🔻چرا آشنایی با طرز نگاه افراد مشهور، برای مردم جذاب است؟
🔻خدا در قرآن، نگاهش به پدیدهها را با ما در میان میگذارد
🔻 #زاویه_دید (ج۲)- ۱
🔸 خدا در قرآن، نوع نگاهش به پدیدهها را با ما در میان میگذارد؛ اما افسوس که برای خیلی از ما انگار مهم نیست طرز نگاه و زاویۀ دید خدا را نسبت مسائل مختلف بدانیم!
🔸معمولاً یکی از جذابترین برنامههای تلویزیونی، مصاحبه با یک بازیگر مشهور یا محبوب است و خیلیها میخواهند در این مصاحبه، زاویۀ دید و نگاهِ او را به مسائل مختلف بدانند. چرا میخواهند نگاهش را بدانند؟ چون یک جاهایی با او اُنس پیدا کردهاند؛ همین! به او میگویند «راحت حرف خودت را بزن»؛ او هم روبروی دوربین نشسته و مثلاً میگوید «من آبگوشت دوست ندارم...»
🔸 ما مینشینیم زاویۀ دید افراد مشهور را نگاه میکنیم، اما خداوند که اصرار دارد-در قرآن- زاویۀ دید و نگاه خودش را به ما منتقل کند، به آن زیاد توجه نمیکنیم! بیایید بهعنوان یک آدم و بهعنوان یک جستجوگر، یکبار از سر کنجکاوی ببینید که نگاه خدا به پدیدهها چگونه است؟
🔸نگاههای خدا را در قرآن ببینید. خدا در قرآن شروع میکند به منتقلکردن نگاه؛ مثلاً درباره بعضیها که علم و سواد دارند ولی از آن استفاده نمیکنند، میفرماید «کَمَثَلِ الْحِمَارِ یَحْمِلُ أَسْفَاراً» (جمعه/۵) اینها مانند حماری هستند که تعدادی کتاب بارش کردهاند!
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه هنر- ۹۶.۷.۷
👈 متن کامل:
panahian.ir/post/5576
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فرعونهای کوچک!
🔻ماجرای عجیبِ آدمهای معمولی که با فرعون و صدام محشور میشوند ...
#تصویری
@Panahian_ir
🔻گاهی خدا با یک بلا یا سلب نعمت، نگاه ما را درست میکند
🔻مراقب باش نگاهت خراب نشود؛ گاهی برای درستشدنش رنج زیاد لازم است!
🔻 #زاویه_دید (ج۲)- ۲
🔸 ابلیس تا آخر عمر روی ما کار میکند که طرز نگاه ما را خراب کند. نباید طرز نگاه هرکسی را دریافت کنیم؛ باید بدانیم این کسی که دارد نگاهش را به ما منتقل میکند کیست و نگاهش چگونه است؟
🔸باید مراقب باشیم که نگاه و زاویۀ دید ما را خراب نکنند، اگر نگاه ما خراب شد گاهی برای درستکردنش درد فراوان و رنجهای سنگین لازم است.
🔸گاهی خدا میخواهد به بندهاش بگوید «فلان مشکلِ تو بزرگ نیست» ولی او قبول نمیکند و میگوید خیلی بزرگ است! لذا خدا یک مشکل بزرگ برایش پیش میآورد تا بفهمد مشکل بزرگ یعنی چه! گاهی با یک بلای سخت، میفهمی که نگاهت خراب بوده و باید درستش کنی.
🔸بعضی وقتها، از یک نعمت بزرگ برخوردار هستیم اما قبول نمیکنیم که این نعمت بزرگی است. لذا خداوند با سلب آن نعمت، نگاه ما را عوض میکند و آنوقت میفهمیم که واقعاً نعمت بزرگی بوده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه هنر- ۹۶.۷.۷
👈 متن کامل:
panahian.ir/post/5576
@Panahian_ir
📌فراخوان انیمیشن و گزارشهای مردمی
🔻موضوع فراخوان: پویش #تأمین_هزینه_گذرنامه_زوار_اربعین
👈توضیح و تبیین:
panahian.ir/post/5569
🔸بیان معنوی(ناشرآثارعلیرضاپناهیان)، انیمیشن و محصولات رسانهای باکیفیت که با هدف فراگیر کردن این پویشِ مبارک، تولید شده باشد را بازنشر میکند.
