛ نخیر، درایت هم هست. میدانیم که از لطف و احسان است که شارع فرموده: «إِسْتَنْزِلُوا الرِّزْقَ بِالصَّدَقَة»(یعنی روزی را با صدقه نازل کنید). (گوهرهای حکیمانه، ص١٣٧)
🔻 شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات و کمک های خود را از طریق لینک زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
با صدقات جمع آوری شده، به نیت سلامتی امام زمان(ع) و شفای همه بیماران، گوسفند قربانی میشود و گوشت آن بین نیازمندانی که توسط شبکۀ معتمدین محلی ما شناسایی شدهاند، توزیع خواهد شد.
📌 واریز کمکها و صدقات به رزمایش همدلی
📎 idpay.ir/hamdeli99
#رزمایش_همدلی
@Panahian_ir
🔸قدم اول برای رسیدن به حال خوش معنوی چیست؟
🔸آیا اشک، همیشه نشانۀ حال خوش معنوی است؟
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۶)
🔻 معمولاً اگر کسی در عبادتش خیلی گریه کند، مردم میگویند «او حال خوش معنوی دارد» درحالیکه هر گریهای نشانۀ حال خوش معنوی نیست؛ این گریه باید ناشی از یک قلب شاد باشد.
🔻 در واقع، مردم حال خوش معنوی را مساوی با «غم معنوی» میدانند؛ نه یک «شادیِ عمیق»! درحالیکه حال خوش معنوی، به داشتن یک سلسله شادیهای بسیار عمیق و معنادار، وابسته است!
🔻 حال خوش معنوی میتواند با اشک و گریه توأم باشد، اما این گریه ناشی از غم نیست، بلکه مثل گریۀ بچهها، گریۀ بدون غم و غصه است. چرا بچهها سرزنده و سرحال هستند؟ چون نگران فردا نیستند و مطمئن هستند که هروقت گرسنه شدند، پدر و مادر برایشان غذا میآورند.
🔻 حال خوش معنوی یعنی «اطمینان» و «نداشتن نگرانی»! قدم اول برای رسیدن به حال خوش معنوی این است که به خدا اطمینان پیدا کنی. «أَلا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ» یعنی اینکه با ذکر خدا آرام شو، تا نگرانیهایت برطرف شود.
🔻 حال خوش معنوی وجوه مختلفی دارد که تهِ همهاش شادی و سرور است؛ یکی «نداشتن نگرانیِ بیهوده»، یکی «داشتن حالت شکر» و یکی هم «دیدن و درک زیباییهایی که خدا آفریده است»
🔻 حال خوش معنوی یعنی پناهجویی به خدا و لذت بردن از اینکه احساس کنی در پناه خدا هستی! این لذت- از یک مرحلهای به بعد- اشک آدم را هم جاری میکند.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۱۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3976
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir
📌فایل پیدیاف | جزوه «کنترل ذهن در مسیر تقرب؟ (فصل دوم)»
🔻این جزوه حاوی خلاصه متن فصل دومِ سلسله جلسات "کنترل ذهن در مسیر تقرب" میباشد که در رمضان سال۹۸ و در حسینیه آیت الله حقشناس(ره) برگزار شده و در ۸جلسه ارائه شده است.
🔻جزوه «کنترل ذهن در مسیر تقرب (فصل دوم)» در دو نسخه منتشر شده است. نسخه اول در ابعاد A4 و مناسب چاپ میباشد. نسخه دوم مختص مطالعه در تلفن همراه است و در ۷۳صفحه تنظیم شده است.
📎 Panahian.ir/post/6411
🔸صوت این مبحث:
📎 Panahian.ir/post/5479
🔸مجموعه جزوه های منتشر شده تا کنون(۱۵جزوه)
📎 Panahian.ir/post/6142
@Panahian_ir
Panahian-KontoroleZehnDarMasirTagharob-Fasle2.pdf
344.7K
📌 فایل PDF | جزوه «کنترل ذهن در مسیر تقرب؟ (فصل دوم)»
👈🏻 نسخه مناسب چاپ در ابعاد A4
#جزوه
@Panahian_ir
Panahian-KontoroleZehnDarMasirTagharob-Fasle2-mobile.pdf
429.1K
📌 فایل PDF | جزوه «کنترل ذهن در مسیر تقرب؟ (فصل دوم)»
📱 نسخه مناسب مطالعه در تلفن همراه
#جزوه
@Panahian_ir
🔸خدایی که فقط دستور میدهد و به فکر شادکردن من نیست را قبول ندارم!
🔸فراتر از عدل خدا که به آن شدیداً نیاز داریم، فضل خداست
🔸فضل خدا نقطۀ رهایی و شادی انسان است
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۷)
🔻 اگر کسی پرسید «چرا دینداری میکنی؟» بگو «برای اینکه میخواهم شادتر زندگی کنم»؟! وقتی میگویی «من به این دلیل از خدا اطاعت میکنم که میخواهم به خدا مقرب بشوم» فقط نیمی از حقیقت را گفتهای! خُب بگو وقتی مقرب شدی، بعدش چه اتفاقی میافتد؟ بگو که خوشحال میشوی، لذت میبری و نشاط پیدا میکنی.
🔻 مگر میشود خدا بندهاش را به چیزی دستور بدهد که آخرش نشاط نباشد؟! من نمیتوانم این خدا را قبول کنم! خداوند، هم دستور داده که خوشحال باشیم و هم منشأ این خوشحالی را درواقع «حال خوش معنوی» قرار داده و میفرماید: «قُلْ بِفَضْلِ اللَّهِ وَ بِرَحْمَتِهِ فَبِذلِکَ فَلْیَفْرَحُوا» مؤمنین به فضل و رحمت خدا-و به همینها- باید خوشحال بشوند.
🔻 اما منظور از فضل خدا چیست؟ این جهان، جهان بسیار حسابشده، ضابطهمند و منظمی است و انسان هم نظم و عدالت و قانونمند بودن را دوست دارد؛ اما همین انسان، برای پرواز و اوج گرفتن، به چیزی فراتر از عدالت، نظم و قانون احتیاج دارد و آن فضل خداست. در ادعیه هم گاهی فضل خدا را در مقابل عدل خدا طلب میکنیم.
🔻 انسانها اگر مدام در حساب و کتاب و ضابطه باشند، خسته میشوند، لذا گاهی دوست دارند از اینها رها باشند. خدا هم این گرایش ما به «رها بودن از ضوابط» را میداند، لذا یکجایی را برای پرواز و رهایی ما قرار داده. جایی که خدا فراتر از «عدل» با بندهاش رفتار میکند، آن جایی است که با «فضل» خودش رفتار میکند، یعنی فوق ضوابط، با ما رفتار میکند.
🔻 فضل خدا نقطۀ رهایی و شادی انسان است. اما خیلی از مردم، فضل خدا را رها کرده و آن لحظههایی که میخواهند از نظام عادلانۀ خلقت فرار کنند، به مفهوم آزادی بهمعنای هرزگی و ارضای هوای نفس، رو میآورند، هرچند میدانند که در این نوع آزادی، به خودشان لطمه میزنند.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۱۲
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/3980
#حال_خوش_معنوی
@Panahian_ir