🔸بیان معنوی، همچنین برگزیدۀ گزارشهای مردمی #تأمین_هزینه_گذرنامه_زوار_اربعین را بازنشر خواهد کرد.
🔻ارتباط با ما: @Admin_Panahian
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 برای قدرت و ثروت آمادهای!؟
#تصویری
@Panahian_ir
📌چگونه ایمان یک جامعه امتحان میشود؟
🔻گفتگوی زنده تلویزیونی علیرضا پناهیان از کاظمین در شب شهادت امام جواد(ع)
🎙صوت: @Panahian_mp3
panahian.ir/post/5582
📹 فیلم:
aparat.com/v/EDtUa
@Panahian_ir
🌀 سقوط یک جامعۀ ایمانی در امتحان الهی از کجا شروع میشود؟
🌀 وقتی جامعه به ایمان خودش پشت کند و بخواهد بر خلاف توصیۀ دین چیزی را تجربه کند، در این صورت یا نابود میشود یا هزینه میدهد.
🌀 الان که هزینۀ مذاکره با دشمن را دادیم، معلوم شد اگر مذاکره نکرده بودیم هم دشمن کوتاه میآمد!
__________
👈🏻 بخشهایی از متن گفتگوی تلویزیونی علیرضا پناهیان در شب شهادت امام جواد(ع) در کاظمین:
🔹 وقتی یک جامعۀ ایمانی، امتحان میشود، معمولاً سقوطش از کجا شروع میشود؟ سقوط جامعۀ ایمانی در امتحان الهی از آنجایی است که به ایمان خودش پشت میکند و میخواهد یک چیزی را برخلاف توصیۀ دین، خودش تجربه کند تا آن را بپذیرد!
🔹 اگر مؤمنین حقیقت را با «اشاره» دریافت کردند و پذیرفتند، ایمان خودشان را نشان دادهاند و این موجب سربلندی در امتحان الهی است. اما وقتی بخواهند یک چیزی را برخلاف توصیۀ دین تجربه کنند؛ یا در جریان آن تجربه، نابود میشوند، یا اینکه هزینه میدهند.
🔹 مثلاً امیرالمؤمنین(ع) مردم را دعوت کرد که پای رکاب حضرت بایستند، اما مردم خواستند که مذاکره و صلح را هم با ابوموسی اشعری، تجربه کنند؛ لذا هزینۀ سنگینی به جامعه تحمیل کردند. مردم زمان امامحسن(ع) هم دوباره خواستند صلح و مذاکره با معاویه را تجربه کنند، لذا نابود شدند.
🔹 در زمان ما هم یک جریان اجتماعی آمد و گفت: «بیایید مذاکره با دشمن را تجربه کنیم» درحالیکه از اول معلوم بود این تجربه اشتباه است؛ این را امام و رهبری و همۀ هوشمندان فرموده بودند. اما بالاخره این مذاکره را تجربه کردیم و هزینه دادیم و عقب ماندیم. الان معلوم شده است که اگر مذاکره نکرده بودیم هم، دشمن جرأتِ جنگیدن نداشت و حتی در تهدیدهای خودش هم کوتاه میآمد.
🔹 جامعۀ ایمانی وقتی امتحان بشود، یکدفعه کفر نمیورزد و نمیگوید «اصلاً من ایمان ندارم!» بلکه سراغ یک مستمسک میرود که یک وجاهتی داشته باشد؛ مثلاً میگوید «حالا بگذار تجربه کنیم!» اما تجربهکردن همان و پشتکردن به ایمان همان! نتیجهاش هم نابودشدن یا هزینهدادن است!
🔹 البته تجربه، چیز خوبی است و اگر به تجربه اعتنا نکنیم، میشود «شقاوت»! کمااینکه علی(ع) به ابوموسی اشعری-که سرپرست تیم مذاکرهکنندۀ حضرت بود- فرمود: اگر تجربه و عقل را زیر پا بگذاری، شقی هستی! (نهجالبلاغه/نامه۷۸) به تجربه باید اعتنا کرد، اما وقتی تجربه را بهانه قرار بدهیم که از ایمان فاصله بگیریم، در امتحان الهی زمین میخوریم.
🔹 در جنگ بدر، وقتی مسلمین ۷۲نفر اسیر گرفتند، رسولخدا(ص) فرمود «اینها را باید به قتل برسانیم، ما مأمور نیستیم که اسیر نگه داریم و این کار به صلاح ما نیست...» ولی مردم گفتند: «بگذارید این اسیرها را آزاد کنیم یا مبادله کنیم و بهجایش پول بگیریم، در این صورت بین ما و دشمن خون جاری نمیشود»
🔹 رسولخدا(ص) فرمود: اگر میخواهید، این راه را تجربه کنید، اما بدانید که به همین تعداد، در جنگ بعدی شهید خواهید داد. همینطور هم شد؛ در جنگ اُحد، ۷۲نفر شهید دادند، درحالیکه اگر سخن پیامبر(ص) را ترجیح میدادند، ضرر نمیکردند و هزینه نمیدادند.
👤علیرضا پناهیان
🚩 کاظمین- گفتگوی تلویزیونی–۹۸.۵.۱۰
👈🏻متن کامل:
panahian.ir/post/5584
@Panahian_ir
📌 پرونده ویژه خانواده و روابط زوجین | کلیپ،فیلم، صوت و متن
📹کلیپ های تصویری
🎞 پیوندتان مبارک!
🎞 ازدواج های خیالی!
🎞 این قرص را به همسرت بده!
🎞 زن و شوهرها این دو نقش را بازی کنند!
🎞 شوهران دبیرستانی!
🎞 من حیف نشدم؟ من به این خوبی، چرا همسرم اینجوریه؟
🎞 پاسخ پناهیان به سئوال استراتژیک یک خانم در رابطه با شوهرش
__________
🎙صوت
🔻کلید طلایی زندگی مشترک
🔰انتخاب آسمانی و زندگی مشترک
🔻زن و مرد، رابطه ها و ضابطه ها
🔰چهار اصل برای افزایش محبت در زندگی مشترک
🔻نیم نگاهی به آسیبشناسی زندگی مشترک در ایران
🔰خانواده خوب
__________
➕ ۹کلیپ تصویری، ۱۱کلیپ صوتی، ۴جلسه تصویری، ۱۴جلسه سخنرانی صوتی، ۱۲خلاصه متن سخنرانی و ...
👈برای مشاهده و دریافت مطالب این پرونده به لینک زیر مراجعه کنید:
🔗 Panahian.ir/post/4927
@Panahian_ir
📌فرخوان ثبتنام ادبستان پسرانه و دخترانه صدرا در شهر قم
🔻بر اساس روش تربیتی علیرضا پناهیان
💠 جزئیات بیشتر و نحوه ثبت نام:
✅ @adabestane_sadra
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 برای اطعام عید غدیر برنامهریزی کردید؟
🤔 کافیه خانمها به همسرانشان اصرار کنند که برای غدیر سفره بندازند..
❤️ نذری عید غدیر نذری محبته...اثرش از ۱۰۰تا سخنرانی بیشتره!
👈🏻 کمتر از ۱۵ روز تا عید غدیر؛ از امروز برای شرکت در این ثواب عظیم برنامه ریزی کنیم ...
#تصویری #غدیر
@Panahian_ir
🔻اولین اقدام برای تنظیم نگاه، تفکر است
🔻 گاهی سبکزندگی ما دشمن تفکر است!
🔻 #زاویه_دید (ج۳)
🔸 اگر کسی بخواهد طرز نگاه و زاویۀ دید خودش را تنظیم کند و نگاه درستی به پدیدهها پیدا کند، اولین اقدامی که باید انجام دهد چیست؟ «فکرکردن» را میتوان بهعنوان اولین اقدام برای تنظیم نگاه در نظر گرفت.
🔸در روایات، تفکر بهعنوان وسیله و راهِ رسیدن به بصیرت و نگاه درست، معرفی شده است. (ریشۀ بصیرت، فکر است ؛ غررالحکم/۵۷) (اگر فکر کنی، نگاهت درست و خوب میشود؛ عیونالحکم/۷۵)
🔸 گاهی سبک زندگی ما اجازۀ فکرکردن به ما نمیدهد بلکه دشمنِ تفکر است. موسیقی، انواع سرگرمیها و هرچیزی که توجهِ آدم را زیادی به خودش جلب میکند، جلوی فکر آدم را میگیرد. حتی زیاد سخنرانی گوشکردن، جلوی فکرکردن را میگیرد.
🔸روانشناسها میگویند: هرچیزی که انسان را سرگرم کرده و او را از فکرکردن دور کند، باعث خرفتشدن (کُندذهنی) میشود؛ مثل عادتکردن به تماشای زیاد تلویزیون.
🔸 اگر هر دقیقه برایت پیامک بیاید و تو هم بلافاصله بخوانی، دیگر آدمِ متفکری نخواهی شد! تصمیم بگیر، در یک ساعتِ خاصی-مثلاً ساعت نُه شب- پیامکها را بخوانی.
🔸 خداوند میفرماید: اگر میخواهی با من صحبت کنی و راز و نیاز کنی، نصف شب بیا! پای منبر و در محافل عمومی، روضهخوانها و سخنرانها تو را راه میاندازد، اما سحر بیا و خودت بنشین فکر کن و با من صبحت کن!
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه هنر- ۹۶.۷.۸
👈 متن کامل:
panahian.ir/post/5585
@Panahian_ir
📢 اطلاعیه | آغاز به کار کانال "علیرضا پناهیان - حوزه"
🔸 از این پس میتوانید مباحث حوزوی علیرضا پناهیان را در آدرس @Panahian_Hawzah پیگیری نمایید.
📌چه مطالبی در این کانال منتشر خواهد شد؟
🔻رسالتهای حوزه و مسئولیتهای روحانیت
🔻نقاط قوت و ضعف نظام آموزشی حوزه
🔻ویژگیهای مدرسۀ علمیۀ مطلوب
🔻روش صحیح تبلیغ و تعلیم دین
🔻 ارائه ایده و محتوای تبلیغی مناسب و موثر
🔻 راه و رسم و زی طلبگی، و ...
👈 عضویت: @Panahian_Hawzah
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 موج سواری بر رنج
📹 تعریفی دقیق و متفاوت از انسانیت که به ما آرامش میدهد
#تصویری
@Panahian_ir
🔻کسی که از بالا به پدیدهها نگاه میکند، فعال و آیندهنگر میشود
🔻نکند فردا بگویی «من هیچ نقشی در ظهور نداشتم!»
🔻 #زاویه_دید (ج۴)
🔸یکی از ویژگیهای نگاه خوب این است که انسان بتواند از بالا نگاه کند و غرق پدیدهها نشود. اگر کسی از بیرون به پدیدهها نگاه کند عوامل و آثار هر پدیدهای را میبیند و ریشهها و پیامدهای آن را تشخیص میدهد.
🔸اگر به فرآیند قدرتیافتن امامحسین(ع) در میان دلها، از بیرون نگاه کنیم، میتوانیم بفهمیم که امامحسین(ع) جهان را خواهد گرفت و حس کنیم که چقدر به ظهور نزدیک شدهایم.
🔸بعضیها وقتی به پیادهروی اربعین میروند، در خودِ اربعین غرق میشوند و از بیرون به کلّیت اربعین نگاه نمیکنند لذا عظمتش را درک نمیکنند.
🔸اگر حس کنی که زمانه بهسرعت بهسوی امامحسین(ع) میرود، مواظبت میکنی که از این کاروان عقب نمانی و حریص میشوی که خودت را برسانی. نکند فردا-با حسرت- بگویی که «من هیچ نقشی در ظهور نداشتم یا نقش بسیار اندکی داشتم!»
🔸کسی که از بالا به پدیدهها نگاه میکند، فعال و آیندهنگر میشود. بر اساس نگاه شماست که حرص و اشتیاق به فعالیت برایتان پدید میآید. خصوصاً امروزه وقتی روند و سرعت پیروزیِ حق را ببینی، حریص میشوی که عقب نمانی و بیشتر تلاش کنی.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه هنر- ۹۶.۷.۹
👈 متن کامل:
panahian.ir/post/5593
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اهلبیت؛ مظهر مهربانی خدا
➕عاقبت کسانی که درباره مؤمنين بدگویی میکنند!
#تصویری
@Panahian_ir